2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok şükür iyi , kusmalar ara ara , az az , her zamanki gibi oluyor . Ama iştahı yok 60 cc mamayı zor içiyor . Zorlayamıyorum kusacak diye . Normalde de içtiği zaten en fazla 120 cc çok nadir 130.
Umudum- naptınız nasıl geçti kontrol?
Ah mis gidemedim kontrole . Annemler , kardeşim filan geldiler eşi ile yeni evlenen . Kaç zamandır nişanlı kardeşim gelmek istiyor , evli olan gelmek istiyor . Hep erteledim eşimin durumları filan girince araya , moral bozukluğu ile insanları ağırlayamazdık . Bir de canlı dersler var zaten . Yine gelelim deyince erteleyemedim de . Kimse demiyor ki işleri güçleri var mı demiyor . Ben de bahane gibi düşünmesinler artık diye kabul edip hastahane randevusunu yarına çektim mecbur

Ya niye byleler bu erkekler ya sinir ederler adamı hepsi aynı resmen. Çok sinir oluyorm ya bunaltirlar adamı bunlar resmen.

Rica ederim. Danışın tabi. İnşallah siz de faydasını görürsünüz.

BKGK Baharcım bizde de sinirler gerildi iyice tek başına çocuklarla uğraşması kolay mı? Bi de yalnızlık insan görmemek derken ben de aynıyım. Son zamanlarda biraz dikkat ediyorum sakin kalmaya çalışıyorum. İşlere güçlere yardımları da olmayınca insanın sinirleri iyice bozuluyor.

Gecmjs olsun canim.e cocuk da horlandı.normaldir gecer.hele bir duzenini kur da
Kizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende

1.yumurta markasi ve tazeliği öNemli. Mesela benim kı gezen tavuk yumurtası yemiyor.kac defa denedim
2.zeytinyağı katinca benim kiz da yemiyor.aycicekle pisiriyorum
3.haslama da deneyebilirsin.ama iyice ezerek hatta azicik yag damlatarak ver ki yutabilsin.
4.bazen sebepsiz de olabiliyor.keyfi yani.biraz ara ver tekrar teklif et.asla pes etme.

Eşinle olan olayda da sakin kalmaya calış.erkekler bizim gibi düşünmüyorlar hiç.şu an senin her kusurunu görüyor ve sen de onun her kusurunu görüyorsun.sebebini kendiniz soylemissiniz zaten.arkadasligi birakin.eşsiniz siz.birbirinize vakit ayırin.

Zor zamanlardi gerçekten.ermme refleksi hic yoktu.yutamadi yavrum aylarca.hep zayıf kaldi.olsun gecti gitti.tesekkur ederiz cnm
Boşver kuzum gerçekten amaçları Farklı yoruldum zaten kötü bir dönem yaşıyorum gerçekten çok sıkıldım siz olmasanız çekilecekleri yok
Sana bunu soylettikleri icin sıkıldım zaten.burada bu kadar anne var..kimsenin kimseyin sütünü azaltmaya sinirini bozmaya hakki yok.nazikce konuyu orttukce hortluyor.bir gun ban man ilemiycem bam bam konusucam az kaldi
Astronot tulum aldım ben sivasın kışı sert diye çıkarırım yine diye düşündüm artık kısöet Ankara’ya
Tayinniz cikmis hayirlisi olsun ❤
Eczaci bana ocean vermedi 4 yas alti kullanamaz dedi devit verdi
Ayaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım

Fotoyu çekene kadar canıma okudu
Oyhh Allah şirinlik abidesiiii
Canım boşver evlilikte unutmak iyidir..unut..yok gibi.hic olmamis gibi..unutmayi bir ilac gibi dusun..kendi iyiligin icin..
Haydo fena kızlar grip o küçücük burun nasıl o kadar akiyo ahh yavrum ya sesi bile degismis
Kiyamam haydoma.gecmis olsun canim.oaglana corek otunu yagsiz bir sekilde azicik kavurup (1 2 dk ) mendile koyuyorum.burnuna koklatiyorum.cok bagiriyor tabi cunku azicik yakiyor genizi.ama burun akmasi bitiyor.belki haydoya kullanamazsin ama size gecerse kendiniz denersiniz diye soyledim.burna degdirmeden.cicek koklar gibi.
Ooo hayranim sanaaaa
Öhööm..eşinden rica etsek bir 2020 nisan babalari grubu kurup burdaki bütün babalara egitim verebiler mi en basta benimkine..ilk 3 ay yapti Allah razi olsun..ama simdi yookkk..kizi bile 10 dk tutuyor
Ohh mis sende temiz havanın tadını çıkarişler heep varr..

Bugn kendimi tatil edeyim oyle dinleneyim diyorm iş gözüme bakiyo resmen. Benm dolabın içi duzelecek üstlerimiz flan snra vestiyer silinecek yerleşecek tuvalet banyo iyice yikanacak ev süpürüp silincek yemek faslı olacak. Ama bende hâl kalmadi malesef cok yorgunum

nzh99 kolay gelsin canım. Afiyet olsun Atacığıma bol bol et but şifa olsun
BKGK sizin evlilikte bizim ilk yılları görüyorum. Biranda kavga patlar bağırış çağırış sonra herşey normalleşir. Büyük kızım çok şahit oldu maalesef gençtik o zaman ne kadar yapmayalım dersek de sinirlenince engel olamazdık kendimize. O yüzden kızımın daha korkak, herşeye ağlayan, panik bir yapısı var ne yazıkki. Tırnak yiyordu pandemide bıraktı uzattı oje sürdü falan nasıl seviniyordu. Dersler başlayınca stresten yine başlamış. Bir soru soracaklar bilemiycem diye stres oluyorum kızarlarsa bana diyor. Hiçbir hocası da kızmamıştır henüz sıkıntılı bir öğrenci değil şükür ama çok korkuları var. Ben bunu büyürken ettiğimiz kavgalara bağlıyorum. Küçük kızım daha kendine güvenli onun sayesinde büyük de aştı birşeyleri. Şimdi artık öyle herşeye bağırışmıyoruz daha durağanlaştık tabi aylardır evde olmamız sebebiyle biraz gerilmeler oluyor ama eskiye nazaran çok daha iyi. Bebeklik döneminde evde ne kadar huzur varsa çocuk da o kadar sakin ve kendine güvenen bir karakterde oluyor. Daha dingin olmaya çalışın. Siz unutursunuz ama çocukların bilinç altına yerleşiyor herşey. Sinirlenince ortamı terk edin sakinleşince konulursunuz
Umudum- olsun iyi olmuştur onları da görmek bugün bakalım ne diyecek doktor inşallah bir sıkıntısı yoktur. Sen yine o doğumdaki olaydan falan da bahset endişelerinden doktorun da olur belki farklı bir yorumu yada seni rahatlatır

Yavaştan yap canım hepsini bugün yapma. Kıyafet ve vestiyerin acelesi yok. Wc banyo yıka bugün yemeğini yap öğlen oğlunla yat uyu. Yarın da evi siler süpürürsün. Sonra diğer işleri gün gün yaparsın hallolur dinlen biraz bugün.

Tatlı yorgunluklar bunlat..annen yakindı yardima cagir.bebege baksa yeter..

Evet ya gerçekten anlıyorlar tartışınca biz de bir iki sesler yükseldi tartıştık çocuğum gözlerimizin içine bakıyordu eşimle bir daha tartışmayacağız diye karar aldık çok vicdan azabı çektik sonradan Onun o bakışlarını düşündükçe birde asla çocuğu dahil etmeyeceğim kucağımdan almak istediğinde vermemiştim nasıl bakıyordu ben kendimde ne olursa olsun tutacağım artık kendimi diye karar aldım

Kızlar eşim gece serum fizyolojik bulamamış bunu almış olur mu haydoya

Eklentiler

• 20201027_104814.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 29
Benim annemle babamda çok kavga ederlerdi ben de kızımın yanında hiç kavga etmeyeceğim diye o kadar kendime söyledim ki ama yinede bazen sesim yükseliyor üzülüyorum söylediklerin üzdü beni bundan sonra daha da dikkat edeceğim

Sanirim disten cunku hep kemiriyor kucagims aliyorum bana yapisiyor kemiriyor koyuyorun oyuncaklari kemiriyor agliyor 2.ci saha cikmamis ama bembeyaz cikmak uzere bence oda ciksa rahatlar sonra ust disler saniyorum sirada
Bende cok bagirip cagirdim ama bazen anlamiyor adam napayim arada sakin kalmaya calisiyorum ama tutamiyorum kendimi. Ve bu sabah ay basi olmusum sanirim ondandi sinirim bende bu donemlerde sinirlilik ve duygusallk yogun bir sekilde oluyor malesef.. hersey kadinlarda valla Kadın olmaz cok zor bu hayatta.
Haklisin cnm zaten konustuk bir daha bebegin yaninda bagirisip cagirmayacagiz diye oda sasiriyor huzursuzlasiyor masumum
Kalppare canim inan dus alamadim annemden geldigimden beri en son aksam attim kendimi 10 dk da nasil girip ciktigimi bilmiyorum su sira baska birseye vakitte kalmıyor yumurtayı acaba diyorum bizim komsu yumrtacida gezen tavuk getriyor bende daha iyi diye onu vermeye calisiyorum acaba marktten aldigimizi mi denesem

Kalppare

Herkes de ocean kullaniyor ya canim.
Neden oyle dedi ki eczaci.
Deviti zaten saglik ocagi veriyor ya paraben varmis icinde ama osman gonulal cok cok eser miktarda imkan yoksa kullanin demis. Ama tabi ben ocean alacaktim herkes kullaniyor diye...

Gelmis gecmis olsun insallah.
Su alerjiden de bi kurtulsaniz be canim artik..insallah..

Arkadas olanlardan biri de biziz BKGK ne arkadasi hatta dusman oluyoruz bazen.
Hep de ayni konular. Cocuklar, ilgisizlik, yardim etmez, umursamaz. Yapar da soyleyeceksin yuz defa.
Butun erkekler boyle sanirim.
Ki bizimkiler bi dr bizim gibi titiz demistik gerisini sen dusun.
Sanirim adamlarin dogasi bu.
10 yil oldi ben pes ettim napalim oldugu kadar idare ediyoruz soylene soylene ittire ittire..
Erkekler bos birakmaya gelmiyor bence
Zaten dunden meraklilar....hep bi yonlendirme gerekiyor sanki.
Istisnalar illa vardir kısmet iste..
Ilk cocugun stresi, mukemmeliyetciligi de var ondan da oluyor.
Evde kalmak, ince dusunmek de etken.

Insallah rabbim eslerimizle gecim, yuvamiza huzur versin canim.
Cocuklar etkileniyor çünkü ilk omce..
Sakin kalmaya calisacagiz, tane tane anlatacagiz napalim

Aslihaydo emre gecmis olsun canim.
Bugun nasilsiniz.
Burnunu siiringayla temizlemek en iyisi.bana biraz zor geliyor ama videolari var. ilac ne verdiler peki. Kucucuk burnu ne de zorluyordur simdi onu. Olmazsa aspiratorle cekmek de is gorur bence.
Ucunu sariyormus N Nehir8077 neyle sariyorsuun sen siringankn canim.
Nasil bir hizda yapiyorsun mesela.

misskokulumm gittik bu sabah hastahaneye . Oyy elim ayağım titriyor hala . Kan tahlili ve idrar istedi . Bir şey görüşemedik henüz sonuçlardan sonra konuşacağız . Kan tahlili alamadılar bir türlü . Yavrum ağlaya ağlaya işi bitti . Ellerinden olmadı kolundan olmadı şurdan . Yeter dedim yoksa bırakın , illa vardır diye devam etti . Sonunda aldılar kanı . Çok ağladı , idrar için de o takmamız gereken poşeti elime verdiler , iki de kutu verdiler . Çocuğu zaten susturamadım . Eve geldik , evden götüreceğim tahlilini . Özelde kendileri takıyorlardı o poşeti . Neyse takarım ben de artık . Gün içinde de götürürüz .

Hiç beceremeyeceğim bir yöntem o da ya aspiratorle de cekemiyorum çok kulak çöpüyle almaya çalışıyorum genelde ilaç yok canım doktora gitmedik simdilik

kıyamam yavruma. Rabbim şifa versin. inşallah bir seycigi yoktur. o ağlamaları insani nasıl uzuyor yoruyor.

idrarı yarim saat içinde götürün canim. gerçi biliyorsundur. kan idrar tahlili deyince tüylerim diken diken oluyor. büyük kizimda çok yaptırdık. az beklemedim bir damla çiş için. yapmaz yapmaz tam yapar poşet kaymıştır. bir de büyüyünce poşetten rahatsiz olup çiş tutuyordu . ne doluymuşum ben de. Kusura bakma, bir dokun bin ah işit gibi oldu.

sık sık bakarsın. bekleyince akıp gidiyor kız bebeklerde bir zor ki idrar işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…