2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam Ayşecik ‘e . Diş ishal yaparmış. Biz de dört gözle bekliyoruz. Ne zaman çıkar Allah bilir. Allahım kolay geçirsin bebelerimize. Şifalar huzurlu uykular versin.

Geçmiş olsun kuzum. Kıyamam çocukları Allah koruyor.

Sağ ol canım. Amin kimseye yaşatmasın. Ayrılık kaygısı başladı o yüzden oda ayırmak yalan oldu şimdilik. Ve evet yese uykusuzluk çok koymayack ya

Canim yeni dogum yaptk amaan sal gitsin verilir. Benimde 7 kilo fazlam var suan kizi sallamakta. Bacaklarim zayiflayacak gibi :) su sira dikkat et ama virus flanda var ya ugrasma zaten evden ciktigimiz mi var.
Öhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruz arkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Oyy masallah kuzuma

nzh99 canim kum tanesi kadar benim gozler nazar degmesin herseyi görür rica etsem musait oldugunda dikkatli bir bakabilirr misin ? Cok canim sikildi

Eklentiler

• 20201104_142830.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 115
Diş ishallik ateş yapar hani her cocuk icin gecerli degildir yine ama genel olarak oyle derler. Birde diş jeli alıp surseydin rahatlatrdı onu yda az bisi calpol verseydin cok agrisi varda uyuyamadiysa ağrıdan
Evet canım çok ağrısı var calpol verdik gece ama saat başı uyandı
Evet canim diş ishal yapar pirinç lapası patates haşlama muz iyi gelir
Evet canım muz verdik bakalım
Hayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dizilsinler inşallah diş ishal yapar birkaç gün.
Saol canım çıktılar çıkmasına da benim güleç kızım çok huzursuz mutsuz iştahsız halsiz
Bizimkinde de 2 çizgi var sürekli gezdirilmek istiyo asla oturmak istemiyo
Evet ya yatmaya uyumaya yemeye hepsine itiraz modunda
Çok geçmiş olsun göktuğ paşaya Rabbim esirgesin tüm yavruları her türlü sıkıntılardan
Allah tan benim yüzyüze lerim yok evden devam yoksa bende sıkı bir rejime girmeliyim
Öhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruz arkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Ayyy maşallah kuzuya yaa sen ne tatlısın öylene güzel ayşecik hala kel
Kıyamam Ayşecik ‘e . Diş ishal yaparmış. Biz de dört gözle bekliyoruz. Ne zaman çıkar Allah bilir. Allahım kolay geçirsin bebelerimize. Şifalar huzurlu uykular versin.
Zeynebim çok kolay çıkarmıştı 9.ayda ayşem minicik bedeniyle mücadele ediyor ağrısı var belli kiinş Atamızda sıkıntısız kolayca çıkartır

misskokulumm geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız. Ben de yanımda yatırdığımda beşiği çekiyorum yatağa sıfır yapıyorum.

Ahh bu eşler ne olacak sanki bu çocukları tek başımıza yaptık. Bi de sen hep anlatıyorsun yardımcı diye o bile böyleyse vay ki vay. Benim eşim baya yardımcı şükredeyim şikayet etmeyeyim bari

BKGK o kızın cimcimelerini yerim ben pek tatlı

Zeyay1420 hayırlı olsun dişi Ayşeciğin bizimki de çıksa iyi olacak. Hazır ben annemlerdeyken hallederdik iyi olurdu

Uzar annesi hızlı uzuyor şimdiden sonra maşallah benimki baya hızlandı saçlı saçsız hepsi bal

misskokulumm canim çok geçmiş olsun kuzuya. düşmeden büyütmenin yolu yok da yatak yüksek olunca korkuyor insan. şimdi nasıl kuzucuk?

bizim ki de geçende park yatağın fermuari azıcık açıktı, nasıl genişletti de oradan düştü. bir karışlık yerden halıya düştü ama dudaklarını buzmesini bir görsen, benimkiler hep nazlı zaten. pireyi deve yaparlar. hepsi öyle.

Hem çalış hem anne ol yine de yaranma işte aman miss boşver evlat hayır bilsin inşallah
Aminn canım evlatlarımız hayırlı olsunlar inşallah. Öğlen de oturt oyuncak oynat biraz dedim ben yemek yapıyordum. Bir ağlama sesi koptu. Otururken arkaya atmış kendini, eşim de tutamamış bu sefer de ben kızdım göz göre göre ne düşürüyorsun çocuğu diye çıkıştım baya normalde olur bişey olmaz falan derdim
Ayyy ne tatlııı kız ısırılır da yenir de bu Maşşallah koca kız olmuş da saçları bağlanmış bir de

Oyy geçmiş olsun canım o dudaklar büzülünce insanın içinin yağları eriyor zaten. Park yatağın üst rafında yatıyor halen bizimki sen alta mı indirdin

Oyy geçmiş olsun canım o dudaklar büzülünce insanın içinin yağları eriyor zaten. Park yatağın üst rafında yatıyor halen bizimki sen alta mı indirdin
evet. havalar serinleyince yer yatağını kaldırdım. gündüz uykularında beraber yatıyoruz park yatağın içine, öyle uyuyor. tamamen mevsimsel sebeplerle indirdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…