2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Calpol verseydin keşke canım benim kıyamam ya aşının yeri ağrıyo galiba

Zeyay1420 canim geçti mi Ayşe kuzumun rahatsızlığı. insallah geceniz rahat geçmiştir. aşının ağrısıdır muhtemelen?
Gece çok zor uyudu saat 2 yi geçmişti sonrada saat başı uyandı bitik bir halde uyandım ama ayşecik çok mutlu kocaman gülücükler atıyor ateş falan olmadı ama galiba aşının sıkıntısıydı akşamda kandil diye annemin evinde toplandık ışığı yansın evinde okunsun diye calpol de yoktu almamışım yanıma nasıl bir ihmalkarlık aşı oldu Bi sıkıntı olabileceğini düşünemedim

Zeyay1420 canim diste olabilir benim kizda oyle yapti durdu ertesi gunu disi patlamsti. Dun aksam yine agladi ama aksam atesini olcmeye calistim koltukaltindan huysuz diye baya zorladi beni bende kizdim ya ondan agladi yada disten yapiyor gecede bir iki mizirdandi yatti uyudu en son. 2.dis bembeyaz patlamak uzere.

Gecmis olsun cnm dikkat et.

Esim herobby nin cici bebesini almisti bugun once onu yunusatip verdim yedi sonra labne kattim onuda yedi sonra yumrta sarisi ekledim yedi ama yine yuzu bir tuhaflasti bundan sonra bu sekil yapayim yoksa peynir yumurta yediremiyorum yavas yavasda puturluye gecerim

Yaa ayy bak şimdi fıstık gibi ya o da aklımızı karistiriyonuz haydoya bak seeen yattığı yerden talibi oluyo
Aklını karıştırdığımıza sevindik, buda bir başarı. kız devir değişti zaten kızlar talib oluyor artık. Yattığı yerden böyle oluyorsa, yakında kapın aşınacak sen hazırla kendini.

SeŞam şekerpare5939. Mesajını gördüm, nasıl cevap yazacağımı bulamadım. Hala bu siteye, nasıl çalıştığına alışamadım. Yorgunluktan zeka seviyem iyice düştü herhalde :) inşallah doğru yere yazıyorumdur. Çok üzüldüm, epey zor geçmiş 6 ayın. Kızımın ilk 3 ayı çok zordu. Özellikle gündüzleri kucağımda dik tutarak uyuttum. Kızım Nadire’n kustu, ağzına gelen acı su ile yüzünü buruşturup uyanıyordu,yutkuna yutkuna bir hal oluyordu garibim. Benim sütüm çok fazla geliyordu,hızlı akıyordu bile. Emerken iki de bir de boğazına kaçıyordu. Yatarak emzirmeye başlayınca büyük oranda sorun bitti. Ben de gaia probiyotik kullanıyorum. Onun da faydası oldu, gaz çıkartabilmeye başladı. Emzirirken bile ara verip 5 dakika gaz çıkartıyorum, daha ememez derken gaz çıkınca içmeye devam ediyor. Gaz çıkartma reflü için çok önemli diyorlar. Sen de yapıyor musun? Kaka da kan 3-4 defa oldu. Doktor makatta 3 küçük yırtık var deyip bir krem verdi. Doktor bu kadar kan sırf yırtıktan gelmez, alerji olmalı dedi. Kaka tahli yapıldı, iltihap ya da başka bir rahatsızlık çıkmadı. Kızım günde 8 kez kaka yapıyordu, 2 ye düşünce bütün bu olanlar oldu. Şimdi neyse katı yiyeceklere başladıktan sonra daha bir düzene girdi. Uzun zamandır çok şükür kan yok. Allah bir daha göstermesin.

Eşin yalanlara inanmak istediği sürece sen bir şey yapamazsın. Yalanlarla kandırılıyor değilde, yalan söylediklerini düşünmek istemiyordur, iyi de olsa kötü de olsa çünkü onun annesi babası. Eminim senden çok üzülüyor, senden çok düzeltsinler istiyordur. Yaşanmışlıklarınızı bilemem tabii ki, tek taraf için söylemiyorum, çok yakın akrabaların. Birbiriyle bir daha hiç görüşmeyecek miş gibi, yüz yüze bakamayacak kadar kötüleşme leri Çok yanlış. İlla bir şey oluyor görüşülüyor Bu sefer de, kin öfke nefret hiçbir şeyin düzgün gitmesine izin vermiyor. Ne diyeyim canım benim Allah yardımcınız olsun, hepinizin hakkında hayırlısı.

Aslihaydo haydo mu paylaştın göremedim. Allahım esirgesin. Kalppare m geçmiş olsun kuzum. Zeyay1420 anneciğinin evinde toplanmanız ne güzel olmuş Rabbim yattıkları yerde huzur versin, mekanları cennet olsun. Ayşecik’e geçmiş olsun. N Nehir8077 kızanneleri benim sarı kuzumu da unutmayın. Sevgi dolu mutlu güleç bir bebek. Babasına benzesin inşallah eşine yardımcı bir eş olur.

Amin canım...Allah şifa versin..ben 8. Ayda kendim peynir yiyecegim bir küp şeker kadar peyniri fırında azıcık pişirip deneyecegim.peynirli borek içinde falan işte.fırın çocuga dokunan proteinleri parçalıyor.8. Ayda gecmiş olacağını umuyorum bakalım.sütten geçenle anlayacagız.eger dokunmazsa yavas yavas diyeti açacagim.once yogurt sonra süt..süt muhtemelen uzun süre dokunur...oglum 2 yasinda cok pişmiş süte basladı...
Eger peynir ve yogurt dokunmazsa sütten gectiginde..ona da vermeye baslarim...bu isler biraz mehter takimi gibi yavas ilerliyor. Biogaia cok iyi geliyor fakat bizi 3. Şiseden sonra kabiz yapmaya basladi.biraktik.sizin de kaka sayiniz bundan dusmus olmali.biz de gunde 8 9 kaka yapardik birden 2 ye dustu.cocuk agladi falan.hos su an 3 gunde bir yaptigı oluyor.2 gunde bir yaptigi da.bir duzen yok.
Benim kafam da anlik durabiliyor canım.kalsiyum.protein eksik oldugu icin..diyetimiz bitince kendimize gelecegiz insAllah

Geçmiş olsun canım kandilimiz mübarek olsun inşallah
Sagol canımim içisi
Gecmis olsun cancagzim..gecer gider insAllah
Yaaa yavrumcan bir daha eger aklina suphe gelirse dogru evine git..acabalarla oturulmaz..ya yangin ciksa..birsuru insan ölebilirdi..
Yaa ayy bak şimdi fıstık gibi ya o da aklımızı karistiriyonuz haydoya bak seeen yattığı yerden talibi oluyo
Yaa yerim ya ben o haydoyu...sana talibiz baalll sanaaa..boyle gaynanaya gurban senin gibisini bulamayiz talip olmayi isterdim ama resim atamiyorum
geçmiş olsun şeker. ne de zordur diş ağrısı. emzirirken de içilen kuvvetli ağrı kesiciler var aslında. sorsan bir Allah şifa versin tezden
Verdi doktor ama icemiyorum korkudan dilzarim..burayi okudukca sanki agrim azaldi..
Oo bir damat adayi dahaaa..peh yakusuklu bir delikanlı

Bu sabah yesil soganli omlet yedik..yesil sogani 1 dk yagda cevirdim.yumurtayi cirpip doktum.ustune incecik dilimlenmis ekmek dizdim.kapagi kapadim.kisik ateste pisirdim.sonra alt ust ettim.ekmekler azicik yumurta ve yag ile yumusacikti.kizim yerken kolay oldu.ekmek ici yagla kaydi gitti normalde bayagi zor oluyor.ekmek boyuna disari cikiyor uzak doguda boyle yapiliyormus..Allah annelik delilik valla sabah esime dur ben uzak dogu omleti yapacagim.diyorum..Allahim ya ben gec kaliyorum kadin bana japon omleti yapiyor.De hadi acim diye bagiriyor
Yumurta akinin alerji yapip yapmadigini tadimla denemistik.ama ilk defa omlet yedi.insAllah dokunmaz

Kalppare sekerparemm büyük merak içerisindeyiz yaa Allahım baya bereketli bi oğlan bu haydo tesekkur ederiz bu yogun ilgiden dolayi

Yaa alemsinn yaaa bereketli tabi..o gülüşe kim talip olmaz...aman Jadesi Jadem duymasin..Elif diyor ki; haydooo arkadasimin askısin gel kanka olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…