2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok doğru konuşuyorsun canım bakma tecrübe başka bir şey benim hiç aklıma gelmezdi bizde eşim annem tutuyordu bu defa ben tuttum ama
Doğrusu evlatsöz konu ise kimseye güvenmeyeceksin

2ayda 600 gram almış sadece anne sütü ile normal mi sizce 8100 kg
kilosu iyi geldi canim bana. ilk üç aydan sonra yavaşlıyor kilo alimi. geçen kızların kilolarının da yazıldığı asi kartları elime geçti de bir yaşındayken 8 ila 8500 arasindalarmis. biri 8200 biri 8500du galiba. tabi benimkiler hep alttan gittiler. senin bebiş iyi geldi bana. tabi en iyisini takibini yapan sağlıkçılar bilir de.

İsmi ne bi atar mısın.? Ve dha mi etkili ondan mi onu aldin
Doktor farklılığından dolayı bu mama verildi . Aptamil ar kullanmıştım , onu başka bir doktor önermişti . Bunu da başka bir doktor önerdi , bebelac thickenner. Daha iyi midir bilmiyorum. Bizde fark ettirmiyor her türlü
Bizim kızın boyu da 66 cm di en son.

Her ay 500 gram alıyordu son iki ay böyle olmuş ama çok hareketli. Biberon almıyor ben gelene kadar da öyle kaşıkla ne yerse işte ondan mı az aldı gibi geldi de.

Evet hiçbir şekilde göz teması yok olduğu an ağlaması şiddetleniyor zaten çok akıllılar çok rica ederim canım dene istersen yine

Çok doğru konuşuyorsun canım bakma tecrübe başka bir şey benim hiç aklıma gelmezdi bizde eşim annem tutuyordu bu defa ben tuttum ama
Doğrusu evlatsöz konu ise kimseye güvenmeyeceksin

Eşin annen tutabilir.onu demek istemedim.yani mutlaka o ortamda bulun.aşiya bak.adina bak.ben soruyorum simdi ne asisi diye.bildigim halde.o da bir kere daha baksin soylesin diye.

Bir de kizlar bana ebe kampanya aşisindan soz etti.9 ay kizamik asisi varmis.istersen getir dedi.bakanlik baslatmis.kizamik vakalari cok arttigi icin.ben de 1 yasta var ya dedim.o da evet iki defa olmus olacak bu tekrar dozu gibi falan dedi.ben de gerek yok evden ciktigimiz yok zaten 1 yasta geliriz dedim.kizamik asisi duydugum.en agir asi.alerjik bebekler icin yani ağir derken.o nedenle sadece 1 yasta giderim ben. Size böyle birseyden bahsedildi mi?

hanımlar. sizin bebeleriniz kizmanizdan vs anlıyor mu? bugün kaşımı çatayım bakalım anlayacak mi dedim de yok yaw. gülüyor benimki. ablalar geldi toplu halde kızdık ettik ama yok umrunda değil.

hanımlar. sizin bebeleriniz kizmanizdan vs anlıyor mu? bugün kaşımı çatayım bakalım anlayacak mi dedim de yok yaw. gülüyor benimki. ablalar geldi toplu halde kızdık ettik ama yok umrunda değil.
Benim de benden anlamıyordu babasi bir kızgın baktı ellerini yumruk yapıp olmayan dislerini sıktı bütün bedeni kaskatı yaptı.diklendi resmen ama babasina gücendi herhalde o aksam hic istemedi onu.babasi da bana kızdi senin yüzünden kızim bana küstü deyip durdu demem o ki biz kızsak da sırıtıyorlar annem nasılsa affeder modunda bir de baba denesin.tok bir sesle ismini seslenip birden çatsın kaşını bakalım oylece baksın birkac saniye.sozle kızmasina gerek yok.bi de siz gülmeyin.çocuklar anliyor yoksa şaka olduğunu

dur bakayim bir de öyle deneyeyim. yoksa bizi tınlamıyor mu bu bıdık

dur bakayim bir de öyle deneyeyim. yoksa bizi tınlamıyor mu bu bıdık

Biz bugün kontrolümüz gittik kilo ve boy olarak çok gerideyiz 6.300 kilosu ve 63 cm boyu minyon tipli bir çocuk olacak dedi kan tahlili yaptı değerleri gayet iyi dedi önceki doktor demir ilacı başlatmıştı bu bıraktırdı değerleri gayet iyi dedi tartı bizim için tek kriter değil tepkileri hareketleri çok iyi dedi ek gıdayla ilgilide kabarık bir liste verdi Bi inceleyeyim isteyen olursa burada da paylaşırım.. Bizden haberler böyle

At at vize de at

Hmm duymamistm onu bi doktora gittigimde danışırım onu bakalm

Evet beni etiketleyerek atarsan cok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…