2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa supermis ya.
Atar misin foto.
Anneme atayim ben de

Ayaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım

Fotoyu çekene kadar canıma okudu

Eklentiler

• image.webp
    265,4 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    252,7 KB · Görüntüleme: 68
Insallah artar sutun.
Emiyor diyorsun ya.
Sutum yetmiyor dite dusunmemek lazimmis.
Hormonsal birsey.
Beyinde basliyormus ilk once.
Mutlu olarak, sutum yetecek,bol sutumvar diterek denesrne bir de.
Emiyormus ya ondan dedim hic almasa zor olurdu tabi de..

Oglum da emmedi benim. Cok ugrastik neler yaptik.
Kismet nasip oyleymis dedik.
Hic uzme kendini artik buyuduler
Sen de cok ugras veedin emsin diye dimi. Eds deniyorum demistin karistirmiyorum sanirim..

Canin sklmasin saglikli olsunlar da buyuyorlar iste sut mama.
Sut icen aleeji olmaz hasta olmaz falan hikaye hic inanip da kendini yipratma susam tanecim.

Esine baska,kendine baska, bebege baska yemek hazirlamak miii.
Isin zor canim.

Bebis yumurta beyazi yese mesela omletinin bi parcasini verirsin ona.

Bulamac yapmak da kolay oluyor kasikla yemeyi seviyorsa.

Az daha buyuseler daha kolay olacak insallah.

Sidefer ve ocean en fazla kullanilanlar sanirim.

Acimiyor dimi artik cani kaka yaparken,cok sukur gecti demek ki goremiyorsan catlagi..

Ohh maşallah çabuk toparlamışsın evi güzel günlerde huzurla oturun kuzum
Ortam hava değişikliğinden de etkileniyorlar bebekler

Ayaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım
Ya bu muhtesemmis nasil yaptilar,kim yapti bunh.
Anam yorulmasin
Kaynanama atayim ben bu fotoyu
Kadin 9 aydir baska sehirde 1 aydir doncem diyor en son yarin gelecekmis bebegi gostermeyecem ki sanki umrunda.
Tovbe neyse sinirlenmicem hic

Ya cok tatli olmus cok cok guzel.
Cok yakismis.
Masallah size.

Simdi daha rahat girer yataklan altina acimaz cani baksana suna yaa

Kizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende
Her gunleri degisik canim.
Belki ac degildir,uykusu vardir.
Tuzsuz ya begenmiyorlar mi ne bu akıllı bebeler.
Zorlasam.da tukuruyor benimki de.
Illa yiyecekler zamanla insallah.

Fotoyu çekene kadar canıma okudu
Ya bakisa bak
Nasil da ugrastirdim gulusu bu
Dalga geçiyor resmen. kizim da boyle
Cok guzel yaaa
Tesekkur ederim canimm col sagoll

Valla bir komşunun tanıdığı yapıyordu bende Pelin akilin kızlarında görmüştüm söylemiştim anneme annem de internetten model bulmuş kadına yaptırtmış 100 yada 120ydi fiyatı onların kısa kulaklı tulumu işte
Tşkr ederiz canım size de maşallah

Ayy bizim durumlar belli biliyorsunuz geçen aramışlar eşimi sonsuz umut tamam hiç konuşmasın biz torunumuzu görüp gidelim demiş bende eşime kendileri bilir benden bir şey beklemesinler yemeğimi çayımı yapar en fazla hoşgeldin derim dedim gelirler mi belli değil

Ya zate ne evlat ne torun sevgileri var da görüp gitçez diyorlar sanki düşsün diyen hamileleik sürecinde onları yapan onlar değilmiş gibi bir hayırlı olsun dememişler ama gelip göreceklermiş neyse ya bende Allah’a havale ediyorum allah alsın ahımı

Benimkinin meme reddi ile emzik redde aynı anda olmuştu zaten şu anda emziği uyku arasında çaktırmadan verirsem alıyor ama fark edince hemen atıyor sütüm olsa ben de epey emzirmeye devam edeceğim çünkü memeyi alıyor tutuyor emiyor ama sonra ağlamaya başlıyor. Uyku arasında ağlamıypr ama bir yerden sonra boş emmeye başlıyor

Ne güzel senin adına sevindim :) :)
Canım ınstagramda kaymaklisambali takip ediyorum arada bi kaç vurucu tarif paylasiyo bak atayım fikir olur ben en kısa zamanda ufak değişikliklerle denicem
İlk tarif çok güzelmiş deneyeceğim en kısa zamanda
Ben kahvaltıda bazen 1 yemek kaşığı irmiği 1 çay bardağı suda pişiriyorum sonra kaseye alıp içine haşlanmış yumurta,lor peyniri,bebe bisküvisi,pekmez karıştırıp veriyorum
Onu da deneyeceğim öyle antin kuntin şeyler alayım diye beklersem çocuk kahvaltıyı yapamayacak hiç
Bir şey alsam onları devamlı kullanırım da işte şimdi en azından evdeki irmikle falan bir deniyim

Goruntulu arayalim kameradan gorsunler demwk lazim aslinda boylelerine.
Ama iste eesin var ortada.
Her kotulugu yaparkar sonra gormek istiyoruz. Sanki onemi degeri mi var artik.
Bosver canim takmiycaz uzulmuycez.
Onlarin umru bile olmuyor uzulen biz oluyoruz.
O da evlatlarimiza yansiyor.
Napalim Allah islah etsin..
Gelmesinler insallah bence.

Cok beğendim. Bakalim ben de ordurmeye calisayim bu modeli col guzelmis.
Yuz ustu yatınca dugmeler sorun olur mu acaba.

Öyle allah ıslah etsin valla hiç üzülmüyorum geçti o şeyler bende
Canım düğmeler yassı ama fermuarlı da yaptırabilirsin biz şort üstü yatıyoruz ben hala ara ara kundak yapıyorum o yüzden bizde sorun yok

Ben daha hiç yumurta veremedim. Bu haftasonu verecektim haşladım uyudu uyanmadı.

S Sonsuzsukurler canim insallah hersey daha guzel olur..
SonsuzUmut
Bizde en son esimin abisiyle limoniydik cocuk 2 aylikti en son görüştüğümüzde dün aradi gelmek istediler bende gelsinler dedim. Geldiler bir cay ictiler çocuklar vs cocuktan konustum sadece isten birde o kadar. Merhaba merhaba nasilsinz dersin bir yabanci gibi yeter ben mesafeliydim mesela.

Ya siz nasıl güzelsiniz maaşallah. Elif Beyza anneye arkadaş olmuş bile. Allahım güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Sevgilerimi gönderiyorum.

Yaa o zaman hastalığın geçmesini bekle canım ben de hemen başlayamamıştım evde olmayacaktık bölünmesin diye
hastalık aileye teker teker yayılıyor. mersin işte böyle gündüz sıcak akşam serin gece soğuk ne yapacam bilemiyorum 4 mevsim ayni anda yaşanıyor
sizin nasıl iyi gidiyor mu ? desteksiz uyumaya başladı mi ya da destekli kaç dk da uyuyor ?
ahhh misss ben her gün sorguluyorum kendimi yapamıyorum ki diye. hep kimden yardım alsam diye düşünüyorum çünkü yetişemiyorum. hamurumda yok sanirim. annemi erken kaybedince bana hic iş yaptirmadilar ünv de öğrendim birçok şeyi. keşke az da olsa yaptirsalarmis şimdi bu kadar zor gelmezdi. hani kafada bitiyor denir ya hıh işte ev işleri kafamda hep dağ gibi hic bitmiyor e bide cocuk beceremiyorum
bardak testi yap canim. cama değen minnak cılız bir ses duyarsan bil ki çıkmışlar

Valla bilmiyorum canım neden uyumuyor çılgın kız emzik almıyor beni kullanıyor sanıeım❤ ikisinde iyi biriyle başla sen kuzum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…