2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yokluğumu fırsat bilip bizim damat adayını alacaktım hiç iş bilmiyon napak kuzum dışarda kahvaltı falan yaptık eve gel kalabalık yemek bulaşık derken anca

Adaşım ve oluşuna kocaman maşallah aşk hikayeniz hiç bozulmasın.
Fotolar atılmış dünürlük başlamış biz de varız bi kere şirin bir oğlancıkgrubumuzun abisi
Profilde arkaya oglumun bebeklik resmini de koydum bu ne iki bebek var deyip şaşmayın
En iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlar fena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
civan ege m dende teyzelerine selam olsun abisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
Saolun kızlar. Bahar Duru cuk nasıl tatlı maaşallah. Allahım esirgesin. Şekerparem profilde olsa şeker kızını gördük maaşaşlah, sevgi o ne tatlılıktır öyle, maaşallah kuzuma. Miss canım Göktuğ paşam da kocaman olmuş, hamdolsun bugünlere. Helin komşum illaki benim yoldan geçiyorsundur uğra mutlu olurum.

amin baharcimm

Ahahahha ilahi yavrum ehh o cazibeye nasıl dayanılsın tam biscolata erkeği ohhh yattığı yerden talip topluyor emeklemesine yandığım
Ayy jadem iki catlak dünür olup tabulari yikalimbiz de bi doz asya kuş görsek yiyip bitirmediyse teyzesi ananesi

Oooy şenlenmiş buralar Kalppare kuzummm cok tatli minigin masallahh !
Helinnnnn yuzunden gülücükler eksik olmasin Sevgi22884550 masallah patlicani cok sevmiş:) N Nehir8077 senin bebekler zaten guzeller duduslar gozler masallah dudu hn. :) Jadesi isirasim geldi kizini minikbebegim9640 buyuyorlar ablanin bebiside cok tatli ona da masallah misskokulumm senin oglusa bitiyorum zaten ama biz talip olmayiz eski kafaliyiz biraz

Bende kizcemin saclar gitmeden onceki fotosunu koydum 2. Disimiz patlamis cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…