2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana da sırt üst yatma sağa dönerek yat dedi. Kalp kapakçığının şekli bozuk ama işlevini yapıyor, sadece gebelikte zorlayabilir dedi. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Sana da geçmiş olsun canım..

Bana da sırt üst yatma sağa dönerek yat dedi. Kalp kapakçığının şekli bozuk ama işlevini yapıyor, sadece gebelikte zorlayabilir dedi. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Sana da geçmiş olsun canım..
inşaallah kalmaz Evet.allah razı olsun cnm.ileriki zamanlarda sağ tarafına yatmak sıkıntı olabilir bebek için ve senin için.sanci yapabiliyor karın büyüdüğü zaman.

inşaallah kalmaz Evet.allah razı olsun cnm.ileriki zamanlarda sağ tarafına yatmak sıkıntı olabilir bebek için ve senin için.sanci yapabiliyor karın büyüdüğü zaman.
Zaten ilk 5 ay genelde zorluyormuş, o zamana dek karnım büyümez diye düşünüyorum ama yanılıyor olabilirim Sonra sola devam ederim.

evet bende şimdi işyerini turaldım kalktım masadan çok şükür geçti gibi

çok geçmiş olsun. insallah ilaca gerek kalmaz. sıkıntısız atlatırsınız..

Bende 3. Derece kalp kapakçığı hastasıyım darlık olmadığı için tolere eder dedi ama 3. Geceliği riskli gebelik benim ki. Kendini yorma hamilelik dönemi kışa denk geldiği için rahat edersin

Kendinizi uzmeyin tabi kardes cok onemli ama yapi meselesi bu bazi insanlar daha rahat duyarsiz biz herkesi kendimiz gibi olsun istiyoruz ama bencil olabiliyorlar kendinizi bu hamilelik doneminde yipratmayin Allah yardimciniz olsun

Ay haftalardır temizlik yapamıyorum bulantıdan artık bitti çok şükür evi kırkladım bugün bu sefer de belim koptu

Bende temizlik yaptim bugun ama belim epey kotu oldu uzerinede deprem oldu tek yakalandim evde cok korktum simdide kasiklarimda ara ara giren agrilar var strestenmi yorgunluktanmi anlamadim

Canım, grip ise o bir virüs. Soğuk su veya üşütmeyle olmuyor. Grip tarzı virüsler de var. Onlar da aynen terliyken su içmekle, üşütmeyle olmaz. Bunların hepsi taşıyan bir insandan geçer. Okul, metro, otobüs gibi toplu taşım araçları, işyerleri, hastaneler ya da virüsü sadece taşıyan biri hapşırsın veya öksürsün havada asılı kalan o moleküllerle bile bulaşır. Ben İstanbul'da metroya binerken hiç utanmaz maske takardım gebeyken. Mesela evden çok nadir çıkıyorsunuz ve süper steril gittiğiniz yerler hastalandınız. Ev ahalisi de taşıyabiliyor eve, okul çağı çocuğu varsa o,büyükler mevlide gider oradan kapar size taşır. Eş işten taşır. Kaçış yok yani virüsten. Kapı kolları, TV kumandaları sık sık steril edilmeli. Bebek doğunca daha da dikkatli olunmalı. Allah hamileleri, doğmuş bebekleri korusun

Bende temizlik yaptim bugun ama belim epey kotu oldu uzerinede deprem oldu tek yakalandim evde cok korktum simdide kasiklarimda ara ara giren agrilar var strestenmi yorgunluktanmi anlamadim
Geçmiş olsun bel ağrısı için de , deprem için de Stresten kanaatindeyim, dinlenip rahatlatmaya çalışın

Allah beterinden korusun kızlar bursadan bile hisettim uzanmştım bir an baya şiddetli hissettim allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Sizde mi Bursadasiniz bende cok hissettim ve korktum birde okula cocuklara kostum
Erkege benziyor

Çok geçmiş olsun, sağlıkla, huzurla, kolaylıkla geçsin gebelik ve doğum inşallah
Benim hiç kontrol yapılmadı sanıyorum arada pır pır ediyor. Bir de dudaklarım morarmaya başladı kalp hastalarınınki gibi, kendi kendime bir görüneyim derken gebe kaldım o iş geride kaldı. Hepimize sağlıklı sıhhatli gebelik süreci diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…