2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
2ayda 600 gram almış sadece anne sütü ile normal mi sizce 8100 kg
Şuan kilosu normal ilk 3 aydan sonra çok kilo almasını beklemiyorlar artık. 6. Ayda doğum kilosunu 2 ye 1 yaşında 3 e katladıysa yeterli besleniyor demektir diyor doktorlar. Ek gıda zamanı geldi zaten artık.
Evet canım 9. Ayda kızamık aşısını dediğin gibi yapacak ebe söyledi bize de ben de yaptırmayacağım kimi görüyoruz ki. Yumurta alerjisi olanlara üniversite hastanesinde yaptırtıyoruz bu aşıyı takip et yumurta ya tepkisi olursa bilgi ver dedi.

Ben geçen sene duymuştum çalıştığım yerdeki bi arkadaş kampanya varmış kızamık alışı için diyordu. Yaptırmıştı sanırım o

hanımlar. sizin bebeleriniz kizmanizdan vs anlıyor mu? bugün kaşımı çatayım bakalım anlayacak mi dedim de yok yaw. gülüyor benimki. ablalar geldi toplu halde kızdık ettik ama yok umrunda değil.
Kızmayın ya yazık çocuuma anlıyor benimki ama biz hafif sesimizi de yükseltiyoruz hayırrrr diye ağladı bir kere yaptık bir de eşim hüzünlü şarkılar söylediğinde dudağını büzüyor

Ben bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr

Eklentiler

• IMG_20201024_154344.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 79
Listeyi at canım bakıyım vermeyi unuttuğum bişey varsa vereyim ben de Maşşallah kuzuna sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Kızmayın ya yazık çocuuma anlıyor benimki ama biz hafif sesimizi de yükseltiyoruz hayırrrr diye ağladı bir kere yaptık bir de eşim hüzünlü şarkılar söylediğinde dudağını büzüyor
kızdık ama yok be miss. anladı da takmadı mi, anlamadı mi bilmiyorum.

Yaa maşallah size çok güzelsiniz arkadaş olmuş tabi darısı bizim büyüyecek arkadaşlara

Ayy hemen başla sen eğitme
benim oğlan hasta uyandı güne sema hanım iyileşince başlayalım dedi. dün gece 20 dk da uyudu ama 40 dk sonra çığlıkla uyandı kucağıma aldım masal anlattım uyudu sallamadım bugün kıyamadım ya hasta çünkü. başlamak için yanlış zaman olacak sanirim diye yine salladım ayakta
masallah size ya ne güzelsiniz öyle. yine ah keşke bir kızım olaydindddim ama artık oğlumla foto atarız biz

Maşallahhhh Ya Rabbim bize de göstersin o günleri hayırlısıyla

Masallah size

dur bakayim bir de öyle deneyeyim. yoksa bizi tınlamıyor mu bu bıdık
Hiç sorma ya ben burda saksi mıyım diyesim geldi o gun

Ayy hemen başla sen eğitme

Yok biz aşi olduk teyzesi biraz da ondan aşının etkisi gecsin bir egitim verecegim kendim.eger başaramazsam denerim neden olmasın huysuz ve tatlı kızımın sağlık problemi yoksa güzel uyur ama iste alerji bazen gereksiz huzursuzluk ve karın ağrısı yapıyor.yani bize eğitmen ne yapsın yanj alerjik bebeklerin çoğu böyle.

Bak ne güzel bilgilendirme yapmış bizim ki bisey demedi.ama ben biliyorum Allah tan

Ya size maşAllah yaa kendimi hayal ettim..yüreğim dağıldı bir hoş oldum evlatlarım böyle büyüyecek mi? Allah hepimizin evlatlarıni anali babali büyütmek nasip etsin
Miss sen boğa burcu musun? Öyle bir edan varda cevap vermeyebilirsin.meraktan şeettim

Gündüz uyumadıği gibi şu anda da uyumuyoruz.dislerini kasiyor battaniyesini ısırıyor arada çıglık atiyor.sonra gülüyor..calpol verdim bakalım.diş mi aşı mı derdini anlayamadim mutfağa geldim.iyi mi ettim kötü mu bilmem ama..ne yapayım adam uyusun didik

Ah sekerparecim ben oyle durumda hic kaldırmıyorum yatagindan cok aglarsa kucagima aliyorum yoksa uykusu acilir birde oyle alisir vs. Benimkide 12 de uyudu yine :) anneme geldik 2 saatte bir dönüyor yatakta mama veriyorum tekrar yatiyor ama dönüyor bir sag bir sol birde bu ara yaklastigimda sacimi tutuyor cekiyor valla esim senin sacida 3 numara yapalim cok yakisir takim loluruz diyor yavas yavas düşünmeye basladim az once yine sacimi kopardi saka bir yana dislerde sanci veriyor insallah cabucak cikarda rahatlariz.
Bu arafa doktora sormayi unuttum dis icin jel vs kullaniyor musunuz

Teşekkürler. İlk 3 ay nasıl geçti anlamadım. Annem sağolsun yardın için geldi, bizimle kaldı ama kolikti, reflüydü derken ömrümün en zor 3 ayını geçirdim. Sonra tüm gün evde tek başına kalınca alışana kadar epey zorluk çektim. İnanın tuvalete bile zor gidiyordum. Şimdi de arada bakabiliyorum, eminim benim de sizlerle dertleşip öğreneceğim çok şey var.

bu ara eşimin gündeminde. green kart başvurusu. benim cesaretim yok o kadar uzağa gitmeye. sence nasıl ne dersin biraz tecrübelerini paylasirsan sevinirim
Amerika’ya gitmeyi hiç düşünmedim ama tabi herkesin seçimi, beklentileri farklı. 2 kez tatilde kısa süreliğine bulundum, kişisel deneyimim yok yani. Kanada’yı tercih etmemin sebebi, sosyal bir devlet oluşu. Dünya kadar vergi ödüyorsun, maaş dökümünü gördüğümde içim gidiyordu ama sağlık hizmeti bedava. Düşünün, hamileliğim sırasınca ultrason, amniyosentez, sezaryen ve tüm doktor kontrollerim, testler için bir kuruş para ödemedim. Bir tek hastanede özel oda isteyince para ödedik o kadar. 72 milletten insan birlikte yaşadığı için kendini dışlanmış, yabancı görmüyorsun. Irkçılık yok. Biliyorsunuz Amerika’da ırkçılık bar. Bir de Covid’le baş edemiyorlar. Uzakta olmak, 7 saat arada fark olması çok zor. İnsan bir nebze de olsa alışsa da ölüm ve doğumlarda sevdiklerinin yanında olamamak en zoru. Annemlerle günde en az 2 kez skype yapıp kızımı gösteriyorum.

Hoş geldin tekrar aramıza . Reflü için siz ekstra bir şey yaptınız mı ? Orda doktorlar ne önerdi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…