Kıyamam Ayşecik ‘e . Diş ishal yaparmış. Biz de dört gözle bekliyoruz. Ne zaman çıkar Allah bilir. Allahım kolay geçirsin bebelerimize. Şifalar huzurlu uykular versin.Ayşecik dişi patlattı ama huzursuzluk hat safhada ateş yok ama sürekli cızırtı halinde galiba ağrısı var bide bugün 3 kez kaka yaptı sonuncusunu ishal gibiydi diş yapar mı bide bu saat oldu hala uyumadı cızır cızır canı yanıyor belli ki eline ne geçse ağzına alıyor hırslı hırslı Rabbim şifalar rahatlıkla versin tüm kuzulara
Geçmiş olsun kuzum. Kıyamam çocukları Allah koruyor.Günaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
Sağ ol canım. Amin kimseye yaşatmasın. Ayrılık kaygısı başladı o yüzden oda ayırmak yalan oldu şimdilik. Ve evet yese uykusuzluk çok koymayack yaGözün aydın canım çok sevindim taşını düşürmüş paşaAllah bir daha yaşatmasın. Gece uykuları genelde anne odasından ayrılınca ve son olarak gece beslenmesini bırakınca tamamen düzeliyor kızlar pek yaşla alakası yok aslında. Gece beslenmesi bitince uyumaya başlarlar inşallah fosur fosur. Yemeyen çocuk da ayrı bir zor inşallah iştahı açılır. Eline versen bişeyler belki daha istekli olur
Canim yeni dogum yaptk amaan sal gitsin verilir. Benimde 7 kilo fazlam var suan kizi sallamakta. Bacaklarim zayiflayacak gibi :) su sira dikkat et ama virus flanda var ya ugrasma zaten evden ciktigimiz mi var.İyi kızlar şükür bişeyi yok uyudu uyandı 8 de düşmüştü 10 buçukta yatırdım 2 saat uyudu kalktı oynadı şimdi tekrar yatıyorum bakalım.
İşlerimi de hallettim acı gerçek yüzüme tokat gibi vurduçoğu pantolonum olmuyor hiç çıkarmadım onları denedim denedim tekrar koydum 10 kg fazlam var akşam yemeklerini ve atıştırmalarınj azalttım.vermem lazım
Oyy masallah kuzumaÖhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Bi dikkat edeyimmyaparken yine bakimCanim toz gibi ya cok ufak kum tanesi gibi tek tük. Ama suda çözülüyor acaba normal mi anlamadim
Evet canım çok ağrısı var calpol verdik gece ama saat başı uyandıDiş ishallik ateş yapar hani her cocuk icin gecerli degildir yine ama genel olarak oyle derler. Birde diş jeli alıp surseydin rahatlatrdı onu yda az bisi calpol verseydin cok agrisi varda uyuyamadiysa ağrıdan
Evet canım muz verdik bakalımEvet canim diş ishal yapar pirinç lapası patates haşlama muz iyi gelir
Saol canım çıktılar çıkmasına da benim güleç kızım çok huzursuz mutsuz iştahsız halsizHayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dizilsinler inşallahdiş ishal yapar birkaç gün.
Evet ya yatmaya uyumaya yemeye hepsine itiraz modundaBizimkinde de 2 çizgi var sürekli gezdirilmek istiyo asla oturmak istemiyo
Çok geçmiş olsun göktuğ paşaya Rabbim esirgesin tüm yavruları her türlü sıkıntılardanİyi kızlar şükür bişeyi yok uyudu uyandı 8 de düşmüştü 10 buçukta yatırdım 2 saat uyudu kalktı oynadı şimdi tekrar yatıyorum bakalım.
İşlerimi de hallettim acı gerçek yüzüme tokat gibi vurduçoğu pantolonum olmuyor hiç çıkarmadım onları denedim denedim tekrar koydum 10 kg fazlam var akşam yemeklerini ve atıştırmalarınj azalttım.vermem lazım
Ayyy maşallah kuzuya yaa sen ne tatlısın öyleÖhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Zeynebim çok kolay çıkarmıştı 9.ayda ayşem minicik bedeniyle mücadele ediyor ağrısı var belli kiKıyamam Ayşecik ‘e . Diş ishal yaparmış. Biz de dört gözle bekliyoruz. Ne zaman çıkar Allah bilir. Allahım kolay geçirsin bebelerimize. Şifalar huzurlu uykular versin.
Makat çatlağı oluştu. Canımdan Can gidiyor
@CocoChanelmademoiselle canım sendin değil mi ilk doğumda makat çatlağı yaşayan bende de olmuş doktor krem verdi ama çok moralim bozuldu
Evet geçti sanırım ama hala çok dikkat ediyorumBendeeede oldu iyilestimi
Uzar annesi hızlı uzuyor şimdiden sonra maşallah benimki baya hızlandıEvet canım çok ağrısı var calpol verdik gece ama saat başı uyandı
Evet canım muz verdik bakalım
Saol canım çıktılar çıkmasına da benim güleç kızım çok huzursuz mutsuz iştahsız halsiz
Evet ya yatmaya uyumaya yemeye hepsine itiraz modunda
Çok geçmiş olsun göktuğ paşaya Rabbim esirgesin tüm yavruları her türlü sıkıntılardan
Allah tan benim yüzyüze lerim yok evden devam yoksa bende sıkı bir rejime girmeliyim
Ayyy maşallah kuzuya yaa sen ne tatlısın öylene güzel ayşecik hala kel
Zeynebim çok kolay çıkarmıştı 9.ayda ayşem minicik bedeniyle mücadele ediyor ağrısı var belli kiinş Atamızda sıkıntısız kolayca çıkartır
Aminn canım evlatlarımız hayırlı olsunlar inşallah. Öğlen de oturt oyuncak oynat biraz dedim ben yemek yapıyordum. Bir ağlama sesi koptu. Otururken arkaya atmış kendini, eşim de tutamamışHem çalış hem anne ol yine de yaranma işteaman miss boşver evlat hayır bilsin inşallah
Ayyy ne tatlııı kız ısırılır da yenir de bu MaşşallahÖhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Oyy geçmiş olsun canım o dudaklar büzülünce insanın içinin yağları eriyor zaten. Park yatağın üst rafında yatıyor halen bizimki sen alta mı indirdinmisskokulumm canim çok geçmiş olsun kuzuya. düşmeden büyütmenin yolu yok da yatak yüksek olunca korkuyor insan. şimdi nasıl kuzucuk?
bizim ki de geçende park yatağın fermuari azıcık açıktı, nasıl genişletti de oradan düştü. bir karışlık yerden halıya düştü ama dudaklarını buzmesini bir görsen, benimkiler hep nazlı zaten. pireyi deve yaparlar. hepsi öyle.
Yaaa çok tatlı yerimÖhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
evet. havalar serinleyince yer yatağını kaldırdım. gündüz uykularında beraber yatıyoruz park yatağın içine, öyle uyuyor. tamamen mevsimsel sebeplerle indirdim yani.Oyy geçmiş olsun canım o dudaklar büzülünce insanın içinin yağları eriyor zaten. Park yatağın üst rafında yatıyor halen bizimki sen alta mı indirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?