Selam. Benim kızım da süt alerjisi olduğumdan doktor şüphe etmişti. İkinci ayından beri hiç bir süt ürünü yemiyorumIyiyiz şükür biz de.süt alerjimiz ve beraberinde coklu besin alerjimiz tam gaz devam.
Kustu yine akşam ama şiddetli değildi . Kusana kadar yine mızırdandı@Umudum nasıl Sena kuşu bugün kustu mu hiç?
Yaa o zaman hastalığın geçmesini bekle canım ben de hemen başlayamamıştım evde olmayacaktık bölünmesin diyebenim oğlan hasta uyandı güne sema hanım iyileşince başlayalım dedi. dün gece 20 dk da uyudu ama 40 dk sonra çığlıkla uyandı kucağıma aldım masal anlattım uyudu sallamadımbugün kıyamadım ya hasta çünkü. başlamak için yanlış zaman olacak sanirim diye yine salladım ayakta
masallah size ya ne güzelsiniz öyle. yine ah keşke bir kızım olaydindddim ama artık oğlumla foto atarız biz
Ya kıyamam aşıdan o zamanHiç sorma ya ben burda saksi mıyım diyesim geldi o gun
Yok biz aşi olduk teyzesi biraz da ondanaşının etkisi gecsin bir egitim verecegim kendim.eger başaramazsam denerim neden olmasın huysuz ve tatlı kızımın sağlık problemi yoksa güzel uyur ama iste alerji bazen gereksiz huzursuzluk ve karın ağrısı yapıyor.yani bize eğitmen ne yapsın yanj alerjik bebeklerin çoğu böyle.
Bak ne güzel bilgilendirme yapmışbizim ki bisey demedi.ama ben biliyorum Allah tan
Ya size maşAllah yaakendimi hayal ettim..yüreğim dağıldı bir hoş oldum evlatlarım böyle büyüyecek mi? Allah hepimizin evlatlarıni anali babali büyütmek nasip etsin ❤
Miss sen boğa burcu musun? Öyle bir edan vardacevap vermeyebilirsin.meraktan şeettim
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım eşinle, oğlunla yuvanda mutlu ol inşallahKendi evimdenve yorucu bir sabahtan günaydın sizlere
Amiiiinnnn inşaaalllllaaahhhhHadi hayırlı uğurlu olsun canım eşinle, oğlunla yuvanda mutlu ol inşallah
Günaydın canim sağlık huzur bereket olsun yuvandaKendi evimdenve yorucu bir sabahtan günaydın sizlere
Evet canım bizim kız da 6300 ne yapalım sağlıklı olsunlardaZeyay benim kız da çok minyon yaa ona da 6-9 lar oluyor hatta boyu iyİ de kendisi bol bile oluyor. Bizimki 6350. Burda 8 leri falan görünce maşallah diyorum
Maşallah canım ya harika görünüyorsunuz benimde zeynebim anne hadi anne kız zamanı için Bi kahve yapıp sohbet edelim mi derdi Rabbim hayırlısı ile daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş.Ben bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
Ne güzel hadi hayırlı olsun ağız tadıyla sağlıkla sevgi dolu günlerde büyütün yavrunuzuKendi evimdenve yorucu bir sabahtan günaydın sizlere
Günaydın canim sağlık huzur bereket olsun yuvanda
Amijnnn teşekkür ederm ikinize de. Le lee günaydın günaydın diye sarki mı desem iste öyle bisey varya size onlardan işteNe güzel hadi hayırlı olsun ağız tadıyla sağlıkla sevgi dolu günlerde büyütün yavrunuzu
Geçmiş olsun canım magnezyum aklıma geldi kas ağrısıysa magnezyum alsan düzelir belki bir ihtimal.Günaydın canolar bizde 7 den beri ayaktayız ses kaydı atılsa keşke tiz sesiyle çığlıklar atıyor
Ya birde Kızlar ben 1 haftadur bacak ağrısı çekiyotum aksıyorum yürüyemiyorum bile 1 hafta önce ev işi temizlik biraz da fazla yürüdüm sağ arka bacak kas dokusu ağrıyor ama böyle kemiklerime işliyor sanki bir iki gün daha bekleyeceğim geçmezse doktora gitçem ne olabilir acaba geçer mi kendiliğinden
Teşekkürler canım küçükler babaya, büyük kızım bana benziyor. Belki küçükler de büyüdükçe bana döner
Teşekkürler canım ayşecik de büyüyünce 3 ünüz birlikte gezer tozarsınız artıkMaşallah canım ya harika görünüyorsunuz benimde zeynebim anne hadi anne kız zamanı için Bi kahve yapıp sohbet edelim mi derdi Rabbim hayırlısı ile daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş.
Saol canım belki de bakalım bir iki gün daha bekleyeceğim bugün az daha iyi gibiGeçmiş olsun canım magnezyum aklıma geldi kas ağrısıysa magnezyum alsan düzelir belki bir ihtimal.
Teşekkürler canım küçükler babaya, büyük kızım bana benziyor. Belki küçükler de büyüdükçe bana döner
Teşekkürler canım ayşecik de büyüyünce 3 ünüz birlikte gezer tozarsınız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?