Olur kuzum tekrar geçmiş olsun. Bebek viksi var burun kenarlarına değdiriyoruz o da rahatlatıyor.Kızlar eşim gece serum fizyolojik bulamamış bunu almış olur mu haydoya
Canim kulak copu gorunurdekini alir.Hiç beceremeyeceğim bir yöntem o da ya aspiratorle de cekemiyorum çok kulak çöpüyle almaya çalışıyorum geneldeilaç yok canım doktora gitmedik simdilik
Amin insallah.hasta olan olana. üzüldüm. insanin ici gidiyor. benim 2 sipada hasta. benim de boğazım ağrıyor bugün. amaUmudum- nasıl canin yanmıştır senin de. çok geçmiş olsun. hastalık uzak dursun bebelerimizden
Canım ben sütümü sağıp 2-3 çay kaşığı koyuyum her burun deliğine bazen sümkürür ne varsa çıkarıyor bazen de sonrasında banyo yaptırıyorum o zaman kesin çıkarıyorHiç beceremeyeceğim bir yöntem o da ya aspiratorle de cekemiyorum çok kulak çöpüyle almaya çalışıyorum geneldeilaç yok canım doktora gitmedik simdilik
Valla değişiyo ya hala yanındayım uyurken bazen hemen uyuyor bazen 20 dkyı buluyorhastalık aileye teker teker yayılıyor. mersin işte böyle gündüz sıcak akşam serin gece soğuk ne yapacam bilemiyorum 4 mevsim ayni anda yaşanıyor
sizin nasıl iyi gidiyor mu ? desteksiz uyumaya başladı mi ya da destekli kaç dk da uyuyor ?
ahhh misss ben her gün sorguluyorum kendimi yapamıyorum ki diye. hep kimden yardım alsam diye düşünüyorum çünkü yetişemiyorum. hamurumda yok sanirim. annemi erken kaybedince bana hic iş yaptirmadilar ünv de öğrendim birçok şeyi. keşke az da olsa yaptirsalarmis şimdi bu kadar zor gelmezdi. hani kafada bitiyor denir ya hıh işte ev işleri kafamda hep dağ gibi hic bitmiyor e bide cocuk beceremiyorum
bardak testi yap canim. cama değen minnak cılız bir ses duyarsan bil ki çıkmışlar
Ya oyle de yarin da halasi kuran okutacakmis oraya cagirdi smdi aslinda dinlenmem icin de iyi olur da bakalm. Yemek faslida tamm olunca yorulmazsam oglanin eşyalari yerlestiririm artk iyiceYavaştan yap canım hepsini bugün yapma. Kıyafet ve vestiyerin acelesi yok. Wc banyo yıka bugün yemeğini yap öğlen oğlunla yat uyu. Yarın da evi siler süpürürsün. Sonra diğer işleri gün gün yaparsın hallolur dinlen biraz bugün.
Annemle dolmus mesafesi vsr galiba ve ikimizde bilmiyoruz burayi malesef. Bi de o gelse boş durmaz iş yapar zaten de yorgun annenemn evi temizliyo kendi evinden snra hergnTatlı yorgunluklar bunlat..annen yakindı yardima cagir.bebege baksa yeter..
Ayy aminn insallahminikbebegim9640 güle güle ağız tadıyla otur evinde. Rabbim geçim düzeni versin, rızkınızı helalinden bol versin. Kadir bebek de yeni düzene alışınca uykusu yemesi düzene girer inşallah.
Bizde daha diş de yok sertlik beyazlama hiç bişey yok bi de o aşamaya gelince huniyi takıcam herhalde. Ama benim kızım da herşeye ağzıyla saldırıyor. Bekliyorum ama ne zaman bakalım?Sanirim disten cunku hep kemiriyor kucagims aliyorum bana yapisiyor kemiriyor koyuyorun oyuncaklari kemiriyor agliyor 2.ci saha cikmamis ama bembeyaz cikmak uzere bence oda ciksa rahatlar sonra ust disler saniyorum sirada
Bende cok bagirip cagirdim ama bazen anlamiyor adam napayim arada sakin kalmaya calisiyorum ama tutamiyorum kendimi. Ve bu sabah ay basi olmusum sanirim ondandi sinirim bende bu donemlerde sinirlilik ve duygusallk yogun bir sekilde oluyor malesef.. hersey kadinlarda valla Kadın olmaz cok zor bu hayatta.
Haklisin cnm zaten konustuk bir daha bebegin yaninda bagirisip cagirmayacagiz diye oda sasiriyor huzursuzlasiyor masumum
@sekerpare5939 canim inan dus alamadim annemden geldigimden beri en son aksam attim kendimi 10 dk da nasil girip ciktigimi bilmiyorum su sira baska birseye vakitte kalmıyoryumurtayı acaba diyorum bizim komsu yumrtacida gezen tavuk getriyor bende daha iyi diye onu vermeye calisiyorum acaba marktten aldigimizi mi denesem
Oy kuşum perişan olmuş sen de ondan beter olmuşsundur annelik çok zor. Saçının teli incinmesin istiyor insan.. :/@misskokulumm gittik bu sabah hastahaneye . Oyy elim ayağım titriyor hala . Kan tahlili ve idrar istedi . Bir şey görüşemedik henüz sonuçlardan sonra konuşacağız . Kan tahlili alamadılar bir türlü . Yavrum ağlaya ağlaya işi bitti . Ellerinden olmadı kolundan olmadı şurdan . Yeter dedim yoksa bırakın , illa vardır diye devam etti . Sonunda aldılar kanı . Çok ağladı , idrar için de o takmamız gereken poşeti elime verdiler , iki de kutu verdiler . Çocuğu zaten susturamadım . Eve geldik , evden götüreceğim tahlilini . Özelde kendileri takıyorlardı o poşeti . Neyse takarım ben de artık . Gün içinde de götürürüz .
Anladim canim.Hormonsal bir şeyse bile işte benim Mayamda yok demekki bu süt işi çünkü ilaç kullanmaya ilk başladığımda doktor demişti ki mastit olabilirsin eğer olursan yarıya indir ben de bırak maStitt olmayı çocuğu doyurmadı bile süt
Bu ilaç Prolaktin hormonunu arttıran bir şey
Yani ilaçla bile zor arttı benim hormon öyle diyim ben sana
Evet ben de.Kizlar bebe biskuvisi yapayim dedim ama sanirim olmadi ya. Kiz izin vermiyorki 2 dk valla kafayi yiyeceğim.
Modun dusunce klasik ama saglikli bir be bege sahip ildugunu, ne kotu durumda olsnlar oldugunu dusunurum ben mesela. Ki oglum kronik hasta olmasina ragmenOy kuzum geçmiş olsun
Aynen sanırım benim kızım da ilk başta çok çekemedi sonradan da çekse de artmadı. Acemilik ben de yönetemedim bu durumu. Aynen artık ek gıda da en azından güzelce yedirmek istiyorum. Umarım onda da bir sıkıntı çıkmaz.
Sürekli bir olumsuz yazdığımı farkettim buraya. Modum çok düşük sanırım son zamanlarda. Tek başıma gücüm yetmiyor. Yakında annemlere gidip 2 hafta kalacağım orda biraz kendime gelirim. Bebekle ilgilenen çok olur en azından biraz dinlenirim biraz da ek gıdada yeni tarifler deneyerek biraz pratikleşirim.
Gerçekten olmasa ben börek tarzı tuzluları daha çok arıyorum diyette tatlı hiç olmasın razıyım ama gözleme börek çörek katmer offAnladim canim.
Olsun kismeti,nasibi boyleymis ipek hanimin.
Hic kendini uzme.
Rabbim dermansiz dert vermesin.
Artik zaren buyuduler. Yemek yiyecekler.
Diyet evet protein agirlikli olunca doyuyosun da kilo da veriosun da ah o tatlilar, pastalar olmasa bi dee.
Şırıngaların uçları sivri olduğu için çocuk hareket ediyor, ister istemez sürtüyor çocuğu sabit tutmak da zor oluyor.şu yapışkansız elektrik bantları var ya ip gibi uzuyor, bir parça ondan koparıyorum onu yıkıyorum temizliyorum.onu şırınganın ucuna sarıyorum şırınganın sadece deliğini kapatmıyorum.çocuğu o zaman ayarlama gerek yok çocuk anlamıyor bile bir anda hızlı bir şekilde burnuna sıkıyorum çünkü, ucundaki bant sivri değil yumuşacık bir şey,çocuk bir anda sıktığımda fark ediyor onda da zaten olmuş bitmiş oluyor. Yani çocuk oturup oyun oynarken bile, çocuk anlamadan yapılabiliyor.Diğer türlü çocuğu tutmak gerekiyor ister istemez burnun içinde hareket ediyor şırınga ucu, acıtıyor böyle acımıyor@sekerpare5939
Herkes de ocean kullaniyor ya canim.
Neden oyle dedi ki eczaci.
Deviti zaten saglik ocagi veriyor ya paraben varmis icinde ama osman gonulal cok cok eser miktarda imkan yoksa kullanin demis. Ama tabi ben ocean alacaktim herkes kullaniyor diye...
Gelmis gecmis olsun insallah.
Su alerjiden de bi kurtulsaniz be canim artik..insallah..
Arkadas olanlardan biri de bizizBKGK ne arkadasi hatta dusman oluyoruz bazen.
Hep de ayni konular. Cocuklar, ilgisizlik, yardim etmez, umursamaz. Yapar da soyleyeceksin yuz defa.
Butun erkekler boyle sanirim.
Ki bizimkiler bi dr bizim gibi titiz demistik gerisini sen dusun.
Sanirim adamlarin dogasi bu.
10 yil oldi ben pes ettim napalim oldugu kadar idare ediyoruz soylene soylene ittire ittire..
Erkekler bos birakmaya gelmiyor bence
Zaten dunden meraklilar....hep bi yonlendirme gerekiyor sanki.
Istisnalar illa vardir kısmet iste..
Ilk cocugun stresi, mukemmeliyetciligi de var ondan da oluyor.
Evde kalmak, ince dusunmek de etken.
Insallah rabbim eslerimizle gecim, yuvamiza huzur versin canim.
Cocuklar etkileniyor çünkü ilk omce..
Sakin kalmaya calisacagiz, tane tane anlatacagiz napalim
@asli emre emre gecmis olsun canim.
Bugun nasilsiniz.
Burnunu siiringayla temizlemek en iyisi.bana biraz zor geliyor ama videolari var. ilac ne verdiler peki. Kucucuk burnu ne de zorluyordur simdi onu. Olmazsa aspiratorle cekmek de is gorur bence.
Ucunu sariyormus N Nehir8077 neyle sariyorsuun sen siringankn canim.
Nasil bir hizda yapiyorsun mesela.
Sürekli sağlıklı olduğunu düşünüp şükrediyorum zaten aklıma sürekli sma lı bebekler geliyor. Bir tanesinin annesi şey diyordu bütün gün bakım ve fizik tedaviyle geçiyor çok az oyun oynayabiliyoruz. Ben oyun oynatmaktan sıkıldığım için vicdan azabı çekiyorum.Modun dusunce klasik ama saglikli bir be bege sahip ildugunu, ne kotu durumda olsnlar oldugunu dusunurum ben mesela. Ki oglum kronik hasta olmasina ragmenyakimda ise baslayacagini,kizindan bir sure ayri kalacagini,bu zamanlarin geri gelmeyecegini ve inan unutulacagini telkin et kendinr.
Hic bozulmasin moraller ,uzulmesin bebeler.
Tek olunca cok daha zor haklisin,haklıyız ama en guzel seyler de bu evlatlar..
Buyuyubce zaten sallamayacaklar seni beni tadini cikarmak lazim
Ben de genelde dusuk moddsyim kendimi salmamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?