- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İşte yormamak zor.. Okulda mecburen yoruluyorum epey.. Yarıyıl tatiline kadar idare edelim de bir bakalım.Bende 3. Derece kalp kapakçığı hastasıyım darlık olmadığı için tolere eder dedi ama 3. Geceliği riskli gebelik benim ki. Kendini yorma hamilelik dönemi kışa denk geldiği için rahat edersin
Sağolasın canım.. Ama sen de mutlaka bir görün derim. Ben de çok erteledim ama hamilelikte zorlamaya başladı beni..Çok geçmiş olsun, sağlıkla, huzurla, kolaylıkla geçsin gebelik ve doğum inşallah
Benim hiç kontrol yapılmadı sanıyorum arada pır pır ediyor. Bir de dudaklarım morarmaya başladı kalp hastalarınınki gibi, kendi kendime bir görüneyim derken gebe kaldım o iş geride kaldı. Hepimize sağlıklı sıhhatli gebelik süreci diliyorum canım
Papatya çayını çok çok az miktarda öneriyorlar ama ben papatyayı zararsız bulmama rağmen içmedim gebeyken. Suyunuzu mide bulantınız yoksa ılık ve limonlu içerseniz gaza iyi geliyor. Çalışmadığım için gaz olduğu halde çok sıkıntı yaşamıyorum ama çok haklısınız çalışma ortamı zorlar sizi gaz konusunda. Önerim sıvıyı yemeklerle almayın, yavaş yavaş yiyin, bol su ve biraz ılık limonlu su tüketin. Geçmiş olsun, geçeceksağol canım yürüdüm işyerinde imalatı gezdim çok şükür iyi geldi biraz inş benim de bi an önce biter
Yani hiç abartmıyorum ilk gebeliğimde 4 aylıkken karnım bu kadar değildi. Dikkat edince rutine giriyorum. Hastalıktan yeni çıktım ishaldim üzerinize sağlık afiyet, şimdi kabızlık. Dengeler alt üstHanımlar bugün çok yoğundum nasıl iyisiniz inşallah
Ben bu aralar kabızlık dolayısıyla siskinlikten muzdaribim. Epey bir aylık hamile gibi geziyorum sonrası nolcak bakalım patlarım heralde
Kıyamam, zorlamadan geçsin gitsin dilerimİşte yormamak zor.. Okulda mecburen yoruluyorum epey.. Yarıyıl tatiline kadar idare edelim de bir bakalım.
Sağolasın canım.. Ama sen de mutlaka bir görün derim. Ben de çok erteledim ama hamilelikte zorlamaya başladı beni..
Ben de aynıyım 4. Sınıflar dersler çok yoğun nöbetler çok uzun sıcak bazen çok yorulup oturup ağlıyorum evde iki çocuk...İşte yormamak zor.. Okulda mecburen yoruluyorum epey.. Yarıyıl tatiline kadar idare edelim de bir bakalım.
Sağolasın canım.. Ama sen de mutlaka bir görün derim. Ben de çok erteledim ama hamilelikte zorlamaya başladı beni..
Seni çok iyi anlıyorum. Doğu görevi ise daha da zor tabi ki. Annenle konuşmamanıza üzüldüm nasıl duruyor ki öyle. Umarım hemen geçer de bu süreci kolay atlatırsınız dua etmez olur muyum..İnanın bulunduğum yerde çok zor güvenlr birini bulmak. Üstelik yeni geldk sayılır doğu görevi için. Hep dua edyrum. Allahm merhmetli vicdanlı insanlrla karşılştrsn diye. Şuan araştryrum zatn bi yandan. Değştrmk tabiki de istyrum. Kızımı bi ona bi ona bırakm da istemyrum. İyice araştrp bulurm inş düzgn birini. Dua edin nolur içim hiç rahat değil. Kaynvaldeme söyledm gel en azndan bakıcı bulana kadr bak dedm. İşleri var onların da üzüm falan. Bırakamıyo kadın bütn senenn emeği napsn bşy diyemyrum. Annem desen zaten benmle konşmuyo. Allhm yardm etsn zor durumdayım
Çok iyi anlıyorum seni, dualarım seninle.İnanın bulunduğum yerde çok zor güvenlr birini bulmak. Üstelik yeni geldk sayılır doğu görevi için. Hep dua edyrum. Allahm merhmetli vicdanlı insanlrla karşılştrsn diye. Şuan araştryrum zatn bi yandan. Değştrmk tabiki de istyrum. Kızımı bi ona bi ona bırakm da istemyrum. İyice araştrp bulurm inş düzgn birini. Dua edin nolur içim hiç rahat değil. Kaynvaldeme söyledm gel en azndan bakıcı bulana kadr bak dedm. İşleri var onların da üzüm falan. Bırakamıyo kadın bütn senenn emeği napsn bşy diyemyrum. Annem desen zaten benmle konşmuyo. Allhm yardm etsn zor durumdayım
Sizde mi Bursadasiniz bende cok hissettim ve korktum birde okula cocuklara kostum
Erkege benziyor
Çok geçmiş olsun, Allah belediyede inşaat ve imar izni verenlerin kalbine vicdan, merhamet ve kafalarına deprem bilgisi koysun, inşaatçılara ve müteahhitlere aynı şekilde ve binalarda oturanları korusunEvet bursdayım valla bende baya baya sallandı durduktan sonra mahallede komşu ile oturdum baya dışarda ..
AminnnCanım, grip ise o bir virüs. Soğuk su veya üşütmeyle olmuyor. Grip tarzı virüsler de var. Onlar da aynen terliyken su içmekle, üşütmeyle olmaz. Bunların hepsi taşıyan bir insandan geçer. Okul, metro, otobüs gibi toplu taşım araçları, işyerleri, hastaneler ya da virüsü sadece taşıyan biri hapşırsın veya öksürsün havada asılı kalan o moleküllerle bile bulaşır. Ben İstanbul'da metroya binerken hiç utanmaz maske takardım gebeyken. Mesela evden çok nadir çıkıyorsunuz ve süper steril gittiğiniz yerler hastalandınız. Ev ahalisi de taşıyabiliyor eve, okul çağı çocuğu varsa o,büyükler mevlide gider oradan kapar size taşır. Eş işten taşır. Kaçış yok yani virüsten. Kapı kolları, TV kumandaları sık sık steril edilmeli. Bebek doğunca daha da dikkatli olunmalı. Allah hamileleri, doğmuş bebekleri korusun
Ne taraftasiniz hangi doktora gidiyosun ayni sehirde birini bulunca cok hosuma gittiEvet bursdayım valla bende baya baya sallandı durduktan sonra mahallede komşu ile oturdum baya dışarda ..
Canım her gün kahvaltı öncesi 2 bardak su iç ve ardından salatalık ye hiç sorun yaşamazsın ben 3 aydır o şekilde ilerliyorum hiç olmadı ki normal zaman da da çok kabızlık sorunum olurdu hamilelikte baktım arttı hemen önlem aldımHanımlar bugün çok yoğundum nasıl iyisiniz inşallah
Ben bu aralar kabızlık dolayısıyla siskinlikten muzdaribim. Epey bir aylık hamile gibi geziyorum sonrası nolcak bakalım patlarım heralde
Evet birebir eğitimler çok pahali bende video izleyerek kendim yapayım diyorum umarım basarili olurum doğumu çok kolaylastiriyormus birde son aylarda nefes problemi çok olunca da baya ise yarıyor diye duydumHamile değilken çok rahat yapıyordum elbette birebir ders olsa çok daha iyi olabilir. Şimdi Zaten aşırı halsizlik ve bulantılarım var. Geçtiği zaman evde yine devam etmeyi düşünüyorum. Bir araştırayım dedim fiyatları çok yüksekti çünkü
canim çok geçmiş olsun sıkma canını o kadar çok örnek duydum ki hata payı ile ilgili sen anneliğini en güzel şekilde yapıyorsun Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sanadaKızlar ikili testin sonucu çıktı down sendromu riski sınıra yakına doktor nifty diye bir test önerdi.ilk telefon ettiler öğrenip eşimi aradım o gelince dayanamayıp agladım.sonra düşündüm miniğimi üzüyorum boşuna o ne olursa olsun kabulum.doktorun dediği testi yaptırmak istemiyorum çünkü olumsuzda çıksa aldırmıycam.baska bir doktora götürürüm sonuçları.risk tablosuna bakınca aslında yesil bölgedeyiz
Sizin işiniz de zor gurbette olmak hele en zoru olsa gerek. Ben annemlerdn 5 saat ötedeyim altı üstü sanki 10000 km var gibi. Değşen bşy yok malesef. Bayadr araştryodum aslında biyandan bakıcıyı. Bi arkadaşımın bakıcısı vardı genç kız daha 18 20 yaşlarnda faln. Çok çok memnun o. Onun abladına anlatmş durumu. Bu bahsettğm kişiler de yan komşum oluyo. Tanışmamştık daha. Bu siteye yeni taşındm sayılır. Kadın isterse ben bakarm demş. Bugn gttim konuştum iyi insanlara benziyolar. Evde bir anne ve 3 kızkardeş yaşıyolar. Erkek yok bu benm için güzel. Kızımı blmedğm erkeklern arasına bırakmk istemem. Gerçi zarar gelse kadndan da gelr ama işte allah korusn. Bakalım. Anlaştık gibi. Kızım da sevdi bu aileyi. Evlerine bırakcm yine malesf eşimin çalşma saatleri dolaysyla eve gelmk istemedi bu da. Evlernde kuşlar balıklar çiçekler faln var kıxımın çok hoşuna gtti. Allahım nolur bu kez doğru insanlar olsun. Bir ayda bin yıl yaşlandm ya.Çok iyi anlıyorum seni, dualarım seninle.İnşallah yavrucak da sen de mutlu olacağınız şekilde çözümlenir. Anne olarak senin içine kuşku girdiyse iş çevrene ve yakın hissettiğin komşu veya tanıdık kim varsa haber sal bence. Referanslı biri illaki çıkacaktır. 1 yaş için birkaç saat bile olsa bırakacağın yer, kimse çok önemli. Kameralı hizmet veren kreş tarzı bir yer bulunur mu bilmem ama ben oğlumu 7 aylıktan beri kreşe veriyorum. (Yurtdışındayım) Fransa'da kameralı yer bulamıyorum ama Kanada'da sürekli izliyorum. Türkiye özellikle doğu kesimini hiç bilmem ama maddi külfeti olsa bile böyle bir araştırmaya girsen... Oyun ve aktivite çağı... Ya da belki pratik zekalı ve hareketli bir hanım bulabilirsin inşallah
Ben de yalnızım biliyorsun, doğum zamanı için tasalanıyorum şimdi. Doğum hafta sonuna denk gelirse o gün eşim oğlumla ilgilenir ama ben yalnız doğum yaparım. Kabus gibi benim için bunları düşünmek. Yardımcı bulsak geçici, oğlumun en hareketli zamanları, biz dişlerimizi sıkıyoruz bazen, nadir de olsa yapıyor çocuk bu, yalnızken kadın iki tokat atsa... Annemden başkasını düşünemiyorum. Aramız şimdi iyi ama sağlık problemleri var, stentli, ameliyatlı annem. Ne zaman doğum yapacağım belli değil, ilki erken geldi. 2 ay babamı , evini bırak, 10 bin km gel nasıl diyeyim. Zor velhasıl-ı kelâm. Allah bir kolaylık , bir çıkış yolu göstersin inşallah hepimize canım.
Annem inatçıdır. İkinciyi duyduğundan beri konuşmuyr. Bu bakıcı sorunlarından bile haberi yok.Seni çok iyi anlıyorum. Doğu görevi ise daha da zor tabi ki. Annenle konuşmamanıza üzüldüm nasıl duruyor ki öyle. Umarım hemen geçer de bu süreci kolay atlatırsınız dua etmez olur muyum..
Canım bendede oluyor çok zorlayinca duphalac surup var ondan iciyorum iyi geliyor dene istersenHanımlar hemoroid sıkıntısı yaşayan var mı. Kabızlık sıkıntım olurdu ama rahatsız etmezdi geçerdi gün içinde hemoroid durumum. 2 gündür geçmedi. Gebeliğin ileriki aylarında bebeğin baskısından dolayı da artıyormuş malesef. Önerisi olan varmı.
Krem aldım bugun. İlerlesin istemiyorum hiçCanım bendede oluyor çok zorlayinca duphalac surup var ondan iciyorum iyi geliyor dene istersen
Evet kabızlık için. Hamilelikte cok zor normal gündeki gibi degil maalesef Allah hepimizin yardimcisi olsunKrem aldım bugun. İlerlesin istemiyorum hiçduphalac kabızlık önleyici dimi. Aksi gibi öyle bi durumumda olmadı bu aralar. Gözüm korktu ilerisi aylar için. Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?