Krep yapayım bari bir yandan da diyetteyim kendime de sürekli bişeyler hazırlamam gerekiyorBen de resmen boyleyim baharcim.
Surekli bir aksilik oluyor, ya huzursuzluk.
Dusundukce cekiyor galiba.
Rabbim beterinden korusun ne diyelim..
Ev en guzeli o yuzden,aslinda..
Gece uyanmalariniz drvam ediyor mu. Cozum bulabildin mi canim.
Ben genelde haslanmis yumurta sarisini bazen tek bazen peynirle ezip veriyorum.
Bir kere misir unuyla kuymak tarzi bir sey yaptim.
Birkac kez yada yumurtadan verdim agzina.
Salatalik emiyor verince.
Yulaf suan herhalde haslamadan sindiremezler buyuyunce, yulafli omlet cok guzel oluyordu oglumda.
Krep tarzi ekmek yapabilirsin mesela,
Sabah yapmistim eve onun da onune koydum biraz yer yemis biraz kizim
Ben de cesit bulamiyirum kahvaltida..
Yumurta beyazi ver diyen de var verme diyen de ona da kafam karisiyor..
Her gun yumurta veriyor musunuz mesela.
Bir de yapiyorsun, ugrasiyorsun yemiyor o da ayri bir sorun aslinda.
Catlaklar nasil canim, iyi misiniz insallah
Sidefer ve ocean kullanıyoruz bizIyi geceler hanimlar...
Nasilsiniz..
Yavrulariniz iyidir, sagliklidir insallah..
Size bir sey soracaktim..
Sedifer ya da bestiron demir damlasina denk geldim cok.
D vitamininde de ocean varmis.
Coledan vardi bitti, 1damla veriyorduk yogundu o.
Hangisini almali bilemedim...
Bir de kisin 2 gunde 1 mi yikiyorsunuz yoksa daha mi fazla.
Ben banyo yapinca hasta olunma bence ya. Bi sicak bi soguktan usur mu acaba..
Simdi uyuduk cok sukur.
Ama gece kesintisiz uyku yok.
Kolumda memede uyuyoruz.
Ne yapicaz bu konuda hanimlar..
Kaskati yatiyorum gece resmen..
Haydi ben camasir bulasik ve süpürgeye.
Ve de kiyafet yerlestirmeye.
Kendinize iyi bakin, Allaha emanet olun
Bizimki aslında hala yemiyor ama maalesef benim sütüm yok yetmiyor yani iki çekiyor bitiyor buna da şükür en azından emme tatminini gerçekleştirir diyorum ama canım da sıkılıyorS Susam_tanesi evet lohusalık gerçekten çok farklı bir psikolojiymiş. Çok fena rüyalar görüyordum , bir de kırkım çıkmadan öleceğimi düşünüyordum
Bizim kız da mamaya rağmen bu kiloda . Emzireceğim diye çabaladım o kadar . Doymuyor diye düşünüp mama takviyesi yapmaya çalışıyordum . Biberonla hala savaşıyoruz ve emmeyi tamamen bıraktı. Hayırlısı bakalım .
Sagol insallhhhminikbebegim9640 canim hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun. Oglusunuda ihmal etne insallah gecer bir an once.
Bizimkide bi ara yogurt yemedi smdi yiyor sevdi sizde de oyle olur belki sevmedigi icin üsteleme şuan daha snra tekrar dene bem oyle yapmıştım yemedigindeKizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende
Bizim disin tirtiklari 1 ayi gecti var o zaman patlamis mi oluyor yani.S Sonsuzsukurler canim iki gündür daha iyi ama bir iyi bir kötü gidiyoruz ikinci dis yolda ama patlamams doktorda oyle dedi. Ilk patlayan iyice hissedilmeye başladı. Seninkinde durumlar nasil ?
Anneye bebek vermemek nedir ya.Sagol insallhhhevet artk üstünde dururum kb gil gitti ya sıkıntı yok artk. Vermediler bile dün bana ondan byle oldu iste
Bahar sen nen misin.Evet simdi havalarda soğuyor. Ben artik kendim icin degil inan kiz iki insan görsün istiyorum. Saglik olsun dedigin gibi bugunumuze cok sukur
Boşver kuzum gerçekten amaçları Farklı yoruldum zaten kötü bir dönem yaşıyorum gerçekten çok sıkıldım siz olmasanız çekilecekleri yokYa sana göre haksızlık bize göre değil belki yaptığın hiç hoş değil ister ilk üye ol ister son üye özelden yazılacak cesaret diye de bir şey yok bence madem öyle ilk başta özelden yazsaydınız siz niye buraya yazdınız o zaman bence yanlış yapıyorsunuz @Kazen gerçekten çok uzattı artık
Ha ayrıca annelik çok güzel bir şey rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla büyüsünler
Buradaki herkes anne herkes az ya da çok bekledi bekledi dua etti gün saydı bebeği için
Canım hayırlı olsun evin yuvan bereketli huzurlu sağlıklı günlerin olsun sende artık önemseme kimseyiSagol insallhhhevet artk üstünde dururum kb gil gitti ya sıkıntı yok artk. Vermediler bile dün bana ondan byle oldu iste
Neden her gun verilmiyor mu oceam d damlasi canim.Biz de D vitamini için ocean 400 lük kullanıyoruz hergün vermiyorum 3 güne bir falan dışarı çıkacağımız zaman bir fıs yapıyorum sonra güneşe çıkarıyorum.
Kan ilacı newvit kullanıyoruz 8 damla veriyorum meyve püresiyle birlikte emmeden yada mamadan yarım saat sonra.
Banyosunu artık gün aşırı yapıyoruz akşam değil de gündüz uykusunda yaptırıyorum bir de. Geceleri serin oluyor epey malum.
Gece uykusunu da gece yatağında yatırıp ağladıkça yanına almayacaksın. Biliyorsundur biraz zor uygulaması işte 1 hafta kadar zorlar sonra rahat edersin
Sidefer de duyuyordum cok.Kan ilacım bestron günde 8 damla veriyorum meyve öğünüyle içinde ki c vitamini de emilimi artırıyor. D vitaminimiz de 400 ocean spreyli bir kez fıs yapıyorum kullanımı kolaybizde öyleyiz bütün gece uyku için savaşıyoruz adeta. Kolay gelsin canım bende taşınma telaşıyla uğraşıyorum işte
Çok güzel tarifler bunlar deneyeceğim. Yok irmiğin bebek için olanı unun bebek için olanını alacağım diye bekleyip ne alacağımı bilemeyip öylece kaldımİrmiği mesela bir taşım kaynatıp meyve püresine ekliyorum bazen ben. Sabah kahvaltısında yaptığım bisküviyi haşlayıp ezip veriyorum. 2 gündür mücver yapıyorum severek yiyor. Kabak rendesi, tuzsuz peynir ve zeytin, yumurta sarısı, maydanoz, yeşil soğan, biraz da un karışımından koyuyorum içinde farklı unlar var. 2 adet ince mücver çıkıyor az zeytin yağıyla suyla pişirip yediriyorum bitiriyor ikisini de. Bugün yanına avakado ezdim tahin ekledim yemedi onuben de öğlen meyve püresine kattım yedirdim . Tuzsuz pırasa yemeği yaptım zeytinyağlı onu yedi akşam mesela. Ekmek kullanmıyorum şimdilik gerek duymuyorum. Patates, kepekli pirinç, bulgur yada elde kesilmiş şehriye, erişte kullanıyorum yemeklerine yeterli geliyor. Dün bir küçük köfte, bal kabağı, patates, sarımsak, kapya biber az suyla düdüklüye koydum zeytinyağı ekleyip 2 dk pişti akşam yedirdim tadı da fena değildi yumuşacık olmuştu sebzeler. Ezmeden verdim damağında ezip yuttu.
Ankarada cok sertmis ya,her kosulda iyiki almissiin.Astronot tulum aldım ben sivasın kışı sert diye çıkarırım yine diye düşündüm artık kısöet Ankara’ya
Yaa çok komik oluyorlar içinde ve çok ağır oluyorlar bende el örgüsü yaptırttım taşıması rahat olsun diyeAstronot tulum aldım ben sivasın kışı sert diye çıkarırım yine diye düşündüm artık kısöet Ankara’ya
Yok canim ya bence gerek tam bilmesem de.Çok güzel tarifler bunlar deneyeceğim. Yok irmiğin bebek için olanı unun bebek için olanını alacağım diye bekleyip ne alacağımı bilemeyip öylece kaldım
Aaa supermis ya.Yaa çok komik oluyorlar içinde ve çok ağır oluyorlar bende el örgüsü yaptırttım taşıması rahat olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?