2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum- geçmiş olsun Sena kuşuma ne canları var gariplerin kıyamam. Vampir gibiler mahvettiler kuzuyu oy canım oy. İyiden hassaslaşır şimdi. Allah yardımcınız olsun.

Hiç beceremeyeceğim bir yöntem o da ya aspiratorle de cekemiyorum çok kulak çöpüyle almaya çalışıyorum genelde ilaç yok canım doktora gitmedik simdilik
Canim kulak copu gorunurdekini alir.
Pek ise yaramayabilir.
Akintiyi temizlemen lazim.
Zor rvet o siringaa yapmak ama cok iyiymis.
Insallah hemen iyilesir..

Umudum-
Canim senaya kiyamam ya, beceriksizliklerini bebekte niye deniyorlarsa...
Cok yorulmus, uzulmustur..
Cok zor oluyor kan verilmesi cok haklisin..
Gelip gecmis olsun insallah.
Temiz ciksin sonuclar.
Sakinlesebildi mi, simdi nasilsiniz..

Amin insallah.
Size de gecmis olsun insallah.
Zaten hep ust uste gelir geldi mi.
Rabbim sifa versin insallah.

Hiç beceremeyeceğim bir yöntem o da ya aspiratorle de cekemiyorum çok kulak çöpüyle almaya çalışıyorum genelde ilaç yok canım doktora gitmedik simdilik
Canım ben sütümü sağıp 2-3 çay kaşığı koyuyum her burun deliğine bazen sümkürür ne varsa çıkarıyor bazen de sonrasında banyo yaptırıyorum o zaman kesin çıkarıyor

Valla değişiyo ya hala yanındayım uyurken bazen hemen uyuyor bazen 20 dkyı buluyor

Ya oyle de yarin da halasi kuran okutacakmis oraya cagirdi smdi aslinda dinlenmem icin de iyi olur da bakalm. Yemek faslida tamm olunca yorulmazsam oglanin eşyalari yerlestiririm artk iyice
Tatlı yorgunluklar bunlat..annen yakindı yardima cagir.bebege baksa yeter..
Annemle dolmus mesafesi vsr galiba ve ikimizde bilmiyoruz burayi malesef. Bi de o gelse boş durmaz iş yapar zaten de yorgun annenemn evi temizliyo kendi evinden snra hergn
minikbebegim9640 güle güle ağız tadıyla otur evinde. Rabbim geçim düzeni versin, rızkınızı helalinden bol versin. Kadir bebek de yeni düzene alışınca uykusu yemesi düzene girer inşallah.
Ayy aminn insallah Allahim hrpimize huzur bereket versn insallah. Galiba ugumama nedenini çözdüm ben napsn evladım da evde gezmek istiyo mutluluktan uyuyamiyo galibaaaa rahata çıktı keyfi de yerinde

Bizde daha diş de yok sertlik beyazlama hiç bişey yok bi de o aşamaya gelince huniyi takıcam herhalde. Ama benim kızım da herşeye ağzıyla saldırıyor. Bekliyorum ama ne zaman bakalım?

Ayy regl dönemi benim de öyle geçerdi ama bişey diyim mi bu emzirme dönemi de öyle bence. Hormonlar düzene girmeye çalışıyor üstelik regl olmuyorsun ben daha olmadım mesela onun gerginliği var. Hele hele ilk 1,5 ay kesinlikle benzer
Oy kuşum perişan olmuş sen de ondan beter olmuşsundur annelik çok zor. Saçının teli incinmesin istiyor insan.. :/

Anladim canim.
Olsun kismeti,nasibi boyleymis ipek hanimin.
Hic kendini uzme.
Rabbim dermansiz dert vermesin.
Artik zaren buyuduler. Yemek yiyecekler.

Diyet evet protein agirlikli olunca doyuyosun da kilo da veriosun da ah o tatlilar, pastalar olmasa bi dee.

Kizlar bebe biskuvisi yapayim dedim ama sanirim olmadi ya. Kiz izin vermiyorki 2 dk valla kafayi yiyeceğim.
Evet ben de.
Esimle oglum cikti.
Kiz emdi uyudu yatirdim yanindan gidince agliyor.
Bakslim dsin kalkicam.
Cok fazla is var.
Ama disari ciksam mi dedim.
O da gelince banyo camasir oo.
Kaynanam tesrif etmis 1 yildir koydeydi ama gitmiycem bugunden yanina.

Ben dun eve sekerpare yaptim.
Serbetlemeden kiza da verdim yedi.
Iki dakda olur.
Yumurta, un, irmik,yag, kabartma tozu bu kadar.
Maksat eli bos kalmasın
Parmak şeklinde yaptim eliyle tuttu.

Modun dusunce klasik ama saglikli bir be bege sahip ildugunu, ne kotu durumda olsnlar oldugunu dusunurum ben mesela. Ki oglum kronik hasta olmasina ragmen yakimda ise baslayacagini,kizindan bir sure ayri kalacagini,bu zamanlarin geri gelmeyecegini ve inan unutulacagini telkin et kendinr.
Hic bozulmasin moraller ,uzulmesin bebeler.
Tek olunca cok daha zor haklisin,haklıyız ama en guzel seyler de bu evlatlar..
Buyuyubce zaten sallamayacaklar seni beni tadini cikarmak lazim

Ben de genelde dusuk moddsyim kendimi salmamaya calisiyorum

Gerçekten olmasa ben börek tarzı tuzluları daha çok arıyorum diyette tatlı hiç olmasın razıyım ama gözleme börek çörek katmer off

Eşim de inadına eve her gün tatlı alıp geliyor dün yine ekler almış. Geçenlerde yine ekler almıştı hiç yemiyorum. Tatlı isteğim meyvelerle kuru meyvelerle gidiyor da işte börek yok mu ona çare yok.

Gerçi geçen dereotlu omlet yaptım üstüne de çörek otu attım. Diyetisyen tarifi börek tadı vardı hoşuma gitti. İçine peynir de konsa tam börek olur

Kabaklı dereotlu peynirli omlette de mücver tadı var.

Diyetimde güzel tarifler var. Mesela yoğurdun içine muz doğrayıp üstüne Hindistan cevizi serpince de tatlı gibi oluyor.

Şırıngaların uçları sivri olduğu için çocuk hareket ediyor, ister istemez sürtüyor çocuğu sabit tutmak da zor oluyor.şu yapışkansız elektrik bantları var ya ip gibi uzuyor, bir parça ondan koparıyorum onu yıkıyorum temizliyorum.onu şırınganın ucuna sarıyorum şırınganın sadece deliğini kapatmıyorum.çocuğu o zaman ayarlama gerek yok çocuk anlamıyor bile bir anda hızlı bir şekilde burnuna sıkıyorum çünkü, ucundaki bant sivri değil yumuşacık bir şey,çocuk bir anda sıktığımda fark ediyor onda da zaten olmuş bitmiş oluyor. Yani çocuk oturup oyun oynarken bile, çocuk anlamadan yapılabiliyor.Diğer türlü çocuğu tutmak gerekiyor ister istemez burnun içinde hareket ediyor şırınga ucu, acıtıyor böyle acımıyor

Sürekli sağlıklı olduğunu düşünüp şükrediyorum zaten aklıma sürekli sma lı bebekler geliyor. Bir tanesinin annesi şey diyordu bütün gün bakım ve fizik tedaviyle geçiyor çok az oyun oynayabiliyoruz. Ben oyun oynatmaktan sıkıldığım için vicdan azabı çekiyorum.

Bu psikoloji de hiç iyi değil. İşe başlayınca bu günlerime üzüleceğim deyip şimdiden dert etmeye başladım. Valla artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Geçen şöyle bir yazıya denk geldim ve bence çok haklı:

Ogluma soylendim bagrdindim kizdim bugun.
Gittiler simdi.
Cok buruk.kaldo icim.
Zaten su temizlik hastaligi yuzunden, cocuk her gelmede direk soyunup yıkaniyor. Gecen sene okuldan sonra ust bas deisip el yuz yikar sac silerdik.
Koronaydi dogumdu basa sardim.
Bir se olmayacak ama huylanma.igrenme var. Herkes her sey pis kabul etmek.zorundayim boyle yasamak cok zor.
Bazen elimi kac kez yikama var.

Ilac da icemiorum kiz emiyor.

Cok takilirim, hee seyi imce dusun.beklentiye gir..sonrasi husran.
Oglumun kontrolu geldi. Insallah degerleri artmamistir.
Bonrekleri insallah islevini.kaybetmemistir.
Cisini tutabilior mu hala bilmioruz.bibrekleri ne durumda biomioruz.
Et istiyor mangal istiyor yediremiyoruz.
Bazilarinik imkani yok yedirrmiyor, imkan olup oglunun isteyip.yedirememek de ayri koyuyor.
Misirina tuz koymak istiyor koyamiyoruz.
Anne benim.bobreklerim hasta ya ondan mi et yiyemiyorum diyiyor icim aciyor.

O kadar dertler var dunyada ben
utaniyorum bu kadar sacma sapan beynimin hastaligi yuzunden.pislik bulasma igrenme. dusunmekten insan hayvan.pisligi dusunmekten yoruldum her cikmam da veya disaridan gelen bir seyde.

Biktim artik ilk once kendimden.

Ogluma.cikarken gelince banyo yapmak.yok usursn diorum yapicam seviorum ben rahatliycam diyor.

Gecende denize gittik valik icin
Sansima dibimizdeki cimene uc kopek pisledi gordum.
Sonra tum.gunum mafoldu.
Oglum bassma anne basma.
Esime.arabayi sildir ayakkabiyi sildir.
Biktim.

O kadar kotu hissediyorum ki aslinda ama kendimi birakmak istemiyorum.

Neyden kacsam.basima.gelior.
Kahrolasica seytan benimle ugrasoyor hep.
Zaten.namazlar ve yarim.kalan hatimim.hala.beklemede bebek 7 aylik.olacak.
Yazik cidden.

Halbuki boyle degildim.eskiden

Ama cok daha kotu oldugum zamanlarda vardi.

Ucretsiz seans icin teseklur ederim.kizlar..
Oh..
Gozyaslarim aktigina gore.
Ben gideyim islerimi yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…