2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Masallah sana yaaa❤ bu nisan bebelerin erkekleri galiba kel
Valla doğduğunda saçı vardı siyah siyah sonra döküldü bi ara çıkmadı şimdi çıkmaya başladı da az seyrek seyrek
Şaşkoloz benimkide bağlayınca arada dev boşluklar oldu dedim yandan çekeyim bu arada elimde poğaça varken kilo verişine denk geldim yutamadım
Valla oğlum şaşkın şaşkın bakıyor ablaları gibi ablaları da doğduğunda böyle bakıyordu sonra düzeldiler
Afiyet olsun cnm boğazında kalmasa iyiymiş
Ben verdim eski halime döndüm tüm kıyafetlerim oluyor darısı isteyene...
Sağol teyzesi

@Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Annesi maşallah Subhanallah gözleri çok güzell...
Sen bu çocuğu birilerine gösterirken dikkati başka Yine çekecek bir şeyler yap ..
Mesela yüzüne kara sür
Nazar değmesin

@Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
yaaaa masallah ne güzellik bu. kimse talip olmadan be olayim lutfeeen
Triplere bak atomu parcalamaya gidiyo sanki haydodan teyzelerine kocaman gunaydiiinn
neden haydo diyorsun anladim simdi. çok fena bakış atmış tam yemelik yalnız. keşke bebeler ve tabiki bizler bi buluşma yapsayduk

Oh bitirmissin rahatlamissindir. Bakalim bekliyorum bende birde bu ara oturtuyorun surekli ondan mi acaba diyorum gelse yapar gerci ne bileyim.

Masallah gülec yüzlüm benim
oturmakla alakası yok canim. hareketsiz olursa sıkıntı tabi. biz oynatcaz mecbur. 2 çocuk zor diyorum ama hakkını yemim abisi sayesinde bugün yumurta yedi ve yine onun sayesinde hareket halinde

yaaaa masallah ne güzellik bu. kimse talip olmadan be olayim lutfeeen

neden haydo diyorsun anladim simdi. çok fena bakış atmış tam yemelik yalnız. keşke bebeler ve tabiki bizler bi buluşma yapsayduk
Gerçekten en çok istediğim şeylerden biri nisan anneleriyle buluşmak

Sağol canım afiyet oluyor valla bende sığıyorum eskilere zaten genelde bol kesim giyerim hep göbekliydim nereye gidiyorum zaten kıyafete ne hacet

Kızlar evime geldim. Bir sürü eşyam kırılmış kitaplığım inmiş dolapların kapakları açılmış, evde olsaydım bunlar olurken heralde şu an rehabilitasyon merkezinde falandım önemli değil tabiki sağlık olsun ne canlar gitti allah rahmet etmesin.. yaşayan herkese çok çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim. Allah kimseye yasatmasin..

Yaradana, nasip edene kurban. Tırnaklarına taş, gözlerine yaş değmesin. İyi insanlar çıksın yollarına. Kırk yıllık hayatımı sıfırladı. Şu an ayağımda uyuyor. Kıyamıyorum yerine koyayım. Balkaymağımı. Allahım esirgesin korusun hepsini.

Çok büyük geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın

Yok hayır önce bi grup bar oraya yazıyorsun o seni yönlendiriyor şu takıma git diye ben 64.5 ile başladım dün sabah 62.4 tüm. Yediklerime dikkat ediyorum bi motivasyon dizginleme dikkat etme bişey katıyor yani
Sabah 2 pantolonuma girdim likralı kumaş oluncası hangi grup canım ilk yazmamız gereken?
Canım benim iyi ki yokmuşsunuz evde. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Kolaylıklar diliyorum.
Belki Birgün herkesin geleceği biryerde toplanılır çok isterim bende
Kayseri ye gelin Türkiye nin tam orta yerisize mantı, yağlama, nevzine yediririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…