2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende

Krep yapayım bari bir yandan da diyetteyim kendime de sürekli bişeyler hazırlamam gerekiyor
Dediğin gibi yese içim acımaz en fazla kendi kaşığıyla 4-5 kaşık yiyor tamam
Çatlakları ben anlamıyorum doktor iyiye gidiyor dedi
Sidefer ve ocean kullanıyoruz biz
Bizimki aslında hala yemiyor ama maalesef benim sütüm yok yetmiyor yani iki çekiyor bitiyor buna da şükür en azından emme tatminini gerçekleştirir diyorum ama canım da sıkılıyor

Kizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende
Bizimkide bi ara yogurt yemedi smdi yiyor sevdi sizde de oyle olur belki sevmedigi icin üsteleme şuan daha snra tekrar dene bem oyle yapmıştım yemediginde

S Sonsuzsukurler canim iki gündür daha iyi ama bir iyi bir kötü gidiyoruz ikinci dis yolda ama patlamams doktorda oyle dedi. Ilk patlayan iyice hissedilmeye başladı. Seninkinde durumlar nasil ?
Bizim disin tirtiklari 1 ayi gecti var o zaman patlamis mi oluyor yani.
Elimle hissediyorum da gorunmuyor dis.

Biz napalim uykusuz gunduzler, uykusuz geceler..
Daginik odalar, birikmis camasirlar..

Oyun ve ilgi isteyen bebeler.

Kafamda bitmek bilmeyen düşünceler.

Hep ayni elhamdulillah bugunumuze

Eve mi gectiniz simdi siz.
Kalsaydin aslinda ses olurdu ama cok zor oluyor kalabalikta cok haklisin.

Umudum-
Kalppare
BKGK

Ne kotuymus kizlar ya.
Simdi ogrendim.
O yavrular dogum soku derken nelerl3 ugrasmislar..
Dogum acisi agrisi derken sizler neler yasamissiniz.
Insallah gelmis gecmis olsun.
Rabbim beterinden korusun hepimizi, herkesi..

Insallah hep saglikli, mutlu, huzurlu olsun yavrularimiz..

Sagol insallhhh evet artk üstünde dururum kb gil gitti ya sıkıntı yok artk. Vermediler bile dün bana ondan byle oldu iste
Anneye bebek vermemek nedir ya.
Cok merakliysan kendin dogur bi tabe derdm ben de.
Sen deme tabiki sakin.

Insallah huzurla saglikla oturursunuz yeni evinizde canim. hayirli olsun tekrardan.

Evet simdi havalarda soğuyor. Ben artik kendim icin degil inan kiz iki insan görsün istiyorum. Saglik olsun dedigin gibi bugunumuze cok sukur
Bahar sen nen misin.
Ben sen miyim.
Benn de hep cocuklar icin ciknak istiyorum disari, gezmeye gitmek iistiyorum ama kesin basima ya bi sorun ya pis bisey geliyir,gorsem yetiyor geriliyorum hic yoktan.

Kisin oglumla cpk cikardik biz,oyke dusunme iyce giyince birsey olmaziinsallah.
Daga cikardik, ilk kari yagdirirdik ustumuze bi

Arac var dedin ya kisin da cikarsiniz insallah acik havaya canim benim.

Boşver kuzum gerçekten amaçları Farklı yoruldum zaten kötü bir dönem yaşıyorum gerçekten çok sıkıldım siz olmasanız çekilecekleri yok

Neden her gun verilmiyor mu oceam d damlasi canim.

Newvit sedifer bestiron cok kullaniliyor ama karar veremedim demir damlasinda...

Ben gece yikiyorum ya ondan tereddut ettim. Gunduz yikamak daha iyi tabii.

Biraksam da rahat durmutor ki donupbzm yataga geliyor anne tanindan. Nu gece tahta kismin ustunde yatmis asamamis orayi battaniye vardi. Iz olmus yuzu.
sarilmak istiyor yavrum. Ya da yuzustu donuyor. Ya misscim ben daha 5 yasi bitene veremedim o uyku egitimini hala yanimda git diyorum yin6w geliyor bakalim napıcaz

Okul baslafu dimi sana da

Sidefer de duyuyordum cok.
Mart anneleri hep bestiron kullaniyir.
Bugun aldiracagimda hanginisi iste.
D vitamini ocean sanirim en iyisi.
Fis yapinca oluyormuymus ya gider mi tam olarak.
Kolaymis tabiki damlaya gore.
zor olacak tasinma isi. Kolay gelsin hayirli olsun insallah.
Neden uyumuyor ki bu bebekler.

Çok güzel tarifler bunlar deneyeceğim. Yok irmiğin bebek için olanı unun bebek için olanını alacağım diye bekleyip ne alacağımı bilemeyip öylece kaldım

Astronot tulum aldım ben sivasın kışı sert diye çıkarırım yine diye düşündüm artık kısöet Ankara’ya
Yaa çok komik oluyorlar içinde ve çok ağır oluyorlar bende el örgüsü yaptırttım taşıması rahat olsun diye

Çok güzel tarifler bunlar deneyeceğim. Yok irmiğin bebek için olanı unun bebek için olanını alacağım diye bekleyip ne alacağımı bilemeyip öylece kaldım
Yok canim ya bence gerek tam bilmesem de.
Normal irmik tam bugday un yetiyor bana simdilik.
Pirinc unu da alternatif aslinda bos kalori diyorlar da pirincin de faydasi vardir illa.

Ilk cocukta ben de un arardim surekli,larisimlar, ruseymler.
Netten siparisler.
Hatirladim o telaslari.
Ikimci olunca rahatlamisim galiba baksana
Arastirarak yapmaak bence hala en iyisi en guzeli

kizlar hani bi de citcitli kundaklar var.
onlar ne ise yariyor bu gece yatarken ustune yatırdım.kapattim onunu de.
gece kaymis tabi basi bi yere ayagi bi yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…