Söylediğin videoyu bilmiyordum. Sen yazdıktan sonra baktım. Bana oğlum de iken doktorumuz göstermişti. Ama şu izlediğin videodaki gibi yatar pozisyonda değil. Oturur vezyet ettik bir şekilde iken genzine kaçmıyor fizyolojik. Hatta şimdi çocuklar büyüdü için mama sandalyesini oturtuyorum, o şekil yapıyorum.Bana da aspiratörle çekme kılcal damarlarda çatlama yapar demişti.çok dolduğunda veya çok akıntısı olduğunda bu şekilde yıkama yap günde 3 kere demişti ben bir kere yapıyorum, o gün yetiyor iki günde de geçiyor.Oyy gecmis olsun insallah cabucak iyilesir..
Osman gonulal in bununla ilgili videosu var. Bizim kizdada hirilti oluyor doktor burnu icin krem verdi bakalim artik.
misskokulumm ooh mis vallahi cocuklara da masallah Ya ben kiza bir corba yapacak vakit bulamıyorum surekli miz miz oyun istiyor oyuncaklara bırakıyorum ama 5 10 dk en fazla valla kendimizede yemek yapamiyorum ya daha dogrusu kiza ne yapacagimi bilemiyorum dusun dusun hep kabak havuc patates soyle mercimek fasulye makarna flan yeseydi ya birlikte oturup yer kalkardik
Tabii canım kısmetten öte yol yok.Hayatta her şey tecrübe zaten senin ilk çocuğun. Her şeyde vardır bir hayır. Meme veya mama ne farkeder, sağlıklı olsunlar gelişsin ler büyüsünler, yediklerinin içtiklerinin hiçbir önemi yok.Canim bende emziremedim biliyorsun ilk zamanlar cocuk surekli araniyordu ac diye mama verdik brde 3. Hafta emmeye basladi sonrasindada mama meme karisik gittik ama 1 bucuk aylikken sut akiyordu göğsümden ne salakmisim dogru durust sağma makinem bile yoktu sonra sagma makinesindrn cikan cok az sut canimi sikti mamaya iyice yoneldim sonrada bitti simdi damla geliyor aslinda ama almiyor cocuk arada kasikla veriyordum bu ara vermiyorum ne yedigim belli degil cunku yine cikani vereyim sifa olsun. Kendime cok kiziyorum bazen ama dedigin gibi acemilik ilk cocuk vs.etrafinda da bilincli insan olmayinca ne yazikki boyle oluyor. Saglik olsun aldıklarını aldilar en azindan.
Emzirmediğini biliyorum da detayları bilmiyordum. Ben aslında sağınca artmıştı annemlerdeyken sürekli emmedikçe sağıyordum meme reddi orda başladı emmedikçe sağdım 80 cc bile almıŞtım bir keresinde ama işte evde tek başıma sağmaya vakit bulamıyorum. Kız sürekli gözümün içine bakıyor beni al benimle ilgilen öyle bir vakitte de onun ve kendi karnımı ancak doyuruyorum. Kısmet dediğin gibi az da olsa emzirmeye devam ediyorum gittği yere kadar artıkCanim bende emziremedim biliyorsun ilk zamanlar cocuk surekli araniyordu ac diye mama verdik brde 3. Hafta emmeye basladi sonrasindada mama meme karisik gittik ama 1 bucuk aylikken sut akiyordu göğsümden ne salakmisim dogru durust sağma makinem bile yoktu sonra sagma makinesindrn cikan cok az sut canimi sikti mamaya iyice yoneldim sonrada bitti simdi damla geliyor aslinda ama almiyor cocuk arada kasikla veriyordum bu ara vermiyorum ne yedigim belli degil cunku yine cikani vereyim sifa olsun. Kendime cok kiziyorum bazen ama dedigin gibi acemilik ilk cocuk vs.etrafinda da bilincli insan olmayinca ne yazikki boyle oluyor. Saglik olsun aldıklarını aldilar en azindan.
offf hemde nasıl sendrom atak diye diye büyütüyoruz bakalım. benim hamurumda yok bence ev olayı. iş hayatını çok özlüyorumBi de senin büyükte 2 yaş sendromu da vardır şimdi. Biz tek bebekle huniyi takmak üzereyiz. Sen çok haklısın. Ben de senin gibiyim iş güç öyle arı maya gibi koşturmak bana göre değil. Biraz uzanmak biraz dinlenmek isterim o yüzden çok zorlandım. Yemek yapmayı severim o bile alelacele oluyor.
Oyleler işte onlar ta ankaraya grlirken yolda bile dedi kb sen tut limseye verme annesiyle ikisi yapacak işi diye. İnsallh artk 15 gn snrs yinr gelecekler snra kalip giderler galibaAnneye bebek vermemek nedir ya.
Cok merakliysan kendin dogur bi tabe derdm ben de.
Sen deme tabiki sakin.
Insallah huzurla saglikla oturursunuz yeni evinizde canim. hayirli olsun tekrardan.
Aminn insallh artık uzak ya kafam az dha rahat olurCanım hayırlı olsun evin yuvan bereketli huzurlu sağlıklı günlerin olsun sende artık önemseme kimseyi
Kslabalikla yaptim işimi hep ondan iyi toplandi.Ohh maşallah çabuk toparlamışsın evi güzel günlerde huzurla oturun kuzu
En sevmediğim bizde olmuştuk Ya burun temizle bol bolÇay tarifi atmıştım ondan içir bir de calpol ver
Geçmis olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.Ben öyle olduğunda burnunu çekmiyorum. Şırınganin ucunu sardım, fizyolejik dolduruyorum. Bir burundan dik tutarak sıkıyorum, diger delikten hepsi dışarı çıkıyor. Ve baya rahatlıyor o akanın en az 10 katı çıkıyor, 2 gündede bitiyor. Boğaza veya cigere inmeden, carpol takviyesi birde ıhlamur iciriyorum birseyi kalmiyor.
Kızlar nadir görülen bişey kızım arabasında uyudu. Beni al dercesine ağladı ama evden biraz uzaklaşmıştım dönene kadar uyudu. Ben de sitenin bahçesinde çardağa oturdum eve girmiyim şimdi uyanır diye. Bana da zaman oldu. Ha evde işler boyumu aştı uyumuşken yapardım belki ama yapacak bişey yok. Bu da benim şansım boş boş oturayım
Oy kuzum geçmiş olsun
Aynen sanırım benim kızım da ilk başta çok çekemedi sonradan da çekse de artmadı. Acemilik ben de yönetemedim bu durumu. Aynen artık ek gıda da en azından güzelce yedirmek istiyorum. Umarım onda da bir sıkıntı çıkmaz.
Sürekli bir olumsuz yazdığımı farkettim buraya. Modum çok düşük sanırım son zamanlarda. Tek başıma gücüm yetmiyor. Yakında annemlere gidip 2 hafta kalacağım orda biraz kendime gelirim. Bebekle ilgilenen çok olur en azından biraz dinlenirim biraz da ek gıdada yeni tarifler deneyerek biraz pratikleşirim.
Çok teşekkür ederiz kızlar burnuna dokundurtsa keşke silme işimiz bile çığlık kıyametOyy gecmis olsun insallah cabucak iyilesir..
Osman gonulal in bununla ilgili videosu var. Bizim kizdada hirilti oluyor doktor burnu icin krem verdi bakalim artik.
misskokulumm ooh mis vallahi cocuklara da masallah Ya ben kiza bir corba yapacak vakit bulamıyorum surekli miz miz oyun istiyor oyuncaklara bırakıyorum ama 5 10 dk en fazla valla kendimizede yemek yapamiyorum ya daha dogrusu kiza ne yapacagimi bilemiyorum dusun dusun hep kabak havuc patates soyle mercimek fasulye makarna flan yeseydi ya birlikte oturup yer kalkardik
Bende hep aspiratorle cekiyorum gorunce birde sterimar sprey sikiyorum.Söylediğin videoyu bilmiyordum. Sen yazdıktan sonra baktım. Bana oğlum de iken doktorumuz göstermişti. Ama şu izlediğin videodaki gibi yatar pozisyonda değil. Oturur vezyet ettik bir şekilde iken genzine kaçmıyor fizyolojik. Hatta şimdi çocuklar büyüdü için mama sandalyesini oturtuyorum, o şekil yapıyorum.Bana da aspiratörle çekme kılcal damarlarda çatlama yapar demişti.çok dolduğunda veya çok akıntısı olduğunda bu şekilde yıkama yap günde 3 kere demişti ben bir kere yapıyorum, o gün yetiyor iki günde de geçiyor.
Evet saglikla buyusunler hic alamayanlar var biz yine azda olsa verdik birsekilde. Hepsinin canlari sagolsun.Tabii canım kısmetten öte yol yok.Hayatta her şey tecrübe zaten senin ilk çocuğun. Her şeyde vardır bir hayır. Meme veya mama ne farkeder, sağlıklı olsunlar gelişsin ler büyüsünler, yediklerinin içtiklerinin hiçbir önemi yok.
Ayy bitanem ben 90cc ciktigini gordum akiyordu ama aksam hic cikmiyordu dinlenemiyordum uyuyamiyordum tedirgindim hep cok ufakti cunku birseyde yiyemiyordum istahsizdim esimde agzima birşeyler tikayip duruyordu susmuyordu beni cok bunaltmisti o sira annemde cocuk ac ac ben buradan cok sıkıldım aglayip duruyordu karantina zamaniydi zaten valla lohusalık miydi bunlarmi beni o hale getirmisti sutum azaldi 3 aydan sonra sonrasida cocuk almadi bende veremedim sagip sagip az az verdim 20 cc 10cc derken damlaya dondu. Bu aksam vaktim olursa dus alip bir sagim bakim ne cikacak :)Emzirmediğini biliyorum da detayları bilmiyordum. Ben aslında sağınca artmıştı annemlerdeyken sürekli emmedikçe sağıyyordum meme reddi orda başladı emmedikçe sağdım 80 cc bile almıŞtım bir keresinde ama işte evde tek başıma sağmaya vakit bulamıyorum. Kız sürekli gözümün içine bakıyor beni al benimle ilgilen öyle bir vakitte de onun ve kendi karnımı ancak doyuruyorum. Kısmet dediğin gibi az da olsa emzirmeye devam ediyorum gittği yere kadar artık
Inşallah teyzesi teşekkür ederizAslihaydo geçmiş olsun haydomuza biran önce toparlanır inşallah
Canim benimkide bu ara istedigi sey icin mizmizlanyr elinden birseyi alirsamda agliyor:)Kızlar bu almiş ne zaman sürünür acaba dönüyor sadece ben bir şey yapsam mu sürekli kucakta şimdi ev de kalabalık ordan oraya gidiyorönğne oyuncak koyunca da ver diye ağlıyor iki gündür ağlayarak istediğini yapıyor 7. Ay sendromu sanırım
Yarasin Ata cigimaSonsuzUmut bayıldımmmm maaşallah kızçene. Aslihaydo geçmiş olsun haydoma. misskokulumm canımm işler yoğun sürekli daireden çağırıyorlar. Gidip geliyorum. Bir de bir kaç grup misafir geldi gitti. Temizlik pasta börek bulgur işi, Ata nın günlük menüsü, camdır kapıdır nefes alamadım vallahi. Burası çok sıcak gündüzleri hastalık havası, akşam serin oluyor. Oğul balım hastalanmasın diye elimden geleni yapıyorum. Labne yaptım ben , 1 litreye yakın sütten, foto atacağım 1 hafta gider. Peynirsltı suyunu da yemeklerinde kullanıyorum. BKGK artık ne pişireceksem tuzsuz yapıp Ata ya ayırıyorum sonra salça tuz baharat ekliyorum. Ama nane kimyon ve zerdeçal koyuyorum çorbalarına. Helinnnnn yardımcı olabileceğim birşey var mı girme bunalımlara Rabbim ömür versin iki yiğit delikanlı olacaklar az sabır.
Aynı aynıCanim benimkide bu ara istedigi sey icin mizmizlanyr elinden birseyi alirsamda agliyor:)
Yarasin Ata cigimasifa olsun minikler hasta olmasin
Aman beee adamı sinir ediyorlar şuna bakBende cok sinirliyim evde kiyamet koptu. Esim iyilestikten sonra arka camlara plise gibi birsey icin olcu aldirmis bana soylemisti istemiyordum storlar cok agir bir kaz kez dusmustu her neyse adamlarda bu aksam geldi bende salonda durdum kizla sonra ne yemek yiyebildik ne baska birsey perdeleri yikayalayim 2 gun hava guzel olacak sonra sogucakms dedm, o zaman sil adamlarin ellediklero yere aksamdan yikayip sabah asarim dedi 3 cam var zaten arka tarafta bende elime aldim bezi heryeri iyice sildim bu arada camlar acik havalansin diye kizda bunda bir yandanda kiziyorum bu virus zamani mi bu is diye bana sormadan is yapiyor cunku eve adamlar geliyor vs. Birde baktim bana kiziyor neymis buzdolabini guzel yerlestirmemisim bir kavga gurultu koptu sonra dusa girdim ciktim kizi aldim elime kizin heryeri buz gibi kizi giydirdim uğraşıyorum bir yandan gelmis bagiriyor yine neymis pliseleri silmisim bozmusum silinmezmis birbirimize bagirip durduk en son kizi aldim yatirayim diye oda durmuyor eller ayaklar emzik savurup duruyor artik sinirlerim bosaldi biral anda aglamsys basladim. Gelmis opmeye calsiiyor git diyorum gitmiyor her neyse kizi uyuttum mutfağı topladim film izliyor cukur ay Allahm odaklanmis kalms hersey bitti dedim ben senin kadinligini yapamam dedim arkadas gibi takilriz bundan sonra.
Durmus gülüyor zaten arkads gibiyiz ne zamandir diyor yanasmays çalışıyor. Bu erkeklerden nefret eder oldum. En son yatmadan ne dedi perdeyi yikayamam bu saatten sonra yarin hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?