2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa alemsinn yaaa bereketli tabi..o gülüşe kim talip olmaz...aman Jadesi Jadem duymasin..Elif diyor ki; haydooo arkadasimin askısin gel kanka olalim
jade Jadesi valla biz bisey yapmadık efendi efendi oturuyoruz onlar haydomun cazibesine dayanamadılar ee haklılar elif kankamizi da öpüyoruz

jade Jadesi valla biz bisey yapmadık efendi efendi oturuyoruz onlar haydomun cazibesine dayanamadılar ee haklılar elif kankamizi da öpüyoruz
O nanaklar o tepede duran saclar elif vazgectim anne kanka demeyelim lazim olur diyor

Son düzenleme:
Asli jademin hicbirseyden haberi yok biz kendi kendimize epey güldük resmen dis agrımı unuttum ya ama grupta da yakisikli dolu haydo da gitmis biskolata erkeki olmus.biz nabalim..çocuk bir adım one çıktı
Kadir var Goktug var Ata var Umut var Civan var Asım var Deniz var Pars var artizlerim benim..hepinizi seviyorum
Ama kiz çogunlukta galiba grubumuzda

Dogru diyosun canim Allahım hepsini esirgesin melekelerimizin hepsi çok yakışıklı ve çok güzeller tahtları bahtlari güzel olsun

Allahım tüm bebelerimizi esirgesin. Ben de Ata yı sosyal medyada biryerde paylaşmadım ama sizler yakınım dertdaşım oldunuz hamilelikten buyana çok şey paylaştık. Bebeler hepimizin. Rabbim acılarını göstermesin. Kimseyi evlatla da, evlatsızlıkla da sınamasın.

Amin canım sağol sanırım baya çirkinleştik bu öğlen derler ya bir şey kirlenmeden temizlenmezmiş öyle oldu sanırım herkes hatasını biraz acı da olsa kabul etti bakalım bu saatten sonra nasıl olacak

Aynen rabbim korusun bebeklerimizi
Bende bu şekilde aktif olacağımı paylaşım yapacağımı hiç düşünmüyordum hamilelikte okuyordum kendileri ile ilgili bilgi verenler vardı anlam veremiyordum ama sonra bende yaş olarak belki büyüksünüz bir çoğunuz normal şartlarda belki çekinirim de sizle ama burada duygular o kadar yalın ve aynı içtenlikte idi ki bende kendimi açtım baya

Aynen oyle cok durmadk da zaten oglum da durmadi arabayla biraktilar bizi daha erken gitmis olduk eve

Arkadaslar ben umaç çorbasını ogluma cok yapardim.meger robotla kolayi varmış.ben yayla ggibi yoğurtla terbiye ederdim.simdi kullanamiyorum ama siz deneyebilirsiniz.ben de yogurtsuz yapacagim.corbalik sehriye tarifi yani.istediginiz corbayi yaparsiniz

Bizimkisi bir aşk hikayesi
Ata pasa miz büyümüs maşallah!
Yaaa sekerpare at resim ya benim esimde kızıyor ama ben gizli atiyorum en azindan profile bir foto koyda gorelim seniii kizceniii sonra kaldirirsin :)
Bende oyle sosyal hesaplarda hic paylasmadim ama burda hepimizin miniminnacik bebisleri var ve herkes cok icten hepsine Allah can sagligi versin saglikla buyutmek nasip olsun

Ay canım benim hiç unuturmuyuz. Merak etme sen, Ata'mıza çok talib çıkar, bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır mış. Aslı'nın oğluna talip olduk, hele bir denesinler bakalım. Gerçi bu isteme değil, kızı zorla veriyor gibi oldum ama hadi neyse. Allah yollarını bantlarını açık etsin. Hep mutlu olurlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…