2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada biz de rapunzelin saçlarını kestirdik dün kuaförde pek bir şeye benzemedi ama olsun durmadı hiç .
büyümüş de kuaföre gidermiş... zuzuuum çok da memnun değil sanki, kuaför ucundan alacağım demiş de kandırmış galiba kuzuyu

Ya benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
oyy sevsinler üçgen vücudunu benim kızlar büyük gelir. küçüğü de arkadaş yoldaş olur kuzuya. amaaa çok da gösterme kapiverirler elinden bak.

büyümeleri nasıl da uzak geliyor. babasının sakalları uzamış, tosbigin de hoşuna gitti seviyor eliyle. babasi senin de çıkacak oğlum sakalların diyor. yaaa kuzumun pamuk yüzünde sakal mi çıkacak diyorum. sanki hep bebek kalacak yakıştıramadım tontik yanaklarına

bu gece bizde de durum aynı. saatlerce süren uyku seronomisi. o uyuyana kadar benim uykum geldi yaww. giresunluca yazayim az bi çay içesim var. uyumazsam insallah

Canım çok geçmiş olsun dişleri var artık herşeyi koparır o. Sakin kalmak çok önemli ama çok zor öyle bir anda iyiki eşin varken olmuş.
Evet esim iyiki vardi yeni gelmisti banyodaydi gecti gitti birdahs yasatmasin Rabbim
Evet ben de bugun azıcık biseyler verdim..korkudan..gecmiyor ya 3 gun bitti..kuzu gibi az az yapiyor o da aglaya aglaya mahfoluyor..
Canin armut verdim demistim ya birde bugun sadece kahvalti verdm az once yapti baya cok sukur insallah rahatlamistir. Darisi senin kiza insallah
Evet canim valla Allah korusun bundan sonra baya dikkat ederim bnde veremiyorum zaten öğürüyor pure yada iyice bulamac yiyor.
ayyy en korktuğum bahar... çok geçmiş olsun canim. sakin olmak gerek ama o durumda sakin kalmak da mermer gibi bir irade istiyor. ben de panik oluyorum maalesef
Dilzar cim nasil oldugunu anlamadim bile hatta oksurmeden once kopardigini bile dusunmedim nasil gitti takildi. Allahtan esim gelmisti o ilkyardim egitimi aldi 2 kez biliyor bebeklere flan nasil kaptim kostum Allah korudu. Kimseye yasatmasin rabbim
Evet insan cok korkuyor baksana farketmiyor bebek cocuk cok dikkat etmek lazim

Sagolun kizlar korkumdan anneme flan anlatmadim buraya yaziyorum sadece sizde olmasaniz

CocoChanelmademoiselle çok sevindim kızının ilerleme göstermesine inşallah uyaran eksikliğindendir de tamamen kaybolur öyle olmasa bile eğitimle epey ilerleteceğiniz kesin

Aslihaydo biberon kullanıyor musun canım ondan olabilir. Yazdıklarını görünce kendimi gördüm ben de aylardır az da olsa vermeye çalışıyorum şimdi emiyor uyku arasında ve uykuya geçerken ama süt az olduğu kadar veriyorum. Şimdi bi de coronadan dolayı vermeye çalışıyorum şifa olsun diye. Sen de en azından günde 1-2 kere sağıp vermeye çalış kesilmesin belki döner tekrar memeye. Ben de her defasında pes edeceğim artık yeter diyorum kıyamıyorum bir türlü bırakamıyorum.

BKGK Kalppare aman diyim bol su verin bizim başımıza gelen gelmesin.

Jadesi ben de aynı öyle uykusuzluğuna diş diyorum sürekli ama ay oldu düzelme yok diş de yok kabarma yok Sanırım diş değil emzireceğim diye uyku düzenini bozdum çocuğun alışkanlık yaptı bu sefer.

misskokulumm swn de uyku arasında emziriyordun uyku düzeni bozuldu mu Göktuğun? Benim kızım şimdi uyutup yerine koymaya kalkınca kuş gibi ağzını açıyor gözü kapalı bir şekilde

Umudum- sena kuşumun tahlil sonuçları çıktı mı. İnşallah şifalar olsun. Bir rahatlasın inşallah. Helinnnnn kuzum nasıl oldun, anneler hastalanmamalı. Sistem çöküyor. yagmur1212 canım her ne kadar yaşadığımız yıl felaketlerle dolu olsada, güzel şeyleri umud etmekten başka yol yok diye düşünüyorum. Yanımızdaki o muazzam mucize hem bizi hayata daha çok bağlıyor hem de yaşam enerjisi veriyor. Bugünler de geçecek, ama umutsuzluğa kapılıp anı kaçırmamalıyız. Hergün büyüyen değişen birşeyler öğrenmeye çalışan, sana muhtaç, senden babasından başka kimsesi olmayan o muazzam can için ben hergün umutla uyanıyorum. Güzel yarınların umuduyla, sağlıkla...

Ben de ısrar ediyorum ama yıprandım ya aylar oldu
Bugün çalıştım her acıktığında geliyorum emzirip mama veriyorum bugün eşim diyor yorulma emmiyor zaten, dedim bir damlada olsa geleyim ilaç niyetine senin hesap oynaya zıplaya verdim rızıkları bol olsun sağlıkla büyüsünler

Umudum- canım bu kusma işi gerçekten çok zor bizim de başımızda ar mamadan kurtulamadık geçen hipp verdik yine kusmaya başladı. Ek gıdada da kabız olmasın diye su veriyorum kusuyor. Gerçekten çok zor sana da Allah kolaylık versin. İnşallah sadece midedendir başka bir sıkıntısı yoktur ve inşallah en kısa zamanda biter gider

K Kuf çok sevindim gelmiş geçmiş olsun

Bebişlere aktivite masası alan var mı erken mi yoksa
Alabilirsin bence düşünüyorsan. Şimdilik bacaklarını takmazsın yerde oynar. Ben ilk adım arabası aldım önü oyuncaklı yere yatırdım öyle oynuyor şimdilik.
misskokulumm göktuğ paşaya talip olunmaz mı hiç takımını sevsinler onun ya maşallah ben hala foto paylaşamıyorum yoksa minnak kızımla talip olurduk hemen
Ben de burdan başka bir yerde paylaşmıyorum çok gizemli oğluşum sosyal medyada yüzünü göstermedim daha
Bu nedir bu haydo ile başımız bağlı olmasa düşünürdük tabi
Neyse haydoyla anlaşamazlarsa aklında bulunsun
Ay yerim onları. Sakallanıp kıllanacaklar mı bunlar çok uzak geliyor şimdi biz de mi kaynana olacaz

Ver ver beslerim onu ben neler yaparım ona

Off ek gıdada en çok korktuğum şey Allah korumuş. Geçen gün bizim kız da karpuzu emerken koparıvermiş eşim ve annem varmış boğazında kalmış hemen gözleri kızarmış eşim almış sırtına vurup çıkarmış ben yoktum olsam ben de çok telaş yapardım
Haydaa siz bu yüzden mi ayrı eve çıktınız daha haftasında tüm sülaleyi evde yatılı ağırla diye mi? Ne saçma olmuş gitsin annesinin evinde kalsın görümcen senin evin ne alaka taze bebeğiyle
Ver ver beslerim onu ben neler yaparım ona
Biliyorum zaten becerikli kadınsın maşallah benim kaynanam da öyledir. Kaynana nın imajı bende bu olunca hemen bizim kıza yakıştırdım seni ve oğlunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…