- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Farklı farklı mamalar verdiyseniz olur canım gazlı@minikbebegim9640 Ben galiba sma nin yeni mamasini deneyecegim yine valla su mamalari neden değiştiriyorlar canimi iyice sıkıyorlar. Kiz surekli gazli mamadan sanirim cnku birseyde vermedim soğukta degil ev dogalgaz acik
Yaa nedir o köfte dudaklarYastığı koyuyorum ki gidemesin diye altına giriyor bu sefer e üstü de her sabah aynı 10 dk once örttüm yine açtı şekil b deki gibiha yorgan da ayakların altında yani gece üstünde duruyo şükür ki deli yatiyo ya resmen
Söylemiştim sana hipp gaz yapıyor bahar@minikbebegim9640 canim sen hangi mamayi veriyorsun suan hipp devam mi? Bunun olcek kasigi ne kadar buyuk. Memnun musun
Esim hipp organik almis kutuda denemek icin az olanı alim demis combiotic degilmis sonra farkettik.BKGK cım bazen mama değişikliği de gaz yapıyor. Bir süre denesen belki bağırsakları alışır. Hipp en iyi mama benim bildiğim biz de onu kullanıyorduk ama reflüden dolayı AR mama kullanıyoruz uzun süredir. Hipp normal mi combiyotik mi combiyotik de probiyotik olduğu için bağırsaklar çalışıyor olabilir
Maşallah canım yarasın ata kuzusuna şifalı olsun inş. Ne güzel bir düzen oturtmuşsun maşallah benim öğünler hep sarkıyor bir ders arasında hazırlamaya başlayıp öbür arada ancak yediriyorum öğlen öğünü geçti mesela uyuyor şimdi uyanınca ancak verebilicem bu defada akşama çok yakın olucak akşam öğünü olmayacak@Sevgi22884550 ben de artık 4 öğün veriyorum ek gıdasını. Sabah yumurta labne muz (içine tahin pekmez ekliyorum) yanında ıhlamur ya da nane veriyorum. Öğlen sebze yemeği ( peynir altı suyu ve kemik suyu ile) ve yoğurt akşam çorba veriyorum. Yatmadan meyve püresi. Çorbaları tuZsuz salçasız baharatsız pişirip Ata ya ayırıyorum bizimkini sonradan tatlandırıyorum. Bazen karışık omlet yapıyorum. Ona yemek yapmak da yedirmek de çok keyifli .
Canım bende mama konusunda hipple başladım ama gaz yapıyor diye sma ya geçtim golden goatı denemek istiyorum kullanan varmıydı buradaSmilac mi denesem acababir bakayim bu aksam esime aldirayim olmadi
Ay inşallah o şanslı kesimdenizdir de bir yaşta düzene girer ona da razıyım, anamı ağlattı essek sipasıAy canım benim demek hepimiz aynı durumdayız. Ben bunu doktorumla paylaştım, dişte olabilir olmayada bilir. Görünürde yeni dış yok dedi. Oyun oynamayı, keşfetmeyi öğrendikçe, çocuklarda uyku redleri, yemekte vakit kaybetmek istememeleri oluyor dedi. Zamanla düzene giriyor, acele etme 1 yaştan sonra geneli düzene giriyor dedi. 4 ay dahamı var deyince 4 ay nedir ki dedi. Oda şansliysan 1 yaş dedi. Tabi nöbeti siz tutmuyorsunuz dedim. Doktorun ne suçu varsa. İşte inan bende o durumdayım bende eskisi kadar sakin değilim. Olmaya çalışıyorum sadece. Oğluma hep yaramaz dedim, oğlunun bebekliğini arattı bana.
Sağ ol canımOğluna çok sevindim kuzum çok şükür atlatmışhepimiz aynı sorunlardayız benimde sabrım taştı geçen sabaha doğru mememi kesip ağzına vereyim sende kurtul bende diye sesim yükseldi azcık hemen büktü dudağı ağladı aldı mı beni pişmanlık insanız bence olması normal sabır taşı değiliz ki
Sağolasın . Grip için bir şey vermedi , burnunu sürekli aç , çok huzursuz olursa da calpol verirsin dedi . Reflü durumu için gaviscon kullanacağız yine . İdrarımız da mikroplu çıktı tekrar vermemizi istedi . Bir de karın ultrasonu istedi haftaya tekrar gideceğiz . Sen burnuna şırınga ile serum fizyolojik mi sıkıyordun açmak için ?Geçmiş olsun canım doktorun aferin verir belki. Biz aferinle atlattık, antibiyotik evet başlatmıyor ama aferin veya soğuk algınlığı için ilaç veriyor.
İnci gibi dizilsin annesiAyşecik gece çok huzursuzdu saat başı uyandı emdi uyudu sabah Bi baktık ki dişler patlamış çizgi çizgi olmuş ikisi birden çay kaşığına tık tık geliyor birinin sesi minik bir tavşan oldu ayşem
Yok ya benim bünyem alıştı artık 3 4 saat uyumaya iyi olsunlardaAy inşallah o şanslı kesimdenizdir de bir yaşta düzene girer ona da razıyım, anamı ağlattı essek sipasıUmut'u mumla ariyorsun desene. Bizde ek gıda da sıkıntı. Yese yine uykusuzluğa varım düşün yani çaresizliğimi
Sağ ol canımSorma o pişmanlık işte çok kötü hep de bebe uyurken geliyor. Ama cidden çok sabır zorlayan bir çocuk oldu çıktı ya da bende cidden tahammül kalmadı. Eşime de catiyorum devamlı.
Geçmiş olsun canım İnşallah bir an evvel toparlar. Evet canım serum fizyolojik şırınga ile tek burundan sıkıyorum, diğer burnundan çıkıyor.Sağolasın . Grip için bir şey vermedi , burnunu sürekli aç , çok huzursuz olursa da calpol verirsin dedi . Reflü durumu için gaviscon kullanacağız yine . İdrarımız da mikroplu çıktı tekrar vermemizi istedi . Bir de karın ultrasonu istedi haftaya tekrar gideceğiz . Sen burnuna şırınga ile serum fizyolojik mi sıkıyordun açmak için ?
Ah ahh kelin merhemi olsa. Vallahi o hiç belli olmaz, bi bakmışsın 2 güne patlamış. Ama 1 ayada patlatmamıs olma ihtimali var.insallah erken patlatır 2 yastan sonra biter. 2 yasa kadar hep cikaracak. Önümüzde azılar var.Denizin kaç gündür acayip huysuzluğu var bugün elimi damağına koydum tırtıklı bişeler geliyotahmini ne zamana çıkar da biter bu zor günler tecrübeli anneler
Canim esim evolvia almis insallah iyi gelir hipp bitsin ona baslayacagim insallah icer 180 tl imis ne kadar pahalandi bu mamalar yaYaa nedir o köfte dudaklargece tulumla yatırıyorum ben de o da rahat ediyor.gündüz de karnına bir battaniye ayağına da ayrı örtüyorum ayağıyla tepinse bile karnını açamıyor en azından
Söylemiştim sana hipp gaz yapıyor bahar
O yüzden bıraktık biz onu. Sma da palm yağını okuyunca similac a geçtim çok memnunum içeriği en temiz mama. Çok memnunuz biz
Canım bende mama konusunda hipple başladım ama gaz yapıyor diye sma ya geçtim golden goatı denemek istiyorum kullanan varmıydı burada
Ayy hadi gözünüz aydin benim kizin 2 hafta olacak yavas yavas gozukmeye basladi birtanesi digeride bu hafta patladi bakalm artik ama halen huzursuzluk var. 2 yasina kadar ben kabullendim artik bu durumu.Ayşecik gece çok huzursuzdu saat başı uyandı emdi uyudu sabah Bi baktık ki dişler patlamış çizgi çizgi olmuş ikisi birden çay kaşığına tık tık geliyor birinin sesi minik bir tavşan oldu ayşem
YaaAh ahh kelin merhemi olsa. Vallahi o hiç belli olmaz, bi bakmışsın 2 güne patlamış. Ama 1 ayada patlatmamıs olma ihtimali var.insallah erken patlatır 2 yastan sonra biter. 2 yasa kadar hep cikaracak. Önümüzde azılar var.
Evolvia ben kullanıyorum baştan beri hiç sorun yaşamadım canım ama siz galiba pro olanı aldınız o daha pahalı normali 118di sanki yanlış hatırlamıuosamCanim esim evolvia almis insallah iyi gelir hipp bitsin ona baslayacagim insallah icer 180 tl imis ne kadar pahalandi bu mamalar ya
nzh99 kullaniyordu sonradan evolvia ya gecmisti sanirim
Ayy hadi gözünüz aydin benim kizin 2 hafta olacak yavas yavas gozukmeye basladi birtanesi digeride bu hafta patladi bakalm artik ama halen huzursuzluk var. 2 yasina kadar ben kabullendim artik bu durumu.
Umudum- ya cok gecmis olsun cok üzüldüm neden olmus ki
Sudan flan olabilir mi ya benim aklimada baska birsey gelmiyor
Plus olanı dicektimEvolvia ben kullanıyorum baştan beri hiç sorun yaşamadım canım ama siz galiba pro olanı aldınız o daha pahalı normali 118di sanki yanlış hatırlamıuosam
Ayy bahar ben geçen gün moralim yükselsin diye aralık annelerini falan okuyum dedim hani büyüdükçe rahat ettik falan yazmışlardır ben de mutlu olurum diye2 yasa kadar boyle gidecek sanirim kizlar bir iyi bir kotu.. su virus olmasaydi alir disari çıkartırdım banada degisiklik olurdu vakitte gecerdi cocukta evde mahvoldu kuzum yakinimda kimsemde yok gidip geleyimanneme gidip kalsam esim evde birde orasida kalabalik rahat edemez kiz. Annem gelecekti onunda disci muhabbetleri var. Gelse bile 1 hafta
Bu ara canim cok sikkin. Instagramda bebeklere bakiyorum 1 yasindakilere 2 yasindakilere flan.siyirdim sanirim
Allahim can sagligini versin. Bebislerimizi rabbim korusun ❤merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?