2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@minikbebegim9640 Ben galiba sma nin yeni mamasini deneyecegim yine valla su mamalari neden değiştiriyorlar canimi iyice sıkıyorlar. Kiz surekli gazli mamadan sanirim cnku birseyde vermedim soğukta degil ev dogalgaz acik
Farklı farklı mamalar verdiyseniz olur canım gazlı
Ben hep aptamil veriyorum ilk 3 ay dışında çok gaz problemi olmadı ama bazı zamanlar aşırı aşırı gazlı neden bilmiyorum

Yaa nedir o köfte dudaklar gece tulumla yatırıyorum ben de o da rahat ediyor.gündüz de karnına bir battaniye ayağına da ayrı örtüyorum ayağıyla tepinse bile karnını açamıyor en azından
@minikbebegim9640 canim sen hangi mamayi veriyorsun suan hipp devam mi? Bunun olcek kasigi ne kadar buyuk. Memnun musun
Söylemiştim sana hipp gaz yapıyor bahar
O yüzden bıraktık biz onu. Sma da palm yağını okuyunca similac a geçtim çok memnunum içeriği en temiz mama. Çok memnunuz biz

Esim hipp organik almis kutuda denemek icin az olanı alim demis combiotic degilmis sonra farkettik.
SonsuzUmut canim bizde ilk aptamil vermstik cok gaz yapmsti sma iyiydi ama icerik ve amblj degsti ben o sira almistim kiz sulu kaka yapti gaz olmustu bakalim tekrar deneyeyim diyorum

Maşallah canım yarasın ata kuzusuna şifalı olsun inş. Ne güzel bir düzen oturtmuşsun maşallah benim öğünler hep sarkıyor bir ders arasında hazırlamaya başlayıp öbür arada ancak yediriyorum öğlen öğünü geçti mesela uyuyor şimdi uyanınca ancak verebilicem bu defada akşama çok yakın olucak akşam öğünü olmayacak

Ay inşallah o şanslı kesimdenizdir de bir yaşta düzene girer ona da razıyım, anamı ağlattı essek sipası Umut'u mumla ariyorsun desene. Bizde ek gıda da sıkıntı. Yese yine uykusuzluğa varım düşün yani çaresizliğimi
Sağ ol canım Sorma o pişmanlık işte çok kötü hep de bebe uyurken geliyor. Ama cidden çok sabır zorlayan bir çocuk oldu çıktı ya da bende cidden tahammül kalmadı. Eşime de catiyorum devamlı.

Geçmiş olsun canım doktorun aferin verir belki. Biz aferinle atlattık, antibiyotik evet başlatmıyor ama aferin veya soğuk algınlığı için ilaç veriyor.
Sağolasın . Grip için bir şey vermedi , burnunu sürekli aç , çok huzursuz olursa da calpol verirsin dedi . Reflü durumu için gaviscon kullanacağız yine . İdrarımız da mikroplu çıktı tekrar vermemizi istedi . Bir de karın ultrasonu istedi haftaya tekrar gideceğiz . Sen burnuna şırınga ile serum fizyolojik mi sıkıyordun açmak için ?

İnci gibi dizilsin annesi maşallah ona biz her gece öyleyiz benimkinin şimdiye 45 60 dişi falan olması lazım

Yok ya benim bünyem alıştı artık 3 4 saat uyumaya iyi olsunlarda hepsi değişti huyu gitti 8 saat falan aralıksız uyurdu ey gidi

Geçmiş olsun canım İnşallah bir an evvel toparlar. Evet canım serum fizyolojik şırınga ile tek burundan sıkıyorum, diğer burnundan çıkıyor.

Denizin kaç gündür acayip huysuzluğu var bugün elimi damağına koydum tırtıklı bişeler geliyo tahmini ne zamana çıkar da biter bu zor günler tecrübeli anneler
Ah ahh kelin merhemi olsa. Vallahi o hiç belli olmaz, bi bakmışsın 2 güne patlamış. Ama 1 ayada patlatmamıs olma ihtimali var.insallah erken patlatır 2 yastan sonra biter. 2 yasa kadar hep cikaracak. Önümüzde azılar var.

2 yasa kadar boyle gidecek sanirim kizlar bir iyi bir kotu.. su virus olmasaydi alir disari çıkartırdım banada degisiklik olurdu vakitte gecerdi cocukta evde mahvoldu kuzum yakinimda kimsemde yok gidip geleyim anneme gidip kalsam esim evde birde orasida kalabalik rahat edemez kiz. Annem gelecekti onunda disci muhabbetleri var. Gelse bile 1 hafta
Bu ara canim cok sikkin. Instagramda bebeklere bakiyorum 1 yasindakilere 2 yasindakilere flan. siyirdim sanirim
Allahim can sagligini versin. Bebislerimizi rabbim korusun ❤

Canim esim evolvia almis insallah iyi gelir hipp bitsin ona baslayacagim insallah icer 180 tl imis ne kadar pahalandi bu mamalar ya
Canım bende mama konusunda hipple başladım ama gaz yapıyor diye sma ya geçtim golden goatı denemek istiyorum kullanan varmıydı burada
nzh99 kullaniyordu sonradan evolvia ya gecmisti sanirim

Ayy hadi gözünüz aydin benim kizin 2 hafta olacak yavas yavas gozukmeye basladi birtanesi digeride bu hafta patladi bakalm artik ama halen huzursuzluk var. 2 yasina kadar ben kabullendim artik bu durumu.
Umudum- ya cok gecmis olsun cok üzüldüm neden olmus ki
Sudan flan olabilir mi ya benim aklimada baska birsey gelmiyor

Evolvia ben kullanıyorum baştan beri hiç sorun yaşamadım canım ama siz galiba pro olanı aldınız o daha pahalı normali 118di sanki yanlış hatırlamıuosam

Ayy bahar ben geçen gün moralim yükselsin diye aralık annelerini falan okuyum dedim hani büyüdükçe rahat ettik falan yazmışlardır ben de mutlu olurum diye aman bir sayfa okudum kapattım onlar bizden de kötü azı dişler, köpek dişler hepsi kan ağlıyordu bir daha açmadım onların sayfalarını hatta doğum yaptığım dönem psikolojim alt üsttü yollarda bebekleri, çocukları gözlüyordum benimki ne zaman böyle olacak diye diye ağlamaklı oluyordum. Artık kucağıma alıp markete gidebiliyorum yada arabasında parkta bahçede duruyor şükür bu günümüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…