- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 41
Gözün aydın canım çok sevindim taşını düşürmüş paşaAy inşallah o şanslı kesimdenizdir de bir yaşta düzene girer ona da razıyım, anamı ağlattı essek sipasıUmut'u mumla ariyorsun desene. Bizde ek gıda da sıkıntı. Yese yine uykusuzluğa varım düşün yani çaresizliğimi
Sağ ol canımSorma o pişmanlık işte çok kötü hep de bebe uyurken geliyor. Ama cidden çok sabır zorlayan bir çocuk oldu çıktı ya da bende cidden tahammül kalmadı. Eşime de catiyorum devamlı.
Kuzum canlı dersler bir işkence . Hiç kolay değil. Haftada 1 gün çalışıyorum o gün Ata cık sabah kahvaltısını 12 de yiyor sonraki öğün 5 buçukta. Diğer günler evdeyim sıkıntı olmuyor. Zoom u kaldırmışlar . Eba sıkıntılı eşim de sinir olmuş durumda. Sende 2 çocuk . 1. Sınıf Zeyno, Ayşecik ilgi ister. Acın taze. Rabbim yardım etsin.Maşallah canım yarasın ata kuzusuna şifalı olsun inş. Ne güzel bir düzen oturtmuşsun maşallah benim öğünler hep sarkıyor bir ders arasında hazırlamaya başlayıp öbür arada ancak yediriyorum öğlen öğünü geçti mesela uyuyor şimdi uyanınca ancak verebilicem bu defada akşama çok yakın olucak akşam öğünü olmayacak
Evet kuzumCanim esim evolvia almis insallah iyi gelir hipp bitsin ona baslayacagim insallah icer 180 tl imis ne kadar pahalandi bu mamalar ya
nzh99 kullaniyordu sonradan evolvia ya gecmisti sanirim
Ayy hadi gözünüz aydin benim kizin 2 hafta olacak yavas yavas gozukmeye basladi birtanesi digeride bu hafta patladi bakalm artik ama halen huzursuzluk var. 2 yasina kadar ben kabullendim artik bu durumu.
Umudum- ya cok gecmis olsun cok üzüldüm neden olmus ki
Sudan flan olabilir mi ya benim aklimada baska birsey gelmiyor
Oy Ayşwcik. İnci gibi dişleri olsun inşallah. Bizim de patlamadı daha yavrum kaşıyor huzursuz. Minicikler Rabbim kolay geçirsin.Ayşecik gece çok huzursuzdu saat başı uyandı emdi uyudu sabah Bi baktık ki dişler patlamış çizgi çizgi olmuş ikisi birden çay kaşığına tık tık geliyor birinin sesi minik bir tavşan oldu ayşem
Yaa nedir o köfte dudaklargece tulumla yatırıyorum ben de o da rahat ediyor.gündüz de karnına bir battaniye ayağına da ayrı örtüyorum ayağıyla tepinse bile karnını açamıyor en azından
Söylemiştim sana hipp gaz yapıyor bahar
O yüzden bıraktık biz onu. Sma da palm yağını okuyunca similac a geçtim çok memnunum içeriği en temiz mama. Çok memnunuz biz
Onu denemedik de burda gaz yaptigini yazanlar cok olmustu ama her bebek farklidir tabi kucuk al denersin hic olmazsa. Mama suyunu ılık sekilde yap hep soguk gelirse o da gaz yapabilirminikbebegim9640 Ben galiba sma nin yeni mamasini deneyecegim yine valla su mamalari neden değiştiriyorlar canimi iyice sıkıyorlar. Kiz surekli gazli mamadan sanirim cnku birseyde vermedim soğukta degil ev dogalgaz acik
Evet bal dudak diye seviyorum anasi gbi dudaklar kalın oğlumunYaa nedir o köfte dudaklargece tulumla yatırıyorum ben de o da rahat ediyor.gündüz de karnına bir battaniye ayağına da ayrı örtüyorum ayağıyla tepinse bile karnını açamıyor en azından
Söylemiştim sana hipp gaz yapıyor bahar
O yüzden bıraktık biz onu. Sma da palm yağını okuyunca similac a geçtim çok memnunum içeriği en temiz mama. Çok memnunuz biz
Teşekkür ederim canım . Ben serum fizyolojği yine fıs fıslı aldım . Onunla geçer inşallah . Sıkana kadar ortalığı ayağa kaldırıyor . Aslında fısfıs da tazyikli gidiyor kafayı sağa sola sallamasa iyice çıkacak da .Geçmiş olsun canım İnşallah bir an evvel toparlar. Evet canım serum fizyolojik şırınga ile tek burundan sıkıyorum, diğer burnundan çıkıyor.
Nedeni yok şu an ortada canım . Kan temiz şükür , idrar ve karın ultrasonu istedi . Sudan olduğunu sanmıyorum , hazır suyu tekrar kaynatıyorum çünkü . İdrar yolu enfeksiyonu geliyor aklıma , ya da biberon un başlığından hızlı hızlı gidiyor ondan olabilir diyorum . Tekrar 1 numara biberon başlığına döndüm . Ve yine gaz almaya başladım . Gazı çıkmasa bile en azından dik tutmaya çalışıyorum .Canim esim evolvia almis insallah iyi gelir hipp bitsin ona baslayacagim insallah icer 180 tl imis ne kadar pahalandi bu mamalar ya
nzh99 kullaniyordu sonradan evolvia ya gecmisti sanirim
Ayy hadi gözünüz aydin benim kizin 2 hafta olacak yavas yavas gozukmeye basladi birtanesi digeride bu hafta patladi bakalm artik ama halen huzursuzluk var. 2 yasina kadar ben kabullendim artik bu durumu.
Umudum- ya cok gecmis olsun cok üzüldüm neden olmus ki
Sudan flan olabilir mi ya benim aklimada baska birsey gelmiyor
Sağolasın canım . Ben de sterimar sıkmaya çalışıyorum . Otribebe ile de çekmeye çalışıyorum ama artık akılları iyice yetiyor . İzin vermiyor ikisine de . Sildirmiyor bile . Ağlata ağlata yapıyorum mecbur . Yarın da ıhlamur aldırayım bari . Bu arada tariflerin çok güzel . Çorbanı deneyeceğim mutlakaUmudum- geçmiş olsun canım ya ben de 2. kızımda çok çektim burun tıkanıklığından. Otribebeyi çok kullandım onda. İnşallah çabuk geçer ıhlamur kaynat içir biraz.
Bende sütüm azalıyor sağmaya pek çıkmıyor diye mama aldım evolvia. 40 ına kadar da evolvia kullanmıştım ama pek değil. İçerik olarak en iyilerinden sanırım. Umarım memnun kalırım. Günde iki sefer anca veririm diyorum ama bakalımEvet kuzumZeyay1420 goldengoat kilo da aldırıyor. Biz kullanmıyoruz. Evolviya kullanıyoruz. 2 numaraya geçtik
Ayy bende bende o sayfalars bakiyorumAyy bahar ben geçen gün moralim yükselsin diye aralık annelerini falan okuyum dedim hani büyüdükçe rahat ettik falan yazmışlardır ben de mutlu olurum diyeaman bir sayfa okudum kapattım onlar bizden de kötü azı dişler, köpek dişler hepsi kan ağlıyordu bir daha açmadım onların sayfalarını hatta doğum yaptığım dönem psikolojim alt üsttü yollarda bebekleri, çocukları gözlüyordum benimki ne zaman böyle olacak diye diye ağlamaklı oluyordum. Artık kucağıma alıp markete gidebiliyorum yada arabasında parkta bahçede duruyor şükür bu günümüze.
180 tl dedi bakip yazarim buraya.Plus olanı dicektim
E bebkten almis esimde. Smilac yada evolvia al dedim almis gelmis cok pahali diyordu en sonBKGK evolvia da çok iyi de marketlerde yok eczaneye sorduk siparişle geliyor dedilerdi bize eşin iyi hemen bulmuş. Similac da yok gerçi marketlerde e bebekten alıyorz biz de.
Akşam güzel bir çorba yaptım oğlum çok sevdi kızlar fikir olsun size de. Kabağı ince rendede rendeledim tereyağıyla hafif kavurdum. Yoğurdu yulaf unuyla çırptım kabağa ekledim karıştırarak içine kesme çorbalık attım biraz da. Kaynayana kadar karıştırdım en son nane ve sarımsak ekledim. Bayıla bayıla yedi bir küçük kaseyi paşa
Geçmişler olsun sena kuşaSağolasın . Grip için bir şey vermedi , burnunu sürekli aç , çok huzursuz olursa da calpol verirsin dedi . Reflü durumu için gaviscon kullanacağız yine . İdrarımız da mikroplu çıktı tekrar vermemizi istedi . Bir de karın ultrasonu istedi haftaya tekrar gideceğiz . Sen burnuna şırınga ile serum fizyolojik mi sıkıyordun açmak için ?
Bizde aynı süreçteyiz geçen hafta doktora sordum diş miş yok dedi bir haftaya çıktı bir gecedede patladı iki çizgi var damağında ama huysuzluk hat safhadaDenizin kaç gündür acayip huysuzluğu var bugün elimi damağına koydum tırtıklı bişeler geliyotahmini ne zamana çıkar da biter bu zor günler tecrübeli anneler
Evet canım ya bilemedim okula gitsem daha mı iyi olurdu diye ama şükür halimize yarın boş günüm ama zeynebin canlı dersleri var bu seferde neye nasıl yeteceğini şaşırıyorum herşeyi tam yapayım derken ben yarım kalıyorum o kadar yorgun ve güçsüzüm ki sırf birgün hiç bişey yapmadan yatasım varKuzum canlı dersler bir işkence . Hiç kolay değil. Haftada 1 gün çalışıyorum o gün Ata cık sabah kahvaltısını 12 de yiyor sonraki öğün 5 buçukta. Diğer günler evdeyim sıkıntı olmuyor. Zoom u kaldırmışlar . Eba sıkıntılı eşim de sinir olmuş durumda. Sende 2 çocuk . 1. Sınıf Zeyno, Ayşecik ilgi ister. Acın taze. Rabbim yardım etsin.
Oyu geçmiş olsun. Bende korkuyorum yanımda olunca ama uyanıyorum hemen hareketine diye rahatım da bakalım. Bi aksilik yaşamayız inşallah geçmiş olsun tekrardanGünaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Oyy kiyamam ya hateketlendiler iyice hep dip taraflara yatir ben oyle olmayinca yastk flan koyuyodm hep yatagn ortada oglum kenarda ben yatiyodm. Şükür ki hemen susmuş Allah beterinden korusun yavrularimiziGünaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Diş ishallik ateş yapar hani her cocuk icin gecerli degildir yine ama genel olarak oyle derler. Birde diş jeli alıp surseydin rahatlatrdı onu yda az bisi calpol verseydin cok agrisi varda uyuyamadiysa ağrıdanAyşecik dişi patlattı ama huzursuzluk hat safhada ateş yok ama sürekli cızırtı halinde galiba ağrısı var bide bugün 3 kez kaka yaptı sonuncusunu ishal gibiydi diş yapar mı bide bu saat oldu hala uyumadı cızır cızır canı yanıyor belli ki eline ne geçse ağzına alıyor hırslı hırslı Rabbim şifalar rahatlıkla versin tüm kuzulara
Aceleci ya Karya hanımKizlar benim kiz dada dede demeye basladi bugun susmadi ama cok komik alt dudak onde dil disarda
Birde dun kafa resmi atmistim kimse birsey yazmadi kafama taktim ya normal mi acaba isaretledigim yerde hafif cokukluk var sanki bungildak nasil cokukse onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?