- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Çok doğru konuşuyorsun canım bakma tecrübe başka bir şey benim hiç aklıma gelmezdi bizde eşim annem tutuyordu bu defa ben tuttum amaCanım saglik ocağında çalışmış bir yakınım bu konuyu söyledi bana da.benim çocuklarımdan sorumlu ebe de hassas bu konuda.ben yoksam gelme beni ara diyor hep. Annelik biraz pimpiriklik gerektiriyor maalesef.zaten her zaman aşi sirasinda yaninda durun bebeginizin kızlar..onlar da insan hata yapabilirler.ama ebeyi rahatsiz etmeden çok lafa tutmadan kafasini karistırmadan kenardan bakmak lazim.ben aşi sırasında tutuyorum mesela.ebe baska ebeden yardim aliyordu ben istemedim zaten korona var ben tutarım dedim.anma verem asisinda onlar tuttular buna dayanamazsin dedi.gercekten bakarken bile bittim
kilosu iyi geldi canim bana. ilk üç aydan sonra yavaşlıyor kilo alimi. geçen kızların kilolarının da yazıldığı asi kartları elime geçti de bir yaşındayken 8 ila 8500 arasindalarmis. biri 8200 biri 8500du galiba. tabi benimkiler hep alttan gittiler. senin bebiş iyi geldi bana. tabi en iyisini takibini yapan sağlıkçılar bilir de.2ayda 600 gram almış sadece anne sütü ile normal mi sizce8100 kg
Doktor farklılığından dolayı bu mama verildi . Aptamil ar kullanmıştım , onu başka bir doktor önermişti . Bunu da başka bir doktor önerdi , bebelac thickenner. Daha iyi midir bilmiyorum. Bizde fark ettirmiyor her türlüİsmi ne bi atar mısın.? Ve dha mi etkili ondan mi onu aldin
Bizim kızın boyu da 66 cm di en son.Ay sorma umudum ya öyle bizim kızlar tıfıl hayır biz de karı koca minyon tipler değiliz ki ortalamamız 178. Boyu da uzun diyordum ama zayıf olduğu için öyle görünüyor sanırım son kontrolde boyu da 68 çıktı. Neyse gelişimsel bir sıkıntısı yok çok şükür nörolojik olarak ilerdeyiz hatta demek besleniyor çocuk.
Her ay 500 gram alıyordu son iki ay böyle olmuş ama çok hareketli. Biberon almıyor ben gelene kadar da öyle kaşıkla ne yerse işte ondan mı az aldı gibi geldi de.kilosu iyi geldi canim bana. ilk üç aydan sonra yavaşlıyor kilo alimi. geçen kızların kilolarının da yazıldığı asi kartları elime geçti de bir yaşındayken 8 ila 8500 arasindalarmis. biri 8200 biri 8500du galiba. tabi benimkiler hep alttan gittiler. senin bebiş iyi geldi bana. tabi en iyisini takibini yapan sağlıkçılar bilir de.
Evet hiçbir şekilde göz teması yok olduğu an ağlaması şiddetleniyor zaten çok akıllılar çokBaşını oksarken nereye bakicaz
O zaman da mı gözüne bakmiycaz.ben de gözüne bakmıyorum sallarken yoksa uyumuyor..ama vicdanim cazırdıyorya aslında ne güzel oğretmistim ama ne olduysa oldu gene sallattiriyor bir kere taviz vermeyegör..babaannem hep derdi yüz buldun mu astar da istiyorsun diye küçukkenbana..çocukluk iste hep aynı
Tesekkur ederim canim ❤
Çok doğru konuşuyorsun canım bakma tecrübe başka bir şey benim hiç aklıma gelmezdi bizde eşim annem tutuyordu bu defa ben tuttum ama
Doğrusu evlatsöz konu ise kimseye güvenmeyeceksin
Evet hiçbir şekilde göz teması yok olduğu an ağlaması şiddetleniyor zaten çok akıllılar çokrica ederim canım dene istersen yine
Benim de benden anlamıyordu babasi bir kızgın baktı ellerini yumruk yapıp olmayan dislerini sıktı bütün bedeni kaskatı yaptı.diklendi resmenhanımlar. sizin bebeleriniz kizmanizdan vs anlıyor mu? bugün kaşımı çatayım bakalım anlayacak mi dedim de yok yaw. gülüyor benimki. ablalar geldi toplu halde kızdık ettik ama yok umrunda değil.
dur bakayim bir de öyle deneyeyim. yoksa bizi tınlamıyor mu bu bıdıkBenim de benden anlamıyordu babasi bir kızgın baktı ellerini yumruk yapıp olmayan dislerini sıktı bütün bedeni kaskatı yaptı.diklendi resmenama babasina gücendi herhalde o aksam hic istemedi onu.babasi da bana kızdi senin yüzünden kızim bana küstü deyip durdu demem o ki biz kızsak da sırıtıyorlar annem nasılsa affeder modunda bir de baba denesin.tok bir sesle ismini seslenip birden çatsın kaşını bakalım oylece baksın birkac saniye.sozle kızmasina gerek yok.bi de siz gülmeyin.çocuklar anliyor yoksa şaka olduğunu
dur bakayim bir de öyle deneyeyim. yoksa bizi tınlamıyor mu bu bıdıkBenim de benden anlamıyordu babasi bir kızgın baktı ellerini yumruk yapıp olmayan dislerini sıktı bütün bedeni kaskatı yaptı.diklendi resmenama babasina gücendi herhalde o aksam hic istemedi onu.babasi da bana kızdi senin yüzünden kızim bana küstü deyip durdu demem o ki biz kızsak da sırıtıyorlar annem nasılsa affeder modunda bir de baba denesin.tok bir sesle ismini seslenip birden çatsın kaşını bakalım oylece baksın birkac saniye.sozle kızmasina gerek yok.bi de siz gülmeyin.çocuklar anliyor yoksa şaka olduğunu
Hiç bir şey yapma o geçer olabilir canımKizlar ya 6 ay aşısı yapildi ya benm oglanin solda bisey yok da sağ bacakta ignenin yapildigi yerin icinde topak var byle kucuk sert bisey niye olur o sizce napmam lazim
At at vize de atBiz bugün kontrolümüz gittik kilo ve boy olarak çok gerideyiz 6.300 kilosu ve 63 cm boyu minyon tipli bir çocuk olacak dedi kan tahlili yaptı değerleri gayet iyi dedi önceki doktor demir ilacı başlatmıştı bu bıraktırdı değerleri gayet iyi dedi tartı bizim için tek kriter değil tepkileri hareketleri çok iyi dedi ek gıdayla ilgilide kabarık bir liste verdi Bi inceleyeyim isteyen olursa burada da paylaşırım.. Bizden haberler böyle
Ayy hemen başla sen eğitmeSabahtan beri uyumadı valla öliyem
Hmm duymamistm onu bi doktora gittigimde danışırım onu bakalmDoktor farklılığından dolayı bu mama verildi . Aptamil ar kullanmıştım , onu başka bir doktor önermişti . Bunu da başka bir doktor önerdi , bebelac thickenner. Daha iyi midir bilmiyorum. Bizde fark ettirmiyor her türlü
Bizim kızın boyu da 66 cm di en son.
Evet beni etiketleyerek atarsan cok memnun olurumBiz bugün kontrolümüz gittik kilo ve boy olarak çok gerideyiz 6.300 kilosu ve 63 cm boyu minyon tipli bir çocuk olacak dedi kan tahlili yaptı değerleri gayet iyi dedi önceki doktor demir ilacı başlatmıştı bu bıraktırdı değerleri gayet iyi dedi tartı bizim için tek kriter değil tepkileri hareketleri çok iyi dedi ek gıdayla ilgilide kabarık bir liste verdi Bi inceleyeyim isteyen olursa burada da paylaşırım.. Bizden haberler böyle
2 ayda az2ayda 600 gram almış sadece anne sütü ile normal mi sizce8100 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?