Bende senin kızın butlardan alabilir miyimOooy şenlenmiş buralarKalppare kuzummm cok tatli minigin masallahh !
Helinnnnn yuzunden gülücükler eksik olmasin @Sevgi22884550 masallah patlicani cok sevmiş:) N Nehir8077 senin bebekler zaten guzeller duduslar gozler masallah dudu hn. :) Jadesi isirasim geldi kizini minikbebegim9640 buyuyorlar ablanin bebiside cok tatli ona da masallah @misskokulumm senin oglusa bitiyorum zaten ama biz talip olmayiz eski kafaliyiz biraz
Bende kizcemin saclar gitmeden onceki fotosunu koydum2. Disimiz patlamis cok şükür
Canım benim sizde öylesinizJadesi maşallah analı kızlı ne güzelsiniz. Helinnnnn komşum yerim ben o kuzuları. Yalnız abinin karizmada sağlam. minikbebegim9640 kadir e de kuzenine de maaşallah. Pek tatlılar.
Fotolar atılmış dünürlük başlamışbiz de varız bi kere şirin bir oğlancık grubumuzun abisi
Haydoyla Asyanin arasina giremem anne grupta cok yakisikli var diyorÖnemli olan onlar beğensinbakalım görüşünce ne diyecekler Elifciğimde talip olsun tabi haydo bey kimi beğenecek bizim kızlar beğenecek mi yoksa aslı gibi dünürüm olsun ne isterim aaaa
Ohh miss canim.ne guzel gezinYokluğumu fırsat bilip bizim damat adayını alacaktım hiç iş bilmiyonnapak kuzum dışarda kahvaltı falan yaptık eve gel kalabalık yemek bulaşık derken anca
Teşekkür ederim canım..profile girince büyük bir sekilde gorebilirsinizSaolun kızlar. Bahar Duru cuk nasıl tatlı maaşallah. Allahım esirgesin. Şekerparem profilde olsa şeker kızını gördük maaşaşlah, sevgi o ne tatlılıktır öyle, maaşallah kuzuma. Miss canım Göktuğ paşam da kocaman olmuş, hamdolsun bugünlere. Helin komşum illaki benim yoldan geçiyorsundur uğra mutlu olurum.
Tesekkur ederiz teyzesi ya utandirdin biziBak ya çekik prensesşekerpare bal gibi ya kız bu maşallah sonunda gördük kuzuşu
Bende sizler için profile bugünden hatıra poz bıraktım
Yakisikli bir delikanli olacak bu cocuk ilerde..simdiden belli masAllahEe hep oğluşumu atiyodm bu sefer de teyzesinin minik aşkını atıyorm kızlar size. Madem resimler geldi yine atim bende.oglmudan da en sevdigim resmlerden birizni de atim yahu
Tesekkur ederim teyzesi senin balkıza da masAllahhOooy şenlenmiş buralarKalppare kuzummm cok tatli minigin masallahh !
Helinnnnn yuzunden gülücükler eksik olmasin @Sevgi22884550 masallah patlicani cok sevmiş:) N Nehir8077 senin bebekler zaten guzeller duduslar gozler masallah dudu hn. :) Jadesi isirasim geldi kizini minikbebegim9640 buyuyorlar ablanin bebiside cok tatli ona da masallah @misskokulumm senin oglusa bitiyorum zaten ama biz talip olmayiz eski kafaliyiz biraz
Bende kizcemin saclar gitmeden onceki fotosunu koydum2. Disimiz patlamis cok şükür
Bi uyumayan da ben deYarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadıEki Görüntüle 2712780
MasAlalh prenseseKızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu
durun hemen bir tane de şimdiden aaaa kızım çok güzeldir
Bu gece nöbetteyiz demekkiOyy yirim o gülüşüartiz mi olcak annesi bu
Haydoyla Asyanin arasina giremem anne grupta cok yakisikli var diyorbirini seçeriz
Ohh miss canim.ne guzel gezin
Teşekkür ederim canım..profile girince büyük bir sekilde gorebilirsiniz
Tesekkur ederiz teyzesi ya utandirdin bizisenin kizi yerim ben..ne tatlisiniz siz ya edasına hayranim ben asya kuşun
Yakisikli bir delikanli olacak bu cocuk ilerde..simdiden belli masAllah
Tesekkur ederim teyzesi senin balkıza da masAllahh
Bi uyumayan da ben depardon iki uyumayan
teşekkürler misssYaaa Maşşallah bin kere ne tatlısınızAllah ayırmasın güzel günlerini göstersin canım benim. Kocaman olmuş Atamız
Yumurta beyazı 1 yaşından önce verilmez diyorlar ya şekercim ben hiç vermedim. Vereyim mi yavaştan. Et, kemik suyu, balık, tavuk eti verdim bir sıkıntı olmadı şükür.
İnşallah rahatlamışsındır biraz canım hatalarını kabul etmeleri de büyük bir adım. Umarım düzelir bundan sonra.
Bu şekilde yemesi iyi değil canım. Süzgeci bırak hafif pütürlüye geç. Benimki de diliyle ittirdi başlarda o reflex aslında emme reflexi. O çıkardıkça ben verdim güldüm oynadım öğürdükce panik yapmadım öyle böyle öğrendi. Akşam bulgur pilavı yedi mesela hiç ezmedim normal bizim gibi yedi. Yanında da tavuk parçaladım elimle verdim yuttu. Ben hiç süzgeç kullanmadım blenderda da hep pütürlü çektim
Oyyy kuzular ikisi de nasıl şirin Maşşallah canım
Ayyy prensesss elbiseni yerim senin Maşşallah sana
Oyyy kocaman bir Maşşallah paşayapatlıcanda nikotin var ya ondan mı seviyor ki
Oyyy oyyy cimcime ne güzelsinbu nisan bebeleri hepsi birbirinden güzel yakışıklı Allah nazardan saklasın.
hemde ne şapşik pambikAllahımm o ne şapşik bişey öyletam bi afacan
yaaaa çok havalı yerim ben seni masallahFotolar atılmış dünürlük başlamışbiz de varız bi kere şirin bir oğlancık grubumuzun abisi
masallah masallah şenlendi yine buralarKocamannnn maşallah hepsine kizlarrr nasıl güzeller ya melekler
sağol canim tüm bebelerinAman maşallah ne yakışıklılıkAllah bahtlarını güzel etsin
ah ne güzel olurduSaolun kızlar. Bahar Duru cuk nasıl tatlı maaşallah. Allahım esirgesin. Şekerparem profilde olsa şeker kızını gördük maaşaşlah, sevgi o ne tatlılıktır öyle, maaşallah kuzuma. Miss canım Göktuğ paşam da kocaman olmuş, hamdolsun bugünlere. Helin komşum illaki benim yoldan geçiyorsundur uğra mutlu olurum.
amin baharım. eşim tarafı çok güleçtir sipalar bu konuda onlara çekmişOooy şenlenmiş buralarKalppare kuzummm cok tatli minigin masallahh !
abimiz çok fenaaaa. aynaya bakmaya doyamaz sipamJadesi maşallah analı kızlı ne güzelsiniz. Helinnnnn komşum yerim ben o kuzuları. Yalnız abinin karizmada sağlam. minikbebegim9640 kadir e de kuzenine de maaşallah. Pek tatlılar.
oyyy kolay gelsin valla. ben uyuttum da uyumuyorum umarım pişman olmamYarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadıEki Görüntüle 2712780
masallah gözlere ya. coo güzel. Allah bahtını da güzel yapsınKızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu
Ay bu kızın gözleri öldürecek beniKızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu
Onlar uyuduğunda ne zaman otursam, pişman oluyorum. Ve kesin yarın uyutur uyutmaz uyyacağım diyorum. Ama malesef hep aynı hataya düşüyorum. Gereksiz bir enerji geliyor onlar uyuduğunda.teşekkürler misss
hemde ne şapşik pambik
yaaaa çok havalı yerim ben seni masallah
masallah masallah şenlendi yine buralar
sağol canim tüm bebelerin❤
ah ne güzel olurdu
amin baharım. eşim tarafı çok güleçtir sipalar bu konuda onlara çekmiş
abimiz çok fenaaaa. aynaya bakmaya doyamaz sipam
oyyy kolay gelsin valla. ben uyuttum da uyumuyorum umarım pişman olmam
masallah gözlere ya. coo güzel. Allah bahtını da güzel yapsın
Hiç sorma çapkın edasına kurban olduğum benle fotolarında asla gülmüyor aslaOyy yirim o gülüşüartiz mi olcak annesi bu
Haydoyla Asyanin arasina giremem anne grupta cok yakisikli var diyorbirini seçeriz
Ohh miss canim.ne guzel gezin
Teşekkür ederim canım..profile girince büyük bir sekilde gorebilirsiniz
Tesekkur ederiz teyzesi ya utandirdin bizisenin kizi yerim ben..ne tatlisiniz siz ya edasına hayranim ben asya kuşun
Yakisikli bir delikanli olacak bu cocuk ilerde..simdiden belli masAllah
Tesekkur ederim teyzesi senin balkıza da masAllahh
Bi uyumayan da ben depardon iki uyumayan
Maşallah sizlere çok güzelsiniz, annesinden almış güzelliğini Asya'cımCanım benim çok teşekkür ederimsizsiniz güzel
Maşallah güzelliğini yesinler çok tatlı bu lokum lokumKızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu
Yaa o ilk foto neeeKızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu
Allahım esirgesin kuzuları maşallah nasıl tatlilarEe hep oğluşumu atiyodm bu sefer de teyzesinin minik aşkını atıyorm kızlar size. Madem resimler geldi yine atim bende.oglmudan da en sevdigim resmlerden birizni de atim yahu
Boncuk gozlulerrr kız bunların ikisi de bebek yaaYarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadıEki Görüntüle 2712780
Bebek canım biz abilik bekliyoruzda, oda bebek aslında. 2 yaşında kardeşi 8 aylık.Allahım esirgesin kuzuları maşallah nasıl tatlilar
Boncuk gozlulerrr kız bunların ikisi de bebek yaa
Evt 2 ay aralari var sadece benmki buyuk ama masum ablaminki tam cadıAy maşallah yaşları da yakın ohhh
MaşallahBiz biraz hızlı gibiyiz 3 öğüne geçtik kahvaltı, öğle sebze yemeği yada çorba, akşama da etli bir yemek yapıyorum.yiyor bakalım inşallah hep böyle devam eder. Uyurken ve uyanınca emziriyorum yemeklerden sonra da emiyor bazen. Gece uykudan önce mama da içiyor yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?