merhabaaa herkeseee. yorgunum dostlarım yorgunum diye şarkı mi cigirsam ne etsem. Allah'ım herşey üst üste mi geliyor. Buna da şükür, Rabbim sağlıkla sınamasın diyorum.
hala bir bakıcı bulamadık, eşimle dönüşümlü bakıyoruz. şükür ki programlarımız uyumlu. ama ben kendimi bitik hissediyorum. önce annemler geldiler sagolsunlar. şimdi de kayınvalidemler. kayınvalidem rahatsiz, bir operasyon geçirecek. zaten iki okul çocuğu ki biri birinci sınıfta. bir de bebek. dersler vs derken zor olan hayatımız üç gündür daha da zor. boş olduğum saatlerde mutfaktan çıkamıyorum. üç öğün yemek yap. sofra kur kaldır. evi derle topla. ki çoğunlukla dağınık. imdaaaat diye bağırasım var. )1elimden tutan yardim edenim yok. gelen de başımın üstüne ama kimse bu kadın üç çocuklu üstüne bir de çalışiyor. az yardim edelim demiyor. ben çok bunaldim artık.
üçüncü çocuğu isterken bilmiyor muydun diyeceksiniz. biliyordum ama bir sürü hayalim vardi. yaptığım hiç bir planım
Canım ya öyle iyi anlıyorum ki seni içinde bulunduğumuz süreçte çok normal böyle hissetmemiz herşey üst üste geliyor corona illetine denk gelen doğumlarımız hayatımızın her alanında kısotlanmışlık hissi küçük bebeğin zorluğunu yanı sıra ilgi bekleyen diğer evlatlar hele ki birinci sınıf öğrencisi bide üstüne vakitsiz canlı dersler hepimiz için ferahlık diliyorum bu mübarek gecede ve inş Rabbim gönlüne göre bir bakıcı çıkarır karşınatutmadı. ücretsiz izin düşünüyorduk. ben evde minikle kizlarla ilgilenecek en azindan bir sene ev hanimligi yapacaktım, dinlenecektim. sonra sözde güvendiğim bakıcı bakarım deyince çalışayım hem ev aldik dedim. o da caydı. ben kaldım öylece. şimdi bakici bakıyoruz ama zaten küçük kızımdan kötü tecrübelerim oldu, bakıcı deyince mideme kramplar giriyor. böyle idare ediyoruz. en azından 3 hafta daha idare ederiz ama ben çok yoruldum.
içimi dökeyim.dedim kusura bakmayin. q0
Aynen katılıyorum bende çok güzel bir enerjin var maşallah diyorumBayılıyorum sana insan senin tavsiyelerini, yaptıklarını okudukça motive oluyor. Maşallah
Oyy oyy bu dişler ya kuzucum rahatlar inş Bi an önce ben ayşeciğin eline pırasa veriyorum çok seviyor onu ısırıyor hırslı hırslı doktora sordum ama diş falan yok görünürde dediBenimki 2 gundur iyiydi bu gece yine basladi ayaginda uykusunda aglayip duruyor birde heryeri herseui kemiriyordu sanirim 2. Diste patlamak üzere patlasada rahatlasa. Annemde enfeksiyon kapmis migdesi agriyordu doktora goturmus abim serum flan vermisler. Neyi dusunecegimi sasirdim
Ayy allahııım o kolları ısırırım
Ah bu babalaaaarBeğenmeyen taş olurbabası hemen ters ters baktı ama annemler bayıldı ablam dedi ki bu haydo ya mühendis ya doktor olur öyle Bi tipi var
Teşekkür ederizz canimama haydoooo çok tatlı maşallah sizeee
Saçsız hali prenses gibidir onuuunnnMasallah haydoya bakaym bu ara disten mi neyden yapiyor anlamadm cunku yiyordu yani yutuyordu simdi boyle oldu iyice pure yapayim ben
Aaah nerde kuzum ya 2 saat var aramizda kimse gelip gitmiyor ben haftasonundan haftasonuna gitmeye calisiyorum gidincede kalabalik huzursuz oluyor cocuk bakalim annem geldi mmeleketen gelip 1 hafta kalacakms ama ne zaman belli drgil :)
Biscolata erkegi masallahbenim kizda erkege benziyor ya saçlarda gidince iyice erkeksi oldu
Valla gayet gıcık davrandım çok daha fazlaSonsuzUmut canim Allah gonlune gore versin. Sıkıntı yapma gecer gider hersey cok sertte davranma insanlara annesi babasidir sonucta cahilliklerine ver.
2 ay çok uzun bir zaman. Pandemi heryerden vurdu. Bu gece ağrıyı çekecekmisin yarını bekliyorsun, aktarlardada satılıyor. Antibiyotik iyi gelir ama ilk günler agriyi kesmez, intihap gittikçe azalır. Çok çok geçmiş olsun hiç sevmiyorum diş ağrısı nı Allah yardımcın olsun
Kalppare off gecmis olsun ya en zor ağrıdır dis
Senin kv süs bitkisi deseneyük olmaya gelen gelmesin bence bizim yükümüz bize yetiyor bende buzdolabı temizlemeyi hiç sevmem iyi oldu kızkardeş can valla
Kalppare geçmiş olsun canım ya diş ağrısı da en zoru inşallah hafifler biraz.
Jadesi ohh keyfin keyif biraz daha kalsınlar işleri yoksa. Ben de çocuk yokken uzakta yaşamayı çok seviyordum. Çocuk olunca koşa koşa memlekete geldim
N Nehir8077 kendi çapımda tavsiyeler veriyorum işte aklım erdiğince faydalı oluyorsa ne fayda
Allah'ım sana geliyorum. Bu ne yahu bu kadar hırslanma be aşkım. Ne olursa olsun eşinin anası babası, atsa atamaz satsa satamaz. Sen şimdi onlara zarar mı verdiğini düşünüyorsun. Kimseyede birşey olmuyor bence. Gene kendine yapıyorsun, tekrar kendini üzüyorsun. Tabi yanında eşini ve çocuğunu sürüklüyorsun. Ne gerek var be tatlım. Hayatımız bu kadar değersizmi, canımızın hiç kıymeti yokmu. Başkalarına öfke kin besleyerek harcayalım. Tam altın değil kuyumcuyu boşaltsalar, senin için anlamı varmı ? Kinin öfken gececekmi. Hayır geçmeyecek, sen önce kendinin, sonra esinin çocuğunun, kıymetini bilmeden geçmeyecek. En değerlilerin onlar olmadan geçmeyecek. Sen onları değil evinin huzurunu kaçırarak kendine yapıyorsun. Hem ailenin hem kendi tadını kaçırıyorsun, deymez inan deymez. Yıllar geçer bu günlerine yanarsın. Boşa harcamışım dersin, deme keşke deme. Mutlu ol etrafındakilerde mutlu olsun, buna en çok kendin için izin ver. Ömür çok kısa bizlere uzun gelsede, inan çok kısa.Benim şeytan KV ve pasif Kp geldiler bu gün sinir katsayılarım arttıkça artıyor yüzlerini gördükçe bir iki laf söyledim diye eşim de surat yapıyor beni küçük düşürüyorsun diyor pardon da onlar onca şey yaptı normal ben kızım size değil kardeşime benziyor dedim diye anormal
Bilmiyorum kızlar ya bunlar onca şey yaptılar şimdi de Susmuşlar ben laf söyledim diye suçlu oluyorum onların yaptıklarından sonra zaten konuşma hakları yok ki ben her şeyi söyleyebilirim. Hoş söylediğim bir şey de yok sadece ortam onların istediği gibi olmasın diye bir iki laf söylüyorum o yaptıkları kötülüklere hiç güzel ortam olmamalı
(Evime almazdım da en ufak şeyde eşimi mecbur bırakıp çağırıyorlar bende mecbur bıraktım gelip kızıma tam altın tksınlar dedim içleri gitmiştir şimdi 3 kuruşun hesabını yaparlar )
Maşallah maşallah bu ne yahu, tipine kurban olduğum.Bende Talib oluyorum oğluna. Gerçi sen bizim kızı almazsın, ben genede şansımı bir deniyeyim.
Yapar aşılar benimkilerdede ne ates, ne kusma,nede başka birsey. Sadece huysuzluk yapıyor, avazı çıkarcasınal ağlıyo. Bize hemşiresi ateş sart değil, huysuzlanirsa aglarsa, bilki bacağı ağrıyor veya kolu. Aşı yerleri ağrı yapar calpol ver demisti.Ayşeciğe bir haller oldu hala uyumadı çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor bugün aşı olduk onlar yapar mı ki ateş falan yok ama sadece ağlıyor uykusuda çatladı iyice
YaaMaşallah maşallah bu ne yahu, tipine kurban olduğum.Bende Talib oluyorum oğluna. Gerçi sen bizim kızı almazsın, ben genede şansımı bir deniyeyim.
Calpol verseydin keşke canım benim kıyamam ya aşının yeri ağrıyo galibaAyşeciğe bir haller oldu hala uyumadı çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor bugün aşı olduk onlar yapar mı ki ateş falan yok ama sadece ağlıyor uykusuda çatladı iyice
Öyle anne olacağınahiç olmasa keşke valla kuş tutsalar bile umrumda değil sadece bazı şeylere mecbur bırakmak amacım elime yaptıkları gibiAllah'ım sana geliyorum. Bu ne yahu bu kadar hırslanma be aşkım. Ne olursa olsun eşinin anası babası, atsa atamaz satsa satamaz. Sen şimdi onlara zarar mı verdiğini düşünüyorsun. Kimseyede birşey olmuyor bence. Gene kendine yapıyorsun, tekrar kendini üzüyorsun. Tabi yanında eşini ve çocuğunu sürüklüyorsun. Ne gerek var be tatlım. Hayatımız bu kadar değersizmi, canımızın hiç kıymeti yokmu. Başkalarına öfke kin besleyerek harcayalım. Tam altın değil kuyumcuyu boşaltsalar, senin için anlamı varmı ? Kinin öfken gececekmi. Hayır geçmeyecek, sen önce kendinin, sonra esinin çocuğunun, kıymetini bilmeden geçmeyecek. En değerlilerin onlar olmadan geçmeyecek. Sen onları değil evinin huzurunu kaçırarak kendine yapıyorsun. Hem ailenin hem kendi tadını kaçırıyorsun, deymez inan deymez. Yıllar geçer bu günlerine yanarsın. Boşa harcamışım dersin, deme keşke deme. Mutlu ol etrafındakilerde mutlu olsun, buna en çok kendin için izin ver. Ömür çok kısa bizlere uzun gelsede, inan çok kısa.
amin inşallah. çok sağolasın canımCanım ya öyle iyi anlıyorum ki seni içinde bulunduğumuz süreçte çok normal böyle hissetmemiz herşey üst üste geliyor corona illetine denk gelen doğumlarımız hayatımızın her alanında kısotlanmışlık hissi küçük bebeğin zorluğunu yanı sıra ilgi bekleyen diğer evlatlar hele ki birinci sınıf öğrencisi bide üstüne vakitsiz canlı dersler hepimiz için ferahlık diliyorum bu mübarek gecede ve inş Rabbim gönlüne göre bir bakıcı çıkarır karşına
geçmiş olsun şeker. ne de zordur diş ağrısı. emzirirken de içilen kuvvetli ağrı kesiciler var aslında. sorsan bir Allah şifa versin tezdenTesekkur ederim kızlar ❤ insAllah gecer.. sinüslerime vurdu suratim bir bütün halinde ağrıyor
Kuzum benşm inşallah atanırsınKızlar ya KPSS olaylarımı biliyorsunuz çok sınırda kaldım bu seneki gibi olursa atanırım
O kadar mutsuzum ki uzaklaşmak istiyorum her şeyden ve atanmayı çok istiyorum
Bana bu kandilde dua eder misiniz ismimle (Zerrin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?