- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Şuan kilosu normal ilk 3 aydan sonra çok kilo almasını beklemiyorlar artık. 6. Ayda doğum kilosunu 2 ye 1 yaşında 3 e katladıysa yeterli besleniyor demektir diyor doktorlar. Ek gıda zamanı geldi zaten artık.2ayda 600 gram almış sadece anne sütü ile normal mi sizce8100 kg
Evet canım 9. Ayda kızamık aşısını dediğin gibi yapacak ebe söyledi bize de ben de yaptırmayacağım kimi görüyoruz ki. Yumurta alerjisi olanlara üniversite hastanesinde yaptırtıyoruz bu aşıyı takip et yumurta ya tepkisi olursa bilgi ver dedi.Eşin annen tutabilir.onu demek istemedim.yani mutlaka o ortamda bulun.aşiya bak.adina bak.ben soruyorum simdi ne asisi diye.bildigim halde.o da bir kere daha baksin soylesin diye.
Bir de kizlar bana ebe kampanya aşisindan soz etti.9 ay kizamik asisi varmis.istersen getir dedi.bakanlik baslatmis.kizamik vakalari cok arttigi icin.ben de 1 yasta var ya dedim.o da evet iki defa olmus olacak bu tekrar dozu gibi falan dedi.ben de gerek yok evden ciktigimiz yok zaten 1 yasta geliriz dedim.kizamik asisi duydugum.en agir asi.alerjik bebekler icin yani ağir derken.o nedenle sadece 1 yasta giderim ben. Size böyle birseyden bahsedildi mi?
Ben geçen sene duymuştum çalıştığım yerdeki bi arkadaş kampanya varmış kızamık alışı için diyordu. Yaptırmıştı sanırım oEşin annen tutabilir.onu demek istemedim.yani mutlaka o ortamda bulun.aşiya bak.adina bak.ben soruyorum simdi ne asisi diye.bildigim halde.o da bir kere daha baksin soylesin diye.
Bir de kizlar bana ebe kampanya aşisindan soz etti.9 ay kizamik asisi varmis.istersen getir dedi.bakanlik baslatmis.kizamik vakalari cok arttigi icin.ben de 1 yasta var ya dedim.o da evet iki defa olmus olacak bu tekrar dozu gibi falan dedi.ben de gerek yok evden ciktigimiz yok zaten 1 yasta geliriz dedim.kizamik asisi duydugum.en agir asi.alerjik bebekler icin yani ağir derken.o nedenle sadece 1 yasta giderim ben. Size böyle birseyden bahsedildi mi?
Banada az geldi. Sütüm de yetiyor gibi hissediyordum ama ben gelene kadar yemiyor bişey ya ondan ya da sütten ek gıdaya ağırlık Vermeliyim sanırım artık2 ayda az
Kızmayın ya yazık çocuumahanımlar. sizin bebeleriniz kizmanizdan vs anlıyor mu? bugün kaşımı çatayım bakalım anlayacak mi dedim de yok yaw. gülüyor benimki. ablalar geldi toplu halde kızdık ettik ama yok umrunda değil.
Listeyi at canım bakıyım vermeyi unuttuğum bişey varsa vereyim ben deBiz bugün kontrolümüz gittik kilo ve boy olarak çok gerideyiz 6.300 kilosu ve 63 cm boyu minyon tipli bir çocuk olacak dedi kan tahlili yaptı değerleri gayet iyi dedi önceki doktor demir ilacı başlatmıştı bu bıraktırdı değerleri gayet iyi dedi tartı bizim için tek kriter değil tepkileri hareketleri çok iyi dedi ek gıdayla ilgilide kabarık bir liste verdi Bi inceleyeyim isteyen olursa burada da paylaşırım.. Bizden haberler böyle
kızdık ama yok be miss. anladı da takmadı mi, anlamadı mi bilmiyorum.Kızmayın ya yazık çocuumaanlıyor benimki ama biz hafif sesimizi de yükseltiyoruz hayırrrr diye ağladı bir kere yaptık bir de eşim hüzünlü şarkılar söylediğinde dudağını büzüyor
Aynen canım sen yaparsın bir şeylerBanada az geldi. Sütüm de yetiyor gibi hissediyordum ama ben gelene kadar yemiyor bişey ya ondan ya da sütten ek gıdaya ağırlık Vermeliyim sanırım artık
Yaa maşallah size çok güzelsiniz arkadaş olmuş tabi darısı bizim büyüyecek arkadaşlaraBen bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
benim oğlan hasta uyandı güne sema hanım iyileşince başlayalım dedi. dün gece 20 dk da uyudu ama 40 dk sonra çığlıkla uyandı kucağıma aldım masal anlattım uyudu sallamadımAyy hemen başla sen eğitme
masallah size ya ne güzelsiniz öyle. yine ah keşke bir kızım olaydindddim ama artık oğlumla foto atarız bizBen bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
Maşallahhhh Ya Rabbim bize de göstersin o günleri hayırlısıylaBen bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
Masallah sizeBen bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
Hiç sorma ya ben burda saksi mıyım diyesim geldi o gundur bakayim bir de öyle deneyeyim. yoksa bizi tınlamıyor mu bu bıdık
Ayy hemen başla sen eğitme
Şuan kilosu normal ilk 3 aydan sonra çok kilo almasını beklemiyorlar artık. 6. Ayda doğum kilosunu 2 ye 1 yaşında 3 e katladıysa yeterli besleniyor demektir diyor doktorlar. Ek gıda zamanı geldi zaten artık.
Evet canım 9. Ayda kızamık aşısını dediğin gibi yapacak ebe söyledi bize de ben de yaptırmayacağım kimi görüyoruz ki. Yumurta alerjisi olanlara üniversite hastanesinde yaptırtıyoruz bu aşıyı takip et yumurta ya tepkisi olursa bilgi ver dedi.
Ya size maşAllah yaaBen bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
Ah sekerparecim ben oyle durumda hic kaldırmıyorum yatagindan cok aglarsa kucagima aliyorum yoksa uykusu acilir birde oyle alisir vs. Benimkide 12 de uyudu yine :) anneme geldik 2 saatte bir dönüyor yatakta mama veriyorum tekrar yatiyor ama dönüyor bir sag bir sol birde bu ara yaklastigimda sacimi tutuyor cekiyor valla esim senin sacida 3 numara yapalim cok yakisir takim loluruz diyorGündüz uyumadıği gibi şu anda da uyumuyoruz.dislerini kasiyor battaniyesini ısırıyor arada çıglık atiyor.sonra gülüyor..calpol verdim bakalım.diş mi aşı mı derdini anlayamadimmutfağa geldim.iyi mi ettim kötü mu bilmem ama..ne yapayım adam uyusun didik
HoşgeldinizDaha önce neden keşfetmediniz burayı. Her dönemde çok iyi geliyor farklı farklı tecrübeler katıyor. İyi ki gelmişsiniz. Herkesin birbirinden olduğu gibi Bizim de sizden öğrenecek bişeylerimiz vardır muhakkak
Amerika’ya gitmeyi hiç düşünmedim ama tabi herkesin seçimi, beklentileri farklı. 2 kez tatilde kısa süreliğine bulundum, kişisel deneyimim yok yani. Kanada’yı tercih etmemin sebebi, sosyal bir devlet oluşu. Dünya kadar vergi ödüyorsun, maaş dökümünü gördüğümde içim gidiyordu ama sağlık hizmeti bedava. Düşünün, hamileliğim sırasınca ultrason, amniyosentez, sezaryen ve tüm doktor kontrollerim, testler için bir kuruş para ödemedim. Bir tek hastanede özel oda isteyince para ödedik o kadar. 72 milletten insan birlikte yaşadığı için kendini dışlanmış, yabancı görmüyorsun. Irkçılık yok. Biliyorsunuz Amerika’da ırkçılık bar. Bir de Covid’le baş edemiyorlar. Uzakta olmak, 7 saat arada fark olması çok zor. İnsan bir nebze de olsa alışsa da ölüm ve doğumlarda sevdiklerinin yanında olamamak en zoru. Annemlerle günde en az 2 kez skype yapıp kızımı gösteriyorum.bu ara eşimin gündeminde. green kart başvurusu. benim cesaretim yok o kadar uzağa gitmeye. sence nasıl ne dersin biraz tecrübelerini paylasirsan sevinirim
Hoş geldin tekrar aramıza . Reflü için siz ekstra bir şey yaptınız mı ? Orda doktorlar ne önerdi merak ettimTeşekkürler. İlk 3 ay nasıl geçti anlamadım. Annem sağolsun yardın için geldi, bizimle kaldı ama kolikti, reflüydü derken ömrümün en zor 3 ayını geçirdim. Sonra tüm gün evde tek başına kalınca alışana kadar epey zorluk çektim. İnanın tuvalete bile zor gidiyordum. Şimdi de arada bakabiliyorum, eminim benim de sizlerle dertleşip öğreneceğim çok şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?