2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende 3. Derece kalp kapakçığı hastasıyım darlık olmadığı için tolere eder dedi ama 3. Geceliği riskli gebelik benim ki. Kendini yorma hamilelik dönemi kışa denk geldiği için rahat edersin
İşte yormamak zor.. Okulda mecburen yoruluyorum epey.. Yarıyıl tatiline kadar idare edelim de bir bakalım.
Sağolasın canım.. Ama sen de mutlaka bir görün derim. Ben de çok erteledim ama hamilelikte zorlamaya başladı beni..

sağol canım yürüdüm işyerinde imalatı gezdim çok şükür iyi geldi biraz inş benim de bi an önce biter
Papatya çayını çok çok az miktarda öneriyorlar ama ben papatyayı zararsız bulmama rağmen içmedim gebeyken. Suyunuzu mide bulantınız yoksa ılık ve limonlu içerseniz gaza iyi geliyor. Çalışmadığım için gaz olduğu halde çok sıkıntı yaşamıyorum ama çok haklısınız çalışma ortamı zorlar sizi gaz konusunda. Önerim sıvıyı yemeklerle almayın, yavaş yavaş yiyin, bol su ve biraz ılık limonlu su tüketin. Geçmiş olsun, geçecek

Hanımlar bugün çok yoğundum nasıl iyisiniz inşallah
Ben bu aralar kabızlık dolayısıyla siskinlikten muzdaribim. Epey bir aylık hamile gibi geziyorum sonrası nolcak bakalım patlarım heralde
Yani hiç abartmıyorum ilk gebeliğimde 4 aylıkken karnım bu kadar değildi. Dikkat edince rutine giriyorum. Hastalıktan yeni çıktım ishaldim üzerinize sağlık afiyet, şimdi kabızlık. Dengeler alt üst

Kıyamam, zorlamadan geçsin gitsin dilerim Haklısın ertelemeyeyim ben de.

Ben de aynıyım 4. Sınıflar dersler çok yoğun nöbetler çok uzun sıcak bazen çok yorulup oturup ağlıyorum evde iki çocuk...

Seni çok iyi anlıyorum. Doğu görevi ise daha da zor tabi ki. Annenle konuşmamanıza üzüldüm nasıl duruyor ki öyle. Umarım hemen geçer de bu süreci kolay atlatırsınız dua etmez olur muyum..

Çok iyi anlıyorum seni, dualarım seninle. İnşallah yavrucak da sen de mutlu olacağınız şekilde çözümlenir. Anne olarak senin içine kuşku girdiyse iş çevrene ve yakın hissettiğin komşu veya tanıdık kim varsa haber sal bence. Referanslı biri illaki çıkacaktır. 1 yaş için birkaç saat bile olsa bırakacağın yer, kimse çok önemli. Kameralı hizmet veren kreş tarzı bir yer bulunur mu bilmem ama ben oğlumu 7 aylıktan beri kreşe veriyorum. (Yurtdışındayım) Fransa'da kameralı yer bulamıyorum ama Kanada'da sürekli izliyorum. Türkiye özellikle doğu kesimini hiç bilmem ama maddi külfeti olsa bile böyle bir araştırmaya girsen... Oyun ve aktivite çağı... Ya da belki pratik zekalı ve hareketli bir hanım bulabilirsin inşallah
Ben de yalnızım biliyorsun, doğum zamanı için tasalanıyorum şimdi. Doğum hafta sonuna denk gelirse o gün eşim oğlumla ilgilenir ama ben yalnız doğum yaparım. Kabus gibi benim için bunları düşünmek. Yardımcı bulsak geçici, oğlumun en hareketli zamanları, biz dişlerimizi sıkıyoruz bazen, nadir de olsa yapıyor çocuk bu, yalnızken kadın iki tokat atsa... Annemden başkasını düşünemiyorum. Aramız şimdi iyi ama sağlık problemleri var, stentli, ameliyatlı annem. Ne zaman doğum yapacağım belli değil, ilki erken geldi. 2 ay babamı , evini bırak, 10 bin km gel nasıl diyeyim. Zor velhasıl-ı kelâm. Allah bir kolaylık , bir çıkış yolu göstersin inşallah hepimize canım.

Evet bursdayım valla bende baya baya sallandı durduktan sonra mahallede komşu ile oturdum baya dışarda ..
Çok geçmiş olsun, Allah belediyede inşaat ve imar izni verenlerin kalbine vicdan, merhamet ve kafalarına deprem bilgisi koysun, inşaatçılara ve müteahhitlere aynı şekilde ve binalarda oturanları korusun

Aminnn Haklısınız toplu taşıma kullanıyoruz ister istemez...

Hanımlar bugün çok yoğundum nasıl iyisiniz inşallah
Ben bu aralar kabızlık dolayısıyla siskinlikten muzdaribim. Epey bir aylık hamile gibi geziyorum sonrası nolcak bakalım patlarım heralde
Canım her gün kahvaltı öncesi 2 bardak su iç ve ardından salatalık ye hiç sorun yaşamazsın ben 3 aydır o şekilde ilerliyorum hiç olmadı ki normal zaman da da çok kabızlık sorunum olurdu hamilelikte baktım arttı hemen önlem aldım

Evet birebir eğitimler çok pahali bende video izleyerek kendim yapayım diyorum umarım basarili olurum doğumu çok kolaylastiriyormus birde son aylarda nefes problemi çok olunca da baya ise yarıyor diye duydum

canim çok geçmiş olsun sıkma canını o kadar çok örnek duydum ki hata payı ile ilgili sen anneliğini en güzel şekilde yapıyorsun Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sanada

Sizin işiniz de zor gurbette olmak hele en zoru olsa gerek. Ben annemlerdn 5 saat ötedeyim altı üstü sanki 10000 km var gibi. Değşen bşy yok malesef. Bayadr araştryodum aslında biyandan bakıcıyı. Bi arkadaşımın bakıcısı vardı genç kız daha 18 20 yaşlarnda faln. Çok çok memnun o. Onun abladına anlatmş durumu. Bu bahsettğm kişiler de yan komşum oluyo. Tanışmamştık daha. Bu siteye yeni taşındm sayılır. Kadın isterse ben bakarm demş. Bugn gttim konuştum iyi insanlara benziyolar. Evde bir anne ve 3 kızkardeş yaşıyolar. Erkek yok bu benm için güzel. Kızımı blmedğm erkeklern arasına bırakmk istemem. Gerçi zarar gelse kadndan da gelr ama işte allah korusn. Bakalım. Anlaştık gibi. Kızım da sevdi bu aileyi. Evlerine bırakcm yine malesf eşimin çalşma saatleri dolaysyla eve gelmk istemedi bu da. Evlernde kuşlar balıklar çiçekler faln var kıxımın çok hoşuna gtti. Allahım nolur bu kez doğru insanlar olsun. Bir ayda bin yıl yaşlandm ya.
Size de allahm kolaylık versin. Herşey tıkır tıkır yolunda gider de zorlanmazsınız. Hele de iki çocukla çok zor.

Seni çok iyi anlıyorum. Doğu görevi ise daha da zor tabi ki. Annenle konuşmamanıza üzüldüm nasıl duruyor ki öyle. Umarım hemen geçer de bu süreci kolay atlatırsınız dua etmez olur muyum..
Annem inatçıdır. İkinciyi duyduğundan beri konuşmuyr. Bu bakıcı sorunlarından bile haberi yok.

Hanımlar hemoroid sıkıntısı yaşayan var mı. Kabızlık sıkıntım olurdu ama rahatsız etmezdi geçerdi gün içinde hemoroid durumum. 2 gündür geçmedi. Gebeliğin ileriki aylarında bebeğin baskısından dolayı da artıyormuş malesef. Önerisi olan varmı.

Canım bendede oluyor çok zorlayinca duphalac surup var ondan iciyorum iyi geliyor dene istersen

Krem aldım bugun. İlerlesin istemiyorum hiç duphalac kabızlık önleyici dimi. Aksi gibi öyle bi durumumda olmadı bu aralar. Gözüm korktu ilerisi aylar için. Bakalım hayırlısı
Evet kabızlık için. Hamilelikte cok zor normal gündeki gibi degil maalesef Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…