Ben de sana benzettimYa masallah nasl tatlisana cok benzettim ben
O nanaklar o tepede duran saclarjade Jadesi valla biz bisey yapmadık efendi efendi oturuyoruz onlar haydomun cazibesine dayanamadılar ee haklılar elif kankamizi da öpüyoruz
Dogru diyosun canim Allahım hepsini esirgesin melekelerimizin hepsi çok yakışıklı ve çok güzeller tahtları bahtlari güzel olsunAsli jademin hicbirseyden haberi yokbiz kendi kendimize epey güldük resmen dis agrımı unuttum ya ama grupta da yakisikli dolu haydo da gitmis biskolata erkeki olmus.biz nabalim..çocuk bir adım one çıktı
Kadir var Goktug var Ata var Umut var Civan var Asım var Deniz var Pars varartizlerim benim..hepinizi seviyorum
Ama kiz çogunlukta galiba grubumuzda
Amin canım amiiinnDogru diyosun canim Allahım hepsini esirgesin melekelerimizin hepsi çok yakışıklı ve çok güzeller tahtları bahtlari güzel olsun
Amin canım sağol sanırım baya çirkinleştik bu öğlen derler ya bir şey kirlenmeden temizlenmezmiş öyle oldu sanırım herkes hatasını biraz acı da olsa kabul etti bakalım bu saatten sonra nasıl olacakEşin yalanlara inanmak istediği sürece sen bir şey yapamazsın. Yalanlarla kandırılıyor değilde, yalan söylediklerini düşünmek istemiyordur, iyi de olsa kötü de olsa çünkü onun annesi babası. Eminim senden çok üzülüyor, senden çok düzeltsinler istiyordur. Yaşanmışlıklarınızı bilemem tabii ki, tek taraf için söylemiyorum, çok yakın akrabaların. Birbiriyle bir daha hiç görüşmeyecek miş gibi, yüz yüze bakamayacak kadar kötüleşme leri Çok yanlış. İlla bir şey oluyor görüşülüyor Bu sefer de, kin öfke nefret hiçbir şeyin düzgün gitmesine izin vermiyor. Ne diyeyim canım benim Allah yardımcınız olsun, hepinizin hakkında hayırlısı.
Aynen rabbim korusun bebeklerimiziAllahım tüm bebelerimizi esirgesin. Ben de Ata yı sosyal medyada biryerde paylaşmadım ama sizler yakınım dertdaşım oldunuz hamilelikten buyana çok şey paylaştık. Bebeler hepimizin. Rabbim acılarını göstermesin. Kimseyi evlatla da, evlatsızlıkla da sınamasın.
Ne guzel dedin.. ❤Allahtan korkan kuldan utanan ❤Vatana Millete hayırli evlat olsunlar hepsi insAllahS Susam_tanesiminikbebegim9640 Aslihaydo Kalppare aslında hep babaya benzetiyorlar ama benim bebeklik resmimi buldum tıpatıpız. Hayırlı evlat olsunlar. Allahtan korkan, kuldan utanan, saygılı. Sevgili iyi insan olsunlar hepsi de inşallah.
Aynen oyle cok durmadk da zaten oglum da durmadi arabayla biraktilar bizi daha erken gitmis olduk eveSagol canımim içisi
Gecmis olsun cancagzim..gecer gider insAllah
Yaaa yavrumcan bir daha eger aklina suphe gelirse dogru evine git..acabalarla oturulmaz..ya yangin ciksa..birsuru insan ölebilirdi..
Yaa yerim ya ben o haydoyu...sana talibiz baalll sanaaa..boyle gaynanaya gurbansenin gibisini bulamayiz talip olmayi isterdim ama resim atamiyorum
Verdi doktor ama icemiyorum korkudan dilzarim..burayi okudukca sanki agrim azaldi..
Oo bir damat adayi dahaaa..peh yakusuklu bir delikanlı
Aminnn insallahhhS Susam_tanesiminikbebegim9640 Aslihaydo Kalppare aslında hep babaya benzetiyorlar ama benim bebeklik resmimi buldum tıpatıpız. Hayırlı evlat olsunlar. Allahtan korkan, kuldan utanan, saygılı. Sevgili iyi insan olsunlar hepsi de inşallah.
Yok sen biraz oturduk daha yazdigin icin dedim canim.dikkatli olmakta fayda var.Aynen oyle cok durmadk da zaten oglum da durmadi arabayla biraktilar bizi daha erken gitmis olduk eve
Evet bi cay dha icerm dedi ben o sıra hadilere başladm zaten cnku aklım evdeydi vedalaşma fasli malum illaki bi muhabbet dönüyo ya onu yaşadk işte snra araba da olunca dha hızlı gelebildikYok sen biraz oturduk daha yazdigin icin dedim canim.dikkatli olmakta fayda var.
Ata pasa miz büyümüs maşallah!Bizimkisi bir aşk hikayesi
Yaaa sekerpare at resim ya benim esimde kızıyor ama ben gizli atiyorum
Bende oyle sosyal hesaplarda hic paylasmadim ama burda hepimizin miniminnacik bebisleri var ve herkes cok ictenAllahım tüm bebelerimizi esirgesin. Ben de Ata yı sosyal medyada biryerde paylaşmadım ama sizler yakınım dertdaşım oldunuz hamilelikten buyana çok şey paylaştık. Bebeler hepimizin. Rabbim acılarını göstermesin. Kimseyi evlatla da, evlatsızlıkla da sınamasın.
Ay canım benim hiç unuturmuyuz. Merak etme sen, Ata'mıza çok talib çıkar, bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır mış. Aslı'nın oğluna talip olduk, hele bir denesinler bakalım. Gerçi bu isteme değil, kızı zorla veriyor gibi oldum ama hadi neyse.Aslihaydo haydo mu paylaştın göremedim. Allahım esirgesin. Kalppare m geçmiş olsun kuzum. Zeyay1420 anneciğinin evinde toplanmanız ne güzel olmuş Rabbim yattıkları yerde huzur versin, mekanları cennet olsun. Ayşecik’e geçmiş olsun. N Nehir8077 kızanneleri benim sarı kuzumu da unutmayın. Sevgi dolu mutlu güleç bir bebek. Babasına benzesin inşallah eşine yardımcı bir eş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?