2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

9 buçuk 10 arası uyuyan bir Ayşe kız vardı evvel zaman içinde.. Calpol de verdim ama hala ayaktayızuykuya dalamıyor ağlayarak kalkıyor sonrada susturabilene aşkolsun ne biberon ne meme ne emzik
Distendir canim insallah cabucak ağrıları biter
Mama bozuk gibide degil anlamadim ya esimde ise gidiyor magazada uzak bana zaten aradim gun icerisinde iade alamayz firmaya gönderecegzde vs vs baya uzattilar.
Ben de anlamadım kötü bişey olsa çözülmezdi heralde, kabızlık için Instagram'da bi tarif vardı Atayım bi onu dene istersen
Evet canim bakayim yarin ulasmaya calısıcam tekrar. Dedigim gibi mama bozuk gibi degil ama o parcalar canimi sıktı. Kizda iciyor begendi yani iyi gelirse devam ederim ama bakacagim..
misskokulumm evet canm oyle boyle yapacak :) kaka yolu beklemeye basladik yine yapınca alir koklarim o an insan o kadar mutlu oluyor
Helinnnnn sagol cnm sendr kac gundur yoktun, iyisinizdir umarim

BKGK iyiyiz canim. yazlık kışlık kıyafet olayi ve halilar derken arada okuyabildim sadece. şükür bittiler. rutine döndük. benim minnagim da kakasini dün hiç yapmadı. uyutmuyor sancılı oluyor bilemedim böyle nolacak.

E demi bide eşin uyanık öyle düşürmüş senin uyku halinle düşmesi daha normal empati yapsın iyi yapmışsın

He ya genç kız artık sorma öpülünce falan ağlıyor bizi beğenmiyor artık havaları bi gör

Yaaaa yerim seni ben ama nasi guzelsin sen oyle masallah nazarlardan korusun rabbim desteksiz oturmaya da başlamş daha biz beceremiyoruz ve hâlâ da keliz
Sağol kuzum desteksiz oturuyor ama yakımındaysam bırakıyorum belli olmuyor düşüyor sağa sola Bizimki de tamamen desteksiz sayılmaz
Olsun senin oğluşun dudakları yeter

Eklentiler

• 7DFCAFD0-C73E-41C7-82E9-41673192E655.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 55
Ahahha aklıma şeygeldi eşim bi ara her sabah fırına uğrayıp sıcak ekmek alıp geliyor diye azarladım onu git tam buğday falan al diye eve sıcak ekmek alan koca azarlanır mı ya

Geçmiş olsun canım hemen felaketi getirme aklına takip et devam ederse git bi doktora

Valla talipler artıyor büyüdükçe herkes demeye başladı çirkinmişler resmen insana pamuk gibi geliyorlardı valla adaşım annelik başka herkesin yavrusu kendine en güzeli büyüyorlar resmen 7 ay oldu dişi gazı aşı derken

S Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Altın saçlı kız ne keli saçı varya bebeğimin bandana pek yakışır sen tak annesi saçı bağlanmayan toka takılmayan her bebek erkeğe benziyor bence ben mibikken yakışıklı kızım diye seviyordum düşün

Evet ya yakışıklı dediklerinde bende yaşlılık kızım diyorum
Evet saçları bir garip olacak gibi

Oh bitirmissin rahatlamissindir. Bakalim bekliyorum bende birde bu ara oturtuyorun surekli ondan mi acaba diyorum gelse yapar gerci ne bileyim.
S Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Masallah gülec yüzlüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…