- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aaa supermis ya.
Atar misin foto.
Anneme atayim ben de
Insallah artar sutun.Krep yapayım bari bir yandan da diyetteyim kendime de sürekli bişeyler hazırlamam gerekiyor
Dediğin gibi yese içim acımaz en fazla kendi kaşığıyla 4-5 kaşık yiyor tamam
Çatlakları ben anlamıyorum doktor iyiye gidiyor dedi
Sidefer ve ocean kullanıyoruz biz
Bizimki aslında hala yemiyor ama maalesef benim sütüm yok yetmiyor yani iki çekiyor bitiyor buna da şükür en azından emme tatminini gerçekleştirir diyorum ama canım da sıkılıyor
Ohh maşallah çabuk toparlamışsın evi güzel günlerde huzurla oturun kuzum@sekerpare5939 amin insallahhhogluş sagolsunlar galiba üşüttu fena halde ishallik var reflu de ilaç fayda etmedi malesef dün de kustu ya üşütmekten ya reflüden bilemedm bizde durumlar byle evi de topladk. Halasi gelinleri ve kuzeni gelecek kahvaltiya ordan da ev isi yapacagiz az is var onlari yapacagz işte. Ama fena yorgunum
Ya bu muhtesemmis nasil yaptilar,kim yapti bunh.Ayaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım
Hiç zorlama canım bir süre sonra tekrar dene yerKizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende
Her gunleri degisik canim.Kizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende
Ya bakisa bakAyaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım
Fotoyu çekene kadar canıma okudu
Valla bir komşunun tanıdığı yapıyordu bende Pelin akilin kızlarında görmüştüm söylemiştim anneme annem de internetten model bulmuş kadına yaptırtmış 100 yada 120ydi fiyatı onların kısa kulaklı tulumu işteYa bu muhtesemmis nasil yaptilar,kim yapti bunh.
Anam yorulmasin
Kaynanama atayim ben bu fotoyu
Kadin 9 aydir baska sehirde 1 aydir doncem diyor en son yarin gelecekmis bebegi gostermeyecem ki sanki umrunda.
Tovbe neyse sinirlenmicem hic
Ya cok tatli olmus cok cok guzel.
Cok yakismis.
Masallah size.
Simdi daha rahat girer yataklan altina acimaz cani baksana suna yaa
Rica ederim canımYa bakisa bak
Nasil da ugrastirdim gulusu bu
Dalga geçiyor resmen. kizim da boyle
Cok guzel yaaa
Tesekkur ederim canimm col sagoll
Benimkinin meme reddi ile emzik redde aynı anda olmuştu zaten şu anda emziği uyku arasında çaktırmadan verirsem alıyor ama fark edince hemen atıyor sütüm olsa ben de epey emzirmeye devam edeceğim çünkü memeyi alıyor tutuyor emiyor ama sonra ağlamaya başlıyor. Uyku arasında ağlamıypr ama bir yerden sonra boş emmeye başlıyorBenimkine emziği bıraktırınca baya fark etti emme isteği kızlar şükür. Biraz zorlandı uyurken ağzına sürekli bişeyler koymak istedi falan ama azaldı gibi isteği. Artık memeyi görünce heyecanlanmaya başladı şükür uyanınca ve uyurken emziriyorum artık uyurken beklemiyorum başında. Emziği tam unutsun haftaya uyku eğitimine başlayım diyorum bakalım okullar açılmadan halledeyim diyorum sabredebilirsem
İlk tarif çok güzelmiş deneyeceğim en kısa zamandaCanım ınstagramda kaymaklisambali takip ediyorum arada bi kaç vurucu tarif paylasiyobak atayım fikir olur ben en kısa zamanda ufak değişikliklerle denicem
Onu da deneyeceğim öyle antin kuntin şeyler alayım diye beklersem çocuk kahvaltıyı yapamayacak hiçBen kahvaltıda bazen 1 yemek kaşığı irmiği 1 çay bardağı suda pişiriyorum sonra kaseye alıp içine haşlanmış yumurta,lor peyniri,bebe bisküvisi,pekmez karıştırıp veriyorum
Bir şey alsam onları devamlı kullanırım da işte şimdi en azından evdeki irmikle falan bir deniyimYok canim ya bence gerek tam bilmesem de.
Normal irmik tam bugday un yetiyor bana simdilik.
Pirinc unu da alternatif aslinda bos kalori diyorlar da pirincin de faydasi vardir illa.
Ilk cocukta ben de un arardim surekli,larisimlar, ruseymler.
Netten siparisler.
Hatirladim o telaslari.
Ikimci olunca rahatlamisim galiba baksana
Arastirarak yapmaak bence hala en iyisi en guzeli
Goruntulu arayalim kameradan gorsunler demwk lazim aslinda boylelerine.Valla bir komşunun tanıdığı yapıyordu bende Pelin akilin kızlarında görmüştüm söylemiştim anneme annem de internetten model bulmuş kadına yaptırtmış 100 yada 120ydi fiyatı onların kısa kulaklı tulumu işte
Tşkr ederiz canım size de maşallah
Ayy bizim durumlar belli biliyorsunuz geçen aramışlar eşimi sonsuz umut tamam hiç konuşmasın biz torunumuzu görüp gidelim demiş bende eşime kendileri bilir benden bir şey beklemesinler yemeğimi çayımı yapar en fazla hoşgeldin derim dedim gelirler mi belli değil
Ya zate ne evlat ne torun sevgileri var da görüp gitçez diyorlar sanki düşsün diyen hamileleik sürecinde onları yapan onlar değilmiş gibi bir hayırlı olsun dememişler ama gelip göreceklermiş neyse ya bende Allah’a havale ediyorum allah alsın ahımı
Öyle allah ıslah etsin valla hiç üzülmüyorum geçti o şeyler bendeGoruntulu arayalim kameradan gorsunler demwk lazim aslinda boylelerine.
Ama iste eesin var ortada.
Her kotulugu yaparkar sonra gormek istiyoruz. Sanki onemi degeri mi var artik.
Bosver canim takmiycaz uzulmuycez.
Onlarin umru bile olmuyor uzulen biz oluyoruz.
O da evlatlarimiza yansiyor.
Napalim Allah islah etsin..
Gelmesinler insallah bence.
Cok beğendim. Bakalim ben de ordurmeye calisayim bu modeli col guzelmis.
Yuz ustu yatınca dugmeler sorun olur mu acaba.
Ben daha hiç yumurta veremedim. Bu haftasonu verecektim haşladım uyudu uyanmadı.Ben de resmen boyleyim baharcim.
Surekli bir aksilik oluyor, ya huzursuzluk.
Dusundukce cekiyor galiba.
Rabbim beterinden korusun ne diyelim..
Ev en guzeli o yuzden,aslinda..
Gece uyanmalariniz drvam ediyor mu. Cozum bulabildin mi canim.
Ben genelde haslanmis yumurta sarisini bazen tek bazen peynirle ezip veriyorum.
Bir kere misir unuyla kuymak tarzi bir sey yaptim.
Birkac kez yada yumurtadan verdim agzina.
Salatalik emiyor verince.
Yulaf suan herhalde haslamadan sindiremezler buyuyunce, yulafli omlet cok guzel oluyordu oglumda.
Krep tarzi ekmek yapabilirsin mesela,
Sabah yapmistim eve onun da onune koydum biraz yer yemis biraz kizim
Ben de cesit bulamiyirum kahvaltida..
Yumurta beyazi ver diyen de var verme diyen de ona da kafam karisiyor..
Her gun yumurta veriyor musunuz mesela.
Bir de yapiyorsun, ugrasiyorsun yemiyor o da ayri bir sorun aslinda.
Catlaklar nasil canim, iyi misiniz insallah
Heheh.Ben daha hiç yumurta veremedim. Bu haftasonu verecektim haşladım uyudu uyanmadı.
Ya siz nasıl güzelsiniz maaşallah. Elif Beyza anneye arkadaş olmuş bile. Allahım güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Sevgilerimi gönderiyorum.Ben bugün göktuğu anneme bıraktım küçük kızım da kuzenleriyle hayvanat bahçesine gitti. Ben de büyük kızımı alıp Avm ye gittim birkaç parça değişecek kıyafet vardı onları hallettik. Küçüğümün doğum günü yaklaştı ona hediye aldık. Bişeyler yedik döndük. Şükür nasıl büyüdü kızım bana arkadaş oluyor artık zaman çok hızlı geçiyor kızlarrrrr
hastalık aileye teker teker yayılıyor. mersin işte böyle gündüz sıcak akşam serin gece soğuk ne yapacam bilemiyorum 4 mevsim ayni anda yaşanıyorYaa o zaman hastalığın geçmesini bekle canım ben de hemen başlayamamıştım evde olmayacaktık bölünmesin diye
ahhh misss ben her gün sorguluyorum kendimi yapamıyorum ki diye. hep kimden yardım alsam diye düşünüyorum çünkü yetişemiyorum. hamurumda yok sanirim. annemi erken kaybedince bana hic iş yaptirmadilar ünv de öğrendim birçok şeyi. keşke az da olsa yaptirsalarmis şimdi bu kadar zor gelmezdi. hani kafada bitiyor denir ya hıh işte ev işleri kafamda hep dağ gibi hic bitmiyor e bide cocuk beceremiyorumHelinnnnn kuzum sen de iki delikanlıyı alırsın sağına soluna koruman gibi olurlar Maşşallah belli mi olur hem oğulların büyüyünce bir de kızın olur
@sekerpare5939 kova burcuyum canım.
Sağlıkla büyütmek, güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah evlatlarımızın kızlar teşekkürler hepinize
bardak testi yap canim. cama değen minnak cılız bir ses duyarsan bil ki çıkmışlarBizim disin tirtiklari 1 ayi gecti var o zaman patlamis mi oluyor yani.
Elimle hissediyorum da gorunmuyor dis.
Biz napalim uykusuz gunduzler, uykusuz geceler..
Daginik odalar, birikmis camasirlar..
Oyun ve ilgi isteyen bebeler.
Kafamda bitmek bilmeyen düşünceler.
Hep ayni elhamdulillah bugunumuze
Eve mi gectiniz simdi siz.
Kalsaydin aslinda ses olurdu ama cok zor oluyor kalabalikta cok haklisin.
E bebekten kuzumAnkarada cok sertmis ya,her kosulda iyiki almissiin.
Nerden aldin
Yaaa bak o aklıma gelmedi hiç kuzumYaa çok komik oluyorlar içinde ve çok ağır oluyorlar bende el örgüsü yaptırttım taşıması rahat olsun diye
Valla bilmiyorum canım neden uyumuyor çılgın kız emzik almıyor beni kullanıyor sanıeım❤Sidefer de duyuyordum cok.
Mart anneleri hep bestiron kullaniyir.
Bugun aldiracagimda hanginisi iste.
D vitamini ocean sanirim en iyisi.
Fis yapinca oluyormuymus ya gider mi tam olarak.
Kolaymis tabiki damlaya gore.
zor olacak tasinma isi. Kolay gelsin hayirli olsun insallah.
Neden uyumuyor ki bu bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?