2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki 2 gundur iyiydi bu gece yine basladi ayaginda uykusunda aglayip duruyor birde heryeri herseui kemiriyordu sanirim 2. Diste patlamak üzere patlasada rahatlasa. Annemde enfeksiyon kapmis migdesi agriyordu doktora goturmus abim serum flan vermisler. Neyi dusunecegimi sasirdim

Canım ya öyle iyi anlıyorum ki seni içinde bulunduğumuz süreçte çok normal böyle hissetmemiz herşey üst üste geliyor corona illetine denk gelen doğumlarımız hayatımızın her alanında kısotlanmışlık hissi küçük bebeğin zorluğunu yanı sıra ilgi bekleyen diğer evlatlar hele ki birinci sınıf öğrencisi bide üstüne vakitsiz canlı dersler hepimiz için ferahlık diliyorum bu mübarek gecede ve inş Rabbim gönlüne göre bir bakıcı çıkarır karşına

Oyy oyy bu dişler ya kuzucum rahatlar inş Bi an önce ben ayşeciğin eline pırasa veriyorum çok seviyor onu ısırıyor hırslı hırslı doktora sordum ama diş falan yok görünürde dedi

Bugn resmen yuregm agzima geldi ya yorgunluktan sapıttım iyice☹ yemk fasli oldu bulasigi yikadm vs eşim dedesini aradi amcasinin oglu kaza yapmş ona gelmş iste bizim evde yurume mesafesiyle 10 15 dklik yermis öyle olunca esim de gidelim dedi hazirlandk flan. Orda da cay icerkwn eşim dedi aklima geldi sen ocagi kapattın mi dedi bna o an galiba kapatmadm dedm kendi kendime ama bsey de diyemedm emin degilim cnku nyse oturdk baya bi zaman ogluşumun da uykusu geldi durmadi yatirsam giderken geri kalkacakti gidelim dedim bzi arabayla biraktilar ama aklım evde ocakta caydanlk yaniyo mu diye. Eve girer girmez mutfaga girdim ben ve ocak yaniyomuş ama icinde baya bi su varmş Allahtan ki. Belki daha otursak su bitecekti yanacakti.cok yorgunum artk yapmadiklarimj yapiyorm dinlenemiyorm da hiç

Ayy allahııım o kolları ısırırım
ısırmak serbest
Beğenmeyen taş olur babası hemen ters ters baktı ama annemler bayıldı ablam dedi ki bu haydo ya mühendis ya doktor olur öyle Bi tipi var
Ah bu babalaaaar oo meslekler çok iyi benim de kalbimden hep pilot geciyo şimdiden hayal kuruyorum
ama haydoooo çok tatlı maşallah sizeee
Teşekkür ederizz canim

Saçsız hali prenses gibidir onuuunnn uzayınca da tatlanır iyice kuzucum

SonsuzUmut canim Allah gonlune gore versin. Sıkıntı yapma gecer gider hersey cok sertte davranma insanlara annesi babasidir sonucta cahilliklerine ver.
Valla gayet gıcık davrandım çok daha fazla
Hakediyorlarda neyse çok yanlarında durmadım zaten kuzumu uyutmak odaödaydım iyi dileklerin için de saol tşkrler canım sende misskokulumm da

Kalppare off gecmis olsun ya en zor ağrıdır dis

Kalppare cim gecmis olsun dis agrisi cok zor ya

Senin kv süs bitkisi desene yük olmaya gelen gelmesin bence bizim yükümüz bize yetiyor bende buzdolabı temizlemeyi hiç sevmem iyi oldu kızkardeş can valla

Tesekkur ederim kızlar ❤ insAllah gecer.. sinüslerime vurdu suratim bir bütün halinde ağrıyor

Allah'ım sana geliyorum. Bu ne yahu bu kadar hırslanma be aşkım. Ne olursa olsun eşinin anası babası, atsa atamaz satsa satamaz. Sen şimdi onlara zarar mı verdiğini düşünüyorsun. Kimseyede birşey olmuyor bence. Gene kendine yapıyorsun, tekrar kendini üzüyorsun. Tabi yanında eşini ve çocuğunu sürüklüyorsun. Ne gerek var be tatlım. Hayatımız bu kadar değersizmi, canımızın hiç kıymeti yokmu. Başkalarına öfke kin besleyerek harcayalım. Tam altın değil kuyumcuyu boşaltsalar, senin için anlamı varmı ? Kinin öfken gececekmi. Hayır geçmeyecek, sen önce kendinin, sonra esinin çocuğunun, kıymetini bilmeden geçmeyecek. En değerlilerin onlar olmadan geçmeyecek. Sen onları değil evinin huzurunu kaçırarak kendine yapıyorsun. Hem ailenin hem kendi tadını kaçırıyorsun, deymez inan deymez. Yıllar geçer bu günlerine yanarsın. Boşa harcamışım dersin, deme keşke deme. Mutlu ol etrafındakilerde mutlu olsun, buna en çok kendin için izin ver. Ömür çok kısa bizlere uzun gelsede, inan çok kısa.

Ayşeciğe bir haller oldu hala uyumadı çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor bugün aşı olduk onlar yapar mı ki ateş falan yok ama sadece ağlıyor uykusuda çatladı iyice
Yapar aşılar benimkilerdede ne ates, ne kusma,nede başka birsey. Sadece huysuzluk yapıyor, avazı çıkarcasınal ağlıyo. Bize hemşiresi ateş sart değil, huysuzlanirsa aglarsa, bilki bacağı ağrıyor veya kolu. Aşı yerleri ağrı yapar calpol ver demisti.

Maşallah maşallah bu ne yahu, tipine kurban olduğum.Bende Talib oluyorum oğluna. Gerçi sen bizim kızı almazsın, ben genede şansımı bir deniyeyim.
Yaa ayy bak şimdi fıstık gibi ya o da aklımızı karistiriyonuz haydoya bak seeen yattığı yerden talibi oluyo

Ayşeciğe bir haller oldu hala uyumadı çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor bugün aşı olduk onlar yapar mı ki ateş falan yok ama sadece ağlıyor uykusuda çatladı iyice
Calpol verseydin keşke canım benim kıyamam ya aşının yeri ağrıyo galiba

Öyle anne olacağınahiç olmasa keşke valla kuş tutsalar bile umrumda değil sadece bazı şeylere mecbur bırakmak amacım elime yaptıkları gibi
Valla ömür kısa haklısın o yüzden kimsenin ömrü bitmemişken bazı şeyler içimde kalmasın değil mi hayat ahımı kiNşmi öfkemi alsın biraz her şey yazılıp söylenmiyor onların yaptıklarını allah kabul etmez onlardan çıkaracağı günü bekliyorum
Bu konukardaçok tartıştık evet elimle küstük ayrılmak istedim biİr şekilde hala beraberiz ve artık bazı şeyleri ona yansıtmıyorum dışardan deli aşık mükemmel bir çiftiz evet yalan yok seviyorum ve çok şeyi aştık beraber ama bu konu mesele satmak da değil yalan şeylerle bazı şeylere mecburi bırakmak ben bunu kabul etmiyorum eşime güvensem yalanlarına kanmayacağına yada bilsem bizi ikidenşr arayıp rahatsız etmeyeceklerine ....

Ayy yazdıkça yazarım da içim dolu baya...
Ama değermi değmez tabi almanak ben debazı şeyleri yapınca içim soğudu iyi geldi
O yüzden sınsırda kalan puanımla atanıp bir dağın başında uzaklaşmak istiyorum biraz da Farklı bir ortama ihtiyacıma var

amin inşallah. çok sağolasın canım

Tesekkur ederim kızlar ❤ insAllah gecer.. sinüslerime vurdu suratim bir bütün halinde ağrıyor
geçmiş olsun şeker. ne de zordur diş ağrısı. emzirirken de içilen kuvvetli ağrı kesiciler var aslında. sorsan bir Allah şifa versin tezden

Kuzum benşm inşallah atanırsın Rabbim yüzümüze baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…