- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Amin kuzumKuzum benşm inşallah atanırsınRabbim yüzümüze baksın
Yapar aşılar benimkilerdede ne ates, ne kusma,nede başka birsey. Sadece huysuzluk yapıyor, avazı çıkarcasınal ağlıyo. Bize hemşiresi ateş sart değil, huysuzlanirsa aglarsa, bilki bacağı ağrıyor veya kolu. Aşı yerleri ağrı yapar calpol ver demisti.
Calpol verseydin keşke canım benim kıyamam ya aşının yeri ağrıyo galiba
Gece çok zor uyudu saat 2 yi geçmişti sonrada saat başı uyandı bitik bir halde uyandım ama ayşecik çok mutlu kocaman gülücükler atıyor ateş falan olmadı ama galiba aşının sıkıntısıydı akşamda kandil diye annemin evinde toplandık ışığı yansın evinde okunsun diye calpol de yoktu almamışım yanıma nasıl bir ihmalkarlık aşı oldu Bi sıkıntı olabileceğini düşünemedimZeyay1420 canim geçti mi Ayşe kuzumun rahatsızlığı. insallah geceniz rahat geçmiştir. aşının ağrısıdır muhtemelen?
Gecmis olsun cnm dikkat et.Bugn resmen yuregm agzima geldi ya yorgunluktan sapıttım iyice☹ yemk fasli oldu bulasigi yikadm vs eşim dedesini aradi amcasinin oglu kaza yapmş ona gelmş iste bizim evde yurume mesafesiyle 10 15 dklik yermis öyle olunca esim de gidelim dedi hazirlandk flan. Orda da cay icerkwn eşim dedi aklima geldi sen ocagi kapattın mi dedi bna o an galiba kapatmadm dedm kendi kendime ama bsey de diyemedm emin degilim cnku nyse oturdk baya bi zaman ogluşumun da uykusu geldi durmadi yatirsam giderken geri kalkacakti gidelim dedim bzi arabayla biraktilar ama aklım evde ocakta caydanlk yaniyo mu diye. Eve girer girmez mutfaga girdim ben ve ocak yaniyomuş ama icinde baya bi su varmş Allahtan ki. Belki daha otursak su bitecekti yanacakti.cok yorgunum artk yapmadiklarimj yapiyorm dinlenemiyorm da hiç
Aklını karıştırdığımıza sevindik, buda bir başarı. kız devir değişti zaten kızlar talib oluyor artık. Yattığı yerden böyle oluyorsa, yakında kapın aşınacak sen hazırla kendini.Yaaayy bak şimdi fıstık gibi ya o da aklımızı karistiriyonuz haydoya bak seeen yattığı yerden talibi oluyo
Ya baharAklını karıştırdığımıza sevindik, buda bir başarı. kız devir değişti zaten kızlar talib oluyor artık. Yattığı yerden böyle oluyorsa, yakında kapın aşınacak sen hazırla kendini.
Cok sagl. Bu tasinma olayi bitirdi bemi 2 haftadr duzgn bi uyku uyumadm hicGecmis olsun cnm dikkat et.
SeŞam şekerpare5939. Mesajını gördüm, nasıl cevap yazacağımı bulamadım. Hala bu siteye, nasıl çalıştığına alışamadım. Yorgunluktan zeka seviyem iyice düştü herhalde :) inşallah doğru yere yazıyorumdur. Çok üzüldüm, epey zor geçmiş 6 ayın. Kızımın ilk 3 ayı çok zordu. Özellikle gündüzleri kucağımda dik tutarak uyuttum. Kızım Nadire’n kustu, ağzına gelen acı su ile yüzünü buruşturup uyanıyordu,yutkuna yutkuna bir hal oluyordu garibim. Benim sütüm çok fazla geliyordu,hızlı akıyordu bile. Emerken iki de bir de boğazına kaçıyordu. Yatarak emzirmeye başlayınca büyük oranda sorun bitti. Ben de gaia probiyotik kullanıyorum. Onun da faydası oldu, gaz çıkartabilmeye başladı. Emzirirken bile ara verip 5 dakika gaz çıkartıyorum, daha ememez derken gaz çıkınca içmeye devam ediyor. Gaz çıkartma reflü için çok önemli diyorlar. Sen de yapıyor musun? Kaka da kan 3-4 defa oldu. Doktor makatta 3 küçük yırtık var deyip bir krem verdi. Doktor bu kadar kan sırf yırtıktan gelmez, alerji olmalı dedi. Kaka tahli yapıldı, iltihap ya da başka bir rahatsızlık çıkmadı. Kızım günde 8 kez kaka yapıyordu, 2 ye düşünce bütün bu olanlar oldu. Şimdi neyse katı yiyeceklere başladıktan sonra daha bir düzene girdi. Uzun zamandır çok şükür kan yok. Allah bir daha göstermesin.Hahahah eşin kendine yoldaş arıyor galibabenimkinin öyle bir derdi yok.kizim zaten kel yazin oglani da kisacik yaptık 3 keltos foto çektim onları bakip bakip guleriz ilerde insAllah
Ya bahar yastiga yatiriyorum ya yastiga nasil hirsla sarilip nasil isirnaya calisiyor bir görsen..oyle bir sinirli ki..dun resmini attim kardesime.o bile dedi nasil sinirli bakiyor diye.ben de hep odada tutuyorum ama mama hazırlamak için yanima aldim.odada biraksam yaygara kopariyor.esim bu hafta cok yogun calisti.calistigi şirketin baska şubelerinde covid olanlar varmis.onlar evlerine gidince bizimkinin mudur yardimcisini oraya yolladilar.mudur de merdivenden düştü.butun yuk bizimkine kaldi.pert oldu adam.kiiyamamdim.
Anlamam zor olmadi.çunku oğlum da alerjikti.geciyor sonra.korkma bucikucum zamanla geciyor. Kakada kan ve mukus oluştu.yani kaka balgam gibi uzayan bir hal aldı.bizim sadece süte degil sut urunlerin hepsine ve ayrıca ete tavuga yumurtaya uzume kapuza kiraza yesil kabaga bibere mercimege pirince vs vs vs birsuru alerjimiz vardi. Ben uzun süre patates salatalik yesillik ve zeytinle beslendim.ama şükür şimdi yavaş yavaş geciyor digerleri.sut en son gecen alerji tabi.yapacak birsey yok cok iyi diyet Yapacagiz.esinle ayni tabaktan salata bile yeme eger o yogurtlu bisiler yiyorsa.reflu sebebi alerji olabilir.oğlumu aylarca kucagimda uyuttum dik bir sekilde.o kadar cok kusardı.çünku alerjisini gec anladim meger o surede midesi mahfolmus.kizim da artik bilincliydim.1 aylikti alerjiyi anladim ve diyete gectim.reflusu yine var ama oglum kadar agir degil.oglum kusmaktan tıkanmıştı ve acillik olmuştuko kadar agırdi yani.ben de bir daha hic kucagimdan birakmadim.kucagimda büyüttüm desem yalan olmaz ilk 6 ay.o zaman reflü yatagından haberim de yoktu.besledikten sonra 30 dk kucagimda dik tutar uyuturdum.sonra yatgina birakirdim.oglumun uykulari cok kisaydi 30 dk da yatakta uyur gene uyanırdı.o donem cok yorulmuştum.biz burada biogaia diye bir probiyotik kullandik bebeklerimize.hemen aşırı bir etki yapmasa da epey iyi geldi.alerjili bebegin bağirsak florası zaten hassas.probiyotik iyilesmesine yardim ediyormus.
Biz test yapmadık çünku test kesin sonuc vermezmis bu donemde doktorumuz oyle soyledI.bosu bosuna yuklene yapmayalim çocuğa dedi.
süt alerjisi ile intoleransi arasinda ki fark kandır.eger kan var alerjidir .makat çatlaği da olabilir. Emin misin alerji olduguna? Bir defa kanama çok az geldi bana.belki de boşuna diyet yapiyorsun.
BKGK ve benim bebegim de dogar dogmaz kustu canim.amniyon yutmus.kan da vardi.tıkandı.hemsireler aldi götürdü.hortumla açtık dedi.ne yaptılar bilmiyorum
Ama insan cok korkuyor.daha 1 dk önce inim inim inlerken bebegim diye nasil doğruldum ben bilirim.o gece hic oturmadim yatmadim.ayaklandim ve gezdim bebege baktim.sabah doktor geldi bu ne hal dinlen dedi.bebek durmuyor adam bakamiyor.cok zordu gercektenumudum gecici bir sürec.eminim toparlayacak.bazi bebeklerde mide sonradan gelismini tamamliyormus.oglum da oyleydi.besledikten sonra 30 dk kucagimda dik uyuturdum.sonra bırakirdim.kiz da hassas..her bebekte ufak bir problem oluyor.kiminde alerji kiminde reflü kiminde kabız ishal vs vs vs..hepsi insAllah gececek
Gecrcek insAllah❤
Oooo güzel haberAllah evinizi.mutlulukla doldursun oglus nasıl?iyi mi? Reflüsu ne durumda?
Desene tutturamadıkek gıdada çok çeşitli gidiyorsun ya bir de tatli dillisin.boga burcu yemek konusunda cok hassastır dili de tatlıdir çok.ondan sordum ama kova burçlarıyla aram daha iyidir nasıl anlamadım ben de bilmiyorum
Yaa kurban olurum ben o zeynep e yaaa ❤oyy kuzu yaa..anne kız zamaniymis
Eşin yalanlara inanmak istediği sürece sen bir şey yapamazsın. Yalanlarla kandırılıyor değilde, yalan söylediklerini düşünmek istemiyordur, iyi de olsa kötü de olsa çünkü onun annesi babası. Eminim senden çok üzülüyor, senden çok düzeltsinler istiyordur. Yaşanmışlıklarınızı bilemem tabii ki, tek taraf için söylemiyorum, çok yakın akrabaların. Birbiriyle bir daha hiç görüşmeyecek miş gibi, yüz yüze bakamayacak kadar kötüleşme leri Çok yanlış. İlla bir şey oluyor görüşülüyor Bu sefer de, kin öfke nefret hiçbir şeyin düzgün gitmesine izin vermiyor. Ne diyeyim canım benim Allah yardımcınız olsun, hepinizin hakkında hayırlısı.Öyle anne olacağınahiç olmasa keşke valla kuş tutsalar bile umrumda değil sadece bazı şeylere mecbur bırakmak amacım elime yaptıkları gibi
Valla ömür kısa haklısın o yüzden kimsenin ömrü bitmemişken bazı şeyler içimde kalmasın değil mi hayat ahımı kiNşmi öfkemi alsın biraz her şey yazılıp söylenmiyor onların yaptıklarını allah kabul etmez onlardan çıkaracağı günü bekliyorum
Bu konukardaçok tartıştık evet elimle küstük ayrılmak istedim biİr şekilde hala beraberiz ve artık bazı şeyleri ona yansıtmıyorum dışardan deli aşık mükemmel bir çiftiz evet yalan yok seviyorum ve çok şeyi aştık beraber ama bu konu mesele satmak da değil yalan şeylerle bazı şeylere mecburi bırakmak ben bunu kabul etmiyorum eşime güvensem yalanlarına kanmayacağına yada bilsem bizi ikidenşr arayıp rahatsız etmeyeceklerine ....
Ayy yazdıkça yazarım da içim dolu baya...
Ama değermi değmez tabi almanak ben debazı şeyleri yapınca içim soğudu iyi geldi
O yüzden sınsırda kalan puanımla atanıp bir dağın başında uzaklaşmak istiyorum biraz da Farklı bir ortama ihtiyacıma var
SeŞam şekerpare5939. Mesajını gördüm, nasıl cevap yazacağımı bulamadım. Hala bu siteye, nasıl çalıştığına alışamadım. Yorgunluktan zeka seviyem iyice düştü herhalde :) inşallah doğru yere yazıyorumdur. Çok üzüldüm, epey zor geçmiş 6 ayın. Kızımın ilk 3 ayı çok zordu. Özellikle gündüzleri kucağımda dik tutarak uyuttum. Kızım Nadire’n kustu, ağzına gelen acı su ile yüzünü buruşturup uyanıyordu,yutkuna yutkuna bir hal oluyordu garibim. Benim sütüm çok fazla geliyordu,hızlı akıyordu bile. Emerken iki de bir de boğazına kaçıyordu. Yatarak emzirmeye başlayınca büyük oranda sorun bitti. Ben de gaia probiyotik kullanıyorum. Onun da faydası oldu, gaz çıkartabilmeye başladı. Emzirirken bile ara verip 5 dakika gaz çıkartıyorum, daha ememez derken gaz çıkınca içmeye devam ediyor. Gaz çıkartma reflü için çok önemli diyorlar. Sen de yapıyor musun? Kaka da kan 3-4 defa oldu. Doktor makatta 3 küçük yırtık var deyip bir krem verdi. Doktor bu kadar kan sırf yırtıktan gelmez, alerji olmalı dedi. Kaka tahli yapıldı, iltihap ya da başka bir rahatsızlık çıkmadı. Kızım günde 8 kez kaka yapıyordu, 2 ye düşünce bütün bu olanlar oldu. Şimdi neyse katı yiyeceklere başladıktan sonra daha bir düzene girdi. Uzun zamandır çok şükür kan yok. Allah bir daha göstermesin.
Ya masallah nasl tatliBizimkisi bir aşk hikayesi
Sagol canımim içisiGeçmiş olsun canımkandilimiz mübarek olsun inşallah
Gecmis olsun cancagzim..gecer gider insAllahBenimki 2 gundur iyiydi bu gece yine basladi ayaginda uykusunda aglayip duruyor birde heryeri herseui kemiriyordu sanirim 2. Diste patlamak üzere patlasada rahatlasa. Annemde enfeksiyon kapmis migdesi agriyordu doktora goturmus abim serum flan vermisler. Neyi dusunecegimi sasirdim
Yaaa yavrumcan bir daha eger aklina suphe gelirse dogru evine git..acabalarla oturulmaz..ya yangin ciksa..birsuru insan ölebilirdi..Bugn resmen yuregm agzima geldi ya yorgunluktan sapıttım iyice☹ yemk fasli oldu bulasigi yikadm vs eşim dedesini aradi amcasinin oglu kaza yapmş ona gelmş iste bizim evde yurume mesafesiyle 10 15 dklik yermis öyle olunca esim de gidelim dedi hazirlandk flan. Orda da cay icerkwn eşim dedi aklima geldi sen ocagi kapattın mi dedi bna o an galiba kapatmadm dedm kendi kendime ama bsey de diyemedm emin degilim cnku nyse oturdk baya bi zaman ogluşumun da uykusu geldi durmadi yatirsam giderken geri kalkacakti gidelim dedim bzi arabayla biraktilar ama aklım evde ocakta caydanlk yaniyo mu diye. Eve girer girmez mutfaga girdim ben ve ocak yaniyomuş ama icinde baya bi su varmş Allahtan ki. Belki daha otursak su bitecekti yanacakti.cok yorgunum artk yapmadiklarimj yapiyorm dinlenemiyorm da hiç
Yaa yerim ya ben o haydoyu...sana talibiz baalll sanaaa..boyle gaynanaya gurbanYaaayy bak şimdi fıstık gibi ya o da aklımızı karistiriyonuz haydoya bak seeen yattığı yerden talibi oluyo
Verdi doktor ama icemiyorum korkudan dilzarim..burayi okudukca sanki agrim azaldi..geçmiş olsun şeker. ne de zordur diş ağrısı. emzirirken de içilen kuvvetli ağrı kesiciler var aslında. sorsan bir Allah şifa versin tezden
Oo bir damat adayi dahaaa..peh yakusuklu bir delikanlıAslihaydo haydo mu paylaştın göremedim. Allahım esirgesin. Kalppare m geçmiş olsun kuzum. Zeyay1420 anneciğinin evinde toplanmanız ne güzel olmuş Rabbim yattıkları yerde huzur versin, mekanları cennet olsun. Ayşecik’e geçmiş olsun. N Nehir8077 kızanneleri benim sarı kuzumu da unutmayın. Sevgi dolu mutlu güleç bir bebek. Babasına benzesin inşallah eşine yardımcı bir eş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?