2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh çok geçmiş olsun benim yatakta da beşikle arasında boşluk var olmasa beşikten almak zor olur neyse bunla geçmiş olsun kuzuma eşine de aldırma çocuklara bakmayı kolay sanıyorlar gece uykusu alıp emzirmek falan kolay mı

Çok geçmiş olsun canım şükür ki bisey olmamis

Çöküklük yeni mi oldu canım acaba sert birseyin üstüne mi yatti

Evet canim diş ishal yapar pirinç lapası patates haşlama muz iyi gelir

Sağol canım benim de yatakla beşik arası boşluğu geçmek için kullanıyorum artık göktuğu yanıma alırken çekiverecem yanına yatağın. Park yatak ya çekip itmesi kolay bunların.eşimi bikaç gün sabah 8 gibi kaldırdım bebeği bıraktım yanına kahvaltı hazırladım kızların canlı dersleri başladığı dönem. 3 günden sonra kalkınca kavga çıkarmaya başladı uyanık. Beni usandıracak aman yatsın da tek çene yapmasın diyecem. Sonra ben uyuyamıyorum geceleri demeye başladı. Aman git lanet olsun dedim ellemiyorum artık halen uyuyor mesela. Hepimiz yaptık kahvaltımızı oğlanı uyutuyorum. Uyuyunca benim kışlıklar kaldı çıkartmadığım onları halledecem. Yarın iş başı yapıyorum malum

Hayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dizilsinler inşallah diş ishal yapar birkaç gün.

canim sen nasıl veriyorsun eğitimi?
Burada daha önce detaylı yazmıştım. Bilmiyorum kişiye göre arayınca postları görebiliyor musunuz? Gece yatmadan belli bir ritüel var onu uygulayıp, bebeği yatırıyorsun yatağına. Ağlamaya başladıktan 5 dakika sonra gidip 2-3 cümlelik, toplamı 10 saniyeyi geçmeyecek konuşmanı yapıp çıkıyorsun. İlk 2 gün 20 dakikayı bulduğu oldu, bir kere 40 dakika ağladı. Eşim olmasa yapamazdım. Ben de yere oturup salonda ağlıyordum. Gerçekten dayanması zor, eşin yardım etmezse her annenim yapabileceği bir şey değil. O girip konuşmayı tekrar etti. Sonra 10-15 dakikaya düştü. Sonra giderek azaldı. 10 gün gibi oldu. Dün gece 1-2 dakika ağladı mesela. Uykuya dalması 6-7 dakikayı buldu. Karalı olup sabretmek önemli. Bebek monitörümüz kameralı. Uykuya Dalana kadar mutlak izliyoruz, güvende olduğundan emin oluyoruz. Gece boyu da monitör açık, ses gelirse gözümüz üstünde. Uykuya dalması için önce başka bir metodoloji denedim, yanında durup, elimi üstünde tutmak, pat pat yapmak, ağlayınca kucağıma alıp sakinleştirip, susunca geri koymak. Gece 1 saati buldu, az ve aradada olsa uzun süre ağladı ve acayip sinir oldu. Gündüz hiç uyutamadım böyle zaten. O yüzden diğer metodu seçtim.

Oyyy yerim o dillerini benimki de ağzını açıp ciddi ciddi auu ıuuu yapıyor uzun uzun sanırsın siyaset falan konuşuyor biz de ciddi cevap veriyoruz
Kafasındaki o çöküklük hep vardır sen saçlar kesilince fark etmişsindir. Benimkinde de var elleyince kulak arkası şişkin sonrası biraz çökük. Ama saç olduğundan çok anlaşılmıyor.

Geçmiş olsun canım insanlık hali, herşeye tam anlamı ile yetişmemiz mümkün değil. Emin ol tek senin başına gelmiyor, gün içersinde neler neler. Allah kotusunden korusun.

misskokulumm miss geçmiş olsun canım.uyutmasaydin keşke birkaç saat daha canim.eşler hep aynı..uyku onların en sevdigi şey park beşigimi yanastirsan da aradan dusebilir canim.park besikler hemen kayiyor.uyuya kalmamak icin ugraşsak da gözümüz kayıyor..Allah bebeklerimzii korusun.
Ben koluma yatiriyorum gece anne sütü sırasında.nolur nolmaz diye.eskiden telefona bakardim uyumamak icin ama artik o da bakıyor o yuzden tel de bakamıyorum

BKGK bahar kel kızın annesi bildiriyor burdaki saçlı bebelerin anaları ne bilsin kel bebe anaları bilir o çökük bingildak..kafada 8 bıngıldak varmis.oyle dedi doktorum.ama biz en büyüğünü biliyormusuz.sen yine de gozlemle eger çok buyurse ya da cokerse doktoruna gorun.
Bizde de var...minik bir çocuk çıkıntı gibi bişey

Ayyy göktuğ um

Son düzenleme:
Ayyy göktuğ um gecmis olsun cok simdi nasil ?
Çöküklük yeni mi oldu canım acaba sert birseyin üstüne mi yatti
Ya canim sanirim.nirmal belli belirsiz ben yeni farkettim esim normal diyor her iki tarafida aynı.
Benimkide uzun bir bagiris yapiyor uzun hava ceker gibi cok komikler. Aynen ya annemede sordum cok normal kzin orasi burasiyla ugrasma kafasi buyuyor gelişiyor elleme dedi ya bu ara karya beni cok yoruyor uyutmaya calisirken ayaklarini karnıma vuruyor oyun sanıyor kendini ziplatiyor kiziyorum gülüyor dun oturup aglayacaktim bu sabah yine ayni hareketler kizim yapma diyorum gülüyor birde canim ben mama degstrdim ya kiz dünden beri yine kaka yapmiyor sert cikmisti az once acaba kahvaltida irmikli biskuvili muhallebbivermistim o yuzden mi acaba cunku hipp vermedende oyle olmustu dun kahvalti disindada birsey vermedim bugunde evolvia verdim az once ek gida 1 2 gun vermesem olur mu takip etsem
Vermesem sıkıntı yasar miyim ya ?
Aynen canim cok ufak belli belirsiz. Iste kel olmadan ince görmüyorduk tabi bu arada benim kzin saçları uzadii bile keltosluk 1 2 haftaya biter babasi dun yine kesicem kizimin saclarini diyordu benimle uğraşıyor oda pislik

İyi kızlar şükür bişeyi yok uyudu uyandı 8 de düşmüştü 10 buçukta yatırdım 2 saat uyudu kalktı oynadı şimdi tekrar yatıyorum bakalım.
İşlerimi de hallettim acı gerçek yüzüme tokat gibi vurdu çoğu pantolonum olmuyor hiç çıkarmadım onları denedim denedim tekrar koydum 10 kg fazlam var akşam yemeklerini ve atıştırmalarınj azalttım.vermem lazım

Baharcım bir fikrim yok, Ata nın kafa da yamuk biraz geçer diyorlar bıngıldak kapanınca çöküntü de geçer sanırım

Hem çalış hem anne ol yine de yaranma işte aman miss boşver evlat hayır bilsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…