2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizimkisi bir aşk hikayesi
Yaaa Maşşallah bin kere ne tatlısınız Allah ayırmasın güzel günlerini göstersin canım benim. Kocaman olmuş Atamız
Yumurta beyazı 1 yaşından önce verilmez diyorlar ya şekercim ben hiç vermedim. Vereyim mi yavaştan. Et, kemik suyu, balık, tavuk eti verdim bir sıkıntı olmadı şükür.
İnşallah rahatlamışsındır biraz canım hatalarını kabul etmeleri de büyük bir adım. Umarım düzelir bundan sonra.
Bende hiç pütürlü veremeiyorum ittiriyor diliyle. Blender yapıyorum onu bide süzgeçten ezerek geçiriyorum. Çok güzel yiyor bu şekilde ama işte pütürlüyü de yiyebilmeli
Bu şekilde yemesi iyi değil canım. Süzgeci bırak hafif pütürlüye geç. Benimki de diliyle ittirdi başlarda o reflex aslında emme reflexi. O çıkardıkça ben verdim güldüm oynadım öğürdükce panik yapmadım öyle böyle öğrendi. Akşam bulgur pilavı yedi mesela hiç ezmedim normal bizim gibi yedi. Yanında da tavuk parçaladım elimle verdim yuttu. Ben hiç süzgeç kullanmadım blenderda da hep pütürlü çektim
civan ege m dende teyzelerine selam olsun abisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
Oyyy kuzular ikisi de nasıl şirin Maşşallah canım
Aslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.Eki Görüntüle 2712650
Ayyy prensesss elbiseni yerim senin Maşşallah sana
En iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlar fena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
Oyyy kocaman bir Maşşallah paşaya patlıcanda nikotin var ya ondan mı seviyor ki
Seni mi kiricam profile koydum resmi dayanamadim
Oyyy oyyy cimcime ne güzelsin bu nisan bebeleri hepsi birbirinden güzel yakışıklı Allah nazardan saklasın.

Tesekkur ederi teyzesi.
Alerji riski yumurta da karışık ya..bir ara sarisi alerjik denmis bir ara hepsi bir ara beyazı...ben zaten alerjisi olup olmadigini tam yumurtali pisirdigim.keki vererek anladim.dokunmayinca omlet verdim
Bakalim.anlayacagiz.ben de onu soracaktım ya tavuk veriyorum ama veren var mi diyecektim.

Benim adetim yaklaştığında azalıyo onu fark ediyorum

Ayy gündüz okudum okudum alıntı yaptım anca cevapları yazamadım saat akşam oldu hergün diğerinden daha yorucu mu oluyor ne sabah okula gittim geldim tam 1 saat sürdü çıkıp gelmem uyumuştu ben çıkarken uyanmamış eşim de sofrayı toplamıştı şükür sıkıntı olmadı darısı diğer günlere hamur yoğurma makinesinde poğaça yaptım çok güzel oldu hamuru güzel özlendirdi ben öğlene çorba pişirip çocukları doyurana kadar hamuru yoğurdu sağolsunpoğaçalarımızı alıp parka gittik Göktuğ dikkatle çevreyi izledi şükür ki artık duruyor arabasında yazık ki kış geldi benim oğlan akıllanana kadar

Kuzum insan sadece eşi ile evlenmiyor ne yazık ki ülkemizde. Büyükler yapıcı olup gençleri birbirlerini anlamak için bırakmıyorlar. Zaten ne kadar sevgili olsan da aynı çatı altında yeni hayata alışmak zaman alıyor bir de bu süreçte ailelerin kaprisi hiç kolay değil. Önemli olan eşlerin sevgiyi saygıyı kaybetmeden bu yolda birlikte karşılıklı tolere ederek yürüyebilmeleri. İçinde kin öfke biriktirmeden, anın tadını çıkararak, herşeye ve herkese inat...

Yaa alemsinn yaaa bereketli tabi..o gülüşe kim talip olmaz...aman Jadesi Jadem duymasin..Elif diyor ki; haydooo arkadasimin askısin gel kanka olalim
Önemli olan onlar beğensin bakalım görüşünce ne diyecekler Elifciğimde talip olsun tabi haydo bey kimi beğenecek bizim kızlar beğenecek mi yoksa aslı gibi dünürüm olsun ne isterim aaaa

İnstagramdan ne bulsam deniyorum kimini yiyor kimiyle anlaşamadı henüz sizin nasıl
Biz biraz hızlı gibiyiz 3 öğüne geçtik kahvaltı, öğle sebze yemeği yada çorba, akşama da etli bir yemek yapıyorum.yiyor bakalım inşallah hep böyle devam eder. Uyurken ve uyanınca emziriyorum yemeklerden sonra da emiyor bazen. Gece uykudan önce mama da içiyor yatıyor.

civan ege m dende teyzelerine selam olsun abisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤

En iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlar fena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye

Profilde arkaya oglumun bebeklik resmini de koydum bu ne iki bebek var deyip şaşmayın

Fotolar atılmış dünürlük başlamış biz de varız bi kere şirin bir oğlancıkgrubumuzun abisi
Kocamannnn maşallah hepsine kizlarrr nasıl güzeller ya melekler

jade Jadesi valla biz bisey yapmadık efendi efendi oturuyoruz onlar haydomun cazibesine dayanamadılar ee haklılar elif kankamizi da öpüyoruz
Ahahahha ilahi yavrum ehh o cazibeye nasıl dayanılsın tam biscolata erkeği ohhh yattığı yerden talip topluyor emeklemesine yandığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…