- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Benimde haftaya olan ikili test randevumu diğer haftaya erteletti. Bebek 3,5 cmmiş en az 4-4,5 cm olursa her şeyi daha net görünür,ölçümler daha kesin olur dedi bana. Bende mecbur erteledim.Dün randevum vardı. İkili testi 15 gün sonra yapalım dedi. Ne kadar güzel duyguymuş hareket ederken görmek☺ Aklıma geldikçe istemsizce gülümsüyorum. 3 cm ama kıpır kıpır. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimizin
Canım çok sevindim önemli bir şey çıkamasına. Geçmiş olsun tekrardanKızlar bugün doktora gidip kan verdim. Şu kanımdaki sıkıntı kanama riski ile ilgili. Ramotoloğuma ulaştım sonuçları yolladım kendisine. Korkulacak bir şey yok dedi. Tekrar aylık takibe aldı beni eklem tutukluğum olduğu için. Onun dışında birde idrar yolu enfeksiyonu için maalsef ilaç kullanacağım. Şu kanama riski yok korkma dediler ya o her şeye bedel oldu. Sizede haber vermek istedim
Aynı durumu bende yaşıyorum.ben de gittim Kardiyolojiye holter taktılar kalp ritmini dinlemek için.sonuc çarpıntı, ritm bozukluğu. İnşaallah birşeyiniz yokturSelam kızlar, hamilelikten önce de kalbimde ritim bozukluğum oluyordu ama son 2 aydır çok arttı artık zor katlanıyorum. Şimdi kardiyolojiye geldim bekliyorum. Korkuyorum da.. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz. Sizin de oluyor mu hiç böyle?
Hayırlısı olsun daha iyi bence arkadaş olurlar. İki kız ya da iki oğlan daha iyi bence.Şimdi doktordan geldimmm,kanama bölgem baya bi azalmış.. Protestan a devam ve bebek büyük ihtimal erkek görünüyor dedi.. 2. Oğlan geliyor kız beklerken..
Benim sonuçlarım iyi çıkmış o yüzden henüz gerek yok dedi dr um diğer ay başlıcam sanırmBen bugün demir ilacı ve multivitamin kullanmaya başladım. Var mı başka kullanan?
45 yaşlı sayılır 1 yaş çocuk için. Çok zor bakıcı bulmak tabi ama kendi fikriniz daha önemlidir sizin hayatınız. Belki araştırma yapsanız ilan verseniz bulabilirsiniz. Okula başladığında daha rahat olur işiniz umarım kolaylıklar dilerim.Kadın yaşlı değil. 45 yaşında. Kendi kalkp oynamıyo yürtmüyo diye düşünyrum. Yoksa dinç biri yani. Daha iyi bi seçenek malesef ki yok elimde. Çocuğuma şefkat göstersn biraz da enerjisini boşaltsn istyrum sadece. Eğitm vermesini zatn istemyrum. Sadece 4 saat bakıyo. 1 saatini uyuyo zatn kaldı 3.ben okulöncesi öğretmenym zaten uzun süre bakıcıda bırakmcam. Doğumum nisan başı gözüküyo. Ondan sonra 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum. Büyüğüm 3 yaşında olur küçüğüm 1 inşallh. O zamn zaten okulöncesi eğitime başlatrm kızımı. Küçüğünü bakıvıya veririm.
Sonuçlardan değil de benimki otomatik başlattı. Ben balık falan yiyemiyorum belki ondandır.Benim sonuçlarım iyi çıkmış o yüzden henüz gerek yok dedi dr um diğer ay başlıcam sanırm
Başım ağrıyor.. Acaba grip mi olcam.. Hapşırdım biraz sabahtan..Boğazım da yanmaya başladı.. Ne kadar da dikkat ediyorum halbuki.. Soğuk suyu ılıştırıp içiyorum.. Ha ama vişne suyunu soğuk içtim.. Ondam mı oldum acaba?
Kızlar yukarıda da yazmıştım. Kaynar suya bir tatlı kaşığı bal ve yarım ya da bir limon suyu ekleyip için sıcak sıcak. Ama bal guvenilir yerden olsun. Çünkü baldan da enfeksiyon kapma riski var. Çok faydası oluyor.Kızlar tam mevsim geçişi hasta olan çok
Maalesef bende oldum eşimde kızımda
Sağol canım kızıma yapıyorum ama kendime yapmadm kendime de yapaymKızlar yukarıda da yazmıştım. Kaynar suya bir tatlı kaşığı bal ve yarım ya da bir limon suyu ekleyip için sıcak sıcak. Ama bal guvenilir yerden olsun. Çünkü baldan da enfeksiyon kapma riski var. Çok faydası oluyor.
İnanın bulunduğum yerde çok zor güvenlr birini bulmak. Üstelik yeni geldk sayılır doğu görevi için. Hep dua edyrum. Allahm merhmetli vicdanlı insanlrla karşılştrsn diye. Şuan araştryrum zatn bi yandan. Değştrmk tabiki de istyrum. Kızımı bi ona bi ona bırakm da istemyrum. İyice araştrp bulurm inş düzgn birini. Dua edin nolur içim hiç rahat değil. Kaynvaldeme söyledm gel en azndan bakıcı bulana kadr bak dedm. İşleri var onların da üzüm falan. Bırakamıyo kadın bütn senenn emeği napsn bşy diyemyrum. Annem desen zaten benmle konşmuyo. Allhm yardm etsn zor durumdayım45 yaşlı sayılır 1 yaş çocuk için. Çok zor bakıcı bulmak tabi ama kendi fikriniz daha önemlidir sizin hayatınız. Belki araştırma yapsanız ilan verseniz bulabilirsiniz. Okula başladığında daha rahat olur işiniz umarım kolaylıklar dilerim.
Canım çok sevindim önemli bir şey çıkamasına. Geçmiş olsun tekrardan
Allah beterinden korusun kızlar bursadan bile hisettim uzanmştım bir an baya şiddetli hissettim allah hepimizin yardımcısı olsun ..
bende ikincide Kız bekliyordum hemde çok bekledim.dr 10.haftanin başlarında 2.pipi geliyor diyince bende dedimki daha çok erken bir sonraki kontrolde görüşürüz hocam demiştim.tabi yine sonuç değişmedi erkek.umarim Bu 3.ye de pipi demezŞimdi doktordan geldimmm,kanama bölgem baya bi azalmış.. Protestan a devam ve bebek büyük ihtimal erkek görünüyor dedi.. 2. Oğlan geliyor kız beklerken..
Valla geçenkisinde hiç hisetmedim ama bu seferki baya hisettimAllah korusun bu ara arttı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?