2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya benim oğlan hep ayakta durmak istiyo oturunca çığlık kıyamet belki masa alsam iyi olur dedim

S Susam_tanesi evet ben de uyutup emzirdim 2 ay hiç uyanıkken emmedi uyutup emzirip bıraktım sonra sonra uyandıkça gityim tekrar uyutup emzirdim falan. Sonra uyanıkken de emmeye başlayınca bıraktım şükür. Yine de bazen tam emmiyor oyun yapıyor uyanıkken o zaman uyurken veriyorum yine. Benimki dalıyor çok şükür emiyor dalınca bırakıyorum uykuya devam ediyor çok bozulmadı düzeni o açıdan ama bozulsa da göze almıştım ben emsin yeterki diye tüm gündüz uykuları boyunca yanındaydım

Sevgi22884550 ben de artık 4 öğün veriyorum ek gıdasını. Sabah yumurta labne muz (içine tahin pekmez ekliyorum) yanında ıhlamur ya da nane veriyorum. Öğlen sebze yemeği ( peynir altı suyu ve kemik suyu ile) ve yoğurt akşam çorba veriyorum. Yatmadan meyve püresi. Çorbaları tuZsuz salçasız baharatsız pişirip Ata ya ayırıyorum bizimkini sonradan tatlandırıyorum. Bazen karışık omlet yapıyorum. Ona yemek yapmak da yedirmek de çok keyifli .

BKGK fotoğraftaki gibi oturuyor canım ama güven olmuyor tabi kendini öne arkaya atıyor yanından ayrılmıyoruz otururken hiç. Oyuncakları baya oturarak oynuyoruz ben arkasında oluyorum önüne koyuyorum o şekilde oynuyoruz fotoğraf çekerken 5 dk falan oturdu o şekilde mesela. Öne atılıyor uzanıyor bu ara tutup kalkma pratiği yapıyor yavaştan.tehlike çanları çalıyor artık

misskokulumm Ben de göze aldım canım hatta uyku eğitimi bile vermeyi düşünmüyorum sırf bu yüzden çünkü destekli uyutmaya giriyor benim ki ama başka türlü emmez yani emiyor da iki çekip bırakıyor uyurken baya çekiyor fırt fırt duyuyorum sütün akışını. Benimki de dalıyor dalmasına ama koyunca hemen kafasını titreterek ağzını açıyor çok dikkatli yavaşça koyuyorum uyanmıyor ama her yarım saatte bir uyanıyor. Yarım saat çok az değil mi yoksa normal mi bilemedim ben de artık. Gündüz yarım saatte bazen uykusunu alıyor açıyor gözleri uyandırıyorum ama bazen gözleri kapalı ağlıyor o zaman geri uyutmak için ya kucak pış pış ya da meme vermem gerekiyor. Bölünüyor uykuları.

Ama ben bu rapunzeli yerim. Kuşum benim. Allahım sağlık versin Sena’ mıza. Maaiallah
Amin inşallah yarın gideceğiz doktora sonuçlar için . İdrar I veremedik , kültür vermiştik .bir de kan verdik . Allah sağlık versin bütün kuzucuklara.
Banyo sonrası kurutmak zor oluyordu . Bir de kış geldi hasta olmasın dedim . Son bir haftadır ki kusması çok başka . 7. Ayımıza geldik kusmadığımjz gün toplasan 5 gün yoktur . Ama bu son bir hafta ki kustugu gibi hiç kusmadı . Düşün düşün bir hal oldum. Biberonun ucu büyük ondan mı , ek gıdadan mı , gaz almayı pek yapmıyoruz ondan mı , son zamanlarda beslenme sonrası dik tutmayı bıraktık ondan mı ,mama değişikliği yaptık ondan mı , midesini mi üşütüyor yoksa enfeksiyon mu ... bütün ihtimalleri düşünüyorum. Bugun tekrar 1 numara biberon ucu ile içirdi eşim . Ve beslenme sonraları gaz almasak da 15 dk dik tuttuk . Çok şükür bugun kusma olmadı .

Ayakta duyabiliyorsa al tabi normal kullanırsın benimki ayakta tutunca zıplamaya başlıyor kurbağacık gibi aynı
Aha benim kız hoppaladan dolayı oldu bizim. Ayağa kalma ve oturmaya çalışma bizde de var. Yatarken kalkıp yan oturuyor hatta yan yan bişeylere uzanmaya başladı. Sanırım yakında yengeç gibi yan yan gidecek

Demek sizin mideden canım bu dik tutma gaz alma falan hep mideyi gösteriyor

Valla harikasın 4 öğüne çıkarmışsın yedirmek çok keyifli aynen o ağzını açtıkça yuttukça mutlu oluyorsun Ama ek gıda uğraş istiyor gerçekten biraz daha yüklenmem gerektiğinin farkındayım oysaki emzirmek pek kolaymış yada mama vermek memeyi alsın mamayı alsın doysun tamamdır

Kizlar benim kizin kafasinin yani.ozellikle sok kisim yatmadan farkettim biraz cokuk gibi resimdeki cocukta etiketledim kismi
Normal mi acaba ya kafama takıldı. Orada ne olabilir ki. Bungildak gibi hafif belli belirsiz bir cokukluk esim normal diyor ama sizinkiler nasil

Eklentiler

• Screenshot_20201102-232339.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 33
Götürdünüz mü hiç çocuk gastroentolojiye bi arkadaşımın başına gelmişti daha ben hamileyken böyle kusmaları çok olursa direk gastroya götür. Kaç doktor gezdik tanı koyamadılar o koydu dedi. Bi şurup başladı hemen düzeldi demişti.neydi problemi tam bilemiyorum ama basit bişeydi. Boşa yormuşuz hem kendimizi hem çocuğu demişti.

Canım çok çok geçmiş olsun evet her durum için yapılacaklar bilmek ve soğuk kanlı olmak lazım ama anne olunca çok zor oluyor işte ben korkumdan bütün veremiyorum sen anlatınca bi müddet daha vermem sanırım

bu gece bizde de durum aynı. saatlerce süren uyku seronomisi. o uyuyana kadar benim uykum geldi yaww. giresunluca yazayim az bi çay içesim var. uyumazsam insallah
Ya gece emmeleri falan yormaya başladı huy değiştirdi cadı gidip gidip kontrol ediyorum uyumadığımda üstünü açmış Buz gibi olmuş ayaklar falan uyku tulumu var 2 tane ama büyük ikisinde şart oldu almak küçüğünü yani şimdi yatıp uyusam aslında uykumu alırım ama ben çay içtim falan eee bende bebek 1 tane malum ona enerjim var 3 olsa düşerdim yatağa kesin sen uyusan en büyük hakkın

Bizim baya diş yerleri şişti şekil aldı ama atak yok ya durup dururken de böyle uyku düzeni bozulmaz dedim diştir diue tahmin ediyorum

İçtim içtim çayımı. Erken uyuyunca güzel uykumu alıyorum da. O zaman da kendimi makine gibi hissediyorum. Evde çay bile etkinlik oluyor sanki. Öylee işte şimdi uyumaca

Bu arada uyuttuktan sonra da iki kere uyandı şu saate kadar sapsik surat. Sabaha kadar mesaideyiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…