2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya diyet kafasina girdin mi dedigin gibi o muzlu tarif sana baklava geliyor.
30 kilo verdim zamaninda 3 aydami ne.
63 kiloydum hic yag kalmamisti, sıkılasmaha kalmisti isim.de.
Tabi serde gurmelik var, demeyelim de bos bogazlik vardiyelim
Ogrencilik aliskanligi abur cuburlar aldik kilolari geri.
Hamilelik de eklendi.
Bir de galiba yerken kendimi rahatlatiprum piskolojik olarak.
Bilmiorum.
Bakalim diyet kafasina girecem en azindan saglikli beslensem gece 7 den sonra abartmasam olcak.

Tuzlu soyle bi kiyir kurabiye olsaydi be susamcim dimi. Ya da soyle bi sacakli pogaca diyorlar ya.
Yok yok soyle 5 6 tane kandil simiti olsaydiii.
Yanina da bi kupa cayy ohh
Ama cay sekersiz olcak lutfen seker zararlidir

Ne guzel esine baksana aliyor valla masallah ona. Soylemeden tatli alan getiren ese tebrikler.
Tabi kendi bogazina aliyorsa bilemiycem

b

Evet bu psikoloji de iyi degil, iyi olmuyor haklisin..
Ama en azindan kendini o an icin toparlamana yardimci oluyor ben de.
Duseceksem cocuklar uyurken dusebiliorum bu sayede. Ya da kendimi.bi sekilde resetleyebiliorum.

Annelok cok zor bir is.
Meslek sahibi olmak daha kolay bence.
Cok istedim.oglumu.buyuturken ise baslamayi.
Cok zorbir cocuktu.
Tabi calismanin vergdigi imkanlar da baska olunca..
Ama nasip.iste.
Tamniyetkendik. Esim.iki ayahini kirfi onla ilgilendin.
Tam niyetlendim oglum.okula basklayinca ise baslarim.diye. hamile.oldugumu ogrendim.
Napalim her seyde var bir hayir bakalim.

Ne dusunecegini sasirman cok normal.
Annenlerle insallah biraz kafan dagilir.
Calisan kadin da birden evde cocukla tek kalinca sola ugruyor hakli olarak.
Haklisin yani normal boyle hiseetmen.
Tadini cikarifaz yapcak bir sey yok.
Oyun istiyorsa oynuycaz.
Kucaksa kucak.
Tek cocuk olunca bunlar daha kolay oluyor.
Inan bak unutuluyor hepsi.
Buyuyunce sosyallesince yuzune bile bakmiyorlar bazen.
Az kaldi 7 aylik.olacaklar.
Piy pit pesimizde yurumeleri baslayinca, dillenince cok daha guzel olacak.

Canım benim emin ol şu Coronado yüzünden hepimiz senin gibiyiz şuan seni. Çok iyi anlıyoruz evet hayatın her anında böyle ol ak zor ama kendin diyorsun çok kötü olduğunun zamanlar var diye o zaman çok iyi olacağım zamanlar da olur
Her şey insanda bitiyor canım en güzel yine sen kendini tedavi ettirirsin şuan iki çocukla ilaçsız başa çıkman bile büyük başarı sen güçlü bir kadınsın zamanla tüm takıntılardan kurtulacağına şüphem yok

Guzel fikirmis.
Ucu sivri olmayanla yapiyordu nette izledimlerimde anneler.
Ama baharcim o birden sikmayla sok yasamaz mi ya bebeler.
Ben.haberli olunca bile kendi burnuma.sikarken tedirgin oluorum
Ama.onlarin iyiligi icin iste.
burun da temizlense orta kulaga bile ceviriyor Allah korusun.
Oglumda col cektik anaokula baslayinca bunu.
Inat o kadar inat ki sumkurmuyordu.
Basincla da yapinca zarar verir diyenler de var bu siringa olayinda.
Yavas yavas yapsak temizlemez.dimi o arkadaki akintiyi cikarmak lazim.
Nasil gidiyor.
Altin bebelerle altin imalat isleri.
Duruyorlar mi
Duruya neler yediriyorsun canim.orda

Bendede bekleyen cok is var biraktim valla.
Kuzum ya oglusuna cok gecmis olsun insallah duzelir sende bir an once bu dusuncelerden kurtulursun. Suan korona vs derken herkeste boyle dusunculer olusmaya basladi. Sen ve benim gibilerde ise daha farkli boyuta ulasti belki bende cok rahatsizim bu konulardan biliyorsun zaten.. ama suan kiza odaklandim temizlk is guc derken onu ihmal ediyorum biraktim artik aksamlsri yaparim. Evrene ne kadar kotu enerji verdikce cekiyorsun bazi seyleri dusunmemeye calis al kizini oglunu kucagina oyna dur :) opuyorum seni

Kizlar bebe biskuvisi yapayim dedim ama sanirim olmadi ya. Kiz izin vermiyorki 2 dk valla kafayi yiyeceğim.
Ahh baharcım bende 10 gündür yapacağım diyorum ama tabiri yerindeyse kıçım temizlikten ortalığı toplamaktan kötü yemek yapmaktan yere değmiyor

Valla bilmiyorum oglumdan beridir bunu uyguluyorum. Cokta basıma gelmiyor acikcası, naZarda etmim kendi kendime. Kizima bir defa oğluma 4 defa yapmak zorunda kaldim. Bir Zararini gormedim olabilirde, ama kiza yaptigim gun oğlumda istedi, yok yere ona bile yaptim. Ya benim cocuklar cok hassas degil, yada bende var bir sıkıntı. Ama yaparken ağlamaları felam yok, hatta gülüyorlar. Ne bilim tikandiklarinda cok mutsuZ oluyorlar, bunun altina sığınıyorum. Yavaş yavas yapsak temizler tabi niye temizlemesin, yuZ üstü cevirirsin akar, ben direk siliyorum, disari çıktığı için. İşlerimiz Allah'a şükür şuan iyi gidiyor. Onlar benimle nerede olsa dururlar, o yonden bir sıkıntı yok. Tabi zor taraflarida var, 2 ayni anda huysuZlasma uyku gelme acıkma. Bi sekilde hallediyorum. Duruya sebze meyve yogurt, ayni şeyleri yediriyorum, arada kaçamakları saymaZsak. Ben öglene dogru gidiyorum, kahvaltı larini evde yaptiriyor, öglen ve ara ogunlerini yanima aliyorum. Orada tencere tavamiz ocagimiz yani utfagimiz var. 2. Evimiz bir nevi, imalat kismina sokmuyorum cocuklari sadece o kadar. Cok huysuZlanirlarsa aliyorum çıkıyorum biraZ gezdirip geri geliyorum, arabada son ses müzik esliginde, sanirim sersem oluyorlar. Geri gelip isime devam ediyorum. Biraz yorucu oluyor, martta fuara kadar calisacagim, onadan sonra bakalim artik hayırlısı.

Insallah canim sagol tesekur ederim.
Biliorum, yapabilirim, eskiden de iyilestim, pisleklerle, korkularla bas ettim diyorum.ama tam iyiyken basima bir sey gelior basa sariyor her sey. Daha kotu oluyorum.
Kimse gormuyor hayvanin cime pisledigini ben goruorum sonra diken ustunde geciyor tum gun.
Veya disar cikiorum havadan elime.kus tuyu konuyor.
Var mi boyle sans.
Esim diyor ne sanssizsin..

Koronada boyle yapanlar var.
Biz zaten koronayla boyle basa sardik.
Yoksa hamileligin ilk aylari normaldim.
Ama.simfo suphelenmeler acabalar, oraya degdi mi bulastimilar.va pislik varsalar basladi.
Yine iyiyim aama.oglumu.uzunce kahroluorum.
Ben cekeyim diorum ama onlari uzmeme musade etme Allahim.diye yalvariorum.

Burda cebremde korona kimsenin umrunda degil.
Alt kat annemlerr,kardesim, cocuklari..
Disaridan gelince el yikayini bile.zorla soyluorum.
Oglum da ordaki rahatlikla beni kiyaslayinca kotu etkilenecek diye de dertleniorum iste.

Evet.
Tam takmiycam dedikce aksilik oluyir.
Keske duzelse,boyke kalsin diye ugrasiyiruz istre.
Kotulesmesin de iyilesmesi bir mucize...
Sagol canim haklisin. Kurtulmak lazim.
Senin yaptigin kadar is de yapamiorum ki.
Beynim kitleniyor pis bir sey olunca bazen gorunce..
Ne gyzel dun misafirin de gelmis,ben de isterdim alabilsem gelse birileri ama hem korona hem nerelere oturdular ellediler bastilar düşünces..
Okbden omur boyu kurtulamiycam sanirim.
Napayim ben cekerim evlatlarim zarar gormese diyirum onlara da dokunuyor isin ucu..

Sen aksamlari da yapma baharcim ya imreniyorum sana masallah ne cok temizlik,is yapabildin bu ara. Baya gider o size ama perdeler var diodun dimi.esine pasla en iyisi, sen cagirdin adamlari sen temizle de

Insallah kurtuluruz incik cincik dusunmekten..

Neyse tatlim olumlu dusunelim dogru diyorsun.
Zaman geri gelmiyor.
Cok keskem var insallah artik olmaz.

Nasil bi tariften yapacaksin kurabiyeyi.
Acaba cubuk dami yapsak ya kizlar galeta gibi kemirirlerdi.yumusatip yerler de bence artik.

Eki Görüntüle 2711486 bn yaptim ama tas gibi bunu yediremeem ki
Ne güzel gorunuyor..
Sert oluuyor zaten genelde.
Rondadan gecirip kahvaltiya ekliorlar.
Ya suyka ıslatıp..
eline versen emerek de yumusatir belki.
Tarifi nedir canim.
Canimcekti kiz sert mert cok aciktim galibaben ya

Oh masallah cok guzelmis.
Bir duzeniniz olmus orda da.
Burun tikaliysa tabi mutsuz oluyor cocuk.
Eekenden alistirman cok iyi olmus.
Bence de olmaz yazarari, asiri tazyik yapmayiz.
Kavga dovusvar dimi bahar.
Oyuncak cekostirmece.
elindekine Sulanmaca

Martta duru 1 yasinds olur zTen ikisinin pesine kosmaktan sen calisamazsiin orda tahmin edebiliyorum

Ne aliosum yanina yemek. Fikir olsun bana da cocuklaemrla disarda zor oluyor ekgiddaydi,ogkanin yemeğiydi..

Bir de marketten dene canım..birlikte en son ne zaman tv izlediniz sarılarak? Bunlarin eksikligi karşılıklı öfkeye dönüşüyor bizden biliyorum
Saglık ocağinin verdigi monovit canim.bu devit ayrı.eczacıya ısrarla sorduk paraben olayını.yok dedi ama
Cnm bn bir sekerpare olarak soruyorum.kuru sekerpareyi vermefin degil mi? Irmikler sert rahatsiz etmez mi?sicak suyla islattin mi?
Umut bir daha yenidogan hemsiresi cagirttir canim.onlar aninda aliyor.bnm evlatlar damarsız bnm gibi hayalet gibiyiz.gecmis olsun insAllah çözülür
Gecmis olsun helinim ❤
Yavruma da kıyamıyorum sana da..hangimizin annesi soylenmeden büyüttü.ama ölçülü olmakta fayda var.o zaten kendine göre zor zamanlar geciriyor.dusunsene bir cocuk istedigini yiyemiyor.varma üstüne.boyle soyledigin icin sakin bana kızma.seni cok seviyorum..cok hossohbetsin iyikalplisin.ve abarttigin gibi bagirdigini da pek düşünmüyorum.ama oyleyse azıcık azalt.kv geldigi icin biraz dolmuşsun anlasilan.bosver..unut..uzme kendini..agliyorum dedin diye icim bi tuhaf oldu..aglama kiyamam sana ben

Biraz da soyle oluyor.
Bir sey yoksa bile esimin rahatligi,umursamazligi, dedigimi yapnayisiyla daha cok ofkeleniyorum takiliyorum olur olmadiik seylere.

Surekli kendimi cezalandiriyorum,oglum yikaniyor ya disardan gelince o zaman ben de meyevyi sebzeyi kac kez yikiyorum kendime eziyet ediyorun hani oglumu uzdum diye.
Psikiloglugum tam. Ic dokmem lazim.
Ama 350 tl ayda 1400 yapar.
Daha once de gittim ya dediklerini yapmam ki.
Maruz kalma, tepki vermeme biliorum zaten de.bi yeerde kopuyor sinirlerim ozellikle kizinca dusuncesizlikle karsilasinca.
Hayir biz kac aydir ilk defa sahile gitmisiz.
Sen surekli baliga gidttin gidrrsin. Bizle gezsene. Oglana baksana basiyor mu pislige.
Kaybolursa ya. Donmus arkasini balik pesinde.

Neyse rabbim dermansiz dert vermesin.
Dertlilere deva, hastalara sifa, borclulara eda versin. Sorunlulari islah etsin..beterinden korusun...Cumleleriyke seansimi kendim actim kendim kapiorum hanimlar.
Cok tesekkurler hakkinizi helal edin.

Ya sekerim bagiriyorum iste.
Bazen bir an patliorum.
Yoksa col sabrediorum.
Oglum cok zorluyor.
Vuruyor bile bana, neler yapiyor ama ben ona kiyamiorum.
Kiyarsam cok uzuluyorum zaten diye.
Bir de ona baski yapinca uzuluorum.
Ya benim gibi takintli olursa diye uzuluorum.
Ama olmayacak insallah.
Babasi gibi gamsiz gorunuyor suanlik
Ama cok hisli iste, bazen bir seyler diyor sok oluyorum, uzuluorum, sasiriyorum.
Temizlik komusinda onu sıkmamaya col çalışıyorum. Etkilenmesin diye col dikkat ediorim. Gecen gun sahilde 1000 tane kusa 1 kilo bugday yedirdi. Kayaliklarda kedilerle dovustu ellemesin degmesin diye diken ustunde takip ettim. Ama bu sefer de kedi ona surtunmus falan filan bir suru sey.
Dusun dusum boktur isin sozu tam benlik.
Bosver dogru dyorsunk.
Agladim rahatladim zaten bir an duygu patlamasi yasamistim.
Elbet raabbimin bana da merhamet edecegi bir zaman olacaktır, napalim isyan etmek yok..

Sekerpareyi col severim seni de cok seviyorum.
Hassaas sekerim benim canim.
Bir mevi terapistimsin sen benim

Irmikli verdim ya parmak seklinde eliyle tuttu.isirmis hepyarisini yerler yemis.
Bogulacak gibi oldu bazen hemen su verdim yumusadi gitti. Cok irmikk yoktu icinde tabiki.
Benim bu kiz cok merakli birseyler yemeye anasi kilikli.
Ozellikle pecete kablo balon bunlar favorileri
Ama yemek yemeye gelince yemiyor zorla tikiyorum o da yanlis tabi.

Vitamin olayi zaten herkes baska sey soyluor be canim. Ek gida konusu gibi

Kizlar kahvaltida ne veriyorsunuz ? Corba neler yapıyorsunuz yardima ihtiyacim var tarif kitabi da aldim halen ulasmadi
t
Evet kizlar fikirleselim.
Bir sey bukamiyorum ya bu aralar.
Emse ugrasmassm diyorum o da doyurmaz artik.

Ne yapsak bugun menude ne var hanimlar.
Keske makarna yeseler dimi bahar dedigin gibi ne iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…