2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada biz de rapunzelin saçlarını kestirdik dün kuaförde pek bir şeye benzemedi ama olsun durmadı hiç .
Oyy sena kuzusu bu ne güzelliktir böyle Rabbim esirgesin korusun seni ve tüm yavru melekleri bir an önce şifalar versin inşallah

Aklımızdaydınız iyi oldu yazdığınız. Herşey daha güzel olmuş daha da güzel olacaktır inşallah.

Canım benim merak ettik sizi kızın inşallah hızlı şekilde gelişir Rabbim sabırlar versin size yardımcınız olsun inşallah

Burda paylaşıyorum . Kendi sosyal medyamda değil de senoşun kendi instagramında paylaşıyorum fotolarını . Sadece biz ve anneanne dayı amca filan var orda
Umudum- kuaförde ilk randevummusss bak seen
Yaaa ne sandınız
Yaaa Çok tatlı olmuş üstüne hele
Teşekkür ederiz teyzesi
Oyy sena kuzusu bu ne güzelliktir böyle Rabbim esirgesin korusun seni ve tüm yavru melekleri bir an önce şifalar versin inşallah
Amin amin inşallah , sizin de dişiniz hayırlı olsun biz de gözlüyoruz daha gelen giden yok
Umudum- ne kadar da mutlu her şey mi yakisir prensese ya kuzu masallah sana
Baktıkça gülüyorum saçlarına

Göktuğ paşam da afiyetler olsun yarasın löp löp et olsun sarımsak bende katayım soğanla az koyuyorum ben valla kuzum hiçbakmıyorum ne yedirilir ne yedirilmez bal vermiyorum inek sütünü vermiyorum harici hepsini deniyorum çok şükür tepki vermedi vücudu löp löp yiyor cennet hurması verdim biraz önce de

Bu arada biz de rapunzelin saçlarını kestirdik dün kuaförde pek bir şeye benzemedi ama olsun durmadı hiç .
Yaaa yerimmmm ne tatlı bluzun kaybolsun emi tam da günün önemine göre giyinmiş cimcime
Bende aldm avokado ama nasl verecegm bilemedm direk ezip mi veriliyor.?
Sen nerelerdesin kız evinin işlerini bitirebildin mi naptın? Kadir kuzusu nasıl? Avokado sertse bikaç gün tezgahta dursun yanına da elma koy yumuşasın olgunlaşsın. Yumuşayınca direk ezersin ben labneyle karıştırıp veriyorum ceviz de çekiyorum içine sabah kahvaltısına. Meyve püresine de koyabilirsin

Yiyo çok şükür o konuda sıkıntı yok maşallah yine de dansa devam edip etmeme arasındaki ince çizgideyim daha şimdi halayını çektim oturdum dinleniyorum
Ah onda sıkıntı olmasın doysun önemli olan o haydo gelsin bide ben deneyim diycem de bu sefer nikah düşmez sende de maşallah bütün danslar var dünürcüm estetik vücut işte

Yemek konusu imtihanın oldu yavrum benim annelik zor çok zor o doymayınca sen doyamazsın yiyip kusarsa nasıl olacak inşallah en kısa sürede geçer yavrum

Ben de diyorum günü önemi ne acaba , üstündeki yazıyı ben ekledim
Yemek konusu imtihanın oldu yavrum benim annelik zor çok zor o doymayınca sen doyamazsın yiyip kusarsa nasıl olacak inşallah en kısa sürede geçer yavrum
Ayy inşallah geçer. Valla yemeyen çocuk çok zor . Kusması da ayrı zor .
Kızlar bı arada benim oğlana 2 tür suluk aldım içmiyor onlarla anca diş kaşıyor. Bardaktan içiriyorum ben de direk. Önce kedi gibi diliyle yalıyordu artık içiyor baya
Ben suyu içirmekte zorlanıyorum . Kaşıkla az as veriyorum . Acaba alıştırma bardağı mı alsam diyorum bende .
Konsepte uygun kıyafeti peki ah maşallah kuzuma saçını kestirmişsiniz çok mutsuz işte kadın her yaşta kadın kırıklarımı aldırınca bende aynaya böyle bakıyorum
Miss de kıyafeti sanmış sanırım ama o sonradan ekleme yazı aylık konseptlerimizde de kullanıyorum bu yazılardan

Hanımla maşallah hepinize neler neler yediriyorsunuz. Ben pek çeşit gidemiyorum malesef. Akşamdan yapıyorum onu ertesi gün annemde yediriyor. Biraz daha abansam iyi olacak
Valla ben de okudukça maşallah diyorum . Ben daha haşlama veriyorum sadece . Patates , havuç , kabak . Bugün de yeşil fasülye verdim . Meyve olarak da muz . Şeftali ve elma sevmedi . Yoğurt veriyorum . Hep tek öğün veriyorum , o da az az . Bugün mesela iki tatlı kaşığı bile etmez verdiğim . Korkumdan da veremiyorum kusarsa diye . Sebzeleri verirken soğanla haşlıyorum, soğanı da eziyorum içine . Bir çok günü de boş geçiyorum

Bende tek öğündüm işteysen annem veriyordu sadece 3 4 gündür akşamda vermeye başladım. Ama aynı sabahki oluyor genelde yiyemiyor püreyi çorbayı tekrar veriyorum valla napayım tatsız tutsuz arada israf olmasın diye yiyorum ama oğlan daha iştahlı yiyor benden bende görüyorum hep diyorum Nisan annelerinin maşallahı var Çok iyisiniz ek gıda olayında hanımlar bravo

Kızlar bı arada benim oğlana 2 tür suluk aldım içmiyor onlarla anca diş kaşıyor. Bardaktan içiriyorum ben de direk. Önce kedi gibi diliyle yalıyordu artık içiyor baya
Canim benimkide icmiyor biberonla iciriyorum. Alistirma bardagi almistim dis kasiyor

Umudum- rezil oldum ayy tekrar baktım yazıymış ben de tişörtü nerden bulmuş hiç böyle yazılı görmemiştim diyorum uygulamanın adı ne bende var bi tane de yok böyle resimler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…