minikbebegim9640 kiz nerelerdesin sen :)
Kaynanagili kizinin yanina gondermistm iste bugn gece gelecekler ve kizi da gelecek dha cocuga bakamiyomus da 40 ıni da cikarcaklarms benm evde kalacaklar ondan dolayi bi can sıkıntım var işte. Ev işi de bitti bugn de az yer vardi yaptm şükür bitti. Oglus da gece uykusuna yatirmak cok zor olmaya başladı duzeni otutturamadk daha. Bi kac bisyler ogrendm gorumcemn bana yaptigi syleri cok sinirli ofkeliyim ve napicam bilmiyorm yine geliyo ve kac gun kalir bilememYaaa yerimmmm ne tatlı bluzun kaybolsun emitam da günün önemine göre giyinmiş cimcime
Sen nerelerdesin kızevinin işlerini bitirebildin mi naptın? Kadir kuzusu nasıl? Avokado sertse bikaç gün tezgahta dursun yanına da elma koy yumuşasın olgunlaşsın. Yumuşayınca direk ezersin ben labneyle karıştırıp veriyorum ceviz de çekiyorum içine sabah kahvaltısına. Meyve püresine de koyabilirsin
Ben 4 öğüne çıkardım bu araHanımla maşallah hepinize neler neler yediriyorsunuz. Ben pek çeşit gidemiyorum malesef. Akşamdan yapıyorum onu ertesi gün annemde yediriyor. Biraz daha abansam iyi olacak
Bende denedim bugün bardaktan içiyor vallaKızlar bı arada benim oğlana 2 tür suluk aldım içmiyor onlarla anca diş kaşıyor. Bardaktan içiriyorum ben de direk. Önce kedi gibi diliyle yalıyordu artık içiyor baya
Geçmiş olsun kuzumAz once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
Yabancı mı var ne rezil olacakmışsınUmudum- rezil oldum ayy tekrar baktım yazıymış ben de tişörtü nerden bulmuş hiç böyle yazılı görmemiştim diyorum uygulamanın adı ne bende var bi tane de yok böyle resimler falan
Canım çok geçmiş olsun dişleri var artık herşeyi koparır o. Sakin kalmak çok önemli ama çok zor öyle bir anda iyiki eşin varken olmuş.Az once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
Evet ben de bugun azıcık biseyler verdim..korkudan..gecmiyor ya 3 gun bitti..kuzu gibi az az yapiyor o da aglaya aglaya mahfoluyor..Canim benimkide az once yapti yine sert bir parca birsey bakalim.bugun ek gida vermicem sabah kahvalti vermistim ama 1 2 gun duzelsin sonra devam ederim. Baya huzursuz cunku
Distir o dis :)
Allah korumuş canim..verilmiş sadakaniz varmış..oğlum yerde oynarken yerde minik bir karpuz kabugu parcasi bulmuştu bebekken.o kabuk nerdeydi nerden buldu..iki kup seker kadar bir ucgen parca.bi baktim hık hık diyor Allah Allah noldu diye sırtina bir vurdum ağzından parca firladi uctu..şok oldum..o an orda olmasam belki de ölecekti.ya da noluyor diye vurmasam kucaklasam falan belki icine kacacakti.yerde birşeyler dustu mu diye hep kontrol etmek gerek artik..Allah korusun bebeklerimizi..ben veremiyorum parca koparır diye..burda krep pancake verenler var.ben denedim kocaman kopardi korktum agzindan aldim.kendim minicik koparik damagina yerlestiriyorum.Az once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
ayyy en korktuğum bahar... çok geçmiş olsun canim. sakin olmak gerek ama o durumda sakin kalmak da mermer gibi bir irade istiyor. ben de panik oluyorum maalesefAz once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
Gecmis olsun blupİyiyim canım sen nasılsın? Evet taş düşmüş ultrason temiz çıktı çok şükür.
Allahım yaa haydoma bak senEvet suyu bizde siringayla veriyoruz dün mama aldırdım biberona koydum çiğnedi ya nasıl mama içilir bilmiyohâlbuki emzik tutuyo ama ucu farklı ya anlam veremedi
MasAllah..pek becerikli gördüm seni.Kızlar bakın giymedigim çoraplardan çorap bebek yaptım haydom nasıl seviyo siz de yapmak isterseniz yumuşacık çok tatlı ve cokk basit youtube da yapılışı var
Cocomm canim..gülüm dualarımiz seninleydi ❤Selam arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir..
Merak eden arkadaşlar için son durumumuz için bilgilendirmek istedim.uzun zamandır telefonla çok haşır neşir olamıyorum kızımın telefon tv tablet vs görmemesi lazım.Biz şuan için iyiyiz çok şükür.kızıma bu tanı konulduğu günden beri yoğun bi araştırma içine girmiştik.Siirt’te özel eğitim alan mezunu bi öğretmen bulamamıştık.Isparta’ya gittik apar topar orda bi rehabilitasyon merkeziyle görüştük bi öğretmen bulduk fakat haftalık 4 saat eğitim verebiliyordu sadece bu da benim kızım için yetersizdi.bazı konularda da anlaşamadık.üstelik eşimin tayininin çıkmasına da 8 ay gibi bi süre olduğu için babasından ayrı kalmasının kızım için daha yıpratıcı olacağını düşündüm.Siirte tekrar geri döndük ve burda MEB a bağlı özel eğitim uygulama okulunda çalışan bi özel eğitim öğretmeni bulduk.hergün kızıma 2 saat eğitim veriyor.kızımın bazı taklit becerileri gelişmeye başladı bu süreçte.mesela kardeşine mama yedirirken oda kaşığı alıp yedirmeye çalışıyor,ağzını ıslak mendille siliyor.bizden ne görürse yavaş yavaş uygulamaya başlıyor.bu bile bizim için çok büyük bi adım.önümüzde uzun bi zaman var katedeceğimiz çok yol var.ama başlangıçta şuan için iyiyiz.çok üstüne düşmemiz gerekiyor.hocanın öğrettiklerini evde kendim de tekrar ettirmeye çalışıyorum.biraz zor oluyor bebeğim de olunca ama Allahtan annemi getirdim yanımda o destek oluyor bana sağolsun.kızıma rapor çıkartmadık.farklı farklı psikiyatristlere götürdük,kimi ağır otizm dedi,kimi atipik otizm dedi,kimi sadece uyaran eksikliği dedi..özel eğitim öğretmenleri ise otizm var ama ağır değil ve yaşı küçük düzelir dedi.kendi imkanlarımızla eğitim verdiriyoruz.ayrıca çocuk nörolojiside emar eeg çekti orda da bi sorun yok çok şükür.bu derdin tek çaresi eğitim başka yolu yok
oğlumda ise 5 buçuk aylıkken başladık ek gıdaya.sorun yok çok şükür onda da.bulamaç şeklinde kahvaltı yemiyor sevdirmedim bi türlü.sabahları çay veya ıhlamur ekmek batırıp veriyorum.üstüne bi parça peynir bi parça yumurta sarısı bi küçük parça domates kahvaltıda ne varsa veriyorum.çok özenemiyorum Melisa’yı boş bırakmamam gerekiyor.öğlenleri çorbaya ekmek içi katıyorum tok tutsun diye.akşamları da annem ne pişirdiyse işte.pilav patates yemeği nohut falan ne varsa onu yediriyorum.bazen makarna patates kızartması yapıyorum mama sandalyesine koyuyorum önüne kendi yiyor.eline ekmek veriyorum.biraz kendi yemeye kendi alışsın istiyorum açıkcası günler çok yorucu geçiyor çünkü.sağlık durumları da iyi çok şükür bi defa memleketten geldikten sonra hastalandılar geçti.bizde son durumlar böyle Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin çok AMİNİnşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir canlarım
Ben varımYa benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
Bu nedir buYa benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
Ahahah yaşlılık işteBen de diyorum günü önemi ne acaba , üstündeki yazıyı ben ekledim
Ayy inşallah geçer. Valla yemeyen çocuk çok zor . Kusması da ayrı zor .
Ben suyu içirmekte zorlanıyorum . Kaşıkla az as veriyorum . Acaba alıştırma bardağı mı alsam diyorum bende .
Miss de kıyafeti sanmış sanırım ama o sonradan ekleme yazı aylık konseptlerimizde de kullanıyorum bu yazılardan
Valla yedikçe miktarda öğünde artıyor sizde de öyle olur verdikçe ben baya baya bişeyler veriyorum çiğnemeye alıştı zatenBende tek öğündüm işteysen annem veriyordu sadece 3 4 gündür akşamda vermeye başladım. Ama aynı sabahki oluyor genelde yiyemiyor püreyi çorbayı tekrar veriyorum valla napayımtatsız tutsuz arada israf olmasın diye yiyorum ama oğlan daha iştahlı yiyor benden bende görüyorum hep diyorum Nisan annelerinin maşallahı var Çok iyisiniz ek gıda olayında hanımlar bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?