Amin canım, hepimize versin kolaylığını.Sizin işiniz de zor gurbette olmak hele en zoru olsa gerek. Ben annemlerdn 5 saat ötedeyim altı üstü sanki 10000 km var gibi. Değşen bşy yok malesef. Bayadr araştryodum aslında biyandan bakıcıyı. Bi arkadaşımın bakıcısı vardı genç kız daha 18 20 yaşlarnda faln. Çok çok memnun o. Onun abladına anlatmş durumu. Bu bahsettğm kişiler de yan komşum oluyo. Tanışmamştık daha. Bu siteye yeni taşındm sayılır. Kadın isterse ben bakarm demş. Bugn gttim konuştum iyi insanlara benziyolar. Evde bir anne ve 3 kızkardeş yaşıyolar. Erkek yok bu benm için güzel. Kızımı blmedğm erkeklern arasına bırakmk istemem. Gerçi zarar gelse kadndan da gelr ama işte allah korusn. Bakalım. Anlaştık gibi. Kızım da sevdi bu aileyi. Evlerine bırakcm yine malesf eşimin çalşma saatleri dolaysyla eve gelmk istemedi bu da. Evlernde kuşlar balıklar çiçekler faln var kıxımın çok hoşuna gtti. Allahım nolur bu kez doğru insanlar olsun. Bir ayda bin yıl yaşlandm ya.
Size de allahm kolaylık versin. Herşey tıkır tıkır yolunda gider de zorlanmazsınız. Hele de iki çocukla çok zor.
gecmis olsun, firsatiniz olursa zencefilli urunleri bir deneyin, bilimsel olarak bulantiya iyi geliyor, zencefilli limonlu cay olabilir. biraz da bal ile beraber bu hafiften soguyan havalarda super iyi oluyor. direkt toz zencefil ile bali karistirip bir cay kasigi da yiyebilirsiniz. yurtdisinda gebelere bulanti icin zencefil gazozu veya zencefil sekerlemesi veriyorlar.Gecenin körü ve bulantiyla kalktim yine yataktan, kraker kemiriyorum. Off Allah'ım sabır ver..
Canım bende de oluyor kabızlık hemde çok ileri boyutta, ilaç kullanmak istemiyorum zaten birsürü ilaç kullanıyorum bulantı için. Onun yerine afedersin tuvalete çıkmadan önce vazelin sürüyorum, en azından şişkinlik oluşmuyorHanımlar hemoroid sıkıntısı yaşayan var mı. Kabızlık sıkıntım olurdu ama rahatsız etmezdi geçerdi gün içinde hemoroid durumum. 2 gündür geçmedi. Gebeliğin ileriki aylarında bebeğin baskısından dolayı da artıyormuş malesef. Önerisi olan varmı.
Zencefil özlü bir bulanti ilacı alıyorum zaten. Bir de zencefilin kendisi çok mu olur diye düşünüyorum? Çok teşekkür ederim önerilerin için. Toz zencefil ve balı deneyeyim birazcık yine degecmis olsun, firsatiniz olursa zencefilli urunleri bir deneyin, bilimsel olarak bulantiya iyi geliyor, zencefilli limonlu cay olabilir. biraz da bal ile beraber bu hafiften soguyan havalarda super iyi oluyor. direkt toz zencefil ile bali karistirip bir cay kasigi da yiyebilirsiniz. yurtdisinda gebelere bulanti icin zencefil gazozu veya zencefil sekerlemesi veriyorlar.
teşekkür ederim. bende herhangi bir bitki çayını içmeyi istemiyorum ama dediğiniz gibi ılık ve limonlu su içmeyi deneyeyim . evet masa başı iş mahvediyor yerime bakacak ta yok izinde alamıyorum bi şekilde idarede etmem lazım çok yerimden de ayrılamıyorum ama daha çok hareket edicem inşPapatya çayını çok çok az miktarda öneriyorlar ama ben papatyayı zararsız bulmama rağmen içmedim gebeyken. Suyunuzu mide bulantınız yoksa ılık ve limonlu içerseniz gaza iyi geliyor. Çalışmadığım için gaz olduğu halde çok sıkıntı yaşamıyorum ama çok haklısınız çalışma ortamı zorlar sizi gaz konusunda. Önerim sıvıyı yemeklerle almayın, yavaş yavaş yiyin, bol su ve biraz ılık limonlu su tüketin. Geçmiş olsun, geçecek
Kızlar günaydınSize bir şey soracağım. Forumda gezinirken rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeklerini kaybedenlerin konuştuğu bir konu gördüm. Eğer rahim ağzı kısalığınız varsa serklaj yapılması gerekiyormuş. Bunun için de ideal haftalar 12.-13. haftaymış. Şimdi benim doktorum hiç böyle bir ölçüm yapmadı. Sizinki yaptı mı? Yapmasını talep mi etmeliyim? Yoksa gerek görürlerse kendileri mi yapıyor? Bilginiz var mı bu konuda?
Daha önce sorulduğu aklımada kalmamış ya.Günaydın canım. Daha öncede bir arkadaş sordu burada. Benim de konuyla ilgili bir bilgim yok maalesef. Doktoruma sorarım gidince ama daha 3 hafta var nerden baksan. Benim doktorumda böyle bir şeyden bahsetmedi belki daha erken diyedir bilmiyorum. Ama önemli bir konu gibi duruyor. Allah korusun
Eğer daha önce buna bağlı düşük yaşanmışsa yapılıyor ölçüm ve operasyon sanırım. Talep üzerine yapılır mı bir sormak lazım doktorlaraKızlar günaydınSize bir şey soracağım. Forumda gezinirken rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeklerini kaybedenlerin konuştuğu bir konu gördüm. Eğer rahim ağzı kısalığınız varsa serklaj yapılması gerekiyormuş. Bunun için de ideal haftalar 12.-13. haftaymış. Şimdi benim doktorum hiç böyle bir ölçüm yapmadı. Sizinki yaptı mı? Yapmasını talep mi etmeliyim? Yoksa gerek görürlerse kendileri mi yapıyor? Bilginiz var mı bu konuda?
Bence ölçümü herkese yapmaları lazım diye düşünüyorum. Sonuçta ortada basit bir müdehale ile kurtarılabilecek bir bebek varken 2.yi beklemek ne bileyimEğer daha önce buna bağlı düşük yaşanmışsa yapılıyor ölçüm ve operasyon sanırım. Talep üzerine yapılır mı bir sormak lazım doktorlara
Dusuk olmadan once teshis edilmesi zor diye okumustum bende yanlis hatirlamiyorsam. Ama dediginiz gibi sormak lazim yinede.Bence ölçümü herkese yapmaları lazım diye düşünüyorum. Sonuçta ortada basit bir müdehale ile kurtarılabilecek bir bebek varken 2.yi beklemek ne bileyimAynen sormak lazım dediğiniz gibi
Benim doktorum çok fazla doz zencefili önermediklerini söylemişti bana da bulantı için zencefilli bi ilac vermişti çok fazla tüketmek çok iyi değil demişti yazdıklarımızı görünce uyarmak istedim geçmiş olsun.Zencefil özlü bir bulanti ilacı alıyorum zaten. Bir de zencefilin kendisi çok mu olur diye düşünüyorum? Çok teşekkür ederim önerilerin için. Toz zencefil ve balı deneyeyim birazcık yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?