2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah tekrar yasatmasin çok geçmiş olsun

Bende öyleydim Doğumdan sonra giremedim hiç birleyen içine gittim yeni aldım. Yeni yeni giyebiliyorum olmayanda çok hala meğer ne genişlemiş kalçam ğöğsüm 2 kilo verdim 2 haftada. Az veririm ama artık. Cuma yarışmalarına katılma grubu var. Oraya yazıyorsun

Annesi maşallah Subhanallah gözleri çok güzell...
Sen bu çocuğu birilerine gösterirken dikkati başka Yine çekecek bir şeyler yap ..
Mesela yüzüne kara sür
Nazar değmesin
Tşkr ederiz teyzesi
Hahaha yengem de sarımsak soğan koy cebine diyor koku ağır bassın
ben bir dua okuyorum yeterli olur Allah korusun inş diyorum

Direk 6. Gruba gel uğramaya başka yerlere yazdım da gelebilir dedi

Yok artık bu kızın saçı ne böyle masallahhh
Benim oğlum hala keltoş Eki Görüntüle 2715581
Maşallah senin oğlanın da gözleri yeter erkek dediğin saça ne gerek boşver
Off sorma benimki de her gün tatlı alıp geliyor neyse ben tuzluya daha çok meyilliyim zaten tatlıya dayanıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et. Allahım sağlığımızı bozmasın çocuklar ne yapar o zaman. Eskiden hasta olacağım diye hiç korkmazdım şimdi hemen hasta olursam kızıma kim bakar diyorum annelik zormuş
S Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
@Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Evet dalgalı benim de kıvırcıktır bakalım değişmezse böyle kıvırck bana çekecek. Ama sarılığı ve gürlüğü benzemedi onlar babadan
Triplere bak atomu parcalamaya gidiyo sanki haydodan teyzelerine kocaman gunaydiiinn
Allahım adam yaa bu ne ciddiyet

Merhaba annelerim, 2020 Haziran annesiyim oto koltuğu almış olanlara sorum vardı, memnun kaldığınız hangileri, sakın alma dediğiniz var mı cevaplarsanız çok memnun olurum

Sevgili Miss yolum Kayseri’ye düşerse mutlaka gelip sizleri görmek isterim. Ben de Mersin’e beklerim. Helinnnnn burdayız komşum görüşemedik. Beklerim evi biliyorsun, Sahile indiğinizde haberleşsek kuzuları görsek.

S Susam_tanesi canim selam estriol kremi doktorun ne kadr kullanabilirsin dedi ? Ben devam ediyorum ve yapisiklikda acilma var ama tamamen acilmadi kremi bırakırsam kapanma olabilir 2 gundur aciliyor yavas yavas

Benim oğlan biraz büyük ablası kılıklı kızım da aynı böyle sacsizdi şimdi kızımın saçı elime sığmıyor yani o derece maşallah..
Uzar Oglusumun saçı da sağlığı yerinde olsun da hepsi olur...
Rabbim tüm evlatlarımızı sağlıkla bizlere bağışlasın

Benim eşim sabah işten gelir 3 e kadar uyur uyanır bir kahvaltı yapar sonra küçük kızı uyut derim bir bakarım kizin yanında tekrar uyuyup kalmış kızım da bana çipil çipil onun yanından bakıyor olur ...
Amin cnm âmin sağlıkla bakalım biz Inşallah
Hangi takımdasın ben girdim ama beğenmedim 1 günde çıktım
6. Takım cuma zayıflama yarismasindayim gelin güzel güzel kilo verirsiniz
Takımda hoş sohbet var

Merhaba annelerim, 2020 Haziran annesiyim oto koltuğu almış olanlara sorum vardı, memnun kaldığınız hangileri, sakın alma dediğiniz var mı cevaplarsanız çok memnun olurum
Britax römer aldık 360 derece dönüyor çoo rahat ettim Güvenlik testlerinden de geçmiş tavsiye ederim

S Susam_tanesi canim selam estriol kremi doktorun ne kadr kullanabilirsin dedi ? Ben devam ediyorum ve yapisiklikda acilma var ama tamamen acilmadi kremi bırakırsam kapanma olabilir 2 gundur aciliyor yavas yavas
Bİz 1 hafta kullandık zaten yapışma çok azdı o da geçmişti ama sana doktor ne dediyse o şekilde ilerle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…