2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende senin kızın butlardan alabilir miyim

Kızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu

durun hemen bir tane de şimdiden aaaa kızım çok güzeldir

Eklentiler

• A3F12782-F1FA-41B9-A895-1ED8E83E5929.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 71
  • F1512A79-59C0-466A-BC48-F08851F0C8D4.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 62
Fotolar atılmış dünürlük başlamış biz de varız bi kere şirin bir oğlancıkgrubumuzun abisi

Oyy yirim o gülüşü artiz mi olcak annesi bu
Önemli olan onlar beğensin bakalım görüşünce ne diyecekler Elifciğimde talip olsun tabi haydo bey kimi beğenecek bizim kızlar beğenecek mi yoksa aslı gibi dünürüm olsun ne isterim aaaa
Haydoyla Asyanin arasina giremem anne grupta cok yakisikli var diyor birini seçeriz
Yokluğumu fırsat bilip bizim damat adayını alacaktım hiç iş bilmiyon napak kuzum dışarda kahvaltı falan yaptık eve gel kalabalık yemek bulaşık derken anca
Ohh miss canim.ne guzel gezin
Teşekkür ederim canım..profile girince büyük bir sekilde gorebilirsiniz
Bak ya çekik prenses şekerpare bal gibi ya kız bu maşallah sonunda gördük kuzuşu
Tesekkur ederiz teyzesi ya utandirdin bizi senin kizi yerim ben..ne tatlisiniz siz ya edasına hayranim ben asya kuşun
Bende sizler için profile bugünden hatıra poz bıraktım

Ee hep oğluşumu atiyodm bu sefer de teyzesinin minik aşkını atıyorm kızlar size. Madem resimler geldi yine atim bende.oglmudan da en sevdigim resmlerden birizni de atim yahu
Yakisikli bir delikanli olacak bu cocuk ilerde..simdiden belli masAllah
Tesekkur ederim teyzesi senin balkıza da masAllahh
Yarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadıEki Görüntüle 2712780
Bi uyumayan da ben de pardon iki uyumayan

Bu gece nöbetteyiz demekki

teşekkürler misss
Allahımm o ne şapşik bişey öyle tam bi afacan
hemde ne şapşik pambik
Fotolar atılmış dünürlük başlamış biz de varız bi kere şirin bir oğlancıkgrubumuzun abisi
yaaaa çok havalı yerim ben seni masallah
Kocamannnn maşallah hepsine kizlarrr nasıl güzeller ya melekler
masallah masallah şenlendi yine buralar
Aman maşallah ne yakışıklılık Allah bahtlarını güzel etsin
sağol canim tüm bebelerin
ah ne güzel olurdu
amin baharım. eşim tarafı çok güleçtir sipalar bu konuda onlara çekmiş
Jadesi maşallah analı kızlı ne güzelsiniz. Helinnnnn komşum yerim ben o kuzuları. Yalnız abinin karizmada sağlam. minikbebegim9640 kadir e de kuzenine de maaşallah. Pek tatlılar.
abimiz çok fenaaaa. aynaya bakmaya doyamaz sipam
Yarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadıEki Görüntüle 2712780
oyyy kolay gelsin valla. ben uyuttum da uyumuyorum umarım pişman olmam
Kızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu

durun hemen bir tane de şimdiden aaaa kızım çok güzeldir
masallah gözlere ya. coo güzel. Allah bahtını da güzel yapsın

Onlar uyuduğunda ne zaman otursam, pişman oluyorum. Ve kesin yarın uyutur uyutmaz uyyacağım diyorum. Ama malesef hep aynı hataya düşüyorum. Gereksiz bir enerji geliyor onlar uyuduğunda.

Hiç sorma çapkın edasına kurban olduğum benle fotolarında asla gülmüyor asla

Maşallah bütün kuzulara , nasıl büyüdüler
N Nehir8077 duru yu görünce duygulandım . Grupta ilk doğan bebeklerden biriydi . Nasıl da güzeldi , hala güzel . İlk gördüğümde maşallah dudaklara bak yapma bebek gibi demiştim ve çok duygulanıp ağlamıştım . Tabi biz o zamanlar hamileyiz , bir çok şeyi doruklarda yaşıyoruz çabuk geçti zaman , kocaman oldular bile
İlk doğanlardan bir de Asya kuzucuk vardı , onlar nerelerde acaba SuRMeLi , nasılsınız ?

Maşallah Et yemeği ne yapıyorsun mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…