- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Canm aklına kötü şeyler getirme bende hep sağda taşıyorum hep sağ omzum ağrıyor normal yani şu ara fazla yüklenmişsindir geçer inş hemenAy kızlar az önce sol dirseğimin içi kaşındı elime bir şişlik geldi içinde ödem gibi bişey olmuş kızarılık var. Eşime gösterdim ağır mı kaldırdın kas şişmiş gibi dedi. Yok dedim sonra aklıma geldi Göktuğ u hep sol koluma alıyorum sağ ters geliyor. Bugün de öyle yemek yaptık bir de uzanıyor heryere daha da zorluyor. Bakayım bikaç gün dikkat edeyim inşallah geçer.
Kolestazdan sonra çok tırsıyorum aniden bişey çıkacak hastalanacağım çocuklar napar o zaman diyeo da herşey yolunda giderken çıkmıştı pat diye.sadece insanın aklına çocukları geliyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
Tmm cok sagol canimanal fisür için doktorun bana yazdığı kremler fito-anestol fiyatları da uygun benim denediğim diğer yöntemler kantaron yağı- patatesi ince küçük bir parça haşla ılıktan biraz sıcak olsun tülbentte koy ve makatın üstüne koy içmaşatın tutar zaten düşmez gece koy sabaha kadar
zeytinyağı ve unu da hamur yap aynı şekilde fırında ısıt azcık tülbente koy dediğim gibi yine çok sıcak olmasın ödemi falan alıyor bebeğe ve Sana da bunların hiçbirinin zararı olmaz
İbrahim saraçoğlunn da yöntemleri YouTube den bulabilirsin ısırgan otu kürü var
Birde bebeğe zararı var mı yok mu bilmiyorum ama ben çok kötüydüm yaptım patlıcanın sapını yeşil kısmı varya 10 tane 10 bardak su ile kaynat ve o suyu 1 hafta içinde bitir
O kadar çok şey var ki ama bana en çok patates iyi geldi ertesi sabah çok daha rahattım
Bende aldım 5 al 4 öde vardı Trendyol da daha ulaşmadı elime merakla bekliyorum nasıl tepki verecek diyeKızlar kuzulara hareketli, müzikli, dokun hisset kitapları almak isterseniz Amazonda güzel indirim var özellikle hareketli kitaplar epey uygun
Yok hayırBuldum bunları ben6.takımdalar.ama çok ayrıntılıymış baya ciddiler yani. Nasıl girecez şak diye yazacaz mı ben de geldim diye.
Gelin gelinYaa sayfaya yazıyoruz deneme süresi var evet şak diye yazıyoruz onlar boş olan takıma yönlendiriyor ama biz 6yı isteyelim sonra 5-13 müydü girmiştim Sevmedim
Sayfaya yazınca beni de etiketler misin yazayım bende hemen
Şu diş ağrıları bi geçseydi yavruların9 buçuk 10 arası uyuyan bir Ayşe kız vardı evvel zaman içinde.. Calpol de verdim ama hala ayaktayızuykuya dalamıyor ağlayarak kalkıyor sonrada susturabilene aşkolsun ne biberon ne meme ne emzik
Adaşım Allahım esirgesin. Asya beni benden aldı. Başı bağlı olmasa talip olurduk da, oğlumun Haydo biraderine saygımız sonsuz. Nasıl büyüdüler değil mi, çok değiştiler doğduklarından beri. Maaşallah.Öhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Bahsrcım burda var, ben de gördüm ama bizimkilerde yok. Daha önce golden goat aldığım zaman, e bebekte zaten bu mamalar, açtım hazırladım mama karışmadı, iğrenç kokuyordu. Atlayıp mamayı da götürdüm. Zaten fatura e- fatura geliyor ordan. Dedim mama bozuk. Resmini de öekmiştim gösterdim. Aldılar. Başka mama almıştım. Belki üretim hatasıdır. Geri verin, Karya ya içirme. Allah korusun.nzh99 canim kum tanesi kadar benim gozler nazar degmesin herseyi görür rica etsem musait oldugunda dikkatli bir bakabilirr misin ? Cok canim sikildi
Saol kuzum hepsi kolaycacık çıkarsın. Ana kuzularıEvet canım çok ağrısı var calpol verdik gece ama saat başı uyandı
Evet canım muz verdik bakalım
Saol canım çıktılar çıkmasına da benim güleç kızım çok huzursuz mutsuz iştahsız halsiz
Evet ya yatmaya uyumaya yemeye hepsine itiraz modunda
Çok geçmiş olsun göktuğ paşaya Rabbim esirgesin tüm yavruları her türlü sıkıntılardan
Allah tan benim yüzyüze lerim yok evden devam yoksa bende sıkı bir rejime girmeliyim
Ayyy maşallah kuzuya yaa sen ne tatlısın öylene güzel ayşecik hala kel
Zeynebim çok kolay çıkarmıştı 9.ayda ayşem minicik bedeniyle mücadele ediyor ağrısı var belli kiinş Atamızda sıkıntısız kolayca çıkartır
Oy maaşallah. Ya bu saçlar...maaşsllah nasıl tatlı. Tam yemelik olmuş.Bu da benim kızımın saçları teyzeleri
Amanın Cihangir Paşa. Maaşallahh.
uykusuz her gece şarkısını sana gönderiyorum canimBenim uyuyakaldım oluyor ama oda rahat etmiyor bende edemiyorum pek beşiğine alıyorum hoş alınca anca yarım saat uyuyor yine yanıma alıyorum delirmelik süreç ya resmengeçecek mi ya
çok şükür çok sevindim. sizlerden iyi haber almak çok iyi geldi. daha güzel günlere inşallahSelam arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir..
Merak eden arkadaşlar için son durumumuz için bilgilendirmek istedim.uzun zamandır telefonla çok haşır neşir olamıyorum kızımın telefon tv tablet vs görmemesi lazım.Biz şuan için iyiyiz çok şükür.kızıma bu tanı konulduğu günden beri yoğun bi araştırma içine girmiştik.Siirt’te özel eğitim alan mezunu bi öğretmen bulamamıştık.Isparta’ya gittik apar topar orda bi rehabilitasyon merkeziyle görüştük bi öğretmen bulduk fakat haftalık 4 saat eğitim verebiliyordu sadece bu da benim kızım için yetersizdi.bazı konularda da anlaşamadık.üstelik eşimin tayininin çıkmasına da 8 ay gibi bi süre olduğu için babasından ayrı kalmasının kızım için daha yıpratıcı olacağını düşündüm.Siirte tekrar geri döndük ve burda MEB a bağlı özel eğitim uygulama okulunda çalışan bi özel eğitim öğretmeni bulduk.hergün kızıma 2 saat eğitim veriyor.kızımın bazı taklit becerileri gelişmeye başladı bu süreçte.mesela kardeşine mama yedirirken oda kaşığı alıp yedirmeye çalışıyor,ağzını ıslak mendille siliyor.bizden ne görürse yavaş yavaş uygulamaya başlıyor.bu bile bizim için çok büyük bi adım.önümüzde uzun bi zaman var katedeceğimiz çok yol var.ama başlangıçta şuan için iyiyiz.çok üstüne düşmemiz gerekiyor.hocanın öğrettiklerini evde kendim de tekrar ettirmeye çalışıyorum.biraz zor oluyor bebeğim de olunca ama Allahtan annemi getirdim yanımda o destek oluyor bana sağolsun.kızıma rapor çıkartmadık.farklı farklı psikiyatristlere götürdük,kimi ağır otizm dedi,kimi atipik otizm dedi,kimi sadece uyaran eksikliği dedi..özel eğitim öğretmenleri ise otizm var ama ağır değil ve yaşı küçük düzelir dedi.kendi imkanlarımızla eğitim verdiriyoruz.ayrıca çocuk nörolojiside emar eeg çekti orda da bi sorun yok çok şükür.bu derdin tek çaresi eğitim başka yolu yok
oğlumda ise 5 buçuk aylıkken başladık ek gıdaya.sorun yok çok şükür onda da.bulamaç şeklinde kahvaltı yemiyor sevdirmedim bi türlü.sabahları çay veya ıhlamur ekmek batırıp veriyorum.üstüne bi parça peynir bi parça yumurta sarısı bi küçük parça domates kahvaltıda ne varsa veriyorum.çok özenemiyorum Melisa’yı boş bırakmamam gerekiyor.öğlenleri çorbaya ekmek içi katıyorum tok tutsun diye.akşamları da annem ne pişirdiyse işte.pilav patates yemeği nohut falan ne varsa onu yediriyorum.bazen makarna patates kızartması yapıyorum mama sandalyesine koyuyorum önüne kendi yiyor.eline ekmek veriyorum.biraz kendi yemeye kendi alışsın istiyorum açıkcası günler çok yorucu geçiyor çünkü.sağlık durumları da iyi çok şükür bi defa memleketten geldikten sonra hastalandılar geçti.bizde son durumlar böyle Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin çok AMİNİnşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir canlarım
yaaaa miss masallah nasıl datluuuuuuYa benim oğluşuma yok mu talipli kız anneleri
çok geçmiş olsun baharım. soğukkanlı ol mutlaka. eminim eşin olmasaydı olurdun da. Allah tekrar yasatmasin ama çok çok önemli ilk müdahale.Az once kiza armut rendeleyip vermistim. Armut ta serrlt armuttu sonra az kesip tadina baksin diye verdim ama nasil koparir aklim almiyor cok az ucu dan verdim elimle birden oksurmeye basladi baktim kizardi hala oksuruyir tikandi mama sandalyesinden bir aldim ters cevirip vurmaya basladim esimde dustaydi hem vuruyorum hem koşuyorum esim aldi kizi vurdu sirtina gecti cokk korktum elim ayagim titriyor halen. Gozunun alti kipkirmizi oldu morardi 2 sn icindeAllahim korusun bundan sonra cok dikkat etmek lazim. Esimde benim o halimi gorunce sakin ol boyke durumlarda kizi bir yere carpabilirdin oyle sirtina vuruyorsunki kaburgalarina zarar verebilirdin dedi
sagolasin canim. iyiydim mersin sagolsun bu ara bi degusik bugun yine sıkıntılıydı benim için artık yarına hayırlısıyla iyi olmayı umuyorum@Umudum- sena kuşumun tahlil sonuçları çıktı mı. İnşallah şifalar olsun. Bir rahatlasın inşallah.Helinnnnn kuzum nasıl oldun, anneler hastalanmamalı. Sistem çöküyor. @yagmur1212 canım her ne kadar yaşadığımız yıl felaketlerle dolu olsada, güzel şeyleri umud etmekten başka yol yok diye düşünüyorum. Yanımızdaki o muazzam mucize hem bizi hayata daha çok bağlıyor hem de yaşam enerjisi veriyor. Bugünler de geçecek, ama umutsuzluğa kapılıp anı kaçırmamalıyız. Hergün büyüyen değişen birşeyler öğrenmeye çalışan, sana muhtaç, senden babasından başka kimsesi olmayan o muazzam can için ben hergün umutla uyanıyorum. Güzel yarınların umuduyla, sağlıkla...
denk gelmemişim yazdığına teşekkür ederim tekrar yazmışsın.buyugu çok şükür iyi gidiyor küçüğe de başlarım dedim diş cikinca. sizij teknik daha farkli. bunuda ss aldimBurada daha önce detaylı yazmıştım. Bilmiyorum kişiye göre arayınca postları görebiliyor musunuz? Gece yatmadan belli bir ritüel var onu uygulayıp, bebeği yatırıyorsun yatağına. Ağlamaya başladıktan 5 dakika sonra gidip 2-3 cümlelik, toplamı 10 saniyeyi geçmeyecek konuşmanı yapıp çıkıyorsun. İlk 2 gün 20 dakikayı bulduğu oldu, bir kere 40 dakika ağladı. Eşim olmasa yapamazdım. Ben de yere oturup salonda ağlıyordum. Gerçekten dayanması zor, eşin yardım etmezse her annenim yapabileceği bir şey değil. O girip konuşmayı tekrar etti. Sonra 10-15 dakikaya düştü. Sonra giderek azaldı. 10 gün gibi oldu. Dün gece 1-2 dakika ağladı mesela. Uykuya dalması 6-7 dakikayı buldu. Karalı olup sabretmek önemli. Bebek monitörümüz kameralı. Uykuya Dalana kadar mutlak izliyoruz, güvende olduğundan emin oluyoruz. Gece boyu da monitör açık, ses gelirse gözümüz üstünde. Uykuya dalması için önce başka bir metodoloji denedim, yanında durup, elimi üstünde tutmak, pat pat yapmak, ağlayınca kucağıma alıp sakinleştirip, susunca geri koymak. Gece 1 saati buldu, az ve aradada olsa uzun süre ağladı ve acayip sinir oldu. Gündüz hiç uyutamadım böyle zaten. O yüzden diğer metodu seçtim.
cok gecmis olsun. düşenler grubuna bizde dahil olduk. montessori yataktan yüzüstü yere yapışmış. daha çok düşecekler böyle büyüyorlar stres yok tedbir çok diyorum ve geçmiş olsun diyorum tekrardannnOyy geçmiş olsun canım o dudaklar büzülünce insanın içinin yağları eriyor zaten. Park yatağın üst rafında yatıyor halen bizimki sen alta mı indirdin
Ben de anlamadım kötü bişey olsa çözülmezdi heralde, kabızlık için Instagram'da bi tarif vardı Atayım bi onu dene istersenNormal mi acaba suda cozuluyor cok ufak zaten anlamadim. Kizda kakasini yapmadi du. Ufacik yapmisti bugun tik yok cok canim sıkılıyor boyle olunca.
Birde mama cok agir kokuyor benim migdem kalkiyor kizi öpemedim bugun dogru durust
@sekerpare5939 senin kizin kabizligi gecti mi canim.
Sırma saçlım guzeliiimmÖhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
Bakışını yerim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?