2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bayılıyorum sana insan senin tavsiyelerini, yaptıklarını okudukça motive oluyor. Maşallah

Allah kolaylik versin gönlünden geceni nasip etsin insallah ya cok zor gercektn

amin diyorum arkadaşlar. çok sağolun. Rabbim bir ferahlik nasip etsin inşallah.

Canım çok haklısın gerçekten çok zor. Yardımsız bebek bakımı iki de çocuk daha da zor. İnşallah karşına doğru düzgün bir bakıcı çıkar da biraz rahat edersin.

Kötü tecrübeler demişsin ne yaşadın canım anlatılacak bişeyse bizim de bakıcılarımız olacak aklımızda olsun..

Valla yaa süper oluyor..benim kv yanımda yani yakınımda ama o benden is bekliyor ohh iiyi dinlen balım.kiz kardeş candır benimki de gelince buzdolabima el atar

öyle yardım isteyince oldugu kadar diyorsun ses etmiyorsun ama yine de yabancıdan iyidir bence. öyle böyle büyüyecekler canim napalim yıpratma kendini.
bakalım biz napacaz iş olayım hala muallakta benim. ücretsiz izin verecekler mi nolacak. evde olmak.cok yorucu iş hayatını da özledim ama iki yavrum da daha küçücük. öyle akışına bıraktım ben çoğu zaman düşünmüyorum

O zipirlar hep oyledir..biri geldi mi susarlar

Kiyamam ne demek.bir de kusura bakmayin yazmişsın..buraya dert dökelim de rahatlayalım canim..uzme kendini..insAllah Allahim bir ferah kapisi acsin size..

Ah yavrum valla 1 çocukta ben ne haldeyim 3 çocukla kendimi düşğnemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah

Kız ne linçi bende veriyorum bi sürü şey aman öyle böyle çok hassas olmaya gerek duymuyorum

Göz kararı miktara göre canım mesela 2 yemek kaşığı yoğurda 2 tatlı kaşığı pekmez gibi nolacak doğal pekmez
Tamamdr cok atmaym yine de ben deneyim bakalm
Ben hep uyurdum ya şimdi uyuyamıyorum fırsat buldum uyuyorum
Ben de yillardr fzla uyuyamam ya hele ki gunduz uykusu yillardr bilmem yani hastalanmazsam hasta olursam uyurum anxa halsizlikten

Gecmiş olsun canım 1 damla karanfil yağı sür 30 saniye içersinde kesilecek. Sizlerede hayırlı kandiller.
Elimde yok ama aldırayım yarin.sagol canim.doktor largopen verdi aile hekimi.dis hekimlerine randevu 2 ay sonraya verildi.ozel bi de yani düşün.pandemiden dolayi seyrek hasta aliniyormus.

Elimde yok ama aldırayım yarin.sagol canim.doktor largopen verdi aile hekimi.dis hekimlerine randevu 2 ay sonraya verildi.ozel bi de yani düşün.pandemiden dolayi seyrek hasta aliniyormus.
2 ay çok uzun bir zaman. Pandemi heryerden vurdu. Bu gece ağrıyı çekecekmisin yarını bekliyorsun, aktarlardada satılıyor. Antibiyotik iyi gelir ama ilk günler agriyi kesmez, intihap gittikçe azalır. Çok çok geçmiş olsun hiç sevmiyorum diş ağrısı nı Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…