Bana da sırt üst yatma sağa dönerek yat dedi. Kalp kapakçığının şekli bozuk ama işlevini yapıyor, sadece gebelikte zorlayabilir dedi. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Sana da geçmiş olsun canım..Rabbim şifa versin.bana ilaç veremem Bu durumda gebelikten dolayi dedi.surekli yatacaksın yorulmucaksin heyecan stres Yapmicaksin dedi ama iki çocukla nasıl yatılır oda ayrı mevzu.senin daha farklı durumlarda Var ondan dolayı ilaci düşünmüş olabilir.gecmis olsun
inşaallah kalmaz Evet.allah razı olsun cnm.ileriki zamanlarda sağ tarafına yatmak sıkıntı olabilir bebek için ve senin için.sanci yapabiliyor karın büyüdüğü zaman.Bana da sırt üst yatma sağa dönerek yat dedi. Kalp kapakçığının şekli bozuk ama işlevini yapıyor, sadece gebelikte zorlayabilir dedi. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Sana da geçmiş olsun canım..
Zaten ilk 5 ay genelde zorluyormuş, o zamana dek karnım büyümez diye düşünüyorum ama yanılıyor olabiliriminşaallah kalmaz Evet.allah razı olsun cnm.ileriki zamanlarda sağ tarafına yatmak sıkıntı olabilir bebek için ve senin için.sanci yapabiliyor karın büyüdüğü zaman.
evet bende şimdi işyerini turaldım kalktım masadan çok şükür geçti gibiben normal zamanlarda gaz sıkıntısı hiç yaşamadım. hatta önceki gebeliklerimde de yaşamadım. ama bunda var maalesef. daha cok midede bazen bağırsakta. geçen öyle bir sanci girdi ki 10, .15 dk sürdü ben düşük yapıyorum sandım o kadar şiddetliydi. önce yürüyüş yaptım evin içinde sonra ılık duş hafifledi biraz.
büyük kızımda sıkıntı olmuştu bir ara gaz dr hareket edecek hoplayacak zıplayacak demişti. hoplama zıplama kısmını yapamayız da hareket iyi gelir galiba.
sağol canım yürüdüm işyerinde imalatı gezdim çok şükür iyi geldi biraz inş benim de bi an önce biter10. Hafta gibi sanırım. Son üç haftadır rahatım yani. Çekinme sal gitsin.
çok geçmiş olsun. insallah ilaca gerek kalmaz. sıkıntısız atlatırsınız..Bana da sırt üst yatma sağa dönerek yat dedi. Kalp kapakçığının şekli bozuk ama işlevini yapıyor, sadece gebelikte zorlayabilir dedi. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Sana da geçmiş olsun canım..
Bende 3. Derece kalp kapakçığı hastasıyım darlık olmadığı için tolere eder dedi ama 3. Geceliği riskli gebelik benim ki. Kendini yorma hamilelik dönemi kışa denk geldiği için rahat edersinKalp kapakçığım kalın ve kalbim çift atıyor, ritim bozukluğum var. Bunları zaten çocukluktan beri biliyordum ama hamilelikte ilk 5 ay kalbe yük binebilir dedi doktor.. 24 saatlik holter takıldı, yarın çıkacak. Doktor çok zorda kalırsak ufak dozda ilaç kullanabiliriz dedi.
Valla bende 3.5 kilo aldim simdiden asirida yemiyorum ama hamilelik oncesi heo yuruyus yapiyordum ilk haftalar doktorum istiharat verince bir anda hareketsiz kaldim kilo almaya basladimBilmem ki bu dada şimdiden 2 kılo aldım aşırı yiyemesem de herşeyi canım istiyor
Kendinizi uzmeyin tabi kardes cok onemli ama yapi meselesi bu bazi insanlar daha rahat duyarsiz biz herkesi kendimiz gibi olsun istiyoruz ama bencil olabiliyorlar kendinizi bu hamilelik doneminde yipratmayin Allah yardimciniz olsunBuranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
Ay haftalardır temizlik yapamıyorum bulantıdan artık bitti çok şükür evi kırkladım bugün bu sefer de belim koptu
Amin, Hosgeldiniz aramizaBende aranizdayim :)) herkese kucağına almayi nasip etsin Allah diyorum.
Canım, grip ise o bir virüs. Soğuk su veya üşütmeyle olmuyor. Grip tarzı virüsler de var. Onlar da aynen terliyken su içmekle, üşütmeyle olmaz. Bunların hepsi taşıyan bir insandan geçer. Okul, metro, otobüs gibi toplu taşım araçları, işyerleri, hastaneler ya da virüsü sadece taşıyan biri hapşırsın veya öksürsün havada asılı kalan o moleküllerle bile bulaşır. Ben İstanbul'da metroya binerken hiç utanmaz maske takardım gebeyken. Mesela evden çok nadir çıkıyorsunuz ve süper steril gittiğiniz yerler hastalandınız. Ev ahalisi de taşıyabiliyor eve, okul çağı çocuğu varsa o,büyükler mevlide gider oradan kapar size taşır. Eş işten taşır. Kaçış yok yani virüsten. Kapı kolları, TV kumandaları sık sık steril edilmeli. Bebek doğunca daha da dikkatli olunmalı. Allah hamileleri, doğmuş bebekleri korusunBaşım ağrıyor.. Acaba grip mi olcam.. Hapşırdım biraz sabahtan..Boğazım da yanmaya başladı.. Ne kadar da dikkat ediyorum halbuki.. Soğuk suyu ılıştırıp içiyorum.. Ha ama vişne suyunu soğuk içtim.. Ondam mı oldum acaba?
Geçmiş olsun bel ağrısı için de , deprem için deBende temizlik yaptim bugun ama belim epey kotu oldu uzerinede deprem oldu tek yakalandim evde cok korktum simdide kasiklarimda ara ara giren agrilar var strestenmi yorgunluktanmi anlamadim
Sizde mi Bursadasiniz bende cok hissettim ve korktum birde okula cocuklara kostumAllah beterinden korusun kızlar bursadan bile hisettim uzanmştım bir an baya şiddetli hissettim allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Erkege benziyormerhaba kızlar nasılsınızz herkes iyidir inşallah :) bugun 11+0 oldum son adet tarihime göre doktora gittim 11+5 çıktı ikili için kan verdim 2 güne çıkarmış sonuç bebiş de bu teyzeleri içinizden ne geçti cinsiyet sizce ? :) Eki Görüntüle 2539797 birde artık folikasiti bırakıyoruz dedi doktor bu ilaçları verdi ferrum u hergün diğer günlerde de bir gün i mom bir gün decavit devam edicez Eki Görüntüle 2539800
Çok geçmiş olsun, sağlıkla, huzurla, kolaylıkla geçsin gebelik ve doğum inşallahBana da sırt üst yatma sağa dönerek yat dedi. Kalp kapakçığının şekli bozuk ama işlevini yapıyor, sadece gebelikte zorlayabilir dedi. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Sana da geçmiş olsun canım..
Hosbuldum tesekkur ederimAmin, Hosgeldiniz aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?