Yaa ben daha alışamadım galiba üzülüyorum..cadı ya bildigin..kaçiyor oğlum.ehh diye elindekine saldırıyorKalppare ne güzel işte kız bizlere eylence çıktı.Cadılar Biraz daha güçlensin sen ozaman bak curcuna ya. Benim çok hoşuma gidiyor. İlk zamanlar çok üzülüyordum, şimdi cadılığını, gıcıklığını koydu ortaya, azda olsa püskürttüyor oğlumu.
Intrnetten baktim bende hic yetenekli degilim bu konularda yaİrmik ve pirinç unu bence koymasanda olur. İrmik ve pirinç ununu muhallebilerde kullanarak yedirebilirsin. İkisi de bisküviyi zaten sertleştirir tam buğday unu bence yeterli.irmiği çorbalarla da kullanabilirsin çorbaları kıvamlaştırmak için
Aa kuzum ua nasil actilar peki ? Cani yandi mi suan nasil ? Krem ne verdiler. Biz 2 ay snra kntrole gdecegiz ben islem istemedigimi soyledim bakalim artik birde dr o gun bakarken sanirim zorlamis aksam.kulak pamugu ile krem surum dedim hafif pembe oldu kulak cubugu hafif tahris olmustu oraya krem surmeye kalkim yada bakmak isteyeyim nasil kaciriyor kendini nasil tuhaf bir sekilde gozume bakiyor kuzum bakalim cisini yapiyor suanlik ve krem kullanıyorum insallah kendiliğinden acilir ve gerek kalmazUmudum- çok geçmiş olsun senacığa ayşenin de kan tahlili vardı cumartesi yenidoğan hemşiresi aldı tek seferde ama ona bile çok ağladı yavrucum içi gidiyor insanın..
BKGK canım yapışıklığı sen mi soruyordun Ayşe de de varmış bugün çocuk cerrahisine gittik ve 2 saniyelik bir işlemle açtılar açılmaması idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur geç kalmayın dedi bide krem verdi 2 ay boyunca kullanmamız için artık her bezini değiştirdiğinde kontrol edip elimle açıyorum ama içim gidiyor sanki çok canı yanıyormuş gibi hissediyorum
Ek gıdaya karşı çok istekliydi biz bişeyler yerken çıldırıyordu ama şimdi hiç bişey yemek istemiyor ne versem püskürtüyor oyun yapıyor midesi bulanıyor şu gibi yapıyor ve ağzını kapatıyor sadece ısırmak istiyor o kadar kuvvetli ısorıyorki elmadan falan parça koparıyor damağıyla diş mi acabakardeş kardeşten ne kadar farklı büyük kızımda hiç yaşamadığım şeyler
Ben hic sogan sarimsak vs koymadim aklimda olsunkomşum sagolasin demen yeterli. dediğin gibi sabır. esim 5 gün evde bakalım ne yapacaz
amin sagolasin canim
gündüz de oluyor mu ya ben ondan tırsıyorum ve kaçıncı gün
zeytinyağında soğan sarımsak havuç patatesi az yulaf unu kavurdum princ koydum et suyu koydum dudukludr pisti blenderdan geçirdim
soğanı sarımsağı havucu yulaf ununu kavurdum suyunu ekledim sonra o suyla yoğurdu aça aça en son yoğurdu da ekledim pişirdim blender yok herşeyi rendelerim
hasta olunca çocuklar soğana sarımsağı sardım
sagolasin sekerparem
canim Allah aşkına bi salin kendinizi zaten çocuk büyütmek zor yapacak iş girla bırak çocuk büyüsün oynasın bu kadar ne kendini ne de onu sıkma. zor yani geçmez öyle hayat. sana olan olur. ben kapalı alana sokmuyorum. parka götürmüyorum. ama cayircimen toprak su izin var. enerjisini atsin. eve gelince bi banyo tamam.
bende uyusun diye bekliyordum memeden kahkahayla kalkti simdi de sırıtarak ıkınıyor işi uzun belli ki
ya bende olmadım. ilaç da kullanmıyorum eşim korunuyor ama bu sefer de insan hep bi acaba oluyor. olayım istiyorum valla. 19 kilo gitti adette olayım bakalım benden geriye ne kalacak
bebek hemşiresi iste canim yok mu o zaman çocuk doktoru alsın yoksa gerçekten zor. tekrar çok geçmiş olsun.
Allah saglik versin yavrularimiza..kardes hem tatlı hem zorEvet oyledir sagolsun oglum.
Uzulme annem sen dunyanin en guzel annesisin der hep bana.
Canim benim.
Asidir de ama oglum cok fena ya yerim onu.
En degerli sey bence evlatlarinin sevi sevmesi deger vermesi.
Sacini cekiyor mu ya abisinn.
Benim.kiz cok cekiyor sac kulak..cocugu hirpaliyir.
Elinde bir sey görsün agliyor.
E tabi oglum.sen buyuksun ver biraz ona diyince bu seger oglan hirslaniyor.
Oy da oy
Cok tatlilar ya, kardes kavgasi hic bitmez.
Sanki bizimkiler bitti mi yas oldu 30.
Oğlun senin üzüldüğünü, korktuğunu bildiği sürece arttıracak. Oğlunun eylencesi o zaten. Bizlere yapma etme dedirtmekten zevk alıyorlar. Kızın elinden oyuncaklari aliyor bizimkide, aferin tamam oglum sen oyna diyorum. No noo diyor bütün oyuncaklari tasiyor kardesine bu seferde. Ben çözdüm oglumu gıcıklığı bana, benim kiza olan ilgime.Yaa ben daha alışamadım galiba üzülüyorum..cadı ya bildigin..kaçiyor oğlum.ehh diye elindekine saldırıyor
Söylediklerinin içinde bir yek saçaklı sakallı pohaça cezbettiYa diyet kafasina girdin mi dedigin gibi o muzlu tarif sana baklava geliyor.
30 kilo verdim zamaninda 3 aydami ne.
63 kiloydum hic yag kalmamisti, sıkılasmaha kalmisti isim.de.
Tabi serde gurmelik var, demeyelim de bos bogazlik vardiyelim
Ogrencilik aliskanligi abur cuburlar aldik kilolari geri.
Hamilelik de eklendi.
Bir de galiba yerken kendimi rahatlatiprum piskolojik olarak.
Bilmiorum.
Bakalim diyet kafasina girecem en azindan saglikli beslensem gece 7 den sonra abartmasam olcak.
Tuzlu soyle bi kiyir kurabiye olsaydi be susamcim dimi. Ya da soyle bi sacakli pogaca diyorlar ya.
Yok yok soyle 5 6 tane kandil simiti olsaydiii.
Yanina da bi kupa cayy ohh
Ama cay sekersiz olcak lutfen seker zararlidir
Ne guzel esine baksana aliyor valla masallah ona. Soylemeden tatli alan getiren ese tebrikler.
Tabi kendi bogazina aliyorsa bilemiycem
b
Aynen tek çocuk eminim saha kolaydır şimdi 2 tane olduklarını düşünemiyorumEvet bu psikoloji de iyi degil, iyi olmuyor haklisin..
Ama en azindan kendini o an icin toparlamana yardimci oluyor ben de.
Duseceksem cocuklar uyurken dusebiliorum bu sayede. Ya da kendimi.bi sekilde resetleyebiliorum.
Annelok cok zor bir is.
Meslek sahibi olmak daha kolay bence.
Cok istedim.oglumu.buyuturken ise baslamayi.
Cok zorbir cocuktu.
Tabi calismanin vergdigi imkanlar da baska olunca..
Ama nasip.iste.
Tamniyetkendik. Esim.iki ayahini kirfi onla ilgilendin.
Tam niyetlendim oglum.okula basklayinca ise baslarim.diye. hamile.oldugumu ogrendim.
Napalim her seyde var bir hayir bakalim.
Ne dusunecegini sasirman cok normal.
Annenlerle insallah biraz kafan dagilir.
Calisan kadin da birden evde cocukla tek kalinca sola ugruyor hakli olarak.
Haklisin yani normal boyle hiseetmen.
Tadini cikarifaz yapcak bir sey yok.
Oyun istiyorsa oynuycaz.
Kucaksa kucak.
Tek cocuk olunca bunlar daha kolay oluyor.
Inan bak unutuluyor hepsi.
Buyuyunce sosyallesince yuzune bile bakmiyorlar bazen.
Az kaldi 7 aylik.olacaklar.
Piy pit pesimizde yurumeleri baslayinca, dillenince cok daha guzel olacak.
Sen bebişlerini düşün biraz daha rahat olmaya çalış ne kadar etkilenmelerini istemesen de bilinç altına yerleşiyordur. Sen de kolay böyle olmamaışsındır. Neler yaşadın neler gördün kim bilir. Belki de baskılamak düşünmemek yerine kök sebebini araştırmaya çalışmalısın. Mutlaka geçmişte yaşadığın bir olay ya da olaylar seni bu hale getirmiştir. Bu temizlik pislik ile alakalı olmayabilir. Baskıcı bir anne veya baba mükemmelliyetçi bir öğretmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Psikologa gidersen bile bu yönde bir araştırma yapmalısın bence. Mutlaka iyi gelecektir. Farkında olmak insanın üzerinden büyük bir yük kalkmasını sağlıyor.Insallah canim sagol tesekur ederim.
Biliorum, yapabilirim, eskiden de iyilestim, pisleklerle, korkularla bas ettim diyorum.ama tam iyiyken basima bir sey gelior basa sariyor her sey. Daha kotu oluyorum.
Kimse gormuyor hayvanin cime pisledigini ben goruorum sonra diken ustunde geciyor tum gun.
Veya disar cikiorum havadan elime.kus tuyu konuyor.
Var mi boyle sans.
Esim diyor ne sanssizsin..
Koronada boyle yapanlar var.
Biz zaten koronayla boyle basa sardik.
Yoksa hamileligin ilk aylari normaldim.
Ama.simfo suphelenmeler acabalar, oraya degdi mi bulastimilar.va pislik varsalar basladi.
Yine iyiyim aama.oglumu.uzunce kahroluorum.
Ben cekeyim diorum ama onlari uzmeme musade etme Allahim.diye yalvariorum.
Burda cebremde korona kimsenin umrunda degil.
Alt kat annemlerr,kardesim, cocuklari..
Disaridan gelince el yikayini bile.zorla soyluorum.
Oglum da ordaki rahatlikla beni kiyaslayinca kotu etkilenecek diye de dertleniorum iste.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu paylaşmak bile rahatlatır bazenBiraz da soyle oluyor.
Bir sey yoksa bile esimin rahatligi,umursamazligi, dedigimi yapnayisiyla daha cok ofkeleniyorum takiliyorum olur olmadiik seylere.
Surekli kendimi cezalandiriyorum,oglum yikaniyor ya disardan gelince o zaman ben de meyevyi sebzeyi kac kez yikiyorum kendime eziyet ediyorun hani oglumu uzdum diye.
Psikiloglugum tam. Ic dokmem lazim.
Ama 350 tl ayda 1400 yapar.
Daha once de gittim ya dediklerini yapmam ki.
Maruz kalma, tepki vermeme biliorum zaten de.bi yeerde kopuyor sinirlerim ozellikle kizinca dusuncesizlikle karsilasinca.
Hayir biz kac aydir ilk defa sahile gitmisiz.
Sen surekli baliga gidttin gidrrsin. Bizle gezsene. Oglana baksana basiyor mu pislige.
Kaybolursa ya. Donmus arkasini balik pesinde.
Neyse rabbim dermansiz dert vermesin.
Dertlilere deva, hastalara sifa, borclulara eda versin. Sorunlulari islah etsin..beterinden korusun...Cumleleriyke seansimi kendim actim kendim kapiorum hanimlar.
Cok tesekkurler hakkinizi helal edin.
Kalabalıktan yalnızlığa geçti biraz sıkıntı yaşayacaksınız. Kucağa alışmıştır o orda şimdi biraz onu ister. Sen de farkında değilsin şikayet etsen de kalabalıkta rahat olduğunu yakında anlayacaksın. Biz tekler bunu çok iyi bilirizBugn çok degisik bir gun yasadm diyebilirim. Evi sil süpür yaptm iyice sorun yok snra dolabimi tam sevmedm duzeni yerlestiriyim diyodm ya iste döktm dolabi anam bebe durmadi ayakta uyudu biraktikca uyandı derken yarm saat uyudu iste berbat bi gün oldu resmen ondan snra hiç durmadi sürekli agladi kucagmdan inmek istemedi hiç. Akşam oldu iste hâlâ oyle olunca halasinin geln bana yakin evi omu aradm calpol varsa gelsem alsam durmuyo diye o da agladigini duyunca geliyim sen cikma dedi. Yemek vs hic bisy yapamamistm sagolsn geldi yemegi yapti flan pişirdi gittiler işi varms kocasinin baska zaman gelirz dedi oylelikle aksam ettik ama bi ayrinti oldu o arada kız kapiyi caldi bu sustu ve daha da ağlamadi yalancı gibi göründüm dedim kıza ta evdem getirttim yemegi yapti etti oglm gayet akilli durdu yine de calpol verdm gece perisan olmayalm diye
Buralardayım kuzum arada bakabiliyorum ev kalabalık öyle rahat ettim ki yabancılamdı benşm kız ilk defa birilerini ağlamadı
Teşekkür ederiz , Ayşe Nin neyi vardı ben kaçırmışımUmudum- çok geçmiş olsun senacığa ayşenin de kan tahlili vardı cumartesi yenidoğan hemşiresi aldı tek seferde ama ona bile çok ağladı yavrucum içi gidiyor insanın..
BKGK canım yapışıklığı sen mi soruyordun Ayşe de de varmış bugün çocuk cerrahisine gittik ve 2 saniyelik bir işlemle açtılar açılmaması idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur geç kalmayın dedi bide krem verdi 2 ay boyunca kullanmamız için artık her bezini değiştirdiğinde kontrol edip elimle açıyorum ama içim gidiyor sanki çok canı yanıyormuş gibi hissediyorum
Ek gıdaya karşı çok istekliydi biz bişeyler yerken çıldırıyordu ama şimdi hiç bişey yemek istemiyor ne versem püskürtüyor oyun yapıyor midesi bulanıyor şu gibi yapıyor ve ağzını kapatıyor sadece ısırmak istiyor o kadar kuvvetli ısorıyorki elmadan falan parça koparıyor damağıyla diş mi acabakardeş kardeşten ne kadar farklı büyük kızımda hiç yaşamadığım şeyler
Bir arkadaşla konuştum akşam üzeri de buranın yeni doğan hemşireleri de alamamış onun çocuğundan . Ama yine de bir daha isterim doktor veya yenidoğan hemşiresi .amin sagolasin canim
zeytinyağında soğan sarımsak havuç patatesi az yulaf unu kavurdum princ koydum et suyu koydum dudukludr pisti blenderdan geçirdim
soğanı sarımsağı havucu yulaf ununu kavurdum suyunu ekledim sonra o suyla yoğurdu aça aça en son yoğurdu da ekledim pişirdim blender yok herşeyi rendelerim
sagolasin sekerparem
canim Allah aşkına bi salin kendinizi zaten çocuk büyütmek zor yapacak iş girla bırak çocuk büyüsün oynasın bu kadar ne kendini ne de onu sıkma. zor yani geçmez öyle hayat. sana olan olur. ben kapalı alana sokmuyorum. parka götürmüyorum. ama cayircimen toprak su izin var. enerjisini atsin. eve gelince bi banyo tamam.
bende uyusun diye bekliyordum memeden kahkahayla kalkti simdi de sırıtarak ıkınıyor işi uzun belli ki
ya bende olmadım. ilaç da kullanmıyorum eşim korunuyor ama bu sefer de insan hep bi acaba oluyor. olayım istiyorum valla. 19 kilo gitti adette olayım bakalım benden geriye ne kalacak
bebek hemşiresi iste canim yok mu o zaman çocuk doktoru alsın yoksa gerçekten zor. tekrar çok geçmiş olsun.
Ya sizi yerim merakta ederlermiş beni
Valla insanın aklına kötü şeyler geliyor balım..aile gibi olduk burda..minik prenses hastalandı sandım.ama annenelr gelmiş..ohh misss.keyfini sür kuzuuuYa sizi yerim merakta ederlermiş beniçok tatlısınız hepiniz güzel arkadaşlarım
Evet ben de yapma etmeyi azalttim..oyle daha rahat..dedigin gibi onun elindeki her zaman daha cazip ogluma.ama artik kizim da oyle.oglanin elinde ne varsa onu istiyor.degis tokus yapiyoruz ama gene kıyametOğlun senin üzüldüğünü, korktuğunu bildiği sürece arttıracak. Oğlunun eylencesi o zaten. Bizlere yapma etme dedirtmekten zevk alıyorlar. Kızın elinden oyuncaklari aliyor bizimkide, aferin tamam oglum sen oyna diyorum. No noo diyor bütün oyuncaklari tasiyor kardesine bu seferde. Ben çözdüm oglumu gıcıklığı bana, benim kiza olan ilgime.
Ya o dert degil aslinda da hani saatlerce agladi flan bendr ilaç getirsn dedim aradm ve kız kapiyi caldigi anda sustu ve daha da aglamadi yani ne gzel ama yalanci gbi hissettirdi bana resmenOglun cok sempatik ve hisli bir cocuk anladigim kadariyla..bence seni anliyordur o sen dert etme..ben bugun kendime kiziyorum diye oglum basima dikildi.anne kendinden ozur dile ve kendini afffet diye tutturduonlar bize bizden daha cok deger veriyor.
Eee biraz öyleyimdires ile bağ önemli..yoksa öfke sinir giriyor aramıza.yok yere kavga etmeye basliyoruz.biz de ha bre degil de haftada bir de olsa tv izliyoruz bas başa..gerekirse cocuklar.uyuyunca uykudan feragat ederk.
Evet su ile bebe biskuvisi gibi isla.cok tatsız ise muz ez kat.
Ya bahar yaa..benim masum.kizim gitti yerine bir cadı geldi..daha simdiden alt ediyor abisini..yandik bu cadilarla
Valla süpersin deneyeceğim
Aa bak şimdi ben sok..e eczacı da tuhaf..gitmisim oraya bin kere soyledim..kızdim bak simdi.
Aklıma şey geldi..hani sen biz dertlenince diyordun ya..aman ben de tek olayim evimin duzeni olmasin yeter ki diye ☺ zor valla yavrumcan alışican..ama en azından kafan rahat
Aklıma diş de geldi acaba o mu diye bi de ishallik var acaba dedm karni mi agriyo flan. Oyle agladi ki ta burnu aktı yani. Benm ablamfa diyo tasinirken fzla ilgilenmediysen sna düşmüßtr o ondandir bnce dedi ve oyle yani 3 4 gun oyle ilgilenemedim fzla. Ne bilim bakalm dün byle oldu bugn nolur artkSöylediklerinin içinde bir yek saçaklı sakallı pohaça cezbetti
Eşim alıyor almasına da işte zarar hep. O hep alır çok düşkündür yemeye içmeye bıraksam her akşam bişe alır. Evde yemek varken bile pide börek falan almak ister sebze varsa heleşimdi pandemi var bi de bebiş var. Önceden servisten indiğim yerde arabayla beklerdi hemen alır eve sokmadan dışarda yemeğe giderdik. Dışarda yemekten bıkmıştım yani öyle diyim.
Aynen tek çocuk eminim saha kolaydır şimdi 2 tane olduklarını düşünemiyorum
Sen bebişlerini düşün biraz daha rahat olmaya çalış ne kadar etkilenmelerini istemesen de bilinç altına yerleşiyordur. Sen de kolay böyle olmamaışsındır. Neler yaşadın neler gördün kim bilir. Belki de baskılamak düşünmemek yerine kök sebebini araştırmaya çalışmalısın. Mutlaka geçmişte yaşadığın bir olay ya da olaylar seni bu hale getirmiştir. Bu temizlik pislik ile alakalı olmayabilir. Baskıcı bir anne veya baba mükemmelliyetçi bir öğretmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Psikologa gidersen bile bu yönde bir araştırma yapmalısın bence. Mutlaka iyi gelecektir. Farkında olmak insanın üzerinden büyük bir yük kalkmasını sağlıyor.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu paylaşmak bile rahatlatır bazen
Kalabalıktan yalnızlığa geçti biraz sıkıntı yaşayacaksınız. Kucağa alışmıştır o orda şimdi biraz onu ister. Sen de farkında değilsin şikayet etsen de kalabalıkta rahat olduğunu yakında anlayacaksın. Biz tekler bunu çok iyi bilirizhemen calpol verme bişeyi yoktur çocuğun huzursuzluktur sadece
Evet sağlıklı olsunlarda bende gece emziriyorum gündüz sağlıyorum artık nasip kısmet ayşeciğin de nasibi böyleymiş büyük kızım çok güzel emdi hala bile içi gidiyor anlatıyor bak kardeşim em çok güzel tadı emmessen üzülür mememler diyorBiliyorum canım ama ben 2. Aydan beri sanki sütüm yok gibi düşünerek veriyorum çünkü hiç yetmedi sütüm. Yetmemiş yani ilk ay farketmedim zaten kilomuz da o yüzden düşük. Hala akmasa da damlıyor ama günde 500-600 cc mama veriyorum. Sen sanki cenaze sırasında mama verdin sonra biberondan meme reddi yaşadın diye hatırlıyorum. Ben de bir ara meme reddi yaşadım hala da tam emiyor sayılmaz. Ama kızım çok haklı çünkü az sütüm var o da napsın emmek istemiyor. Senin sağman faydalı oluyordur. İnşallah da döner memeye. Bu arada ben meme reddini aşmak için uykuluyken vereceğim diye uyku düzenini bozdum. Şimdi yatırdığım an agzını açarak meme arıyorBuna alıştı bu sefer. Her türlüsü zor yaa ne yapsak başka bişey patlıyor. Sağlıklı olsunlar da demekten başka bişey elimden gelmiyor.
Bencede bebeğin emmesiyle alakalı ayşecik doğduğundan beri çok kuvvetli çekemedi ememedi zaten sağlık olsun buna da şükür en azından az da olsa verebiliyorum şifa niyetineS Susam_tanesi sıkma canını napalım her anne ister aksın taşsın sütü bebeğine diye ama kısmet sanıırm. Benim kızlarda akan sütüm oğlumda pek olmadı. Onun emmesiyle alakalıymış ne yedim içtimse olmadı dolu dolu. Bebek emerse süt artıyor yoksa yok. Biberona da alışınca benimki doğru dürüst çekmedi. Erken doğması bizi telaşlandırdı sarılık vs. Biberon olmasa beslenemiyordu zaten ağzına zorla akıtıyorduk. Neyse öyle yada böyle oldu geçti 7 ay bundan sonrası aldıkları kadar. Yemeklerini de yesinler bolca büyüsünler inşallah.
Bu arada labneye baktım sabah tuz varmış içindekilerde yazıyorbir çay kaşığı kattım tadı çok güzeldi yumurta sarısıyla çırpıp tereyağında pişirdim. Severek yedi minnoş.
Hiç korkulacak bişey değilmiş saniye sürdü anlamadı bile canı yansa kıyamet koparırdı o etrafta kiresimleri inceledi gülücükler attı hep ama canım sıkıldı tabi nasıl fark edemedim diye insan başına gelmeyince bilemiyor ne yazık kıIntrnetten baktim bende hic yetenekli degilim bu konularda ya
Aa kuzum ua nasil actilar peki ? Cani yandi mi suan nasil ? Krem ne verdiler. Biz 2 ay snra kntrole gdecegiz ben islem istemedigimi soyledim bakalim artik birde dr o gun bakarken sanirim zorlamis aksam.kulak pamugu ile krem surum dedim hafif pembe oldu kulak cubugu hafif tahris olmustu oraya krem surmeye kalkim yada bakmak isteyeyim nasil kaciriyor kendini nasil tuhaf bir sekilde gozume bakiyor kuzum bakalim cisini yapiyor suanlik ve krem kullanıyorum insallah kendiliğinden acilir ve gerek kalmaz
Ben hic sogan sarimsak vs koymadim aklimda olsun
Teskkr ederim
Bende çok kurcalamıyordum sadece kaka yapınca temizliyorum ama elimizle açmak lazımmış o kısmı tekrar yapuşabilirmiş bende bakamıyorum içim gidiyor canı yanıyor sanıyorum ama sadece krem sürerken geri çekiyor kendini o kadar. Ayşenin rutin 6.ay kontrolü vardı doktor değiştirdik oda değerlerine bakayım ona göre ilaç veririm dedi onun için kan alındı kilosu az ama bütün değerleri güzel çıktı çok şükürTeşekkür ederiz , Ayşe Nin neyi vardı ben kaçırmışımsize de geçmiş olsun .bu arada bize de hiç bakılmadı yapışıklık için . Burda hep siz söylüyorsunuz . Siz anlattıkça ben değişik duygular içine giriyorum . Sena Nın altını temizlerken bile ben fazla kurcalamak istemiyorum orayı . Belki hatırlarsınız vajinismus geçmişim vardı benim bir de . Orayı temizlerken sanki açık bir yaraya bakarken ne hissediyorsam , ya da kan tuttuğunda filan ne hissediyorsam hemen hemen aynı duyguları hissediyorum . Bu hissettiğim şey Çok mu anormal peki kızlar
Bir arkadaşla konuştum akşam üzeri de buranın yeni doğan hemşireleri de alamamış onun çocuğundan . Ama yine de bir daha isterim doktor veya yenidoğan hemşiresi .
2 haftayı geçti bizim canım gündüz daha rahat da gece zorluyo işte birazkomşum sagolasin demen yeterli. dediğin gibi sabır. esim 5 gün evde bakalım ne yapacaz
amin sagolasin canim
sagolasin sekerparem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?