2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
merhaba kızlar nasılsınızz herkes iyidir inşallah :) bugun 11+0 oldum son adet tarihime göre doktora gittim 11+5 çıktı ikili için kan verdim 2 güne çıkarmış sonuç bebiş de bu teyzeleri içinizden ne geçti cinsiyet sizce ? :) birde artık folikasiti bırakıyoruz dedi doktor bu ilaçları verdi ferrum u hergün diğer günlerde de bir gün i mom bir gün decavit devam edicez

Benim de bulantım kusmam yoktu sadece bir iki kez oldu. Ama acayip bir mide yanması, ağrıması, ekşimesi Allah ne verdiyse yani Ve elbette bol bol ağrı. Her yerim ağrıyordu. Güzel haber, hepsi geçti Gaz benim hep var olan problemimdir maalesef. Bol bol masaj ise yariyor bende. Bir de geldiği an asla tutmayin, kacin bi köşeye

Bence erkek

ay inş geçer valla gelse işyerinde ki kızlar da dedi tutma biz varız deme koyver gitsin dediler ah keşke gelse valla kimseyi önemsemicem bende de hepsi var senin ne zaman geçti benim 9+1 bugün ve gittikçe artıyormuş gibi

Nub teorisine göre eğer o gördüğüm minik bacağı değilse, tahminim erkek

Benim kurumumda uzaktan eğitim veriyoruz. Bunların icinde hamile yogasida var 12 haftalik oldum artık başlamayı düşünüyorum kendi başınıza zor oluyor mu bilen birine denk gelmek güzel hocamız tecrübeli kademe kademe anlatıyor hafta hafta ama ben kendime güvenemedim

Aynı durumu bende yaşıyorum.ben de gittim Kardiyolojiye holter taktılar kalp ritmini dinlemek için.sonuc çarpıntı, ritm bozukluğu. İnşaallah birşeyiniz yoktur
Kalp kapakçığım kalın ve kalbim çift atıyor, ritim bozukluğum var. Bunları zaten çocukluktan beri biliyordum ama hamilelikte ilk 5 ay kalbe yük binebilir dedi doktor.. 24 saatlik holter takıldı, yarın çıkacak. Doktor çok zorda kalırsak ufak dozda ilaç kullanabiliriz dedi.

Gecmis olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsın gebelik sürecini

Canım hoş geldiniz. Maşallah bebişe bana erkek gibi geldi. Bende miniğimi özledim ya keşke sürekli görebilsek☺

ben normal zamanlarda gaz sıkıntısı hiç yaşamadım. hatta önceki gebeliklerimde de yaşamadım. ama bunda var maalesef. daha cok midede bazen bağırsakta. geçen öyle bir sanci girdi ki 10, .15 dk sürdü ben düşük yapıyorum sandım o kadar şiddetliydi. önce yürüyüş yaptım evin içinde sonra ılık duş hafifledi biraz.

büyük kızımda sıkıntı olmuştu bir ara gaz dr hareket edecek hoplayacak zıplayacak demişti. hoplama zıplama kısmını yapamayız da hareket iyi gelir galiba.

10. Hafta gibi sanırım. Son üç haftadır rahatım yani. Çekinme sal gitsin.

Hamile değilken çok rahat yapıyordum elbette birebir ders olsa çok daha iyi olabilir. Şimdi Zaten aşırı halsizlik ve bulantılarım var. Geçtiği zaman evde yine devam etmeyi düşünüyorum. Bir araştırayım dedim fiyatları çok yüksekti çünkü

Erkek

Rabbim şifa versin.bana ilaç veremem Bu durumda gebelikten dolayi dedi.surekli yatacaksın yorulmucaksin heyecan stres Yapmicaksin dedi ama iki çocukla nasıl yatılır oda ayrı mevzu.senin daha farklı durumlarda Var ondan dolayı ilaci düşünmüş olabilir.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…