Yaaa Maşşallah bin kere ne tatlısınızBizimkisi bir aşk hikayesi
Yumurta beyazı 1 yaşından önce verilmez diyorlar ya şekercim ben hiç vermedim. Vereyim mi yavaştan. Et, kemik suyu, balık, tavuk eti verdim bir sıkıntı olmadı şükür.Bu sabah yesil soganli omlet yedik..yesil sogani 1 dk yagda cevirdim.yumurtayi cirpip doktum.ustune incecik dilimlenmis ekmek dizdim.kapagi kapadim.kisik ateste pisirdim.sonra alt ust ettim.ekmekler azicik yumurta ve yag ile yumusacikti.kizim yerken kolay oldu.ekmek ici yagla kaydi gittinormalde bayagi zor oluyor.ekmek boyuna disari cikiyor uzak doguda boyle yapiliyormus..Allah annelik delilik valla sabah esime dur ben uzak dogu omleti yapacagim.diyorum..Allahim ya ben gec kaliyorum kadin bana japon omleti yapiyor.De hadi acim diye bagiriyor
Yumurta akinin alerji yapip yapmadigini tadimla denemistik.ama ilk defa omlet yedi.insAllah dokunmaz
İnşallah rahatlamışsındır biraz canım hatalarını kabul etmeleri de büyük bir adım. Umarım düzelir bundan sonra.Amin canım sağol sanırım baya çirkinleştik bu öğlen derler ya bir şey kirlenmeden temizlenmezmiş öyle oldu sanırım herkes hatasını biraz acı da olsa kabul etti bakalım bu saatten sonra nasıl olacak
Bu şekilde yemesi iyi değil canım. Süzgeci bırak hafif pütürlüye geç. Benimki de diliyle ittirdi başlarda o reflex aslında emme reflexi. O çıkardıkça ben verdim güldüm oynadım öğürdükce panik yapmadım öyle böyle öğrendi. Akşam bulgur pilavı yedi mesela hiç ezmedim normal bizim gibi yedi. Yanında da tavuk parçaladım elimle verdim yuttu. Ben hiç süzgeç kullanmadım blenderda da hep pütürlü çektimBende hiç pütürlü veremeiyorum ittiriyor diliyle. Blender yapıyorum onu bide süzgeçten ezerek geçiriyorum. Çok güzel yiyor bu şekilde ama işte pütürlüyü de yiyebilmeli
Oyyy kuzular ikisi de nasıl şirin Maşşallah canımcivan ege m dende teyzelerine selam olsunabisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
Ayyy prensesss elbiseni yerim senin Maşşallah sanaAslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.Eki Görüntüle 2712650
Oyyy kocaman bir Maşşallah paşayaEn iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlarfena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
Oyyy oyyy cimcime ne güzelsinSeni mi kiricam profile koydum resmidayanamadim
Yaaa Maşşallah bin kere ne tatlısınızAllah ayırmasın güzel günlerini göstersin canım benim. Kocaman olmuş Atamız
Yumurta beyazı 1 yaşından önce verilmez diyorlar ya şekercim ben hiç vermedim. Vereyim mi yavaştan. Et, kemik suyu, balık, tavuk eti verdim bir sıkıntı olmadı şükür.
İnşallah rahatlamışsındır biraz canım hatalarını kabul etmeleri de büyük bir adım. Umarım düzelir bundan sonra.
Bu şekilde yemesi iyi değil canım. Süzgeci bırak hafif pütürlüye geç. Benimki de diliyle ittirdi başlarda o reflex aslında emme reflexi. O çıkardıkça ben verdim güldüm oynadım öğürdükce panik yapmadım öyle böyle öğrendi. Akşam bulgur pilavı yedi mesela hiç ezmedim normal bizim gibi yedi. Yanında da tavuk parçaladım elimle verdim yuttu. Ben hiç süzgeç kullanmadım blenderda da hep pütürlü çektim
Oyyy kuzular ikisi de nasıl şirin Maşşallah canım
Ayyy prensesss elbiseni yerim senin Maşşallah sana
Oyyy kocaman bir Maşşallah paşayapatlıcanda nikotin var ya ondan mı seviyor ki
Oyyy oyyy cimcime ne güzelsinbu nisan bebeleri hepsi birbirinden güzel yakışıklı Allah nazardan saklasın.
Allahımm o ne şapşik bişey öylecivan ege m dende teyzelerine selam olsunabisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
Ben talibim fıstığa nisan görünümlü mart annesi olarakAslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.Eki Görüntüle 2712650
Gitmeeee durun hepiniz de gözüm kaldı harem kurcaz başka türlü olmuyo tövbestAslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.Eki Görüntüle 2712650
Benim adetim yaklaştığında azalıyo onu fark ediyorumAdet olmak sütü azaltır mi sizce? 1 haftadır azaldı hissediyorum. Mama aldım bugün. Ek Gıda da veriyorum ama karıın doyurmaz yemiyor öyle. Süt de sağayım dedim. Sağma ile çıkmadı ben işte ilken annem bi öğün verecek alıştırma biberonu ile az biraz içiyor yine
MaşallahhFotolar atılmış dünürlük başlamışbiz de varız bi kere şirin bir oğlancık grubumuzun abisi
16 mart da bizimkiMaşallahhbizimkiler yakındı sanki 17 mart benimki
Sorma kimseye vermeyecek kızınıısırmak serbest
Ah bu babalaaaaroo meslekler çok iyi benim de kalbimden hep pilot geciyo şimdiden hayal kuruyorum
Teşekkür ederizz canim
Adaşım ve oluşuna kocaman maşallahBizimkisi bir aşk hikayesi
İnstagramdan ne bulsam deniyorum kimini yiyor kimiyle anlaşamadı henüz16 mart da bizimki1 günle kurtardık siz napıyorsunuz ek gıda meselesi nasıl gidiyor?
Kuzum insan sadece eşi ile evlenmiyor ne yazık ki ülkemizde. Büyükler yapıcı olup gençleri birbirlerini anlamak için bırakmıyorlar. Zaten ne kadar sevgili olsan da aynı çatı altında yeni hayata alışmak zaman alıyor bir de bu süreçte ailelerin kaprisi hiç kolay değil. Önemli olan eşlerin sevgiyi saygıyı kaybetmeden bu yolda birlikte karşılıklı tolere ederek yürüyebilmeleri. İçinde kin öfke biriktirmeden, anın tadını çıkararak, herşeye ve herkese inat...Aynen rabbim korusun bebeklerimizi
Bende bu şekilde aktif olacağımı paylaşım yapacağımı hiç düşünmüyordum hamilelikte okuyordum kendileri ile ilgili bilgi verenler vardı anlam veremiyordum ama sonra bende yaş olarak belki büyüksünüz bir çoğunuz normal şartlarda belki çekinirim de sizle ama burada duygular o kadar yalın ve aynı içtenlikte idi ki bende kendimi açtım baya
Önemli olan onlar beğensinYaa alemsinn yaaabereketli tabi..o gülüşe kim talip olmaz...aman Jadesi Jadem duymasin..Elif diyor ki; haydooo arkadasimin askısin gel kanka olalim
Cok sagl cogu bitti azı kaldi onlar da bitse göbek aticam resmenEvet canım.
Tasinmak cok zor
Allah yardimcin olsun..guc kuvvet versin insAllah
Biz biraz hızlı gibiyiz 3 öğüne geçtik kahvaltı, öğle sebze yemeği yada çorba, akşama da etli bir yemek yapıyorum.yiyor bakalım inşallah hep böyle devam eder. Uyurken ve uyanınca emziriyorum yemeklerden sonra da emiyor bazen. Gece uykudan önce mama da içiyor yatıyor.İnstagramdan ne bulsam deniyorum kimini yiyor kimiyle anlaşamadı henüzsizin nasıl
civan ege m dende teyzelerine selam olsunabisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
En iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlarfena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
Profilde arkaya oglumun bebeklik resmini de koydumbu ne iki bebek var deyip şaşmayın
Kocamannnn maşallah hepsine kizlarrr nasıl güzeller ya meleklerFotolar atılmış dünürlük başlamışbiz de varız bi kere şirin bir oğlancık grubumuzun abisi
Ahahahha ilahi yavrum ehh o cazibeye nasıl dayanılsın tam biscolata erkeğijade Jadesi valla biz bisey yapmadık efendi efendi oturuyoruz onlar haydomun cazibesine dayanamadılar ee haklılar elif kankamizi da öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?