2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim şeytan KV ve pasif Kp geldiler bu gün sinir katsayılarım arttıkça artıyor yüzlerini gördükçe bir iki laf söyledim diye eşim de surat yapıyor beni küçük düşürüyorsun diyor pardon da onlar onca şey yaptı normal ben kızım size değil kardeşime benziyor dedim diye anormal
Bilmiyorum kızlar ya bunlar onca şey yaptılar şimdi de Susmuşlar ben laf söyledim diye suçlu oluyorum onların yaptıklarından sonra zaten konuşma hakları yok ki ben her şeyi söyleyebilirim. Hoş söylediğim bir şey de yok sadece ortam onların istediği gibi olmasın diye bir iki laf söylüyorum o yaptıkları kötülüklere hiç güzel ortam olmamalı
(Evime almazdım da en ufak şeyde eşimi mecbur bırakıp çağırıyorlar bende mecbur bıraktım gelip kızıma tam altın tksınlar dedim içleri gitmiştir şimdi 3 kuruşun hesabını yaparlar )

Sikma canını bosver canım hep böyleler sanırım o yüzden yıpratma kendini

Masallah haydoya bakaym bu ara disten mi neyden yapiyor anlamadm cunku yiyordu yani yutuyordu simdi boyle oldu iyice pure yapayim ben
Kız senin hep ailen yanında değil mi
Aaah nerde kuzum ya 2 saat var aramizda kimse gelip gitmiyor ben haftasonundan haftasonuna gitmeye calisiyorum gidincede kalabalik huzursuz oluyor cocuk bakalim annem geldi mmeleketen gelip 1 hafta kalacakms ama ne zaman belli drgil :)
Jadesi damat bey biraz biscolata erkeği gibi çıkmış ama yani efendi bi tiptir aslında
Biscolata erkegi masallah benim kizda erkege benziyor ya saçlarda gidince iyice erkeksi oldu

Valla yaa süper oluyor..benim kv yanımda yani yakınımda ama o benden is bekliyor ohh iiyi dinlen balım.kiz kardeş candır benimki de gelince buzdolabima el atar
Senin kv süs bitkisi desene yük olmaya gelen gelmesin bence bizim yükümüz bize yetiyor bende buzdolabı temizlemeyi hiç sevmem iyi oldu kızkardeş can valla

Huzursuz ortamok zor inşallah hemen giderler dediğin lafta hiç bişey yok bence de Allah huyunu benzetmesin

Offf çok mutsuzum Kızlar çok pis cezalandırdım kendimi
Bir sigara (emzirmesem paketi içerdim de)
İki çikolata bir havuç dilim baklava ve dondurma yedim şimdi hala mutsuzum ağlayasım var ama neye bilmiyorum
(13. Kattayım iki koca balkonum var hava almaya gittiler eşimde küçük çoçuk gibi bende gidebilirmiyşm diyor yok dedim baktım üzüldü git dedim o yüzündeki sevinç )

Kızlar ya KPSS olaylarımı biliyorsunuz çok sınırda kaldım bu seneki gibi olursa atanırım
O kadar mutsuzum ki uzaklaşmak istiyorum her şeyden ve atanmayı çok istiyorum
Bana bu kandilde dua eder misiniz ismimle (Zerrin)

Ah yavrum ya kalabalık zor oluyor hele başkasının bebeği de olunca sıkıntılı kıskançlık falan 2 saat bişey değil ya gelinir gidilir

Kalppare geçmiş olsun canım ya diş ağrısı da en zoru inşallah hafifler biraz.
Jadesi ohh keyfin keyif biraz daha kalsınlar işleri yoksa. Ben de çocuk yokken uzakta yaşamayı çok seviyordum. Çocuk olunca koşa koşa memlekete geldim
N Nehir8077 kendi çapımda tavsiyeler veriyorum işte aklım erdiğince faydalı oluyorsa ne fayda

Hepimizin Kandili mübarek olsun inşallah kızlar Allah dualarımızı kabul etsin.
SonsuzUmut Zerrincim Allah ferahlık versin gönlüne. Üzme kendini.
Yine bir günü daha bitirdik şükür bugünümüze. Göktuğ uyudu çayımı içtim dizimi seyrediyorum eşim bulaşıkları hallediyor
Yarın sabah 29 ekim kutlaması için okula çağırdı müdür . Sabah gidecem eşim bakacak kızlarla bakalım erken biter sanırım gelirim 1 saat olmadan.

Kızlar bir de 2 gündür gündüz uykularını 3 saate bire uzattım Göktuğ un. Ve daha uzun ve kolay uyumaya başladı.önce 2 buçuk yaptım yavaştan şimdi uyanalı 3 saat olur olmaz yatırıyorum uyku süresi de uzadı ortalama 1 saat uyuyor yatınca o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…