Sagol cnm. Allahim kimseye gostermesinBKGK geçmiş olsun Karya prensesime. Bir anlık benim de çok korktuğum. Allahım esirgesin. Bir daha göstermesin.
Ya benim oğlan hep ayakta durmak istiyo oturunca çığlık kıyametAlabilirsin bence düşünüyorsan. Şimdilik bacaklarını takmazsın yerde oynar. Ben ilk adım arabası aldım önü oyuncaklı yere yatırdım öyle oynuyor şimdilik.
Ben de burdan başka bir yerde paylaşmıyorum çok gizemli oğluşum sosyal medyada yüzünü göstermedim daha
Neyse haydoyla anlaşamazlarsa aklında bulunsun
Ay yerim onları. Sakallanıp kıllanacaklar mı bunlarçok uzak geliyor şimdi biz de mi kaynana olacaz
Ayakta duyabiliyorsa al tabi normal kullanırsın benimki ayakta tutunca zıplamaya başlıyorYa benim oğlan hep ayakta durmak istiyo oturunca çığlık kıyametbelki masa alsam iyi olur dedim
Amin inşallahAma ben bu rapunzeli yerim. Kuşum benim. Allahım sağlık versin Sena’ mıza. Maaiallah
Banyo sonrası kurutmak zor oluyordu . Bir de kış geldi hasta olmasın dedim . Son bir haftadır ki kusması çok başka . 7. Ayımıza geldik kusmadığımjz gün toplasan 5 gün yoktur . Ama bu son bir hafta ki kustugu gibi hiç kusmadı . Düşün düşün bir hal oldum. Biberonun ucu büyük ondan mı , ek gıdadan mı , gaz almayı pek yapmıyoruz ondan mı , son zamanlarda beslenme sonrası dik tutmayı bıraktık ondan mı ,mama değişikliği yaptık ondan mı , midesini mi üşütüyor yoksa enfeksiyon mu ... bütün ihtimalleri düşünüyorum. Bugun tekrar 1 numara biberon ucu ile içirdi eşim . Ve beslenme sonraları gaz almasak da 15 dk dik tuttuk . Çok şükür bugun kusma olmadı .Umudum- maşallah kız bu ne güzellik nazar değmesin gözler kirpikler saçlar bizim de çok ama sizinki gürmüş baya kestirdiğin iyi olmuş zor olur.
misskokulumm böyle damada böyle kaynanaya talip olunur. Al bizim kızı da besle azıcık boğazı açılsın
Aha benim kız hoppaladan dolayı oldu bizim. Ayağa kalma ve oturmaya çalışma bizde de var. Yatarken kalkıp yan oturuyor hatta yan yan bişeylere uzanmaya başladı. Sanırım yakında yengeç gibi yan yan gidecekAyakta duyabiliyorsa al tabi normal kullanırsın benimki ayakta tutunca zıplamaya başlıyorkurbağacık gibi aynı
Amin inşallahyarın gideceğiz doktora sonuçlar için . İdrar I veremedik , kültür vermiştik .bir de kan verdik . Allah sağlık versin bütün kuzucuklara.
Banyo sonrası kurutmak zor oluyordu . Bir de kış geldi hasta olmasın dedim . Son bir haftadır ki kusması çok başka . 7. Ayımıza geldik kusmadığımjz gün toplasan 5 gün yoktur . Ama bu son bir hafta ki kustugu gibi hiç kusmadı . Düşün düşün bir hal oldum. Biberonun ucu büyük ondan mı , ek gıdadan mı , gaz almayı pek yapmıyoruz ondan mı , son zamanlarda beslenme sonrası dik tutmayı bıraktık ondan mı ,mama değişikliği yaptık ondan mı , midesini mi üşütüyor yoksa enfeksiyon mu ... bütün ihtimalleri düşünüyorum. Bugun tekrar 1 numara biberon ucu ile içirdi eşim . Ve beslenme sonraları gaz almasak da 15 dk dik tuttuk . Çok şükür bugun kusma olmadı .
Valla harikasın 4 öğüne çıkarmışsınSevgi22884550 ben de artık 4 öğün veriyorum ek gıdasını. Sabah yumurta labne muz (içine tahin pekmez ekliyorum) yanında ıhlamur ya da nane veriyorum. Öğlen sebze yemeği ( peynir altı suyu ve kemik suyu ile) ve yoğurt akşam çorba veriyorum. Yatmadan meyve püresi. Çorbaları tuZsuz salçasız baharatsız pişirip Ata ya ayırıyorum bizimkini sonradan tatlandırıyorum. Bazen karışık omlet yapıyorum. Ona yemek yapmak da yedirmek de çok keyifli .
Ayakta duyabiliyorsa al tabi normal kullanırsın benimki ayakta tutunca zıplamaya başlıyorkurbağacık gibi aynı
Ya dişleri var mı ki çiğniyor maşallah onaValla yedikçe miktarda öğünde artıyor sizde de öyle olur verdikçe ben baya baya bişeyler veriyorum çiğnemeye alıştı zaten
Götürdünüz mü hiç çocuk gastroentolojiye bi arkadaşımın başına gelmişti daha ben hamileyken böyle kusmaları çok olursa direk gastroya götür. Kaç doktor gezdik tanı koyamadılar o koydu dedi. Bi şurup başladı hemen düzeldi demişti.neydi problemi tam bilemiyorum ama basit bişeydi. Boşa yormuşuz hem kendimizi hem çocuğu demişti.Amin inşallahyarın gideceğiz doktora sonuçlar için . İdrar I veremedik , kültür vermiştik .bir de kan verdik . Allah sağlık versin bütün kuzucuklara.
Banyo sonrası kurutmak zor oluyordu . Bir de kış geldi hasta olmasın dedim . Son bir haftadır ki kusması çok başka . 7. Ayımıza geldik kusmadığımjz gün toplasan 5 gün yoktur . Ama bu son bir hafta ki kustugu gibi hiç kusmadı . Düşün düşün bir hal oldum. Biberonun ucu büyük ondan mı , ek gıdadan mı , gaz almayı pek yapmıyoruz ondan mı , son zamanlarda beslenme sonrası dik tutmayı bıraktık ondan mı ,mama değişikliği yaptık ondan mı , midesini mi üşütüyor yoksa enfeksiyon mu ... bütün ihtimalleri düşünüyorum. Bugun tekrar 1 numara biberon ucu ile içirdi eşim . Ve beslenme sonraları gaz almasak da 15 dk dik tuttuk . Çok şükür bugun kusma olmadı .
Canım çok çok geçmiş olsun evet her durum için yapılacaklar bilmek ve soğuk kanlı olmak lazım ama anne olunca çok zor oluyor işte ben korkumdan bütün veremiyorum sen anlatınca bi müddet daha vermem sanırımAz once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
Ya gece emmeleri falan yormaya başladı huy değiştirdi cadı gidip gidip kontrol ediyorum uyumadığımda üstünü açmış Buz gibi olmuş ayaklar falan uyku tulumu var 2 tane ama büyük ikisinde şart oldu almak küçüğünübu gece bizde de durum aynı. saatlerce süren uyku seronomisi. o uyuyana kadar benim uykum geldi yaww. giresunluca yazayim az bi çay içesim var.uyumazsam insallah
Bizim baya diş yerleri şişti şekil aldı ama atak yok@CocoChanelmademoiselle çok sevindim kızının ilerleme göstermesine inşallah uyaran eksikliğindendir de tamamen kaybolur öyle olmasa bile eğitimle epey ilerleteceğiniz kesin
@asli emre biberon kullanıyor musun canım ondan olabilir. Yazdıklarını görünce kendimi gördüm ben de aylardır az da olsa vermeye çalışıyorum şimdi emiyor uyku arasında ve uykuya geçerken ama süt az olduğu kadar veriyorum. Şimdi bi de coronadan dolayı vermeye çalışıyorum şifa olsun diye. Sen de en azından günde 1-2 kere sağıp vermeye çalış kesilmesin belki döner tekrar memeye. Ben de her defasında pes edeceğim artık yeter diyorum kıyamıyorum bir türlü bırakamıyorum.
BKGK @sekerpare5939 aman diyim bol su verin bizim başımıza gelen gelmesin.
Jadesi ben de aynı öyle uykusuzluğuna diş diyorum sürekli ama ay oldu düzelme yok diş de yok kabarma yok Sanırım diş değil emzireceğim diye uyku düzenini bozdum çocuğun alışkanlık yaptı bu sefer.
misskokulumm swn de uyku arasında emziriyordun uyku düzeni bozuldu mu Göktuğun? Benim kızım şimdi uyutup yerine koymaya kalkınca kuş gibi ağzını açıyor gözü kapalı bir şekilde
İçtim içtim çayımı. Erken uyuyunca güzel uykumu alıyorum da. O zaman da kendimi makine gibi hissediyorum. Evde çay bile etkinlik oluyor sanki. Öylee işte şimdi uyumacaYa gece emmeleri falan yormaya başladı huy değiştirdi cadı gidip gidip kontrol ediyorum uyumadığımda üstünü açmış Buz gibi olmuş ayaklar falan uyku tulumu var 2 tane ama büyük ikisinde şart oldu almak küçüğünüyani şimdi yatıp uyusam aslında uykumu alırım ama ben çay içtim falan eee bende bebek 1 tane malum ona enerjim var 3 olsa düşerdim yatağa kesin sen uyusan en büyük hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?