Ahh çok geçmiş olsun benim yatakta da beşikle arasında boşluk var olmasa beşikten almak zor olurGünaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Çok geçmiş olsun canım şükür ki bisey olmamisGünaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Çöküklük yeni mi oldu canım acaba sert birseyin üstüne mi yattiKizlar benim kiz dada dede demeye basladi bugun susmadi ama cok komik alt dudak onde dil disarda
Birde dun kafa resmi atmistim kimse birsey yazmadi kafama taktim ya normal mi acaba isaretledigim yerde hafif cokukluk var sanki bungildak nasil cokukse onun gibi
Evet canim diş ishal yapar pirinç lapası patates haşlama muz iyi gelirAyşecik dişi patlattı ama huzursuzluk hat safhada ateş yok ama sürekli cızırtı halinde galiba ağrısı var bide bugün 3 kez kaka yaptı sonuncusunu ishal gibiydi diş yapar mı bide bu saat oldu hala uyumadı cızır cızır canı yanıyor belli ki eline ne geçse ağzına alıyor hırslı hırslı Rabbim şifalar rahatlıkla versin tüm kuzulara
Sağol canım benim de yatakla beşik arası boşluğu geçmek için kullanıyorum artık göktuğu yanıma alırken çekiverecem yanına yatağın. Park yatak ya çekip itmesi kolay bunların.eşimi bikaç gün sabah 8 gibi kaldırdım bebeği bıraktım yanına kahvaltı hazırladım kızların canlı dersleri başladığı dönem. 3 günden sonra kalkınca kavga çıkarmaya başladı uyanık. Beni usandıracak aman yatsın da tek çene yapmasın diyecem. Sonra ben uyuyamıyorum geceleri demeye başladı. Aman git lanet olsun dedim ellemiyorum artık halen uyuyor mesela. Hepimiz yaptık kahvaltımızı oğlanı uyutuyorum. Uyuyunca benim kışlıklar kaldı çıkartmadığım onları halledecem. Yarın iş başı yapıyorum malumAhh çok geçmiş olsun benim yatakta da beşikle arasında boşluk var olmasa beşikten almak zor olurneyse bunla geçmiş olsun kuzuma eşine de aldırma çocuklara bakmayı kolay sanıyorlar gece uykusu alıp emzirmek falan kolay mı
Hayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dizilsinler inşallahAyşecik dişi patlattı ama huzursuzluk hat safhada ateş yok ama sürekli cızırtı halinde galiba ağrısı var bide bugün 3 kez kaka yaptı sonuncusunu ishal gibiydi diş yapar mı bide bu saat oldu hala uyumadı cızır cızır canı yanıyor belli ki eline ne geçse ağzına alıyor hırslı hırslı Rabbim şifalar rahatlıkla versin tüm kuzulara
Burada daha önce detaylı yazmıştım. Bilmiyorum kişiye göre arayınca postları görebiliyor musunuz? Gece yatmadan belli bir ritüel var onu uygulayıp, bebeği yatırıyorsun yatağına. Ağlamaya başladıktan 5 dakika sonra gidip 2-3 cümlelik, toplamı 10 saniyeyi geçmeyecek konuşmanı yapıp çıkıyorsun. İlk 2 gün 20 dakikayı bulduğu oldu, bir kere 40 dakika ağladı. Eşim olmasa yapamazdım. Ben de yere oturup salonda ağlıyordum. Gerçekten dayanması zor, eşin yardım etmezse her annenim yapabileceği bir şey değil. O girip konuşmayı tekrar etti. Sonra 10-15 dakikaya düştü. Sonra giderek azaldı. 10 gün gibi oldu. Dün gece 1-2 dakika ağladı mesela. Uykuya dalması 6-7 dakikayı buldu. Karalı olup sabretmek önemli. Bebek monitörümüz kameralı. Uykuya Dalana kadar mutlak izliyoruz, güvende olduğundan emin oluyoruz. Gece boyu da monitör açık, ses gelirse gözümüz üstünde. Uykuya dalması için önce başka bir metodoloji denedim, yanında durup, elimi üstünde tutmak, pat pat yapmak, ağlayınca kucağıma alıp sakinleştirip, susunca geri koymak. Gece 1 saati buldu, az ve aradada olsa uzun süre ağladı ve acayip sinir oldu. Gündüz hiç uyutamadım böyle zaten. O yüzden diğer metodu seçtim.canim sen nasıl veriyorsun eğitimi?
Oyyy yerim o dilleriniKizlar benim kiz dada dede demeye basladi bugun susmadi ama cok komik alt dudak onde dil disarda
Birde dun kafa resmi atmistim kimse birsey yazmadi kafama taktim ya normal mi acaba isaretledigim yerde hafif cokukluk var sanki bungildak nasil cokukse onun gibi
Bizimkinde de 2 çizgi var sürekli gezdirilmek istiyo asla oturmak istemiyoGeçmişler olsun sena kuşa
Bizde aynı süreçteyiz geçen hafta doktora sordum diş miş yok dedi bir haftaya çıktı bir gecedede patladı iki çizgi var damağında ama huysuzluk hat safhada
Geçmiş olsun canım insanlık hali, herşeye tam anlamı ile yetişmemiz mümkün değil. Emin ol tek senin başına gelmiyor, gün içersinde neler neler. Allah kotusunden korusun.Günaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Ayyy göktuğ umGünaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Ayyy göktuğ um gecmis olsun cok simdi nasil ?Günaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Ya canim sanirim.nirmal belli belirsiz ben yeni farkettim esim normal diyor her iki tarafida aynı.Çöküklük yeni mi oldu canım acaba sert birseyin üstüne mi yatti
Benimkide uzun bir bagiris yapiyor uzun hava ceker gibiOyyy yerim o dillerinibenimki de ağzını açıp ciddi ciddi auu ıuuu yapıyor uzun uzun sanırsın siyaset falan konuşuyor biz de ciddi cevap veriyoruz
Kafasındaki o çöküklük hep vardır sen saçlar kesilince fark etmişsindir. Benimkinde de var elleyince kulak arkası şişkin sonrası biraz çökük. Ama saç olduğundan çok anlaşılmıyor.
Aynen canim cok ufak belli belirsiz. Iste kel olmadan ince görmüyorduk tabimisskokulumm miss geçmiş olsun canım.uyutmasaydin keşke birkaç saat daha canim.eşler hep aynı..uyku onların en sevdigi şey park beşigimi yanastirsan da aradan dusebilir canim.park besikler hemen kayiyor.uyuya kalmamak icin ugraşsak da gözümüz kayıyor..Allah bebeklerimzii korusun.
Ben koluma yatiriyorum gece anne sütü sırasında.nolur nolmaz diye.eskiden telefona bakardim uyumamak icin ama artik o da bakıyor o yuzden tel de bakamıyorum
BKGK bahar kel kızın annesi bildiriyor burdaki saçlı bebelerin anaları ne bilsin kel bebe anaları bilir o çökük bingildak..kafada 8 bıngıldak varmis.oyle dedi doktorum.ama biz en büyüğünü biliyormusuz.sen yine de gozlemle eger çok buyurse ya da cokerse doktoruna gorun.
Bizde de var...minik bir çocuk çıkıntı gibi bişey
Evet kokusu biraz ağır ama ben görmedim hiç turuncu parçanzh99 O ogretmen61 kizlar mamanin icerisinde cok ufak toz tanesi kadar turuncu parcalar var dikkat ettiniz mi aradim ulasamadim musteri hizmetlerine ayy deli olacam. Birde agir balık kokusu var kiz içerken benim migdem bulandi ya
Canim toz gibi ya cok ufak kum tanesi gibi tek tük. Ama suda çözülüyor acaba normal mi anlamadimEvet kokusu biraz ağır ama ben görmedim hiç turuncu parça
Baharcım bir fikrim yok, Ata nın kafa da yamuk biraz geçer diyorlar bıngıldak kapanınca çöküntü de geçer sanırımKizlar benim kiz dada dede demeye basladi bugun susmadi ama cok komik alt dudak onde dil disarda
Evolviya mı hiç turunculuk görmedim ben. Kokuları fena mamalarınEvet kokusu biraz ağır ama ben görmedim hiç turuncu parça
Hem çalış hem anne ol yine de yaranma işteSağol canım benim de yatakla beşik arası boşluğu geçmek için kullanıyorum artık göktuğu yanıma alırken çekiverecem yanına yatağın. Park yatak ya çekip itmesi kolay bunların.eşimi bikaç gün sabah 8 gibi kaldırdım bebeği bıraktım yanına kahvaltı hazırladım kızların canlı dersleri başladığı dönem. 3 günden sonra kalkınca kavga çıkarmaya başladı uyanık. Beni usandıracak aman yatsın da tek çene yapmasın diyecem. Sonra ben uyuyamıyorum geceleri demeye başladı. Aman git lanet olsun dedim ellemiyorum artık halen uyuyor mesela. Hepimiz yaptık kahvaltımızı oğlanı uyutuyorum. Uyuyunca benim kışlıklar kaldı çıkartmadığım onları halledecem. Yarın iş başı yapıyorum malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?