- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bende hiç pütürlü veremeiyorum ittiriyor diliyle. Blender yapıyorum onu bide süzgeçten ezerek geçiriyorum. Çok güzel yiyor bu şekilde ama işte pütürlüyü de yiyebilmeliEsim herobby nin cici bebesini almisti bugun once onu yunusatip verdim yedi sonra labne kattim onuda yedi sonra yumrta sarisi ekledim yedi ama yine yuzu bir tuhaflastibundan sonra bu sekil yapayim yoksa peynir yumurta yediremiyorum yavas yavasda puturluye gecerim
Allah korusun canim..hepimiz hala lohusayiz.annemlere giderken ütüyü unuttum sandim.ee baska sehre gidiyoruz geri de dönemedik.komsuyu aradik elektrigi binanin girisinden kapattiridik.bizim.daireye giden elektrigi kestik yani. Aksam esim geri geldi eve.Unutmamisim ama insan korkuyor.Bebekelr yoruyor ister istemez..Allah bir daha yasatmasin insAllah..Evet bi cay dha icerm dedi ben o sıra hadilere başladm zaten cnku aklım evdeydi vedalaşma fasli malum illaki bi muhabbet dönüyo ya onu yaşadk işte snra araba da olunca dha hızlı gelebildik
Oglumla talibimAslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz.Eki Görüntüle 2712647 Eki Görüntüle 2712647 Eki Görüntüle 2712647 Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.
civan ege m dende teyzelerine selam olsunabisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
kız umaç miymiş bunun adı. bizim orda tarhana derler. üç çeşit tarhanamiz vardır. biri bu, biri herkesin bildigi un tarhanasi, digeri de maras tarhanasinin bir benzeri. annem getirdi bundan, hatta en incelerini elemis, çabucak pişsin diye daha bu akşam yaptım içine kuru kayısı da koydum. çok lezzetliydi. 1 yaşını geçse sütle çok güzel olur ya. 5 ay var daha
Arkadaslar ben umaç çorbasını ogluma cok yapardim.meger robotla kolayi varmış.ben yayla ggibi yoğurtla terbiye ederdim.simdi kullanamiyorum ama siz deneyebilirsiniz.ben de yogurtsuz yapacagim.corbalik sehriye tarifi yani.istediginiz corbayi yaparsiniz
Ben talip olurum hiç sorun değil bizim için ay büyüklüğüAslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.Eki Görüntüle 2712650
Valla mı? Babaannem ovmac derdi..ama nette umac diye buldumkız umaç miymiş bunun adı. bizim orda tarhana derler. üç çeşit tarhanamiz vardır. biri bu, biri herkesin bildigi un tarhanasi, digeri de maras tarhanasinin bir benzeri. annem getirdi bundan, hatta en incelerini elemis, çabucak pişsin diye daha bu akşam yaptım içine kuru kayısı da koydum. çok lezzetliydi. 1 yaşını geçse sütle çok güzel olur ya. 5 ay var daha
Seni mi kiricam profile koydum resmiAta pasa miz büyümüs maşallah!
Yaaa sekerpare at resim ya benim esimde kızıyor ama ben gizli atiyorumen azindan profile bir foto koyda gorelim seniii kizceniii sonra kaldirirsin :)
Bende oyle sosyal hesaplarda hic paylasmadim ama burda hepimizin miniminnacik bebisleri var ve herkes cok ictenhepsine Allah can sagligi versin saglikla buyutmek nasip olsun
Ya ben normalde fzla yorulmam ama taşinma olayi zorluyo ve Surekli iş dha heryer bitmedi onlar yoruyor beni e bi de eşimgile kalkiyorm kahvaltiga 6 buckta hep ayaktaym snra yatiyim diyorm oglan uyaniyo derken uyku bitti işteAllah korusun canim..hepimiz hala lohusayiz.annemlere giderken ütüyü unuttum sandim.ee baska sehre gidiyoruz geri de dönemedik.komsuyu aradik elektrigi binanin girisinden kapattiridik.bizim.daireye giden elektrigi kestik yani. Aksam esim geri geldi eve.Unutmamisim ama insan korkuyor.Bebekelr yoruyor ister istemez..Allah bir daha yasatmasin insAllah..
Evet canım.Ya ben normalde fzla yorulmam ama taşinma olayi zorluyo ve Surekli iş dha heryer bitmedi onlar yoruyor beni e bi de eşimgile kalkiyorm kahvaltiga 6 buckta hep ayaktaym snra yatiyim diyorm oglan uyaniyo derken uyku bitti işte
Annesi patlican 2 yasa kadar zararli diye biliyorum ama..yine bir arastir istersen.. cok tatli masAllah kuzuyaEn iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlarfena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
Kabuklu dışı damaklarını için kullanıyor içerik olarak bişey gitmiyor ağzınaAnnesi patlican 2 yasa kadar zararli diye biliyorum ama..yine bir arastir istersen.. cok tatli masAllah kuzuya
Şu diş ne beter bisey..yavrular ne bulsa kasimaya calisiyor..kiyamam yaa..Kabuklu dışı damaklarını için kullanıyor içerik olarak bişey gitmiyor ağzına
Gördüm maşallah güzelliğeSeni mi kiricam profile koydum resmidayanamadim
Profil dışari kapalıymış.simdi actimGördüm maşallah güzelliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?