Yokluğumu fırsat bilip bizim damat adayını alacaktım hiç iş bilmiyonAsli jademin hicbirseyden haberi yokbiz kendi kendimize epey güldük resmen dis agrımı unuttum ya ama grupta da yakisikli dolu haydo da gitmis biskolata erkeki olmus.biz nabalim..çocuk bir adım one çıktı
Kadir var Goktug var Ata var Umut var Civan var Asım var Deniz var Pars varartizlerim benim..hepinizi seviyorum
Ama kiz çogunlukta galiba grubumuzda
Aman maşallah ne yakışıklılıkcivan ege m dende teyzelerine selam olsunabisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
Oyyy maşallah ismi ile müsemma duru bebekAslihaydo sen gerçi büyük gelin istemezsin, şansımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Şubata yada mart grubuna mı gitsem Saçta yok.Eki Görüntüle 2712650
Adaşım ve oluşuna kocaman maşallahaşk hikayeniz hiç bozulmasın.
Fotolar atılmış dünürlük başlamışbiz de varız bi kere şirin bir oğlancık grubumuzun abisi
Profilde arkaya oglumun bebeklik resmini de koydumbu ne iki bebek var deyip şaşmayın
Ay canım benim hiç unuturmuyuz. Merak etme sen, Ata'mıza çok talib çıkar, bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır mış. Aslı'nın oğluna talip olduk, hele bir denesinler bakalım. Gerçi bu isteme değil, kızı zorla veriyor gibi oldum ama hadi neyse.Allah yollarını bantlarını açık etsin. Hep mutlu olurlar inşallah.
En iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlarfena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
Saolun kızlar. Bahar Duru cuk nasıl tatlı maaşallah. Allahım esirgesin. Şekerparem profilde olsa şeker kızını gördük maaşaşlah, sevgi o ne tatlılıktır öyle, maaşallah kuzuma. Miss canım Göktuğ paşam da kocaman olmuş, hamdolsun bugünlere. Helin komşum illaki benim yoldan geçiyorsundur uğra mutlu olurum.civan ege m dende teyzelerine selam olsunabisi de var kız anneleri. tanıştıralım bizimkileri ❤
Ölecem ortalık bensiz şenlenmiş yineEn iyi diş kaşıyıcı tabiki patlıcandır hanımlarfena seviyor sırf patlıcan alıyoruz pişirmeye değil ağzını kaşısın diye
Bak ya çekik prensesSeni mi kiricam profile koydum resmidayanamadim
Ya ne karizmadırFotolar atılmış dünürlük başlamışbiz de varız bi kere şirin bir oğlancık grubumuzun abisi
Ay canım benim hiç unuturmuyuz. Merak etme sen, Ata'mıza çok talib çıkar, bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır mış. Aslı'nın oğluna talip olduk, hele bir denesinler bakalım. Gerçi bu isteme değil, kızı zorla veriyor gibi oldum ama hadi neyse.Allah yollarını bantlarını açık etsin. Hep mutlu olurlar inşallah.
Ayy jadem iki catlak dünür olup tabulari yikalimAhahahha ilahi yavrum ehh o cazibeye nasıl dayanılsın tam biscolata erkeğiohhh yattığı yerden talip topluyor emeklemesine yandığım
Ne güzel bir profilBende sizler için profile bugünden hatıra poz bıraktım
Ya tabi anlaşamayan dünürlere inat anlaşan ikili olalımAyy jadem iki catlak dünür olup tabulari yikalimbiz de bi doz asya kuş görsek yiyip bitirmediyse teyzesi ananesi
Ya canım çok sağolNe güzel bir profil
Yaaa
Ay maşallah yaşları da yakın ohhhEe hep oğluşumu atiyodm bu sefer de teyzesinin minik aşkını atıyorm kızlar size. Madem resimler geldi yine atim bende.oglmudan da en sevdigim resmlerden birizni de atim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?