Bu demir ilacı beni mahvetti ya. Kocaman yutarken kendimden geçtim resmenBen de dün başladım ikisine
Benimki küçük pembe bişey zor gelmiyoBu demir ilacı beni mahvetti ya. Kocaman yutarken kendimden geçtim resmen
Kalp atışını duyduktan sonra beş altı tüp kan bir de idrar verdim. Orada her şeye bakıldı. Dün de ikili test için kan verdim. Başkaca bir şey yapılmadı. Aramıza hoş geldiniz bu aradamerhabalar, bastan itibaren ara ara bu basliga bakmama ragmen bir turlu yazmak firsat olmadi, beni de nisan 2020 anneleri listesine dahil eder misiniz?
kimler ikili test yaptirdi? benim asil doktorum yapmadi, uclu test yapariz dedi, benim icim rahat etmedigi icin ben de disarida baskasina yaptiracagim, bir de devaminda buyuk ihtimalle kan verip genetik test yaptiracagim, bu nifty, harmony denilen testlerden yani.
tarama ve tani anlaminda hangi testleri yaptirdiniz genel olarak?
Acaba niye 15gun sonrasına bıraktı ikili testi bilginiz varmiDün randevum vardı. İkili testi 15 gün sonra yapalım dedi. Ne kadar güzel duyguymuş hareket ederken görmek☺ Aklıma geldikçe istemsizce gülümsüyorum. 3 cm ama kıpır kıpır. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimizin
Erken şuan dedi. 13 haftada yapalım dedi. Bana göre de erken gelmişti zaten.Acaba niye 15gun sonrasına bıraktı ikili testi bilginiz varmi
Merhaba ben verifi genetik tarama testi yaptırdım sonuç bekliyorum bugün yarın gelir inşallah hayırlısıylamerhabalar, bastan itibaren ara ara bu basliga bakmama ragmen bir turlu yazmak firsat olmadi, beni de nisan 2020 anneleri listesine dahil eder misiniz?
kimler ikili test yaptirdi? benim asil doktorum yapmadi, uclu test yapariz dedi, benim icim rahat etmedigi icin ben de disarida baskasina yaptiracagim, bir de devaminda buyuk ihtimalle kan verip genetik test yaptiracagim, bu nifty, harmony denilen testlerden yani.
tarama ve tani anlaminda hangi testleri yaptirdiniz genel olarak?
Ben bugün demir ilacı ve multivitamin kullanmaya başladım. Var mı başka kullanan?
Kadın yaşlı değil. 45 yaşında. Kendi kalkp oynamıyo yürtmüyo diye düşünyrum. Yoksa dinç biri yani. Daha iyi bi seçenek malesef ki yok elimde. Çocuğuma şefkat göstersn biraz da enerjisini boşaltsn istyrum sadece. Eğitm vermesini zatn istemyrum. Sadece 4 saat bakıyo. 1 saatini uyuyo zatn kaldı 3.ben okulöncesi öğretmenym zaten uzun süre bakıcıda bırakmcam. Doğumum nisan başı gözüküyo. Ondan sonra 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum. Büyüğüm 3 yaşında olur küçüğüm 1 inşallh. O zamn zaten okulöncesi eğitime başlatrm kızımı. Küçüğünü bakıvıya veririm.Naçizane fikrim genç birini bulman. Eşin vardiyalı çalışıyor sanırım kendi evinde baktıramadığın için kv falan çağırsan 2 yaşına kadar en iyisi. 2 yaşında kreşe vermen gerekir Zaten pedogoglar bakıcıyı uzun süre önermiyor. Şu an içinde başka birini mutlaka bul o yaşta biri çocuğuna ne verebilir ki.. istediğin kadar konuş yine de olmaz diye düşünüyorum.
Ay kızlar elimden geleni yapıyorum grip olmamak için niyeyse bu kadar çabuk bünyem düştü anlamadım çok hasta hasta değilim ama vucudum çok kırgın valla evde üst üstüne giydim resmen ama biraz dünden beri yatana kadar baş agrısı falan oldu cumartesi doktora gidecez ikili tarama çıkarsa bide sizce çıkar mı cuma günü vermiştik ama bunun içinde doktora biraz halsizlik var diye bişey de demedim ama bol limonlu çay içtim ama bu durum bebeğimi etkilemesini istemiyorum. Sabahtan beri bebeğimle konuşuyorum sanki hissediyor gibi kasık agrısı oluyor anne ben iyiyim der gibiAllahım bu duyguyu yaşayan Rabbime şükürler olsun .
Bana burada biri önermişti çok iyi geldi. Hasta gibi hissedince sıcak suya bal ekleyip limon sıkıp içiyorum. Ama bal guvenilir yerden olsun. Şifa olsun.Ay kızlar elimden geleni yapıyorum grip olmamak için niyeyse bu kadar çabuk bünyem düştü anlamadım çok hasta hasta değilim ama vucudum çok kırgın valla evde üst üstüne giydim resmen ama biraz dünden beri yatana kadar baş agrısı falan oldu cumartesi doktora gidecez ikili tarama çıkarsa bide sizce çıkar mı cuma günü vermiştik ama bunun içinde doktora biraz halsizlik var diye bişey de demedim ama bol limonlu çay içtim ama bu durum bebeğimi etkilemesini istemiyorum. Sabahtan beri bebeğimle konuşuyorum sanki hissediyor gibi kasık agrısı oluyor anne ben iyiyim der gibiAllahım bu duyguyu yaşayan Rabbime şükürler olsun .
Ay sorma canım ya ben ki çorap falan giyme şurada dursun hiç giymem ama şimdi üşütmemem gerek diye herşey onun için diye .o iyi olsun da ay sorma çok acemi anneyim ben de çok fazla kafamı kurcalamak istemiyorum valla ama şu konuşma herşeye değer hele bide o günleri de görürsek böle hareketlerini hissettiğimizdeKolay değil ki bağışıklık iyice düşüyor bu dönemde. Benim yaşadığım yerde şuan havalar soğuk. İnan elumi ayağımı bile ısıtamıyorum. Çorap patik terlik giydiğim haldeArtık Allah a emanet gidiyoruz böyle bakalım. Hissediyor bebişlerimiz onlarla konuştuğumuzu bence gerçekten müthiş bir his
Sağol canım çok teşekkür ederim deneyim ben onu bal eşimin arkadaşı arıcılık uğraşıyor taze almış yeni zaten denerim onunla sağol cnm allah razı olsunBana burada biri önermişti çok iyi geldi. Hasta gibi hissedince sıcak suya bal ekleyip limon sıkıp içiyorum. Ama bal guvenilir yerden olsun. Şifa olsun.
Rica ederim, inşallah çabucak etki eder. İnsan hamileyken gripten bile korkuyor vallahi.Sağol canım çok teşekkür ederim deneyim ben onu bal eşimin arkadaşı arıcılık uğraşıyor taze almış yeni zaten denerim onunla sağol cnm allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?