Canım ınstagramda kaymaklisambali takip ediyorum arada bi kaç vurucu tarif paylasiyoKızlar ben bebişe şu ana kadar hep soğanlı biraz sulu eklersem pirinçli sebze yemekleri verdim. Yoğurt verdim meyve verdim. Ekmek ve bisküvi hiç yapamadım. İrmikle veya yulafla da herhangi bişey yapamadım. Kahvaltıyı basıl hazırlayacağımı bilmiyorum. İrmik veya yulafla neler yapıyorsunuz? Veya ekmek için bir tarifiniz var mı? Biraz fikir olsun. Hep ekran görüntüsü aldım ama bu şekilde genel bilgiler alayım biraz tecrübeli annelerden.
Kendisi duruyor zaten yanında olduğumu görünceZaten belli bir dk sonra müdahale ediyorsundur
Ben hiç sallamadım o da bana zor geliyo şuan değil ama büyüyünce de sallanan bebekler varya ondan hiç istemedim sallamayıBende yapamam sanirim ya aglamasina dayanamiyorumaman aglamasinda ben sallarim
Ben kahvaltıda bazen 1 yemek kaşığı irmiği 1 çay bardağı suda pişiriyorum sonra kaseye alıp içine haşlanmış yumurta,lor peyniri,bebe bisküvisi,pekmez karıştırıp veriyorumKızlar ben bebişe şu ana kadar hep soğanlı biraz sulu eklersem pirinçli sebze yemekleri verdim. Yoğurt verdim meyve verdim. Ekmek ve bisküvi hiç yapamadım. İrmikle veya yulafla da herhangi bişey yapamadım. Kahvaltıyı basıl hazırlayacağımı bilmiyorum. İrmik veya yulafla neler yapıyorsunuz? Veya ekmek için bir tarifiniz var mı? Biraz fikir olsun. Hep ekran görüntüsü aldım ama bu şekilde genel bilgiler alayım biraz tecrübeli annelerden.
Ben de resmen boyleyim baharcim.Ebru gercekten cok bunaldm disari cikmak istiyorum nefes almak istiyorum çıktığımda da insanlardan kaciyorum orayi ellemeyeyim buraya dokunmayayim vs. Evde de bunalıyorum ailemdn kimse yok yakinimda ha deyince gelemiyorlar. Bende o tarafa gittigimde kalabalik oluyor her kafadan bir ses cikiyor ister istemez tartismalarda oluyor. En basiti bugün eve alisveris yapmistik evdr yemek yapamiyorum orada kizi babasina attim yemek yaptim sabahin 4 bucugundan 5 bucuguna kadar telefon gorusmesi hes kodu yanlismis vip gelmemis taksi gelmemis seyahat belgesi lazimmis lafi olmaz ama bazen o kadar bunalıyorum ki aldiklari patates sogani salataligi alisveris yaptik diye buyutuyorlar. annemin suyu bitmis 10 dk lik yoldan alinip gelinmesi lazim su zamana kadar her hafta biz aldik iyle biyle de degil 5 damacana flan ve 1 haftada bitiyor nasil bitiyor dersen sabah aksam kahve cay iciliyor. abim ve ablamda araba var ve yakindalar bizimki şirket araci km vs problem olabilir. Birde eve gitmek uzereyiz gidemeyiz dedk diger ablamlar onun lafini yaptilar. Kalabaligin icinde kendimi cok yalniz hissediyorum
Kızlar ben bebişe şu ana kadar hep soğanlı biraz sulu eklersem pirinçli sebze yemekleri verdim. Yoğurt verdim meyve verdim. Ekmek ve bisküvi hiç yapamadım. İrmikle veya yulafla da herhangi bişey yapamadım. Kahvaltıyı basıl hazırlayacağımı bilmiyorum. İrmik veya yulafla neler yapıyorsunuz? Veya ekmek için bir tarifiniz var mı? Biraz fikir olsun. Hep ekran görüntüsü aldım ama bu şekilde genel bilgiler alayım biraz tecrübeli annelerden.
İnşallah bakalım doktor ne diyecek .Umudum- yaa neler yaşamışsınız kıyamam ya gerçekten zor bi psikoloji ama ondan değildir kuzum inşallah öyle hep olmaz mıydı bu sorun
Yaaa hatırlattığın çok çok iyi oldu eğer probiyotiğin faydasını görmüşsen . Sürekli gittiğimiz doktorumuza iki aydan fazladır gitmiyoruz galiba . O probiyotik de vermişti . Daha 1,5 aylıktık sanırım o zaman . Ama reflü için verdiğini düşünmedim benReflü içim doktor bir ilaç yazdı. Çok ağır yan etkileri olan. Burada dağa hafif, alternatif olarak verilecek başka ilaç yok dedi. Kıyamadık kızıma vermeye. Bir arkadaş probiyotik tavsiye etti. Bebeğe probiyotik verilebileceğini bilmiyordum bile. Bebekler için yapılmış tabi. Mayıs ortasından beri kullanıyoruz. Epey işe yaradı. İlk zamanlar çok zahmetli oldu tabi. Probiyotik bıçak gibi hemen düzeltmiyor durumu. 45 derece eğimli yatakta bile ağzına su gelince utanıyordu kuzum. 3 aya kadar gündüzleri kucağımda nerdeyse dik tutarak uyuttum kızımıÇok şükür 3. Aydan sonra yavaş yavaş düzeldi. Sezaryen olunca özellikle probiyotik tavsiye ediyorlar, normal Doğum olmadığı için bakteri florası oluşmuyormuş.
arada giriyorum ama sana cevap veereyim senin cesaretin olsa bana ozelden yazardin ama bana fark etmez ne gecti elinize kim oldugumu soyleyeim daha hic biriniz yokken cherryle hamile kalmak icin dualar eden arkadsdik ben ondan once kaldim cok sevindim bi takip edeyim ne yapiyor bam yemis ve arkadasimin haksizliga ugramsi benim zoruma gitmistr benle laf yarisi yapan sensin beni bilen bilir kazende bilir mune de bilir nevresttede biz oyle 3 5 gunluk uye degilizO Oha diyorum den kimsin bilmiyorum tanımıyorum da bana özelden yazıp atıp tutamazsın gelip benim kimsenin huzurunu bozmasın
Kan ilacım bestron günde 8 damla veriyorum meyve öğünüyle içinde ki c vitamini de emilimi artırıyor. D vitaminimiz de 400 ocean spreyli bir kez fıs yapıyorum kullanımı kolayIyi geceler hanimlar...
Nasilsiniz..
Yavrulariniz iyidir, sagliklidir insallah..
Size bir sey soracaktim..
Sedifer ya da bestiron demir damlasina denk geldim cok.
D vitamininde de ocean varmis.
Coledan vardi bitti, 1damla veriyorduk yogundu o.
Hangisini almali bilemedim...
Bir de kisin 2 gunde 1 mi yikiyorsunuz yoksa daha mi fazla.
Ben banyo yapinca hasta olunma bence ya. Bi sicak bi soguktan usur mu acaba..
Simdi uyuduk cok sukur.
Ama gece kesintisiz uyku yok.
Kolumda memede uyuyoruz.
Ne yapicaz bu konuda hanimlar..
Kaskati yatiyorum gece resmen..
Haydi ben camasir bulasik ve süpürgeye.
Ve de kiyafet yerlestirmeye.
Kendinize iyi bakin, Allaha emanet olun
Biz de D vitamini için ocean 400 lük kullanıyoruz hergün vermiyorum 3 güne bir falan dışarı çıkacağımız zaman bir fıs yapıyorum sonra güneşe çıkarıyorum.Iyi geceler hanimlar...
Nasilsiniz..
Yavrulariniz iyidir, sagliklidir insallah..
Size bir sey soracaktim..
Sedifer ya da bestiron demir damlasina denk geldim cok.
D vitamininde de ocean varmis.
Coledan vardi bitti, 1damla veriyorduk yogundu o.
Hangisini almali bilemedim...
Bir de kisin 2 gunde 1 mi yikiyorsunuz yoksa daha mi fazla.
Ben banyo yapinca hasta olunma bence ya. Bi sicak bi soguktan usur mu acaba..
Simdi uyuduk cok sukur.
Ama gece kesintisiz uyku yok.
Kolumda memede uyuyoruz.
Ne yapicaz bu konuda hanimlar..
Kaskati yatiyorum gece resmen..
Haydi ben camasir bulasik ve süpürgeye.
Ve de kiyafet yerlestirmeye.
Kendinize iyi bakin, Allaha emanet olun
Ah sekerparecim ben oyle durumda hic kaldırmıyorum yatagindan cok aglarsa kucagima aliyorum yoksa uykusu acilir birde oyle alisir vs. Benimkide 12 de uyudu yine :) anneme geldik 2 saatte bir dönüyor yatakta mama veriyorum tekrar yatiyor ama dönüyor bir sag bir sol birde bu ara yaklastigimda sacimi tutuyor cekiyor valla esim senin sacida 3 numara yapalim cok yakisir takim loluruz diyoryavas yavas düşünmeye basladim az once yine sacimi kopardi saka bir yana dislerde sanci veriyor insallah cabucak cikarda rahatlariz.
Bu arafa doktora sormayi unuttum dis icin jel vs kullaniyor musunuz
Selam. Benim kızım da süt alerjisi olduğumdan doktor şüphe etmişti. İkinci ayından beri hiç bir süt ürünü yemiyorumBu arada mama kullanmıyorum, sadece emziriyorum. Geçen ay kızımın kaksında azıcık kan çıktı, çocuk doktoru gıda alerjisidşr deyip alerji doktoruna gönderdi. Covid yüzünden telefonla görüştük. Doktır süt için alerji değil hassasiyettir dedi, 9-12 ay arası süt ürünü vermeyi dene dedi. Size bir test yapıldı mı? Siz nasıl anladınız?
Kustu yine akşam ama şiddetli değildi . Kusana kadar yine mızırdandıek gıda yine vermedim bugun. Aklıma hep doğum yaptığım gün geliyor . Bu çocuk doğduğu gün ağzında bir şey var gibiydi sürekli . Yanımda kalan akrabamız hemşireye iki kere söyledi çocuğun boğazında sanki bir şey var da yutkunamıyor gibi diye ama tükürüktür dedi gitti . O günün akşamında çocuk çok şiddetli bir şekilde küstü .doğumda kan yutmuş .kan kustu nerdeyse çok korkmuştum , götürüp midesini yıkadılar . Acaba diyorum orda midesiyle ilgili bir sıkıntısı mı oldu bilmiyorum ki çocuk belki de ilk gün ondan ememedi. O halimle hiç yatmadan çocuğu emzireceğim diye nasıl çabalamıştım. Sonrasında da enfeksiyon kaptım zaten . Ay aklıma geldikçe lohusa psikolojisine tekrar giriyorum bu günümüze çok şükür
Bu arada nasıl özendim nasıl özendim , maşallah kızınla sanaSena kuşuma konuşurken hayallerimden bahsediyorum , siz resmetmiş oldunuz o tabloyu
Gecrcek insAllahYa kıyamam aşıdan o zamanalerji zor ya küçücük bedenleriyle neler çekiyolar
Oooo güzel haberKendi evimdenve yorucu bir sabahtan günaydın sizlere
@Helinnnnn kuzum sen de iki delikanlıyı alırsın sağına soluna koruman gibi olurlar Maşşallahbelli mi olur hem oğulların büyüyünce bir de kızın olur
Kalppare kova burcuyum canım.
Sağlıkla büyütmek, güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah evlatlarımızın kızlar teşekkürler hepinize
Yaa kurban olurum ben o zeynep e yaaa ❤Maşallah canım ya harika görünüyorsunuz benimde zeynebim anne hadi anne kız zamanı için Bi kahve yapıp sohbet edelim mi derdi Rabbim hayırlısı ile daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş.
Evet simdi havalarda soğuyor. Ben artik kendim icin degil inan kiz iki insan görsün istiyorum. Saglik olsun dedigin gibi bugunumuze cok sukurBKGK hepimiz öyleyiz canım ya nasıl bir zamansa doğurduk halen düşündükçe akıl sır erdiremiyorum şu yaşadıklarımıza. Dün avmys gittim ya gece başım ağrıdı, öğlene kadar da devam etti. Kalabalıktı Lcw girdik çabucak çıktık ama nasıl huylandıysam baş ağrısı çektim baya. Dedim kesin hastayım. Öğleden sonra geçti konusu açılınca aynı yere ağrı giriyor insanın gidesi varsa da gitmek istemiyor biryere böyle olunca. En iyisi açık hava da işte havalar soğuyor bir de arkadaş eş dost görmek istiyorsun o da yok kaç aydır. Allah sağlık versin bugünümüzü aratmasın diyerek geçiyor günlerimiz hepimizin
Ya sana göre haksızlık bize göre değil belki yaptığın hiç hoş değil ister ilk üye ol ister son üye özelden yazılacak cesaret diye de bir şey yok bence madem öyle ilk başta özelden yazsaydınız siz niye buraya yazdınız o zaman bence yanlış yapıyorsunuzarada giriyorum ama sana cevap veereyim senin cesaretin olsa bana ozelden yazardin ama bana fark etmez ne gecti elinize kim oldugumu soyleyeim daha hic biriniz yokken cherryle hamile kalmak icin dualar eden arkadsdik ben ondan once kaldim cok sevindim bi takip edeyim ne yapiyor bam yemis ve arkadasimin haksizliga ugramsi benim zoruma gitmistr benle laf yarisi yapan sensin beni bilen bilir kazende bilir mune de bilir nevresttede biz oyle 3 5 gunluk uye degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?