2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm lcw de vardı patikli donlar bu arada bizim kız sabah halletti poşetini , dört gözle çiş beklerken altını kakayla doldurmuş . Poşet ziyan oldu . Eczanede var mıdır o poşetlerden acaba ?
Biz de bakıyoruz bakıcı . Eşimin arkadaşının ablası var ama hiç tanımadığımız biri olsun istiyorum . Yoksa karşı komşu da bakarım diyor . Valla işleri de yapacak biri olsa ne güzel olur iş olmasa da bir kap yemek yapsa daha mükemmel olur

Zeyay1420 gecmis olsun canim sen arada kontrol et yine.
misskokulumm Umudum- insallah iyi bakicilara denk gelirsiniz. Hayirlisi olsun.

Bende kan ilaci vermiyorum doktor pekmezle flan destekle 9. Ayda bakariz dedi ama bizim kiz kahvalti yemiyorki kafayi yedirtecek bana.
Bugun yaptigim biskuviyi ezdim kaynar suyla labne ve yumurta sarisi koydum yemedi migdesini bulandiriyor labneyi az ekmek ici ile vereyim dedim onada aynisini yapti. Yumurtayi sade deneyim dedim onada. Neden boyle yapiyor anlamadm. Disten olabilir mi gecen ay hic boyle yapmamsti sebzede bile suan ayni tepkiyi veriyor bir yogurt yedi okadar iyice pure yapince sebzeyide yedi. Acaba iyice puremi yapmam lazim. E bu nasil alisacak yutmaya o zaman.

Ben de onu yazacaktım bak unuttum dün eczanede var poşet biz fazla fazla almıştık. Hatta o poşetler daha iyiydi yapıştırma açısından onunla almıştık çişini oğlanın.
Evet kadına yemek de yapabilirsin dedim dün neye ihtiyaç varsa o yapılır yani. Annem betüşe bakarken sağolsun yapıyordu eve geliyordum hazır yemek salataya kadar doğramış oluyordu kadın. Bulaşık makinasını boşaltıp toz alıyordu mesela o bile çok iyi oluyordu makinayı açıp boş olduğunu görmek paha biçilmez ama işte eşimle falan biraz yüzgöz oldular o dönem. Annem biraz müdaheleci sağolsun eşime de müdahele etti bikaö kere sigarasını vs eleştirdi eşim huylandı iyice.iyi birini bulsam da kafam rahat olsa

Son düzenleme:
Önce biraz blender kullan canım tatlara alışana kadar 1 ayı geçirme sonra pürelere geç ordan tanelere geçiş yaparsın. Bir de sade mama alan bebekler ek gıdada biraz daha zorlanıyormuş. Mamanın tadı sabit olduğundan farklı tatlara açık olmuyorlar. Anne sütünün tadı değişiyor ya yediklerine göre. Panik yapma alışır elbette

Valla insanın aklına kötü şeyler geliyor balım..aile gibi olduk burda..minik prenses hastalandı sandım.ama annenelr gelmiş..ohh misss.keyfini sür kuzuuu biz de senii coook seviyoruzz
Ahh şekerparem valla evde sürekli canım ailem lütfen gitmeyin diye dolanıyorum sabah 11 12 lere kadar yatıyorum gelip alıyorlar besliyorlar asyayı uyutuyorlar. Annem yemek yapıyor ablam etrafı topluyor sabah Bi kalktım buzdolabını silip yerleştiriyor rüya gibi aileden uzak olmaya alışkınım aramam pek ama çocuk olunca çok aradım yalan yok sıradaki hedefim eşimle başbaşa dışarı çıkmak

Bende istiyorum bendee :)

Ohhh misss valla ne guzel. Ben hayatta o saatle kdar uyuyamiyorm huyum batsın

merhabaaa herkeseee. yorgunum dostlarım yorgunum diye şarkı mi cigirsam ne etsem. Allah'ım herşey üst üste mi geliyor. Buna da şükür, Rabbim sağlıkla sınamasın diyorum.

hala bir bakıcı bulamadık, eşimle dönüşümlü bakıyoruz. şükür ki programlarımız uyumlu. ama ben kendimi bitik hissediyorum. önce annemler geldiler sagolsunlar. şimdi de kayınvalidemler. kayınvalidem rahatsiz, bir operasyon geçirecek. zaten iki okul çocuğu ki biri birinci sınıfta. bir de bebek. dersler vs derken zor olan hayatımız üç gündür daha da zor. boş olduğum saatlerde mutfaktan çıkamıyorum. üç öğün yemek yap. sofra kur kaldır. evi derle topla. ki çoğunlukla dağınık. imdaaaat diye bağırasım var. )1elimden tutan yardim edenim yok. gelen de başımın üstüne ama kimse bu kadın üç çocuklu üstüne bir de çalışiyor. az yardim edelim demiyor. ben çok bunaldim artık.

üçüncü çocuğu isterken bilmiyor muydun diyeceksiniz. biliyordum ama bir sürü hayalim vardi. yaptığım hiç bir planım tutmadı. ücretsiz izin düşünüyorduk. ben evde minikle kizlarla ilgilenecek en azindan bir sene ev hanimligi yapacaktım, dinlenecektim. sonra sözde güvendiğim bakıcı bakarım deyince çalışayım hem ev aldik dedim. o da caydı. ben kaldım öylece. şimdi bakici bakıyoruz ama zaten küçük kızımdan kötü tecrübelerim oldu, bakıcı deyince mideme kramplar giriyor. böyle idare ediyoruz. en azından 3 hafta daha idare ederiz ama ben çok yoruldum.

içimi dökeyim.dedim kusura bakmayin. q0

minikbebegim9640 Pekmez bende veriyorum kuzum ama aklınızda olsun pekmez yoğurt süt ile karıştırılınca besleyici değerini kaybediyo ben meyve pürelerine katıyorum elma şeftali ezip içine pekmez katıyorum bir Cay kasigi ve ceviz toz haline getirdim onu da katıyorum

Allah kolaylik versin gönlünden geceni nasip etsin insallah ya cok zor gercektn

Canım kolaylıklar diliyorum çok zor gerçekten. İnşallah yükünü biraz hafifletecek bir bakıcı bulursun en yakın zamanda. 1.sınıf zaten başlı başına bir zorluk. Neyse ki kimseye muhtaç olmadan bu kadar büyüdüler Allah hepimizin yardımcısı olsun

Iyice püre yaparak bi denesene eğer yine istemiyosa farklı şeyler dene canım çok çok minik vererek yedir ben öyle öyle alıştırdım kaşığın ucunda vererek sonra nohut büyüklüğü yarim kaşık derken lokma büyüklüğünü arttırdım şimdi ve yaptığım çorbaları da artık daha az blendir yapıyorum parçacıklı olsun diye.. Amaaan bir de beni linç etmeyecekseniz bisey dicem öyle üç gün kuralı falan yapmadım ben kızımda yapmıştım da haydo biraz saldım çayıra modunda büyüyor mesela dün akşam fırın yemeği yapmıştım patatesinden ezip verdim yani Çiğ köfte bile tattirdigim oldu alışsın diye minik minik veriyorum

seni çok iyi anlıyorum. ne yazık ki desteksiz çok zor. keşke yakınında birileri olsaydı. sabır diliyorum bize ve tabi ki güç. inşallah bugünlerde geçecek. bakıcı konusunda iyisi çıkar belki karşına belli mi olur iyi düşün iyi seni bulsun canim

ahh helin yanimda yakinimda olsa da yardim edecek yok ki. bu fikir psikolojik olarak daha da yük bindiriyor üstüme. yanimda olsalardı yardim ederledii diyeceğim kimsem yok. annem ve babam hayatta ama yaşları 70e dayandı. diğer taraf desen genç ama eşim dün bir yarim saat geç geldi. hemen tv karşısına oturtmuşlar bebegi. ki izletmiyoruz dediğimiz halde. yarim saatten bir şey olmaz elbette ses etmedim hiç ama başımız sıkışsa gözümüz arkada kalmadan bırakamayız bunu bir kez daha anladim. i. Allah bize sağlık versin. insallah hem bana yardımcı hem kuzuma bakacak biri buluruz. referanslı bakıcılar da ya başlamış ya da pandemi sebebiyle düşünmüyor.

gerçekten bize bizim gibilere Rabbim yardim etsin.

Amin canım inşallah
Almış eşim eczaneden . Eczaneden aldığını görünce anladım , hastahaneden bana verdikleri poşet erkek poşetiymiş çok kızdım . Bugun de böyle gitti yarın da tatil , Cuma’ya veririz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…