2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay kızlar az önce sol dirseğimin içi kaşındı elime bir şişlik geldi içinde ödem gibi bişey olmuş kızarılık var. Eşime gösterdim ağır mı kaldırdın kas şişmiş gibi dedi. Yok dedim sonra aklıma geldi Göktuğ u hep sol koluma alıyorum sağ ters geliyor. Bugün de öyle yemek yaptık bir de uzanıyor heryere daha da zorluyor. Bakayım bikaç gün dikkat edeyim inşallah geçer.
Kolestazdan sonra çok tırsıyorum aniden bişey çıkacak hastalanacağım çocuklar napar o zaman diye o da herşey yolunda giderken çıkmıştı pat diye.sadece insanın aklına çocukları geliyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Canm aklına kötü şeyler getirme bende hep sağda taşıyorum hep sağ omzum ağrıyor normal yani şu ara fazla yüklenmişsindir geçer inş hemen

Tmm cok sagol canim
Allah razi olsun.

Buldum bunları ben6.takımdalar.ama çok ayrıntılıymış baya ciddiler yani. Nasıl girecez şak diye yazacaz mı ben de geldim diye.
Yok hayır önce bi grup bar oraya yazıyorsun o seni yönlendiriyor şu takıma git diye ben 64.5 ile başladım dün sabah 62.4 tüm. Yediklerime dikkat ediyorum bi motivasyon dizginleme dikkat etme bişey katıyor yani

Gelin gelin ben sevdim aktif değilim grupta ama dikkat etmeme sebep oluyor günün sonumda menü yazıyorsun o yüzden dikkatli oluyorum yerken

Öhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruz arkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Adaşım Allahım esirgesin. Asya beni benden aldı. Başı bağlı olmasa talip olurduk da, oğlumun Haydo biraderine saygımız sonsuz. Nasıl büyüdüler değil mi, çok değiştiler doğduklarından beri. Maaşallah.

nzh99 canim kum tanesi kadar benim gozler nazar degmesin herseyi görür rica etsem musait oldugunda dikkatli bir bakabilirr misin ? Cok canim sikildi
Bahsrcım burda var, ben de gördüm ama bizimkilerde yok. Daha önce golden goat aldığım zaman, e bebekte zaten bu mamalar, açtım hazırladım mama karışmadı, iğrenç kokuyordu. Atlayıp mamayı da götürdüm. Zaten fatura e- fatura geliyor ordan. Dedim mama bozuk. Resmini de öekmiştim gösterdim. Aldılar. Başka mama almıştım. Belki üretim hatasıdır. Geri verin, Karya ya içirme. Allah korusun.

Saol kuzum hepsi kolaycacık çıkarsın. Ana kuzuları

Benim uyuyakaldım oluyor ama oda rahat etmiyor bende edemiyorum pek beşiğine alıyorum hoş alınca anca yarım saat uyuyor yine yanıma alıyorum delirmelik süreç ya resmen geçecek mi ya
uykusuz her gece şarkısını sana gönderiyorum canim
çok şükür çok sevindim. sizlerden iyi haber almak çok iyi geldi. daha güzel günlere inşallah
Ya benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
yaaaa miss masallah nasıl datluuuuuu
çok geçmiş olsun baharım. soğukkanlı ol mutlaka. eminim eşin olmasaydı olurdun da. Allah tekrar yasatmasin ama çok çok önemli ilk müdahale.
sagolasin canim. iyiydim mersin sagolsun bu ara bi degusik bugun yine sıkıntılıydı benim için artık yarına hayırlısıyla iyi olmayı umuyorum

denk gelmemişim yazdığına teşekkür ederim tekrar yazmışsın.buyugu çok şükür iyi gidiyor küçüğe de başlarım dedim diş cikinca. sizij teknik daha farkli. bunuda ss aldim
Oyy geçmiş olsun canım o dudaklar büzülünce insanın içinin yağları eriyor zaten. Park yatağın üst rafında yatıyor halen bizimki sen alta mı indirdin
cok gecmis olsun. düşenler grubuna bizde dahil olduk. montessori yataktan yüzüstü yere yapışmış. daha çok düşecekler böyle büyüyorlar stres yok tedbir çok diyorum ve geçmiş olsun diyorum tekrardannn

Ben de anlamadım kötü bişey olsa çözülmezdi heralde, kabızlık için Instagram'da bi tarif vardı Atayım bi onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…