- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Sikma canını bosver canım hep böyleler sanırım o yüzden yıpratma kendiniBenim şeytan KV ve pasif Kp geldiler bu gün sinir katsayılarım arttıkça artıyor yüzlerini gördükçe bir iki laf söyledim diye eşim de surat yapıyor beni küçük düşürüyorsun diyor pardon da onlar onca şey yaptı normal ben kızım size değil kardeşime benziyor dedim diye anormal
Bilmiyorum kızlar ya bunlar onca şey yaptılar şimdi de Susmuşlar ben laf söyledim diye suçlu oluyorum onların yaptıklarından sonra zaten konuşma hakları yok ki ben her şeyi söyleyebilirim. Hoş söylediğim bir şey de yok sadece ortam onların istediği gibi olmasın diye bir iki laf söylüyorum o yaptıkları kötülüklere hiç güzel ortam olmamalı
(Evime almazdım da en ufak şeyde eşimi mecbur bırakıp çağırıyorlar bende mecbur bıraktım gelip kızıma tam altın tksınlar dedim içleri gitmiştir şimdi 3 kuruşun hesabını yaparlar )
Masallah haydoya bakaym bu ara disten mi neyden yapiyor anlamadm cunku yiyordu yani yutuyordu simdi boyle oldu iyice pure yapayim benIyice püre yaparak bi denesene eğer yine istemiyosa farklı şeyler dene canım çok çok minik vererek yedir ben öyle öyle alıştırdım kaşığın ucunda vererek sonra nohut büyüklüğü yarim kaşık derken lokma büyüklüğünü arttırdım şimdi ve yaptığım çorbaları da artık daha az blendir yapıyorum parçacıklı olsun diye.. Amaaan bir de beni linç etmeyecekseniz bisey dicem öyle üç gün kuralı falan yapmadım ben kızımda yapmıştım da haydo biraz saldım çayıra modunda büyüyormesela dün akşam fırın yemeği yapmıştım patatesinden ezip verdim yani Çiğ köfte bile tattirdigim oldu alışsın diye minik minik veriyorum
Aaah nerde kuzum ya 2 saat var aramizda kimse gelip gitmiyor ben haftasonundan haftasonuna gitmeye calisiyorum gidincede kalabalik huzursuz oluyor cocuk bakalim annem geldi mmeleketen gelip 1 hafta kalacakms ama ne zaman belli drgil :)Kız senin hep ailen yanında değil mi
Biscolata erkegi masallah
Basıma ağrılar giriyor allahım bu Kandil hatrına ahımı al onlardanSikma canını bosver canım hep böyleler sanırım o yüzden yıpratma kendini
Senin kv süs bitkisi deseneValla yaa süper oluyor..benim kv yanımda yani yakınımda ama o benden is bekliyorohh iiyi dinlen balım.kiz kardeş candır benimki de gelince buzdolabima el atar
Geçmiş olsun canımDişim cok ağrıyorKandiliniz mübarek olsun canlarım
Huzursuz ortamok zor inşallah hemen giderlerBenim şeytan KV ve pasif Kp geldiler bu gün sinir katsayılarım arttıkça artıyor yüzlerini gördükçe bir iki laf söyledim diye eşim de surat yapıyor beni küçük düşürüyorsun diyor pardon da onlar onca şey yaptı normal ben kızım size değil kardeşime benziyor dedim diye anormal
Bilmiyorum kızlar ya bunlar onca şey yaptılar şimdi de Susmuşlar ben laf söyledim diye suçlu oluyorum onların yaptıklarından sonra zaten konuşma hakları yok ki ben her şeyi söyleyebilirim. Hoş söylediğim bir şey de yok sadece ortam onların istediği gibi olmasın diye bir iki laf söylüyorum o yaptıkları kötülüklere hiç güzel ortam olmamalı
(Evime almazdım da en ufak şeyde eşimi mecbur bırakıp çağırıyorlar bende mecbur bıraktım gelip kızıma tam altın tksınlar dedim içleri gitmiştir şimdi 3 kuruşun hesabını yaparlar )
Ayy allahııım o kolları ısırırım
Beğenmeyen taş olur
Ah yavrum ya kalabalık zor oluyor hele başkasının bebeği de olunca sıkıntılı kıskançlık falanMasallah haydoya bakaym bu ara disten mi neyden yapiyor anlamadm cunku yiyordu yani yutuyordu simdi boyle oldu iyice pure yapayim ben
Aaah nerde kuzum ya 2 saat var aramizda kimse gelip gitmiyor ben haftasonundan haftasonuna gitmeye calisiyorum gidincede kalabalik huzursuz oluyor cocuk bakalim annem geldi mmeleketen gelip 1 hafta kalacakms ama ne zaman belli drgil :)
Biscolata erkegi masallahbenim kizda erkege benziyor ya saçlarda gidince iyice erkeksi oldu
ama haydoooo çok tatlı maşallah sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?