Çok şükür iyi , kusmalar ara ara , az az , her zamanki gibi oluyor . Ama iştahı yok 60 cc mamayı zor içiyor . Zorlayamıyorum kusacak diye . Normalde de içtiği zaten en fazla 120 cc çok nadir 130.Kalppare esler de yoruluyor tabi. Neyse ki canlari sagolsunda geciyor günler ufakliklarda büyüyor cok şükür..
Umudum- canim evet sekerpare ve benim bebegimde de ayni durum olmustu cocuk ememiyordu sababtan aksama kadar damla damla agzina koymustuk beb bu cocuk ac degilmi dediğimde salak hemsireler kan sekeri cok iyi diyorlardi esimse anlamiyordu hic bir şeyden cok zordu en son agzindan su ciktigibi gordum goturup migdesibi yikadilar kanda varmış ertesi gunu yavas yavas duzeldi ama kusmalarimzda cok olmustu o dönem. Allahm sagliklarini versin gecip gidiyor hatirlamak dahi istemedim o ani senin kiz nasil oldu ?
Ah mis gidemedim kontrole . Annemler , kardeşim filan geldiler eşi ile yeni evlenen . Kaç zamandır nişanlı kardeşim gelmek istiyor , evli olan gelmek istiyor . Hep erteledim eşimin durumları filan girince araya , moral bozukluğu ile insanları ağırlayamazdık . Bir de canlı dersler var zaten . Yine gelelim deyince erteleyemedim de . Kimse demiyor ki işleri güçleri var mı demiyor . Ben de bahane gibi düşünmesinler artık diye kabul edip hastahane randevusunu yarına çektim mecburUmudum- naptınız nasıl geçti kontrol?
Ya niye byleler bu erkekler ya sinir ederler adamı hepsi aynı resmen. Çok sinir oluyorm ya bunaltirlar adamı bunlar resmen.Bende cok sinirliyim evde kiyamet koptu. Esim iyilestikten sonra arka camlara plise gibi birsey icin olcu aldirmis bana soylemisti istemiyordum storlar cok agir bir kaz kez dusmustu her neyse adamlarda bu aksam geldi bende salonda durdum kizla sonra ne yemek yiyebildik ne baska birsey perdeleri yikayalayim 2 gun hava guzel olacak sonra sogucakms dedm, o zaman sil adamlarin ellediklero yere aksamdan yikayip sabah asarim dedi 3 cam var zaten arka tarafta bende elime aldim bezi heryeri iyice sildim bu arada camlar acik havalansin diye kizda bunda bir yandanda kiziyorum bu virus zamani mi bu is diye bana sormadan is yapiyor cunku eve adamlar geliyor vs. Birde baktim bana kiziyor neymis buzdolabini guzel yerlestirmemisim bir kavga gurultu koptu sonra dusa girdim ciktim kizi aldim elime kizin heryeri buz gibi kizi giydirdim uğraşıyorum bir yandan gelmis bagiriyor yine neymis pliseleri silmisim bozmusum silinmezmis birbirimize bagirip durduk en son kizi aldim yatirayim diye oda durmuyor eller ayaklar emzik savurup duruyor artik sinirlerim bosaldi biral anda aglamsys basladim. Gelmis opmeye calsiiyor git diyorum gitmiyor her neyse kizi uyuttum mutfağı topladim film izliyor cukur ay Allahm odaklanmis kalms hersey bitti dedim ben senin kadinligini yapamam dedim arkadas gibi takilriz bundan sonra.
Durmus gülüyor zaten arkads gibiyiz ne zamandir diyor yanasmays çalışıyor. Bu erkeklerden nefret eder oldum. En son yatmadan ne dedi perdeyi yikayamam bu saatten sonra yarin hallederiz
Rica ederim. Danışın tabi. İnşallah siz de faydasını görürsünüz.İnşallah bakalım doktor ne diyecek .
Yaaa hatırlattığın çok çok iyi oldu eğer probiyotiğin faydasını görmüşsen . Sürekli gittiğimiz doktorumuza iki aydan fazladır gitmiyoruz galiba . O probiyotik de vermişti . Daha 1,5 aylıktık sanırım o zaman . Ama reflü için verdiğini düşünmedim benya da anlattı ben kaçırdım . Probiyotiği aldım ama fazla kullanamadım. Hatta yanında reflü için bir şurup da vermişti. O zamanlar geri çıkardığı için onu hiç içirememiştim. Şurup aklımda , bu gittiğim doktora danışıp onu kullanabilir miyiz diyeceğim . Probiyotiği de danışayım o zaman .Çok teşekkür ederim
Kalppare amin insallahhh ogluş sagolsunlar galiba üşüttu fena halde ishallik var reflu de ilaç fayda etmedi malesef dün de kustu ya üşütmekten ya reflüden bilemedm bizde durumlar byle evi de topladk. Halasi gelinleri ve kuzeni gelecek kahvaltiya ordan da ev isi yapacagiz az is var onlari yapacagz işte. Ama fena yorgunum
Kizlar neredeyse 3 hafta once yumurta sarisi yemsiti benim kiz ama suan yemiyor migdesini bulandiriyor zeytinyagli omlet yaptim onuda yemedi ya kusacakti neredeyse vermedim bende
Zor zamanlardi gerçekten.ermme refleksi hic yoktu.yutamadi yavrum aylarca.hep zayıf kaldi.olsun gecti gitti.tesekkur ederiz cnm
Sana bunu soylettikleri icin sıkıldım zaten.burada bu kadar anne var..kimsenin kimseyin sütünü azaltmaya sinirini bozmaya hakki yok.nazikce konuyu orttukce hortluyor.bir gun ban man ilemiycem bam bam konusucam az kaldiBoşver kuzum gerçekten amaçları Farklı yoruldum zaten kötü bir dönem yaşıyorum gerçekten çok sıkıldım siz olmasanız çekilecekleri yok
Tayinniz cikmis hayirlisi olsun ❤Astronot tulum aldım ben sivasın kışı sert diye çıkarırım yine diye düşündüm artık kısöet Ankara’ya
Eczaci bana ocean vermedi 4 yas alti kullanamaz dedi devit verdiSidefer de duyuyordum cok.
Mart anneleri hep bestiron kullaniyir.
Bugun aldiracagimda hanginisi iste.
D vitamini ocean sanirim en iyisi.
Fis yapinca oluyormuymus ya gider mi tam olarak.
Kolaymis tabiki damlaya gore.
zor olacak tasinma isi. Kolay gelsin hayirli olsun insallah.
Neden uyumuyor ki bu bebekler.
Oyhh Allah şirinlik abidesiiiiAyaklıda yaptırabilirsin canım ben batik çorap yaptırdım uzun şimdi bazada da üşendim çıkarmaya ama istersen atanırım
Fotoyu çekene kadar canıma okudu
Canım boşver evlilikte unutmak iyidir..unut..yok gibi.hic olmamis gibi..unutmayi bir ilac gibi dusun..kendi iyiligin icin..Valla bir komşunun tanıdığı yapıyordu bende Pelin akilin kızlarında görmüştüm söylemiştim anneme annem de internetten model bulmuş kadına yaptırtmış 100 yada 120ydi fiyatı onların kısa kulaklı tulumu işte
Tşkr ederiz canım size de maşallah
Ayy bizim durumlar belli biliyorsunuz geçen aramışlar eşimi sonsuz umut tamam hiç konuşmasın biz torunumuzu görüp gidelim demiş bende eşime kendileri bilir benden bir şey beklemesinler yemeğimi çayımı yapar en fazla hoşgeldin derim dedim gelirler mi belli değil
Ya zate ne evlat ne torun sevgileri var da görüp gitçez diyorlar sanki düşsün diyen hamileleik sürecinde onları yapan onlar değilmiş gibi bir hayırlı olsun dememişler ama gelip göreceklermiş neyse ya bende Allah’a havale ediyorum allah alsın ahımı
Kiyamam haydoma.gecmis olsun canim.oaglana corek otunu yagsiz bir sekilde azicik kavurup (1 2 dk ) mendile koyuyorum.burnuna koklatiyorum.cok bagiriyor tabi cunku azicik yakiyor genizi.ama burun akmasi bitiyor.belki haydoya kullanamazsin ama size gecerse kendiniz denersiniz diye soyledim.burna degdirmeden.cicek koklar gibi.Haydo fena kızlar gripo küçücük burun nasıl o kadar akiyo ahh yavrum ya sesi bile degismis
OooKalppare burçtan mı kaynaklanıyor bilmem de iştahım açık Maşşallah öyle olunca evde sabah öğlen akşam yemek pişiyor ayrıyeten oğlancağızım da eksik kalmasın diye ona da kendi çapımda bişeyler yapıyorum sevgiler karşılıklı bebeğim
Öhööm..eşinden rica etsek bir 2020 nisan babalari grubu kurup burdaki bütün babalara egitim verebiler mi@Helinnnnn senin yerinde kim olsa aynı olur bence çocuklarının ikisi de küçük yetiştirememen çok normal 2 seneye kadar çok rahatlarsın ikisi birden büyür gezer tozarsınız inşallah.
Benim 3 tane ama büyükler odalarını topluyor toz alıyor gerekirse çamaşır asıp topluyor dün süpüremedim kızım süpürdü şöyle bir ortalığı mesela. Eşim de yardım eder ev işlerine haftasonu biz gezmeye çıkınca eşim de evi silmiş süpürmüş komple çekerek kanepe koltuk. Yoksa zor gerçekten
Ohh mis sende temiz havanın tadını çıkarKızlar nadir görülen bişey kızım arabasında uyudu. Beni al dercesine ağladı ama evden biraz uzaklaşmıştım dönene kadar uyudu. Ben de sitenin bahçesinde çardağa oturdum eve girmiyim şimdi uyanır diye. Bana da zaman oldu. Ha evde işler boyumu aştı uyumuşken yapardım belki ama yapacak bişey yok. Bu da benim şansım boş boş oturayım
Yavaştan yap canım hepsini bugün yapma. Kıyafet ve vestiyerin acelesi yok. Wc banyo yıka bugün yemeğini yap öğlen oğlunla yat uyu. Yarın da evi siler süpürürsün. Sonra diğer işleri gün gün yaparsın hallolur dinlen biraz bugün.Bugn kendimi tatil edeyim oyle dinleneyim diyorm iş gözüme bakiyo resmen. Benm dolabın içi duzelecek üstlerimiz flan snra vestiyer silinecek yerleşecek tuvalet banyo iyice yikanacak ev süpürüp silincek yemek faslı olacak. Ama bende hâl kalmadi malesef cok yorgunum
Tatlı yorgunluklar bunlat..annen yakindı yardima cagir.bebege baksa yeter..Bugn kendimi tatil edeyim oyle dinleneyim diyorm iş gözüme bakiyo resmen. Benm dolabın içi duzelecek üstlerimiz flan snra vestiyer silinecek yerleşecek tuvalet banyo iyice yikanacak ev süpürüp silincek yemek faslı olacak. Ama bende hâl kalmadi malesef cok yorgunum
nzh99 kolay gelsin canım. Afiyet olsun Atacığıma bol bol et but şifa olsun
BKGK sizin evlilikte bizim ilk yılları görüyorum. Biranda kavga patlar bağırış çağırış sonra herşey normalleşir. Büyük kızım çok şahit oldu maalesef gençtik o zaman ne kadar yapmayalım dersek de sinirlenince engel olamazdık kendimize. O yüzden kızımın daha korkak, herşeye ağlayan, panik bir yapısı var ne yazıkki. Tırnak yiyordu pandemide bıraktı uzattı oje sürdü falan nasıl seviniyordu. Dersler başlayınca stresten yine başlamış. Bir soru soracaklar bilemiycem diye stres oluyorum kızarlarsa bana diyor. Hiçbir hocası da kızmamıştır henüz sıkıntılı bir öğrenci değil şükür ama çok korkuları var. Ben bunu büyürken ettiğimiz kavgalara bağlıyorum. Küçük kızım daha kendine güvenli onun sayesinde büyük de aştı birşeyleri. Şimdi artık öyle herşeye bağırışmıyoruz daha durağanlaştık tabi aylardır evde olmamız sebebiyle biraz gerilmeler oluyor ama eskiye nazaran çok daha iyi. Bebeklik döneminde evde ne kadar huzur varsa çocuk da o kadar sakin ve kendine güvenen bir karakterde oluyor. Daha dingin olmaya çalışın. Siz unutursunuz ama çocukların bilinç altına yerleşiyor herşey. Sinirlenince ortamı terk edin sakinleşince konulursunuz
Umudum- olsun iyi olmuştur onları da görmek bugün bakalım ne diyecek doktor inşallah bir sıkıntısı yoktur. Sen yine o doğumdaki olaydan falan da bahset endişelerinden doktorun da olur belki farklı bir yorumu yada seni rahatlatır
Benim annemle babamda çok kavga ederlerdi ben de kızımın yanında hiç kavga etmeyeceğim diye o kadar kendime söyledim ki ama yinede bazen sesim yükseliyor üzülüyorum söylediklerin üzdü beni bundan sonra daha da dikkat edeceğimnzh99 kolay gelsin canım. Afiyet olsun Atacığıma bol bol et but şifa olsun
BKGK sizin evlilikte bizim ilk yılları görüyorum. Biranda kavga patlar bağırış çağırış sonra herşey normalleşir. Büyük kızım çok şahit oldu maalesef gençtik o zaman ne kadar yapmayalım dersek de sinirlenince engel olamazdık kendimize. O yüzden kızımın daha korkak, herşeye ağlayan, panik bir yapısı var ne yazıkki. Tırnak yiyordu pandemide bıraktı uzattı oje sürdü falan nasıl seviniyordu. Dersler başlayınca stresten yine başlamış. Bir soru soracaklar bilemiycem diye stres oluyorum kızarlarsa bana diyor. Hiçbir hocası da kızmamıştır henüz sıkıntılı bir öğrenci değil şükür ama çok korkuları var. Ben bunu büyürken ettiğimiz kavgalara bağlıyorum. Küçük kızım daha kendine güvenli onun sayesinde büyük de aştı birşeyleri. Şimdi artık öyle herşeye bağırışmıyoruz daha durağanlaştık tabi aylardır evde olmamız sebebiyle biraz gerilmeler oluyor ama eskiye nazaran çok daha iyi. Bebeklik döneminde evde ne kadar huzur varsa çocuk da o kadar sakin ve kendine güvenen bir karakterde oluyor. Daha dingin olmaya çalışın. Siz unutursunuz ama çocukların bilinç altına yerleşiyor herşey. Sinirlenince ortamı terk edin sakinleşince konulursunuz
Umudum- olsun iyi olmuştur onları da görmek bugün bakalım ne diyecek doktor inşallah bir sıkıntısı yoktur. Sen yine o doğumdaki olaydan falan da bahset endişelerinden doktorun da olur belki farklı bir yorumu yada seni rahatlatır
Bitmiyor canım sendromlarıebru_can_ebru BKGK Aynı aynı bizde de öyle herhangi bir şey yapmıyor. Oyuncak veriyorum ağlıyor ben de oynuyorum ağlıyor. kucak istiyor mama yedirmek bile bir dert arkamdan ağlıyor devamlı nedir bu ne sendromudur bilmiyorum artık
Sanirim disten cunku hep kemiriyor kucagims aliyorum bana yapisiyor kemiriyor koyuyorun oyuncaklari kemiriyor agliyor 2.ci saha cikmamis ama bembeyaz cikmak uzere bence oda ciksa rahatlar sonra ust disler saniyorum siradaebru_can_ebru BKGK Aynı aynı bizde de öyle herhangi bir şey yapmıyor. Oyuncak veriyorum ağlıyor ben de oynuyorum ağlıyor. kucak istiyor mama yedirmek bile bir dert arkamdan ağlıyor devamlı nedir bu ne sendromudur bilmiyorum artık
Bende cok bagirip cagirdim ama bazen anlamiyor adam napayim arada sakin kalmaya calisiyorum ama tutamiyorum kendimi. Ve bu sabah ay basi olmusum sanirim ondandi sinirim bende bu donemlerde sinirlilik ve duygusallk yogun bir sekilde oluyor malesef.. hersey kadinlarda valla Kadın olmaz cok zor bu hayatta.BKGK Baharcım bizde de sinirler gerildi iyice tek başına çocuklarla uğraşması kolay mı? Bi de yalnızlık insan görmemek derken ben de aynıyım. Son zamanlarda biraz dikkat ediyorum sakin kalmaya çalışıyorum. İşlere güçlere yardımları da olmayınca insanın sinirleri iyice bozuluyor.
Haklisin cnm zaten konustuk bir daha bebegin yaninda bagirisip cagirmayacagiz diye oda sasiriyor huzursuzlasiyor masumumnzh99 kolay gelsin canım. Afiyet olsun Atacığıma bol bol et but şifa olsun
Hiç beceremeyeceğim bir yöntem o da ya aspiratorle de cekemiyorum çok kulak çöpüyle almaya çalışıyorum geneldeKalppare
Herkes de ocean kullaniyor ya canim.
Neden oyle dedi ki eczaci.
Deviti zaten saglik ocagi veriyor ya paraben varmis icinde ama osman gonulal cok cok eser miktarda imkan yoksa kullanin demis. Ama tabi ben ocean alacaktim herkes kullaniyor diye...
Gelmis gecmis olsun insallah.
Su alerjiden de bi kurtulsaniz be canim artik..insallah..
Arkadas olanlardan biri de bizizBKGK ne arkadasi hatta dusman oluyoruz bazen.
Hep de ayni konular. Cocuklar, ilgisizlik, yardim etmez, umursamaz. Yapar da soyleyeceksin yuz defa.
Butun erkekler boyle sanirim.
Ki bizimkiler bi dr bizim gibi titiz demistik gerisini sen dusun.
Sanirim adamlarin dogasi bu.
10 yil oldi ben pes ettim napalim oldugu kadar idare ediyoruz soylene soylene ittire ittire..
Erkekler bos birakmaya gelmiyor bence
Zaten dunden meraklilar....hep bi yonlendirme gerekiyor sanki.
Istisnalar illa vardir kısmet iste..
Ilk cocugun stresi, mukemmeliyetciligi de var ondan da oluyor.
Evde kalmak, ince dusunmek de etken.
Insallah rabbim eslerimizle gecim, yuvamiza huzur versin canim.
Cocuklar etkileniyor çünkü ilk omce..
Sakin kalmaya calisacagiz, tane tane anlatacagiz napalim
Aslihaydo emre gecmis olsun canim.
Bugun nasilsiniz.
Burnunu siiringayla temizlemek en iyisi.bana biraz zor geliyor ama videolari var. ilac ne verdiler peki. Kucucuk burnu ne de zorluyordur simdi onu. Olmazsa aspiratorle cekmek de is gorur bence.
Ucunu sariyormus N Nehir8077 neyle sariyorsuun sen siringankn canim.
Nasil bir hizda yapiyorsun mesela.
kıyamam yavruma. Rabbim şifa versin. inşallah bir seycigi yoktur. o ağlamaları insani nasıl uzuyor yoruyor.misskokulumm gittik bu sabah hastahaneye . Oyy elim ayağım titriyor hala . Kan tahlili ve idrar istedi . Bir şey görüşemedik henüz sonuçlardan sonra konuşacağız . Kan tahlili alamadılar bir türlü . Yavrum ağlaya ağlaya işi bitti . Ellerinden olmadı kolundan olmadı şurdan . Yeter dedim yoksa bırakın , illa vardır diye devam etti . Sonunda aldılar kanı . Çok ağladı , idrar için de o takmamız gereken poşeti elime verdiler , iki de kutu verdiler . Çocuğu zaten susturamadım . Eve geldik , evden götüreceğim tahlilini . Özelde kendileri takıyorlardı o poşeti . Neyse takarım ben de artık . Gün içinde de götürürüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?