2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde haftaya olan ikili test randevumu diğer haftaya erteletti. Bebek 3,5 cmmiş en az 4-4,5 cm olursa her şeyi daha net görünür,ölçümler daha kesin olur dedi bana. Bende mecbur erteledim.

Canım çok sevindim önemli bir şey çıkamasına. Geçmiş olsun tekrardan

Aynı durumu bende yaşıyorum.ben de gittim Kardiyolojiye holter taktılar kalp ritmini dinlemek için.sonuc çarpıntı, ritm bozukluğu. İnşaallah birşeyiniz yoktur

Şimdi doktordan geldimmm,kanama bölgem baya bi azalmış.. Protestan a devam ve bebek büyük ihtimal erkek görünüyor dedi.. 2. Oğlan geliyor kız beklerken..
Hayırlısı olsun daha iyi bence arkadaş olurlar. İki kız ya da iki oğlan daha iyi bence.

45 yaşlı sayılır 1 yaş çocuk için. Çok zor bakıcı bulmak tabi ama kendi fikriniz daha önemlidir sizin hayatınız. Belki araştırma yapsanız ilan verseniz bulabilirsiniz. Okula başladığında daha rahat olur işiniz umarım kolaylıklar dilerim.

Kızlar tam mevsim geçişi hasta olan çok
Maalesef bende oldum eşimde kızımda
Kızlar yukarıda da yazmıştım. Kaynar suya bir tatlı kaşığı bal ve yarım ya da bir limon suyu ekleyip için sıcak sıcak. Ama bal guvenilir yerden olsun. Çünkü baldan da enfeksiyon kapma riski var. Çok faydası oluyor.

Sağol canım kızıma yapıyorum ama kendime yapmadm kendime de yapaym

İnanın bulunduğum yerde çok zor güvenlr birini bulmak. Üstelik yeni geldk sayılır doğu görevi için. Hep dua edyrum. Allahm merhmetli vicdanlı insanlrla karşılştrsn diye. Şuan araştryrum zatn bi yandan. Değştrmk tabiki de istyrum. Kızımı bi ona bi ona bırakm da istemyrum. İyice araştrp bulurm inş düzgn birini. Dua edin nolur içim hiç rahat değil. Kaynvaldeme söyledm gel en azndan bakıcı bulana kadr bak dedm. İşleri var onların da üzüm falan. Bırakamıyo kadın bütn senenn emeği napsn bşy diyemyrum. Annem desen zaten benmle konşmuyo. Allhm yardm etsn zor durumdayım

Şimdi doktordan geldimmm,kanama bölgem baya bi azalmış.. Protestan a devam ve bebek büyük ihtimal erkek görünüyor dedi.. 2. Oğlan geliyor kız beklerken..
bende ikincide Kız bekliyordum hemde çok bekledim.dr 10.haftanin başlarında 2.pipi geliyor diyince bende dedimki daha çok erken bir sonraki kontrolde görüşürüz hocam demiştim.tabi yine sonuç değişmedi erkek.umarim Bu 3.ye de pipi demez

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ya benim çok şükür hiç midem bulanmadı ya da kusmadım ama felaket gaz sancım var hatta geçen hafta gazdan bebeği göremedi doktor alttan muayene etti ve bugün gece hiç rahat uyumadım sabahtan bu yana da felaket bi karın ağrım,mide yanmam var hem de kasıklarım ağrımaya başladı doktora da gidemedim işyerinde tekim benim gibi olan var mı ya da tavsiyeniz var mı karın ağrısına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…