2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare ne güzel işte kız bizlere eylence çıktı.Cadılar Biraz daha güçlensin sen ozaman bak curcuna ya. Benim çok hoşuma gidiyor. İlk zamanlar çok üzülüyordum, şimdi cadılığını, gıcıklığını koydu ortaya, azda olsa püskürttüyor oğlumu.

Yaa ben daha alışamadım galiba üzülüyorum..cadı ya bildigin..kaçiyor oğlum.ehh diye elindekine saldırıyor

Intrnetten baktim bende hic yetenekli degilim bu konularda ya
Aa kuzum ua nasil actilar peki ? Cani yandi mi suan nasil ? Krem ne verdiler. Biz 2 ay snra kntrole gdecegiz ben islem istemedigimi soyledim bakalim artik birde dr o gun bakarken sanirim zorlamis aksam.kulak pamugu ile krem surum dedim hafif pembe oldu kulak cubugu hafif tahris olmustu oraya krem surmeye kalkim yada bakmak isteyeyim nasil kaciriyor kendini nasil tuhaf bir sekilde gozume bakiyor kuzum bakalim cisini yapiyor suanlik ve krem kullanıyorum insallah kendiliğinden acilir ve gerek kalmaz
Ben hic sogan sarimsak vs koymadim aklimda olsun
Teskkr ederim

Allah saglik versin yavrularimiza..kardes hem tatlı hem zor

Yaa ben daha alışamadım galiba üzülüyorum..cadı ya bildigin..kaçiyor oğlum.ehh diye elindekine saldırıyor
Oğlun senin üzüldüğünü, korktuğunu bildiği sürece arttıracak. Oğlunun eylencesi o zaten. Bizlere yapma etme dedirtmekten zevk alıyorlar. Kızın elinden oyuncaklari aliyor bizimkide, aferin tamam oglum sen oyna diyorum. No noo diyor bütün oyuncaklari tasiyor kardesine bu seferde. Ben çözdüm oglumu gıcıklığı bana, benim kiza olan ilgime.

Söylediklerinin içinde bir yek saçaklı sakallı pohaça cezbetti

Eşim alıyor almasına da işte zarar hep. O hep alır çok düşkündür yemeye içmeye bıraksam her akşam bişe alır. Evde yemek varken bile pide börek falan almak ister sebze varsa hele şimdi pandemi var bi de bebiş var. Önceden servisten indiğim yerde arabayla beklerdi hemen alır eve sokmadan dışarda yemeğe giderdik. Dışarda yemekten bıkmıştım yani öyle diyim.
Aynen tek çocuk eminim saha kolaydır şimdi 2 tane olduklarını düşünemiyorum

Sen bebişlerini düşün biraz daha rahat olmaya çalış ne kadar etkilenmelerini istemesen de bilinç altına yerleşiyordur. Sen de kolay böyle olmamaışsındır. Neler yaşadın neler gördün kim bilir. Belki de baskılamak düşünmemek yerine kök sebebini araştırmaya çalışmalısın. Mutlaka geçmişte yaşadığın bir olay ya da olaylar seni bu hale getirmiştir. Bu temizlik pislik ile alakalı olmayabilir. Baskıcı bir anne veya baba mükemmelliyetçi bir öğretmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Psikologa gidersen bile bu yönde bir araştırma yapmalısın bence. Mutlaka iyi gelecektir. Farkında olmak insanın üzerinden büyük bir yük kalkmasını sağlıyor.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu paylaşmak bile rahatlatır bazen
Kalabalıktan yalnızlığa geçti biraz sıkıntı yaşayacaksınız. Kucağa alışmıştır o orda şimdi biraz onu ister. Sen de farkında değilsin şikayet etsen de kalabalıkta rahat olduğunu yakında anlayacaksın. Biz tekler bunu çok iyi biliriz hemen calpol verme bişeyi yoktur çocuğun huzursuzluktur sadece

Jadesi canım jademm nerdesiiinnn
Buralardayım kuzum arada bakabiliyorum ev kalabalık öyle rahat ettim ki yabancılamdı benşm kız ilk defa birilerini ağlamadı hergün görüntülü konuşmanın faydası resmen kız annemleri direk benimsedi öyle mutluyum ki babasına bile durmuyor normamde

Teşekkür ederiz , Ayşe Nin neyi vardı ben kaçırmışım size de geçmiş olsun .bu arada bize de hiç bakılmadı yapışıklık için . Burda hep siz söylüyorsunuz . Siz anlattıkça ben değişik duygular içine giriyorum . Sena Nın altını temizlerken bile ben fazla kurcalamak istemiyorum orayı . Belki hatırlarsınız vajinismus geçmişim vardı benim bir de . Orayı temizlerken sanki açık bir yaraya bakarken ne hissediyorsam , ya da kan tuttuğunda filan ne hissediyorsam hemen hemen aynı duyguları hissediyorum . Bu hissettiğim şey Çok mu anormal peki kızlar
Bir arkadaşla konuştum akşam üzeri de buranın yeni doğan hemşireleri de alamamış onun çocuğundan . Ama yine de bir daha isterim doktor veya yenidoğan hemşiresi .

Ya sizi yerim merakta ederlermiş beni çok tatlısınız hepiniz güzel arkadaşlarım
Valla insanın aklına kötü şeyler geliyor balım..aile gibi olduk burda..minik prenses hastalandı sandım.ama annenelr gelmiş..ohh misss.keyfini sür kuzuuu biz de senii coook seviyoruzz

Son düzenleme:
Evet ben de yapma etmeyi azalttim..oyle daha rahat..dedigin gibi onun elindeki her zaman daha cazip ogluma.ama artik kizim da oyle.oglanin elinde ne varsa onu istiyor.degis tokus yapiyoruz ama gene kıyamet komşunun tavugu misali bizim is insAllah büyüdükçe paylasmayi öğrenecekler..zaten amac bu degil mi? Ogluma bazen sen oyna diye kardes aldim.sen neden boyle yapiyorsun diyorum.aa anne benin icin mi deyip kisa sureligine mutlu oluyor

Ya o dert degil aslinda da hani saatlerce agladi flan bendr ilaç getirsn dedim aradm ve kız kapiyi caldigi anda sustu ve daha da aglamadi yani ne gzel ama yalanci gbi hissettirdi bana resmen yine çağırmazdm ilac olsaydi kocayi aradm makarna al siz gelince yapicam diye tm demisti de. Kız da geldim madem yapiyim yemegini dedi

Aklıma diş de geldi acaba o mu diye bi de ishallik var acaba dedm karni mi agriyo flan. Oyle agladi ki ta burnu aktı yani. Benm ablamfa diyo tasinirken fzla ilgilenmediysen sna düşmüßtr o ondandir bnce dedi ve oyle yani 3 4 gun oyle ilgilenemedim fzla. Ne bilim bakalm dün byle oldu bugn nolur artk

Evet sağlıklı olsunlarda bende gece emziriyorum gündüz sağlıyorum artık nasip kısmet ayşeciğin de nasibi böyleymiş büyük kızım çok güzel emdi hala bile içi gidiyor anlatıyor bak kardeşim em çok güzel tadı emmessen üzülür mememler diyor
Bencede bebeğin emmesiyle alakalı ayşecik doğduğundan beri çok kuvvetli çekemedi ememedi zaten sağlık olsun buna da şükür en azından az da olsa verebiliyorum şifa niyetine
Labneyi kendim yaptım çokda güzel oldu büyük kızım bile bayıldı labne hastasıdır diğerlerinden daha güzel olmuş ama tuzsuz dedi
Hiç korkulacak bişey değilmiş saniye sürdü anlamadı bile canı yansa kıyamet koparırdı o etrafta kiresimleri inceledi gülücükler attı hep ama canım sıkıldı tabi nasıl fark edemedim diye insan başına gelmeyince bilemiyor ne yazık kı
Bende çok kurcalamıyordum sadece kaka yapınca temizliyorum ama elimizle açmak lazımmış o kısmı tekrar yapuşabilirmiş bende bakamıyorum içim gidiyor canı yanıyor sanıyorum ama sadece krem sürerken geri çekiyor kendini o kadar. Ayşenin rutin 6.ay kontrolü vardı doktor değiştirdik oda değerlerine bakayım ona göre ilaç veririm dedi onun için kan alındı kilosu az ama bütün değerleri güzel çıktı çok şükür

2 haftayı geçti bizim canım gündüz daha rahat da gece zorluyo işte biraz

Günaydın kızlar
Bu çorap düşmanı oğlanla napacaz hiç bilmiyorum çorap, ayakkabı, patik hiçbirini durdurmuyor. Dün külotlu çorap giydirdim sündüre sündüre yarım metre yaptı çıkarttım. Çoraplı pijama bakacam artık.
Dün bir kadınla görüştüm bakıcı için. Sadece bebek bakımı yaparım dedi. Ben biraz yardımcı da olsun istiyorum. Uyurken napacak bir toplasa fena olmaz ortalığı diyorum. Bakalım bugün bikaç kişiye daha haber salacam.

Zeyay1420 geçmiş olsun ayşeciğe tekrarlamaz inşallah. Kan değerleri de normal çıkmış gözün aydın ben götürmüyorum doktora düzenli olarak. Sağlık ocağı 9.ayda yapacaz kan tahlili dedi değerlerine bakmak için bakalım nasıl çıkacak kan ilacını 2 güne bir veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…