2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende hiç pütürlü veremeiyorum ittiriyor diliyle. Blender yapıyorum onu bide süzgeçten ezerek geçiriyorum. Çok güzel yiyor bu şekilde ama işte pütürlüyü de yiyebilmeli

Evet bi cay dha icerm dedi ben o sıra hadilere başladm zaten cnku aklım evdeydi vedalaşma fasli malum illaki bi muhabbet dönüyo ya onu yaşadk işte snra araba da olunca dha hızlı gelebildik
Allah korusun canim..hepimiz hala lohusayiz.annemlere giderken ütüyü unuttum sandim.ee baska sehre gidiyoruz geri de dönemedik.komsuyu aradik elektrigi binanin girisinden kapattiridik.bizim.daireye giden elektrigi kestik yani. Aksam esim geri geldi eve.Unutmamisim ama insan korkuyor.Bebekelr yoruyor ister istemez..Allah bir daha yasatmasin insAllah..

kız umaç miymiş bunun adı. bizim orda tarhana derler. üç çeşit tarhanamiz vardır. biri bu, biri herkesin bildigi un tarhanasi, digeri de maras tarhanasinin bir benzeri. annem getirdi bundan, hatta en incelerini elemis, çabucak pişsin diye daha bu akşam yaptım içine kuru kayısı da koydum. çok lezzetliydi. 1 yaşını geçse sütle çok güzel olur ya. 5 ay var daha

Valla mı? Babaannem ovmac derdi..ama nette umac diye buldum

Seni mi kiricam profile koydum resmi dayanamadim

Ya ben normalde fzla yorulmam ama taşinma olayi zorluyo ve Surekli iş dha heryer bitmedi onlar yoruyor beni e bi de eşimgile kalkiyorm kahvaltiga 6 buckta hep ayaktaym snra yatiyim diyorm oglan uyaniyo derken uyku bitti işte

Ya ben normalde fzla yorulmam ama taşinma olayi zorluyo ve Surekli iş dha heryer bitmedi onlar yoruyor beni e bi de eşimgile kalkiyorm kahvaltiga 6 buckta hep ayaktaym snra yatiyim diyorm oglan uyaniyo derken uyku bitti işte
Evet canım.
Tasinmak cok zor
Allah yardimcin olsun..guc kuvvet versin insAllah

Adet olmak sütü azaltır mi sizce? 1 haftadır azaldı hissediyorum. Mama aldım bugün. Ek Gıda da veriyorum ama karıın doyurmaz yemiyor öyle. Süt de sağayım dedim. Sağma ile çıkmadı ben işte ilken annem bi öğün verecek alıştırma biberonu ile az biraz içiyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…