büyümüş de kuaföre gidermiş... zuzuuum çok da memnun değil sanki, kuaför ucundan alacağım demiş de kandırmış galiba kuzuyuBu arada biz de rapunzelin saçlarını kestirdik dün kuafördepek bir şeye benzemedi ama olsun durmadı hiç .
oyy sevsinler üçgen vücudunuYa benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
bu gece bizde de durum aynı. saatlerce süren uyku seronomisi. o uyuyana kadar benim uykum geldi yaww. giresunluca yazayim az bi çay içesim var.Oynamama az kaldı doktorum nerde8 de girdim odaya uyusun diye 10 15 dk anca uyudu şimdi dişine granül sürdüm bakalım uyuyacak mı yoksahep memede kalmak istiyor saati bu saatlere çekerse işim var bu kızla gece zor dayanıyorum zaten bi de bu saatte emzirmeye başlarsam mememi kesip ağzına verme düşüncem var
Evet esim iyiki vardi yeni gelmisti banyodaydi gecti gitti birdahs yasatmasin RabbimCanım çok geçmiş olsun dişleri var artık herşeyi koparır o. Sakin kalmak çok önemli ama çok zor öyle bir anda iyiki eşin varken olmuş.
Canin armut verdim demistim ya birde bugun sadece kahvalti verdm az once yapti baya cok sukur insallah rahatlamistir. Darisi senin kiza insallahEvet ben de bugun azıcık biseyler verdim..korkudan..gecmiyor ya 3 gun bitti..kuzu gibi az az yapiyor o da aglaya aglaya mahfoluyor..
Evet canim valla Allah korusun bundan sonra baya dikkat ederim bnde veremiyorum zaten öğürüyor pure yada iyice bulamac yiyor.Allah korumuş canim..verilmiş sadakaniz varmış..oğlum yerde oynarken yerde minik bir karpuz kabugu parcasi bulmuştu bebekken.o kabuk nerdeydi nerden buldu..iki kup seker kadar bir ucgen parca.bi baktim hık hık diyor Allah Allah noldu diye sırtina bir vurdum ağzından parca firladi uctu..şok oldum..o an orda olmasam belki de ölecekti.ya da noluyor diye vurmasam kucaklasam falan belki icine kacacakti.yerde birşeyler dustu mu diye hep kontrol etmek gerek artik..Allah korusun bebeklerimizi..ben veremiyorum parca koparır diye..burda krep pancake verenler var.ben denedim kocaman kopardi korktum agzindan aldim.kendim minicik koparik damagina yerlestiriyorum.
Dilzar cim nasil oldugunu anlamadim bile hatta oksurmeden once kopardigini bile dusunmedim nasil gitti takildi. Allahtan esim gelmisti o ilkyardim egitimi aldi 2 kez biliyor bebeklere flan nasil kaptim kostum Allah korudu. Kimseye yasatmasin rabbimayyy en korktuğum bahar... çok geçmiş olsun canim. sakin olmak gerek ama o durumda sakin kalmak da mermer gibi bir irade istiyor. ben de panik oluyorum maalesef
Evet insan cok korkuyor baksana farketmiyor bebek cocuk cok dikkat etmek lazimBKGK canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun soğukkanlı olmak lazım ama o an insanın eli ayağı kitleniyor eşinin olduğu zamana denk gelmiş iyi ki. Haftasonu kuzenim gelmişti 3 yaşında ki kızı burnuna oynarken mısır kaçırmış nasıl telaş yaptık korktu çocukta neyseki erkekler daha soğukkanlı babası geldide hemen çıkardı ama korkusu yetti
Bugün çalıştım her acıktığında geliyorum emzirip mama veriyorum bugün eşim diyor yorulma emmiyor zaten, dedim bir damlada olsa geleyim ilaç niyetine senin hesap oynaya zıplaya verdim rızıkları bol olsun sağlıkla büyüsünlerBen de ısrar ediyorum ama yıprandım ya aylar oldu
Ama ben bu rapunzeli yerim. Kuşum benim. Allahım sağlık versin Sena’ mıza. MaaiallahBu arada biz de rapunzelin saçlarını kestirdik dün kuafördepek bir şeye benzemedi ama olsun durmadı hiç .
Alabilirsin bence düşünüyorsan. Şimdilik bacaklarını takmazsın yerde oynar. Ben ilk adım arabası aldım önü oyuncaklı yere yatırdım öyle oynuyor şimdilik.Bebişlere aktivite masası alan var mı erken mi yoksa
misskokulumm göktuğ paşaya talip olunmaz mı hiç takımını sevsinler onun ya maşallah ben hala foto paylaşamıyorum yoksa minnak kızımla talip olurduk hemen
Neyse haydoyla anlaşamazlarsa aklında bulunsunBu nedir buhaydo ile başımız bağlı olmasa düşünürdük tabi
Ay yerim onları. Sakallanıp kıllanacaklar mı bunlaroyy sevsinler üçgen vücudunubenim kızlar büyük gelir. küçüğü de arkadaş yoldaş olur kuzuya. amaaa çok da gösterme kapiverirler elinden bak.
büyümeleri nasıl da uzak geliyor. babasının sakalları uzamış, tosbigin de hoşuna gitti seviyor eliyle. babasi senin de çıkacak oğlum sakalların diyor. yaaa kuzumun pamuk yüzünde sakal mi çıkacak diyorum. sanki hep bebek kalacakyakıştıramadım tontik yanaklarına
Ver ver beslerim onu ben neler yaparım onaUmudum- maşallah kız bu ne güzellik nazar değmesin gözler kirpikler saçlar bizim de çok ama sizinki gürmüş baya kestirdiğin iyi olmuş zor olur.
misskokulumm böyle damada böyle kaynanaya talip olunur. Al bizim kızı da besle azıcık boğazı açılsın
Oy Göktuğ paşam. Maaşallah sana gülen yüzün solmasın Allahım esirgesin.Ya benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
Off ek gıdada en çok korktuğum şey Allah korumuş. Geçen gün bizim kız da karpuzu emerken koparıvermiş eşim ve annem varmış boğazında kalmış hemen gözleri kızarmış eşim almış sırtına vurup çıkarmış ben yoktum olsam ben de çok telaş yapardımAz once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
Haydaa siz bu yüzden mi ayrı eve çıktınız daha haftasında tüm sülaleyi evde yatılı ağırla diye mi? Ne saçma olmuş gitsin annesinin evinde kalsın görümcen senin evin ne alaka taze bebeğiyleKaynanagili kizinin yanina gondermistm iste bugn gece gelecekler ve kizi da gelecek dha cocuga bakamiyomus da 40 ıni da cikarcaklarms benm evde kalacaklar ondan dolayi bi can sıkıntım var işte. Ev işi de bitti bugn de az yer vardi yaptm şükür bitti. Oglus da gece uykusuna yatirmak cok zor olmaya başladı duzeni otutturamadk daha. Bi kac bisyler ogrendm gorumcemn bana yaptigi syleri cok sinirli ofkeliyim ve napicam bilmiyorm yine geliyo ve kac gun kalir bilemem
Biliyorum zaten becerikli kadınsın maşallah benim kaynanam da öyledir. Kaynana nın imajı bende bu olunca hemen bizim kıza yakıştırdım seni ve oğlunuVer ver beslerim onu ben neler yaparım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?