- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Allahııımmm ne tatlı bir şey olmuş bu kız tam ısırmalıkAyaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım
Fotoyu çekene kadar canıma okudu
Çok iyi hatırlıyorsun canım çok uğraştım gerçekten kaç aydır ilaç kullanıyordum artık bu kadar uzun süre kullanmaktan korktum bırakayım dedim yarıya indirdim ve İndirdiğim anda sütüm de gitti yani ilaçla zar zor o da 50 60 cc ilik falan bir sütüm oluyordu şimdi ilacı bırakınca oda gittiInsallah artar sutun.
Emiyor diyorsun ya.
Sutum yetmiyor dite dusunmemek lazimmis.
Hormonsal birsey.
Beyinde basliyormus ilk once.
Mutlu olarak, sutum yetecek,bol sutumvar diterek denesrne bir de.
Emiyormus ya ondan dedim hic almasa zor olurdu tabi de..
Oglum da emmedi benim. Cok ugrastik neler yaptik.
Kismet nasip oyleymis dedik.
Hic uzme kendini artik buyuduler
Sen de cok ugras veedin emsin diye dimi. Eds deniyorum demistin karistirmiyorum sanirim..
Canin sklmasin saglikli olsunlar da buyuyorlar iste sut mama.
Sut icen aleeji olmaz hasta olmaz falan hikaye hic inanip da kendini yipratma susam tanecim.
Esine baska,kendine baska, bebege baska yemek hazirlamak miii.
Isin zor canim.
Bebis yumurta beyazi yese mesela omletinin bi parcasini verirsin ona.
Bulamac yapmak da kolay oluyor kasikla yemeyi seviyorsa.
Az daha buyuseler daha kolay olacak insallah.
Sidefer ve ocean en fazla kullanilanlar sanirim.
Acimiyor dimi artik cani kaka yaparken,cok sukur gecti demek ki goremiyorsan catlagi..
Hg den başka bir şey demem onu da hak etmiyorlar da neyse@Sonsuzsukurler canim insallah hersey daha guzel olur..
SonsuzUmut
Bizde en son esimin abisiyle limoniydik cocuk 2 aylikti en son görüştüğümüzde dün aradi gelmek istediler bende gelsinler dedim. Geldiler bir cay ictiler çocuklar vs cocuktan konustum sadece isten birde o kadar. Merhaba merhaba nasilsinz dersin bir yabanci gibi yeter ben mesafeliydim mesela.
Acaba yesem mi ki seni ben güzel kuzumAyaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım
Fotoyu çekene kadar canıma okudu
Tşkr ederiz teyzoşuAllahııımmm ne tatlı bir şey olmuş bu kız tam ısırmalık
Çok iyi hatırlıyorsun canım çok uğraştım gerçekten kaç aydır ilaç kullanıyordum artık bu kadar uzun süre kullanmaktan korktum bırakayım dedim yarıya indirdim ve İndirdiğim anda sütüm de gitti yani ilaçla zar zor o da 50 60 cc ilik falan bir sütüm oluyordu şimdi ilacı bırakınca oda gitti
İlk başta sorma ya yakında diyeti bırakacağım zaten aslında çok faydalıydı sürekli protein ağırlıklı beslendiğim için sütünün kalitesi de artmıştı azda olsa emdiği sütümin kaliteli emiyordu 2 kg filan vermiştim. Bırakınca direk iki öğün beslenmeye başlıyorum o da her şeyi etkiliyor çok ekmek ve hamurişi yiyorum kilo aldırıyor. Neyse yapacak bir şey yok
Şimdilik sadece sarısını veriyorum beyazı verilmesini deniyor ya bir yaşına kadar
Hormonsal bir şeyse bile işte benim Mayamda yok demekki bu süt işi çünkü ilaç kullanmaya ilk başladığımda doktor demişti ki mastit olabilirsin eğer olursan yarıya indir ben de bırak maStitt olmayı çocuğu doyurmadı bile sütInsallah artar sutun.
Emiyor diyorsun ya.
Sutum yetmiyor dite dusunmemek lazimmis.
Hormonsal birsey.
Beyinde basliyormus ilk once.
Mutlu olarak, sutum yetecek,bol sutumvar diterek denesrne bir de.
Emiyormus ya ondan dedim hic almasa zor olurdu tabi de..
Oglum da emmedi benim. Cok ugrastik neler yaptik.
Kismet nasip oyleymis dedik.
Hic uzme kendini artik buyuduler
Sen de cok ugras veedin emsin diye dimi. Eds deniyorum demistin karistirmiyorum sanirim..
Canin sklmasin saglikli olsunlar da buyuyorlar iste sut mama.
Sut icen aleeji olmaz hasta olmaz falan hikaye hic inanip da kendini yipratma susam tanecim.
Esine baska,kendine baska, bebege baska yemek hazirlamak miii.
Isin zor canim.
Bebis yumurta beyazi yese mesela omletinin bi parcasini verirsin ona.
Bulamac yapmak da kolay oluyor kasikla yemeyi seviyorsa.
Az daha buyuseler daha kolay olacak insallah.
Sidefer ve ocean en fazla kullanilanlar sanirim.
Acimiyor dimi artik cani kaka yaparken,cok sukur gecti demek ki goremiyorsan catlagi..
En sevmediğim bizde olmuştuk Ya burun temizle bol bolHaydo fena kızlar gripo küçücük burun nasıl o kadar akiyo ahh yavrum ya sesi bile degismis
Yengeminde öyleydi İnan senin kadar emziremedi içemedi bile... bazı şeyler genedik şükür mama varHormonsal bir şeyse bile işte benim Mayamda yok demekki bu süt işi çünkü ilaç kullanmaya ilk başladığımda doktor demişti ki mastit olabilirsin eğer olursan yarıya indir ben de bırak maStitt olmayı çocuğu doyurmadı bile süt
Bu ilaç Prolaktin hormonunu arttıran bir şey
Yani ilaçla bile zor arttı benim hormon öyle diyim ben sana
Yok canım başlamadı benim okul henüz. Haftaya 9.sınıflar gidecek 2 gün onlara varmış dersim 2 sınıf vermişler haftada 8 saat gidecem. Bakalım program nasıl olacak bekliyoruz heyecanla.Neden her gun verilmiyor mu oceam d damlasi canim.
Newvit sedifer bestiron cok kullaniliyor ama karar veremedim demir damlasinda...
Ben gece yikiyorum ya ondan tereddut ettim. Gunduz yikamak daha iyi tabii.
Biraksam da rahat durmutor ki donupbzm yataga geliyor anne tanindan. Nu gece tahta kismin ustunde yatmis asamamis orayi battaniye vardi. Iz olmus yuzu.
sarilmak istiyor yavrum. Ya da yuzustu donuyor. Ya misscim ben daha 5 yasi bitene veremedim o uyku egitimini hala yanimda git diyorum yin6w geliyor bakalim napıcaz
Okul baslafu dimi sana da
Sevgiler karşılıklı canım çok teşekkür ederimYa siz nasıl güzelsiniz maaşallah. Elif Beyza anneye arkadaş olmuş bile. Allahım güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Sevgilerimi gönderiyorum.
Geçmis olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.Ben öyle olduğunda burnunu çekmiyorum. Şırınganin ucunu sardım, fizyolejik dolduruyorum. Bir burundan dik tutarak sıkıyorum, diger delikten hepsi dışarı çıkıyor. Ve baya rahatlıyor o akanın en az 10 katı çıkıyor, 2 gündede bitiyor. Boğaza veya cigere inmeden, carpol takviyesi birde ıhlamur iciriyorum birseyi kalmiyor.Haydo fena kızlar gripo küçücük burun nasıl o kadar akiyo ahh yavrum ya sesi bile degismis
sağol canim ya inşallah öyle olur valla bazen kendimi çıkmazda hissediyorum depresyonun eşiğinde durup şöylece bi bakınıp hemen geri dönmeye çalışıyorum çünkü 2 bebe bekler. virüs bitsin seneye arelimi kreşe kesin veririm zaten 3 yaşında olacak. şu 1 seneyi bi atlatsak sağ-salim inşallah daha güzel olacaktır.Helinnnnn senin yerinde kim olsa aynı olur bence çocuklarının ikisi de küçük yetiştirememen çok normal 2 seneye kadar çok rahatlarsın ikisi birden büyür gezer tozarsınız inşallah.
Benim 3 tane ama büyükler odalarını topluyor toz alıyor gerekirse çamaşır asıp topluyor dün süpüremedim kızım süpürdü şöyle bir ortalığı mesela. Eşim de yardım eder ev işlerine haftasonu biz gezmeye çıkınca eşim de evi silmiş süpürmüş komple çekerek kanepe koltuk. Yoksa zor gerçekten
Oy kuzum geçmiş olsunHaydo fena kızlar gripo küçücük burun nasıl o kadar akiyo ahh yavrum ya sesi bile degismis
Aynen sanırım benim kızım da ilk başta çok çekemedi sonradan da çekse de artmadı. Acemilik ben de yönetemedim bu durumu. Aynen artık ek gıda da en azından güzelce yedirmek istiyorum. Umarım onda da bir sıkıntı çıkmaz.S Susam_tanesi sıkma canını napalım her anne ister aksın taşsın sütü bebeğine diye ama kısmet sanıırm. Benim kızlarda akan sütüm oğlumda pek olmadı. Onun emmesiyle alakalıymış ne yedim içtimse olmadı dolu dolu. Bebek emerse süt artıyor yoksa yok. Biberona da alışınca benimki doğru dürüst çekmedi. Erken doğması bizi telaşlandırdı sarılık vs. Biberon olmasa beslenemiyordu zaten ağzına zorla akıtıyorduk. Neyse öyle yada böyle oldu geçti 7 ay bundan sonrası aldıkları kadar. Yemeklerini de yesinler bolca büyüsünler inşallah.
Bu arada labneye baktım sabah tuz varmış içindekilerde yazıyorbir çay kaşığı kattım tadı çok güzeldi yumurta sarısıyla çırpıp tereyağında pişirdim. Severek yedi minnoş.
Bi de senin büyükte 2 yaş sendromu da vardır şimdi. Biz tek bebekle huniyi takmak üzereyiz. Sen çok haklısın. Ben de senin gibiyim iş güç öyle arı maya gibi koşturmak bana göre değil. Biraz uzanmak biraz dinlenmek isterim o yüzden çok zorlandım. Yemek yapmayı severim o bile alelacele oluyor.sağol canim ya inşallah öyle olur valla bazen kendimi çıkmazda hissediyorum depresyonun eşiğinde durup şöylece bi bakınıp hemen geri dönmeye çalışıyorum çünkü 2 bebe bekler. virüs bitsin seneye arelimi kreşe kesin veririm zaten 3 yaşında olacak. şu 1 seneyi bi atlatsak sağ-salim inşallah daha güzel olacaktır.
Oyy gecmis olsun insallah cabucak iyilesir..Haydo fena kızlar gripo küçücük burun nasıl o kadar akiyo ahh yavrum ya sesi bile degismis
Osman gonulal in bununla ilgili videosu var. Bizim kizdada hirilti oluyor doktor burnu icin krem verdi bakalim artik.Geçmis olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.Ben öyle olduğunda burnunu çekmiyorum. Şırınganin ucunu sardım, fizyolejik dolduruyorum. Bir burundan dik tutarak sıkıyorum, diger delikten hepsi dışarı çıkıyor. Ve baya rahatlıyor o akanın en az 10 katı çıkıyor, 2 gündede bitiyor. Boğaza veya cigere inmeden, carpol takviyesi birde ıhlamur iciriyorum birseyi kalmiyor.
Canim bende emziremedim biliyorsun ilk zamanlar cocuk surekli araniyordu ac diye mama verdik brde 3. Hafta emmeye basladi sonrasindada mama meme karisik gittik ama 1 bucuk aylikken sut akiyordu göğsümden ne salakmisim dogru durust sağma makinem bile yoktu sonra sagma makinesindrn cikan cok az sut canimi sikti mamaya iyice yoneldim sonrada bitti simdi damla geliyor aslinda ama almiyor cocuk arada kasikla veriyordum bu ara vermiyorum ne yedigim belli degil cunku yine cikani vereyim sifa olsun. Kendime cok kiziyorum bazen ama dedigin gibi acemilik ilk cocuk vs.etrafinda da bilincli insan olmayinca ne yazikki boyle oluyor. Saglik olsun aldıklarını aldilar en azindan.Oy kuzum geçmiş olsun
Aynen sanırım benim kızım da ilk başta çok çekemedi sonradan da çekse de artmadı. Acemilik ben de yönetemedim bu durumu. Aynen artık ek gıda da en azından güzelce yedirmek istiyorum. Umarım onda da bir sıkıntı çıkmaz.
Sürekli bir olumsuz yazdığımı farkettim buraya. Modum çok düşük sanırım son zamanlarda. Tek başıma gücüm yetmiyor. Yakında annemlere gidip 2 hafta kalacağım orda biraz kendime gelirim. Bebekle ilgilenen çok olur en azından biraz dinlenirim biraz da ek gıdada yeni tarifler deneyerek biraz pratikleşirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?