- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Ya diyet kafasina girdin mi dedigin gibi o muzlu tarif sana baklava geliyor.Gerçekten olmasa ben börek tarzı tuzluları daha çok arıyorum diyette tatlı hiç olmasın razıyım ama gözleme börek çörek katmer off
Eşim de inadına eve her gün tatlı alıp geliyor dün yine ekler almış. Geçenlerde yine ekler almıştı hiç yemiyorum. Tatlı isteğim meyvelerle kuru meyvelerle gidiyor da işte börek yok mu ona çare yok.
Gerçi geçen dereotlu omlet yaptım üstüne de çörek otu attım. Diyetisyen tarifi börek tadı vardı hoşuma gitti. İçine peynir de konsa tam börek olur
Kabaklı dereotlu peynirli omlette de mücver tadı var.
Diyetimde güzel tarifler var. Mesela yoğurdun içine muz doğrayıp üstüne Hindistan cevizi serpince de tatlı gibi oluyor.
Evet bu psikoloji de iyi degil, iyi olmuyor haklisin..Sürekli sağlıklı olduğunu düşünüp şükrediyorum zaten aklıma sürekli sma lı bebekler geliyor. Bir tanesinin annesi şey diyordu bütün gün bakım ve fizik tedaviyle geçiyor çok az oyun oynayabiliyoruz. Ben oyun oynatmaktan sıkıldığım için vicdan azabı çekiyorum.
Bu psikoloji de hiç iyi değil. İşe başlayınca bu günlerime üzüleceğim deyip şimdiden dert etmeye başladım. Valla artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Geçen şöyle bir yazıya denk geldim ve bence çok haklı:
Eki Görüntüle 2711443
Canım benim emin ol şu Coronado yüzünden hepimiz senin gibiyiz şuan seni. Çok iyi anlıyoruz evet hayatın her anında böyle ol ak zor ama kendin diyorsun çok kötü olduğunun zamanlar var diye o zaman çok iyi olacağım zamanlar da olurOgluma soylendim bagrdindim kizdim bugun.
Gittiler simdi.
Cok buruk.kaldo icim.
Zaten su temizlik hastaligi yuzunden, cocuk her gelmede direk soyunup yıkaniyor. Gecen sene okuldan sonra ust bas deisip el yuz yikar sac silerdik.
Koronaydi dogumdu basa sardim.
Bir se olmayacak ama huylanma.igrenme var. Herkes her sey pis kabul etmek.zorundayim boyle yasamak cok zor.
Bazen elimi kac kez yikama var.
Ilac da icemiorum kiz emiyor.
Cok takilirim, hee seyi imce dusun.beklentiye gir..sonrasi husran.
Oglumun kontrolu geldi. Insallah degerleri artmamistir.
Bonrekleri insallah islevini.kaybetmemistir.
Cisini tutabilior mu hala bilmioruz.bibrekleri ne durumda biomioruz.
Et istiyor mangal istiyor yediremiyoruz.
Bazilarinik imkani yok yedirrmiyor, imkan olup oglunun isteyip.yedirememek de ayri koyuyor.
Misirina tuz koymak istiyor koyamiyoruz.
Anne benim.bobreklerim hasta ya ondan mi et yiyemiyorum diyiyor icim aciyor.
O kadar dertler var dunyada ben
utaniyorum bu kadar sacma sapan beynimin hastaligi yuzunden.pislik bulasma igrenme. dusunmekten insan hayvan.pisligi dusunmekten yoruldum her cikmam da veya disaridan gelen bir seyde.
Biktim artik ilk once kendimden.
Ogluma.cikarken gelince banyo yapmak.yok usursn diorum yapicam seviorum ben rahatliycam diyor.
Gecende denize gittik valik icin
Sansima dibimizdeki cimene uc kopek pisledi gordum.
Sonra tum.gunum mafoldu.
Oglum bassma anne basma.
Esime.arabayi sildir ayakkabiyi sildir.
Biktim.
O kadar kotu hissediyorum ki aslinda ama kendimi birakmak istemiyorum.
Neyden kacsam.basima.gelior.
Kahrolasica seytan benimle ugrasoyor hep.
Zaten.namazlar ve yarim.kalan hatimim.hala.beklemede bebek 7 aylik.olacak.
Yazik cidden.
Halbuki boyle degildim.eskiden
Ama cok daha kotu oldugum zamanlarda vardi.
Ucretsiz seans icin teseklur ederim.kizlar..
Oh..
Gozyaslarim aktigina gore.
Ben gideyim islerimi yapmaya.
Guzel fikirmis.Şırıngaların uçları sivri olduğu için çocuk hareket ediyor, ister istemez sürtüyor çocuğu sabit tutmak da zor oluyor.şu yapışkansız elektrik bantları var ya ip gibi uzuyor, bir parça ondan koparıyorum onu yıkıyorum temizliyorum.onu şırınganın ucuna sarıyorum şırınganın sadece deliğini kapatmıyorum.çocuğu o zaman ayarlama gerek yok çocuk anlamıyor bile bir anda hızlı bir şekilde burnuna sıkıyorum çünkü, ucundaki bant sivri değil yumuşacık bir şey,çocuk bir anda sıktığımda fark ediyor onda da zaten olmuş bitmiş oluyor. Yani çocuk oturup oyun oynarken bile, çocuk anlamadan yapılabiliyor.Diğer türlü çocuğu tutmak gerekiyor ister istemez burnun içinde hareket ediyor şırınga ucu, acıtıyor böyle acımıyor
Bendede bekleyen cok is var biraktim valla.Evet ben de.
Esimle oglum cikti.
Kiz emdi uyudu yatirdim yanindan gidince agliyor.
Bakslim dsin kalkicam.
Cok fazla is var.
Ama disari ciksam mi dedim.
O da gelince banyo camasir oo.
Kaynanam tesrif etmis 1 yildir koydeydi ama gitmiycem bugunden yanina.
Ben dun eve sekerpare yaptim.
Serbetlemeden kiza da verdim yedi.
Iki dakda olur.
Yumurta, un, irmik,yag, kabartma tozu bu kadar.
Maksat eli bos kalmasın
Parmak şeklinde yaptim eliyle tuttu.
Kuzum ya oglusuna cok gecmis olsun insallah duzelir sende bir an once bu dusuncelerden kurtulursun. Suan korona vs derken herkeste boyle dusunculer olusmaya basladi. Sen ve benim gibilerde ise daha farkli boyuta ulasti belki bende cok rahatsizim bu konulardan biliyorsun zaten.. ama suan kiza odaklandim temizlk is guc derken onu ihmal ediyorum biraktim artik aksamlsri yaparim. Evrene ne kadar kotu enerji verdikce cekiyorsun bazi seyleri dusunmemeye calis al kizini oglunu kucagina oyna dur :) opuyorum seniOgluma soylendim bagrdindim kizdim bugun.
Gittiler simdi.
Cok buruk.kaldo icim.
Zaten su temizlik hastaligi yuzunden, cocuk her gelmede direk soyunup yıkaniyor. Gecen sene okuldan sonra ust bas deisip el yuz yikar sac silerdik.
Bir se olmayacak ama huylanma.igrenme var. Herkes her sey pis kabul etmek.zorundayim boyle yasamak cok zor.
Bazilarinik imkani yok yedirrmiyor, imkan olup oglunun isteyip.yedirememek de ayri koyuyor.
utaniyorum bu kadar sacma sapan beynimin hastaligi yuzunden.pislik bulasma igrenme. dusunmekten insan hayvan.pisligi dusunmekten yoruldum her cikmam da veya disaridan gelen bir seyde.
Ogluma.cikarken gelince banyo yapmak.yok usursn diorum yapicam seviorum ben rahatliycam diyor.
Sonra tum.gunum mafoldu.
Oglum bassma anne basma.
Biktim.
Yazik cidden.
Oh..
Ahh baharcım bende 10 gündür yapacağım diyorum ama tabiri yerindeyse kıçım temizlikten ortalığı toplamaktan kötü yemek yapmaktan yere değmiyorKizlar bebe biskuvisi yapayim dedim ama sanirim olmadi ya. Kiz izin vermiyorki 2 dk valla kafayi yiyeceğim.
Valla bilmiyorum oglumdan beridir bunu uyguluyorum. Cokta basıma gelmiyor acikcası, naZarda etmim kendi kendime. Kizima bir defa oğluma 4 defa yapmak zorunda kaldim. Bir Zararini gormedim olabilirde, ama kiza yaptigim gun oğlumda istedi, yok yere ona bile yaptim. Ya benim cocuklar cok hassas degil, yada bende var bir sıkıntı. Ama yaparken ağlamaları felam yok, hatta gülüyorlar. Ne bilim tikandiklarinda cok mutsuZ oluyorlar, bunun altina sığınıyorum. Yavaş yavas yapsak temizler tabi niye temizlemesin, yuZ üstü cevirirsin akar, ben direk siliyorum, disari çıktığı için. İşlerimiz Allah'a şükür şuan iyi gidiyor. Onlar benimle nerede olsa dururlar, o yonden bir sıkıntı yok. Tabi zor taraflarida var, 2 ayni anda huysuZlasma uyku gelme acıkma. Bi sekilde hallediyorum. Duruya sebze meyve yogurt, ayni şeyleri yediriyorum, arada kaçamakları saymaZsak. Ben öglene dogru gidiyorum, kahvaltı larini evde yaptiriyor, öglen ve ara ogunlerini yanima aliyorum. Orada tencere tavamiz ocagimiz yani utfagimiz var. 2. Evimiz bir nevi, imalat kismina sokmuyorum cocuklari sadece o kadar. Cok huysuZlanirlarsa aliyorum çıkıyorum biraZ gezdirip geri geliyorum, arabada son ses müzik esliginde, sanirim sersem oluyorlar. Geri gelip isime devam ediyorum. Biraz yorucu oluyor, martta fuara kadar calisacagim, onadan sonra bakalim artik hayırlısı.Guzel fikirmis.
Ucu sivri olmayanla yapiyordu nette izledimlerimde anneler.
Ama baharcim o birden sikmayla sok yasamaz mi ya bebeler.
Ben.haberli olunca bile kendi burnuma.sikarken tedirgin oluorum
Ama.onlarin iyiligi icin iste.
burun da temizlense orta kulaga bile ceviriyor Allah korusun.
Oglumda col cektik anaokula baslayinca bunu.
Inat o kadar inat ki sumkurmuyordu.
Basincla da yapinca zarar verir diyenler de var bu siringa olayinda.
Yavas yavas yapsak temizlemez.dimi o arkadaki akintiyi cikarmak lazim.
Nasil gidiyor.
Altin bebelerle altin imalat isleri.
Duruyorlar mi
Duruya neler yediriyorsun canim.orda
Insallah canim sagol tesekur ederim.Canım benim emin ol şu Coronado yüzünden hepimiz senin gibiyiz şuan seni. Çok iyi anlıyoruz evet hayatın her anında böyle ol ak zor ama kendin diyorsun çok kötü olduğunun zamanlar var diye o zaman çok iyi olacağım zamanlar da olur
Her şey insanda bitiyor canım en güzel yine sen kendini tedavi ettirirsin şuan iki çocukla ilaçsız başa çıkman bile büyük başarı sen güçlü bir kadınsın zamanla tüm takıntılardan kurtulacağına şüphem yok
Ahh baharcım bende 10 gündür yapacağım diyorum ama tabiri yerindeyse kıçım temizlikten ortalığı toplamaktan kötü yemek yapmaktan yere değmiyor
Evet.Bendede bekleyen cok is var biraktim valla.
Kuzum ya oglusuna cok gecmis olsun insallah duzelir sende bir an once bu dusuncelerden kurtulursun. Suan korona vs derken herkeste boyle dusunculer olusmaya basladi. Sen ve benim gibilerde ise daha farkli boyuta ulasti belki bende cok rahatsizim bu konulardan biliyorsun zaten.. ama suan kiza odaklandim temizlk is guc derken onu ihmal ediyorum biraktim artik aksamlsri yaparim. Evrene ne kadar kotu enerji verdikce cekiyorsun bazi seyleri dusunmemeye calis al kizini oglunu kucagina oyna dur :) opuyorum seni
Ne güzel gorunuyor..Eki Görüntüle 2711486 bn yaptim ama tas gibi bunu yediremeem ki
Sıcak suda erit canım.ılıyınca yedirEki Görüntüle 2711486 bn yaptim ama tas gibi bunu yediremeem ki
Oh masallah cok guzelmis.Valla bilmiyorum oglumdan beridir bunu uyguluyorum. Cokta basıma gelmiyor acikcası, naZarda etmim kendi kendime. Kizima bir defa oğluma 4 defa yapmak zorunda kaldim. Bir Zararini gormedim olabilirde, ama kiza yaptigim gun oğlumda istedi, yok yere ona bile yaptim. Ya benim cocuklar cok hassas degil, yada bende var bir sıkıntı. Ama yaparken ağlamaları felam yok, hatta gülüyorlar. Ne bilim tikandiklarinda cok mutsuZ oluyorlar, bunun altina sığınıyorum. Yavaş yavas yapsak temizler tabi niye temizlemesin, yuZ üstü cevirirsin akar, ben direk siliyorum, disari çıktığı için. İşlerimiz Allah'a şükür şuan iyi gidiyor. Onlar benimle nerede olsa dururlar, o yonden bir sıkıntı yok. Tabi zor taraflarida var, 2 ayni anda huysuZlasma uyku gelme acıkma. Bi sekilde hallediyorum. Duruya sebze meyve yogurt, ayni şeyleri yediriyorum, arada kaçamakları saymaZsak. Ben öglene dogru gidiyorum, kahvaltı larini evde yaptiriyor, öglen ve ara ogunlerini yanima aliyorum. Orada tencere tavamiz ocagimiz yani utfagimiz var. 2. Evimiz bir nevi, imalat kismina sokmuyorum cocuklari sadece o kadar. Cok huysuZlanirlarsa aliyorum çıkıyorum biraZ gezdirip geri geliyorum, arabada son ses müzik esliginde, sanirim sersem oluyorlar. Geri gelip isime devam ediyorum. Biraz yorucu oluyor, martta fuara kadar calisacagim, onadan sonra bakalim artik hayırlısı.
Bir de marketten dene canım..birlikte en son ne zaman tv izlediniz sarılarak? Bunlarin eksikligi karşılıklı öfkeye dönüşüyorSanirim disten cunku hep kemiriyor kucagims aliyorum bana yapisiyor kemiriyor koyuyorun oyuncaklari kemiriyor agliyor 2.ci saha cikmamis ama bembeyaz cikmak uzere bence oda ciksa rahatlar sonra ust disler saniyorum sirada
Bende cok bagirip cagirdim ama bazen anlamiyor adam napayim arada sakin kalmaya calisiyorum ama tutamiyorum kendimi. Ve bu sabah ay basi olmusum sanirim ondandi sinirim bende bu donemlerde sinirlilik ve duygusallk yogun bir sekilde oluyor malesef.. hersey kadinlarda valla Kadın olmaz cok zor bu hayatta.
Haklisin cnm zaten konustuk bir daha bebegin yaninda bagirisip cagirmayacagiz diye oda sasiriyor huzursuzlasiyor masumum
Kalppare canim inan dus alamadim annemden geldigimden beri en son aksam attim kendimi 10 dk da nasil girip ciktigimi bilmiyorum su sira baska birseye vakitte kalmıyor yumurtayı acaba diyorum bizim komsu yumrtacida gezen tavuk getriyor bende daha iyi diye onu vermeye calisiyorum acaba marktten aldigimizi mi denesem
Saglık ocağinin verdigi monovit canim.bu devit ayrı.eczacıya ısrarla sorduk paraben olayını.yok dedi amaKalppare
Herkes de ocean kullaniyor ya canim.
Neden oyle dedi ki eczaci.
Deviti zaten saglik ocagi veriyor ya paraben varmis icinde ama osman gonulal cok cok eser miktarda imkan yoksa kullanin demis. Ama tabi ben ocean alacaktim herkes kullaniyor diye...
Gelmis gecmis olsun insallah.
Su alerjiden de bi kurtulsaniz be canim artik..insallah..
Arkadas olanlardan biri de bizizBKGK ne arkadasi hatta dusman oluyoruz bazen.
Hep de ayni konular. Cocuklar, ilgisizlik, yardim etmez, umursamaz. Yapar da soyleyeceksin yuz defa.
Butun erkekler boyle sanirim.
Ki bizimkiler bi dr bizim gibi titiz demistik gerisini sen dusun.
Sanirim adamlarin dogasi bu.
10 yil oldi ben pes ettim napalim oldugu kadar idare ediyoruz soylene soylene ittire ittire..
Erkekler bos birakmaya gelmiyor bence
Zaten dunden meraklilar....hep bi yonlendirme gerekiyor sanki.
Istisnalar illa vardir kısmet iste..
Ilk cocugun stresi, mukemmeliyetciligi de var ondan da oluyor.
Evde kalmak, ince dusunmek de etken.
Insallah rabbim eslerimizle gecim, yuvamiza huzur versin canim.
Cocuklar etkileniyor çünkü ilk omce..
Sakin kalmaya calisacagiz, tane tane anlatacagiz napalim
@asli emre emre gecmis olsun canim.
Bugun nasilsiniz.
Burnunu siiringayla temizlemek en iyisi.bana biraz zor geliyor ama videolari var. ilac ne verdiler peki. Kucucuk burnu ne de zorluyordur simdi onu. Olmazsa aspiratorle cekmek de is gorur bence.
Ucunu sariyormus N Nehir8077 neyle sariyorsuun sen siringankn canim.
Nasil bir hizda yapiyorsun mesela.
Umut bir daha yenidogan hemsiresi cagirttir canim.onlar aninda aliyor.bnm evlatlar damarsız bnm gibi hayalet gibiyiz.gecmis olsun@misskokulumm gittik bu sabah hastahaneye . Oyy elim ayağım titriyor hala . Kan tahlili ve idrar istedi . Bir şey görüşemedik henüz sonuçlardan sonra konuşacağız . Kan tahlili alamadılar bir türlü . Yavrum ağlaya ağlaya işi bitti . Ellerinden olmadı kolundan olmadı şurdan . Yeter dedim yoksa bırakın , illa vardır diye devam etti . Sonunda aldılar kanı . Çok ağladı , idrar için de o takmamız gereken poşeti elime verdiler , iki de kutu verdiler . Çocuğu zaten susturamadım . Eve geldik , evden götüreceğim tahlilini . Özelde kendileri takıyorlardı o poşeti . Neyse takarım ben de artık . Gün içinde de götürürüz .
Gecmis olsun helinim ❤hasta olan olana. üzüldüm. insanin ici gidiyor. benim 2 sipada hasta. benim de boğazım ağrıyor bugün. ama @Umudum- nasıl canin yanmıştır senin de. çok geçmiş olsun. hastalık uzak dursun bebelerimizden
Yavruma da kıyamıyorum sana da..hangimizin annesi soylenmeden büyüttü.ama ölçülü olmakta fayda var.o zaten kendine göre zor zamanlar geciriyor.dusunsene bir cocuk istedigini yiyemiyor.varma üstüne.boyle soyledigin icin sakin bana kızma.seni cok seviyorum..cok hossohbetsin iyikalplisin.ve abarttigin gibi bagirdigini da pek düşünmüyorum.ama oyleyse azıcık azalt.kv geldigi icin biraz dolmuşsun anlasilan.bosver..unut..uzme kendini..agliyorum dedin diye icim bi tuhaf oldu..aglama kiyamam sana benOgluma soylendim bagrdindim kizdim bugun.
Gittiler simdi.
Cok buruk.kaldo icim.
Sonra tum.gunum mafoldu.
Oglum bassma anne basma.
Biktim.
Yazik cidden.
Oh..
Ya sekerim bagiriyorum iste.Bir de marketten dene canım..birlikte en son ne zaman tv izlediniz sarılarak? Bunlarin eksikligi karşılıklı öfkeye dönüşüyorbizden biliyorum
Saglık ocağinin verdigi monovit canim.bu devit ayrı.eczacıya ısrarla sorduk paraben olayını.yok dedi ama
Cnm bn bir sekerpare olarak soruyorum.kuru sekerpareyi vermefin degil mi? Irmikler sert rahatsiz etmez mi?sicak suyla islattin mi?
Umut bir daha yenidogan hemsiresi cagirttir canim.onlar aninda aliyor.bnm evlatlar damarsız bnm gibi hayalet gibiyiz.gecmis olsuninsAllah çözülür
Gecmis olsun helinim ❤
Yavruma da kıyamıyorum sana da..hangimizin annesi soylenmeden büyüttü.ama ölçülü olmakta fayda var.o zaten kendine göre zor zamanlar geciriyor.dusunsene bir cocuk istedigini yiyemiyor.varma üstüne.boyle soyledigin icin sakin bana kızma.seni cok seviyorum..cok hossohbetsin iyikalplisin.ve abarttigin gibi bagirdigini da pek düşünmüyorum.ama oyleyse azıcık azalt.kv geldigi icin biraz dolmuşsun anlasilan.bosver..unut..uzme kendini..agliyorum dedin diye icim bi tuhaf oldu..aglama kiyamam sana ben
tKizlar kahvaltida ne veriyorsunuz ? Corba neler yapıyorsunuz yardima ihtiyacim var tarif kitabi da aldim halen ulasmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?