- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
İsmi ne bi atar mısın.? Ve dha mi etkili ondan mi onu aldinEvet normal mamanın içine ekleyerek veriyorum . Yani bu sade olarak verilenden farklı . İlk olarak aptamil ar kullandım o sade veriliyordu . Bu öyle değil .
Bizmde sag bacakta oyle sertlik oluşmuştu ve kirmizilik sonra gectiKizlar ya 6 ay aşısı yapildi ya benm oglanin solda bisey yok da sağ bacakta ignenin yapildigi yerin icinde topak var byle kucuk sert bisey niye olur o sizce napmam lazim
Daha kirmizilik yok bakalm da sorun degilse sıkıntı yok agrisa elletmezdi de sankiBizmde sag bacakta oyle sertlik oluşmuştu ve kirmizilik sonra gecti
Ay sorma umudum ya öyle bizim kızlar tıfıl hayır biz de karı koca minyon tipler değiliz ki ortalamamız 178. Boyu da uzun diyordum ama zayıf olduğu için öyle görünüyor sanırım son kontrolde boyu da 68 çıktı. Neyse gelişimsel bir sıkıntısı yok çok şükür nörolojik olarak ilerdeyiz hatta demek besleniyor çocuk.S Susam_tanesi bizim kızlar kaldı 7 kiloyu bulamayan herhaldesağlıklı olsunlar da diyorum ama kusma işi de bulandırdı iyice beni .
Bizde de oldu canım geçti sonra şişlik kendiliğindenKizlar ya 6 ay aşısı yapildi ya benm oglanin solda bisey yok da sağ bacakta ignenin yapildigi yerin icinde topak var byle kucuk sert bisey niye olur o sizce napmam lazim
Bizde de var hatta aşı yapıldığını unutmuştum bu ne diye çok korktum geçer bir haftaya diye umut ediyorumKizlar ya 6 ay aşısı yapildi ya benm oglanin solda bisey yok da sağ bacakta ignenin yapildigi yerin icinde topak var byle kucuk sert bisey niye olur o sizce napmam lazim
Ayyy beni korkuttun kuzum yaSonsuzUmut minikbebegim9640 kızlar bizim aşi yapıldığı gibi olustu topak.ben hemen soyledim orada daha ebe de olabilir normal dedi.ben de hafif ovalayayim mi gecsin diye d edim.dokunma yayarsın kalıcı olur dedi.kendiliğinden gecermis. Sonsuz umut sana soyledim mi bilmiyorum ama unutmus olabilirim.
Sanırım saglık ocağının değiştiğinden ve hepatit asisin kalmadigindan bahsetmiştin.canim aile saglik ocagina git ve ebenle tanış.durumdan haberdar et.aşi kartını da yanina al ve numarasını iste.bir daha başka ebeye aşı yaptirma.daima kendi ebenin oldugu zamana denk getir.randevu ile git.çunku bizim burda baskasinin hastasina asi yapan ebe yanlis aşi yapti.meger kendi ebesi zaten o aşiyi yapmismis ama kadin da tutmus yapmis.o nedenle yapilan asilari hazirlarken isimlerine bak.daima aklinda tut canim. Minik sen de yeni bir sehre gidiyorsun.1 yaş aşi zamanin sen de ebenle tanişırsin ve bu olaya dikkat edersin canim.sonsuz Umut ya da bebegi goturme bos yere.seni ne zamana çağırdilar hepatit için? O zaman gittiginde de konuşabilirsin.sadece hepatit olacagini üstune bastıra bastıra soyle ve bebeginin yaninda dur.cunku onlar alismislar 3lü aşi yapmaya el alışkanlığı yanlislikla kotu bir durum olmasin.
İnsallah yaBizde de oldu canım geçti sonra şişlik kendiliğinden
Herkeste varsa sorun yok demek ki. Ya galiba iyi bastirmiyoruz ilk basta ondan mi olur ki bak aklima takıldıBizde de var hatta aşı yapıldığını unutmuştum bu ne diye çok korktum geçer bir haftaya diye umut ediyorum
Oyy aynen iyice bi sormak lazim bu aşıları sıkıntı ya insallh sorunsuz büyürler evlatlarimiz saglikla buyusunlerSonsuzUmut minikbebegim9640 kızlar bizim aşi yapıldığı gibi olustu topak.ben hemen soyledim orada daha ebe de olabilir normal dedi.ben de hafif ovalayayim mi gecsin diye d edim.dokunma yayarsın kalıcı olur dedi.kendiliğinden gecermis. Sonsuz umut sana soyledim mi bilmiyorum ama unutmus olabilirim.
Sanırım saglık ocağının değiştiğinden ve hepatit asisin kalmadigindan bahsetmiştin.canim aile saglik ocagina git ve ebenle tanış.durumdan haberdar et.aşi kartını da yanina al ve numarasını iste.bir daha başka ebeye aşı yaptirma.daima kendi ebenin oldugu zamana denk getir.randevu ile git.çunku bizim burda baskasinin hastasina asi yapan ebe yanlis aşi yapti.meger kendi ebesi zaten o aşiyi yapmismis ama kadin da tutmus yapmis.o nedenle yapilan asilari hazirlarken isimlerine bak.daima aklinda tut canim. Minik sen de yeni bir sehre gidiyorsun.1 yaş aşi zamanin sen de ebenle tanişırsin ve bu olaya dikkat edersin canim.sonsuz Umut ya da bebegi goturme bos yere.seni ne zamana çağırdilar hepatit için? O zaman gittiginde de konuşabilirsin.sadece hepatit olacagini üstune bastıra bastıra soyle ve bebeginin yaninda dur.cunku onlar alismislar 3lü aşi yapmaya el alışkanlığı yanlislikla kotu bir durum olmasin.
Aslında bildiğimiz şeyler, bebeği yatağa yatıracaksın göz teması yok konuşmak hiçbir şey yok beşiğin yanında oturup başka yöne bakılacak, ağladıkça başını okşayacaksın o kadar, başlarda tabi çok tepki gösteriyo ağlıyo ama kararlı olunca alışıyor ağlama süreleri kısalıyoYöntemlerden biraz bahsetsene
Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende uğraşıyorum inşallah bebeklerimize kavusuruzMaalsef canım hayla bişey yok her işte vardır bir hayır diyorum
Maalsef canım hayla bişey yok her işte vardır bir hayır diyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah kızlarRabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende uğraşıyorum inşallah bebeklerimize kavusuruz
HahhahaKalppare sen miydin yeğenim? dermişim teyzelerinle yaşımız tutuyor da benim büyük yeğen 21 yaşında. yoksam büyük mü yazdırdılar benden habersiz
tabi benden habersiz evlendirmiş de olmalilar
Ayyy beni korkuttun kuzum ya
Tamam tamam dikkat ederim çok haklısın tşkr ederim
Allah razı olsun size de evlatlarinizlahayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip olsunRabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah kızlar
Aslında bildiğimiz şeyler, bebeği yatağa yatıracaksın göz teması yok konuşmak hiçbir şey yok beşiğin yanında oturup başka yöne bakılacak, ağladıkça başını okşayacaksın o kadar, başlarda tabi çok tepki gösteriyo ağlıyo ama kararlı olunca alışıyor ağlama süreleri kısalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?