2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Iyiyiz şükür biz de.süt alerjimiz ve beraberinde coklu besin alerjimiz tam gaz devam.
Selam. Benim kızım da süt alerjisi olduğumdan doktor şüphe etmişti. İkinci ayından beri hiç bir süt ürünü yemiyorum Bu arada mama kullanmıyorum, sadece emziriyorum. Geçen ay kızımın kaksında azıcık kan çıktı, çocuk doktoru gıda alerjisidşr deyip alerji doktoruna gönderdi. Covid yüzünden telefonla görüştük. Doktır süt için alerji değil hassasiyettir dedi, 9-12 ay arası süt ürünü vermeyi dene dedi. Size bir test yapıldı mı? Siz nasıl anladınız?

@Umudum nasıl Sena kuşu bugün kustu mu hiç?
Kustu yine akşam ama şiddetli değildi . Kusana kadar yine mızırdandı ek gıda yine vermedim bugun. Aklıma hep doğum yaptığım gün geliyor . Bu çocuk doğduğu gün ağzında bir şey var gibiydi sürekli . Yanımda kalan akrabamız hemşireye iki kere söyledi çocuğun boğazında sanki bir şey var da yutkunamıyor gibi diye ama tükürüktür dedi gitti . O günün akşamında çocuk çok şiddetli bir şekilde küstü .doğumda kan yutmuş .kan kustu nerdeyse çok korkmuştum , götürüp midesini yıkadılar . Acaba diyorum orda midesiyle ilgili bir sıkıntısı mı oldu bilmiyorum ki çocuk belki de ilk gün ondan ememedi. O halimle hiç yatmadan çocuğu emzireceğim diye nasıl çabalamıştım. Sonrasında da enfeksiyon kaptım zaten . Ay aklıma geldikçe lohusa psikolojisine tekrar giriyorum bu günümüze çok şükür
Bu arada nasıl özendim nasıl özendim , maşallah kızınla sana Sena kuşuma konuşurken hayallerimden bahsediyorum , siz resmetmiş oldunuz o tabloyu

Yaa o zaman hastalığın geçmesini bekle canım ben de hemen başlayamamıştım evde olmayacaktık bölünmesin diye

Ya kıyamam aşıdan o zaman alerji zor ya küçücük bedenleriyle neler çekiyolar

Helinnnnn kuzum sen de iki delikanlıyı alırsın sağına soluna koruman gibi olurlar Maşşallah belli mi olur hem oğulların büyüyünce bir de kızın olur
Kalppare kova burcuyum canım.
Sağlıkla büyütmek, güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah evlatlarımızın kızlar teşekkürler hepinize

Günaydın canolar bizde 7 den beri ayaktayız ses kaydı atılsa keşke tiz sesiyle çığlıklar atıyor

Ya birde Kızlar ben 1 haftadur bacak ağrısı çekiyotum aksıyorum yürüyemiyorum bile 1 hafta önce ev işi temizlik biraz da fazla yürüdüm sağ arka bacak kas dokusu ağrıyor ama böyle kemiklerime işliyor sanki bir iki gün daha bekleyeceğim geçmezse doktora gitçem ne olabilir acaba geçer mi kendiliğinden

Umudum- yaa neler yaşamışsınız kıyamam ya gerçekten zor bi psikoloji ama ondan değildir kuzum inşallah öyle hep olmaz mıydı bu sorun

Günaydındün doktorun verdiği listeyi atmaya çalışıyorum ama bir türlü yükleyemedim değişiklik mi oldu fotoğraf yükleme ayarlarında

Maşallah canım ya harika görünüyorsunuz benimde zeynebim anne hadi anne kız zamanı için Bi kahve yapıp sohbet edelim mi derdi Rabbim hayırlısı ile daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş.

Geçmiş olsun canım magnezyum aklıma geldi kas ağrısıysa magnezyum alsan düzelir belki bir ihtimal.
misskokulumm kocaman bi masallahhhhh harika bi tablo kizin da aynı sen
Teşekkürler canım küçükler babaya, büyük kızım bana benziyor. Belki küçükler de büyüdükçe bana döner
Maşallah canım ya harika görünüyorsunuz benimde zeynebim anne hadi anne kız zamanı için Bi kahve yapıp sohbet edelim mi derdi Rabbim hayırlısı ile daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş.
Teşekkürler canım ayşecik de büyüyünce 3 ünüz birlikte gezer tozarsınız artık

Saol canım belki de bakalım bir iki gün daha bekleyeceğim bugün az daha iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…