2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım, hepimize versin kolaylığını. Evet , seni dikkat etmeden okuduğum için o kadar çok "araştır" yazmışım. Halbuki arıyorum demişsin zaten. Sevindim çünkü kızlar da öğrenci olsalar bile okul saatleri dışına denk geliyorsa ilgilenirler anneyle birlikte. Allah iyi insanlara denk getirsin inşallah

benim hamileligimin ilk baslarinda cok hazimsizlik olmustu, karnim davul gibi sismisti. zaten kilolu bir insanim fakat enerjim de dusmustu, yani hem hareket edemiyorum, hem de surekli gazim var, o donemde siyah incir piyasaya cikti, ben de siyah incir cok severim, hamileligin de verdigi istahla oturup bir suru incir yedim ustuste, havalar da sicak oldugu icin ustune bol bol da su icince, o gazdan kurtuldum. yani birkac gun belki boyle sirf bagirsak calistiran bir seyleri yiyip diyeti bunlarla sinirlamak bagirsaklari bosaltabilir. bir de bir sure kafeinli seyler icmeyip sonra icince de cok ise yariyor.

Gecenin körü ve bulantiyla kalktim yine yataktan, kraker kemiriyorum. Off Allah'ım sabır ver..
gecmis olsun, firsatiniz olursa zencefilli urunleri bir deneyin, bilimsel olarak bulantiya iyi geliyor, zencefilli limonlu cay olabilir. biraz da bal ile beraber bu hafiften soguyan havalarda super iyi oluyor. direkt toz zencefil ile bali karistirip bir cay kasigi da yiyebilirsiniz. yurtdisinda gebelere bulanti icin zencefil gazozu veya zencefil sekerlemesi veriyorlar.

Canım bende de oluyor kabızlık hemde çok ileri boyutta, ilaç kullanmak istemiyorum zaten birsürü ilaç kullanıyorum bulantı için. Onun yerine afedersin tuvalete çıkmadan önce vazelin sürüyorum, en azından şişkinlik oluşmuyor

Zencefil özlü bir bulanti ilacı alıyorum zaten. Bir de zencefilin kendisi çok mu olur diye düşünüyorum? Çok teşekkür ederim önerilerin için. Toz zencefil ve balı deneyeyim birazcık yine de

Kızlar günaydın Size bir şey soracağım. Forumda gezinirken rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeklerini kaybedenlerin konuştuğu bir konu gördüm. Eğer rahim ağzı kısalığınız varsa serklaj yapılması gerekiyormuş. Bunun için de ideal haftalar 12.-13. haftaymış. Şimdi benim doktorum hiç böyle bir ölçüm yapmadı. Sizinki yaptı mı? Yapmasını talep mi etmeliyim? Yoksa gerek görürlerse kendileri mi yapıyor? Bilginiz var mı bu konuda?

teşekkür ederim. bende herhangi bir bitki çayını içmeyi istemiyorum ama dediğiniz gibi ılık ve limonlu su içmeyi deneyeyim . evet masa başı iş mahvediyor yerime bakacak ta yok izinde alamıyorum bi şekilde idarede etmem lazım çok yerimden de ayrılamıyorum ama daha çok hareket edicem inş

Günaydın canım. Daha öncede bir arkadaş sordu burada. Benim de konuyla ilgili bir bilgim yok maalesef. Doktoruma sorarım gidince ama daha 3 hafta var nerden baksan. Benim doktorumda böyle bir şeyden bahsetmedi belki daha erken diyedir bilmiyorum. Ama önemli bir konu gibi duruyor. Allah korusun

Daha önce sorulduğu aklımada kalmamış ya. Evet öyle önemli bir konu yakın zamanda giden olursa sorsa da bize bilgi verse keşke

Eğer daha önce buna bağlı düşük yaşanmışsa yapılıyor ölçüm ve operasyon sanırım. Talep üzerine yapılır mı bir sormak lazım doktorlara

Eğer daha önce buna bağlı düşük yaşanmışsa yapılıyor ölçüm ve operasyon sanırım. Talep üzerine yapılır mı bir sormak lazım doktorlara
Bence ölçümü herkese yapmaları lazım diye düşünüyorum. Sonuçta ortada basit bir müdehale ile kurtarılabilecek bir bebek varken 2.yi beklemek ne bileyim Aynen sormak lazım dediğiniz gibi

L
Bence ölçümü herkese yapmaları lazım diye düşünüyorum. Sonuçta ortada basit bir müdehale ile kurtarılabilecek bir bebek varken 2.yi beklemek ne bileyim Aynen sormak lazım dediğiniz gibi
Dusuk olmadan once teshis edilmesi zor diye okumustum bende yanlis hatirlamiyorsam. Ama dediginiz gibi sormak lazim yinede.

Kızlar bir şey soracağım. E nabızda hastane ziyaretlerim bölümünde. Yukarda işlemler yazan yerde gündüz yatak tarifesi diye bir şey gördüm bunun ne demek olduğunu bilen var mı? Orada bize yapılan işlemler yazıyor ama bunu çözemedim?

Arakadşalar dün ki İstanbul depremini yaşayan yok mu? Korkudan bebeğime bişey olacak diye çok endişeliyim.. Bugün randevuum var.. Tsh için kan vermiştim.. Hapımın dozunu değiştirecek mi bakalım? İnşllah bebeğimin iyidir... 3 ü çeyrek geçe randevum..

Zencefil özlü bir bulanti ilacı alıyorum zaten. Bir de zencefilin kendisi çok mu olur diye düşünüyorum? Çok teşekkür ederim önerilerin için. Toz zencefil ve balı deneyeyim birazcık yine de
Benim doktorum çok fazla doz zencefili önermediklerini söylemişti bana da bulantı için zencefilli bi ilac vermişti çok fazla tüketmek çok iyi değil demişti yazdıklarımızı görünce uyarmak istedim geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…