Ooo pek güzel maşallahBu da benim kızımın saçları teyzeleri
Yapar yapar bahar sakin ol elbet öyle yada böyle yapacaktır. Ek gıdada şimdilik irmik, bisküvi tarzı verme. Meyve ve sebze püreleri ver. Bağırsağı çalıştırır hem sebze püresine de zeytinyağı ekle.
Distendir canim9 buçuk 10 arası uyuyan bir Ayşe kız vardı evvel zaman içinde.. Calpol de verdim ama hala ayaktayızuykuya dalamıyor ağlayarak kalkıyor sonrada susturabilene aşkolsun ne biberon ne meme ne emzik
Mama bozuk gibide degil anlamadim yaBahsrcım burda var, ben de gördüm ama bizimkilerde yok. Daha önce golden goat aldığım zaman, e bebekte zaten bu mamalar, açtım hazırladım mama karışmadı, iğrenç kokuyordu. Atlayıp mamayı da götürdüm. Zaten fatura e- fatura geliyor ordan. Dedim mama bozuk. Resmini de öekmiştim gösterdim. Aldılar. Başka mama almıştım. Belki üretim hatasıdır. Geri verin, Karya ya içirme. Allah korusun.
Evet canim bakayim yarin ulasmaya calısıcam tekrar. Dedigim gibi mama bozuk gibi degil ama o parcalar canimi sıktı. Kizda iciyor begendi yani iyi gelirse devam ederim ama bakacagim..Ben de anlamadım kötü bişey olsa çözülmezdi heralde, kabızlık için Instagram'da bi tarif vardı Atayım bi onu dene istersen
Teşekkürler cnm..Amanın Cihangir Paşa. Maaşallahh.
Masallah sana yaaa❤ bu nisan bebelerin erkekleri galiba kel
E demi bide eşin uyanık öyle düşürmüş senin uyku halinle düşmesi daha normalAminn canım evlatlarımız hayırlı olsunlar inşallah. Öğlen de oturt oyuncak oynat biraz dedim ben yemek yapıyordum. Bir ağlama sesi koptu. Otururken arkaya atmış kendini, eşim de tutamamışbu sefer de ben kızdım göz göre göre ne düşürüyorsun çocuğu diye çıkıştım baya normalde olur bişey olmaz falan derdim
Ayyy ne tatlııı kız ısırılır da yenir de bu Maşşallahkoca kız olmuş da saçları bağlanmış bir de
Seninkine de maşallah kuzum kitap karıştırırken o ciddiyet o saçlarYaaa çok tatlı yerim
Sağol kuzumYaaaa yerim seni ben ama nasi guzelsin sen oyle masallah nazarlardan korusun rabbimdesteksiz oturmaya da başlamş daha biz beceremiyoruz ve hâlâ da keliz
Şaşkoloz
S Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaaSeninkine de maşallah kuzum kitap karıştırırken o ciddiyet o saçlar
Ahahha aklıma şeygeldi eşim bi ara her sabah fırına uğrayıp sıcak ekmek alıp geliyor diye azarladım onu git tam buğday falan al diyeVar ya annesi saçları işte Maşşallah daha ne olsun
Öyle canım valla öğleden sonra oğlanı uyutmaya girdim koşmuş gitmiş uyuyor salonda nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor şaşıyorum gerçekten. Allah bize güç kuvvet versin de evlatlarımıza bakalım sağlıkla inşallah
Ya gelsem mi nerde orası12kilo çok iyi o kadar versem hamilelikten önceki kiloma dönerim bana yeter her akşam ekmek yemiycem diyorm eşim pide getiriyor
Geçmiş olsun canım hemen felaketi getirme aklına takip et devam ederse git bi doktoraAy kızlar az önce sol dirseğimin içi kaşındı elime bir şişlik geldi içinde ödem gibi bişey olmuş kızarılık var. Eşime gösterdim ağır mı kaldırdın kas şişmiş gibi dedi. Yok dedim sonra aklıma geldi Göktuğ u hep sol koluma alıyorum sağ ters geliyor. Bugün de öyle yemek yaptık bir de uzanıyor heryere daha da zorluyor. Bakayım bikaç gün dikkat edeyim inşallah geçer.
Kolestazdan sonra çok tırsıyorum aniden bişey çıkacak hastalanacağım çocuklar napar o zaman diyeo da herşey yolunda giderken çıkmıştı pat diye.sadece insanın aklına çocukları geliyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
Valla talipler artıyor büyüdükçe herkes demeye başladı çirkinmişler resmen insana pamuk gibi geliyorlardıAdaşım Allahım esirgesin. Asya beni benden aldı. Başı bağlı olmasa talip olurduk da, oğlumun Haydo biraderine saygımız sonsuz. Nasıl büyüdüler değil mi, çok değiştiler doğduklarından beri. Maaşallah.
Haydoma selam halaya devamHalayımı çekmeye kalktım beğenmedi ağlıyo 404 found error
Altın saçlıS Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Evet ya yakışıklı dediklerinde bende yaşlılık kızım diyorumAltın saçlıkız ne keli saçı varya bebeğimin bandana pek yakışır sen tak annesi saçı bağlanmayan toka takılmayan her bebek erkeğe benziyor bence ben mibikken yakışıklı kızım diye seviyordum düşün
Çok güzelsinS Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Masallah
Oh bitirmissin rahatlamissindir. Bakalim bekliyorum bende birde bu ara oturtuyorun surekli ondan mi acaba diyorumBKGK iyiyiz canim. yazlık kışlık kıyafet olayi ve halilar derken arada okuyabildim sadece. şükür bittiler. rutine döndük. benim minnagim da kakasini dün hiç yapmadı. uyutmuyor sancılı oluyor bilemedim böyle nolacak.
Masallah gülec yüzlüm benimS Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?