Allah tekrar yasatmasin çok geçmiş olsunKızlar evime geldim. Bir sürü eşyam kırılmış kitaplığım inmiş dolapların kapakları açılmış, evde olsaydım bunlar olurken heralde şu an rehabilitasyon merkezinde falandımönemli değil tabiki sağlık olsun ne canlar gitti allah rahmet etmesin.. yaşayan herkese çok çok geçmiş olsun
Bende öyleydim Doğumdan sonra giremedim hiç birleyen içine gittim yeni aldım. Yeni yeni giyebiliyorum olmayanda çok hala meğer ne genişlemiş kalçam ğöğsümSabah 2 pantolonuma girdimlikralı kumaş oluncası hangi grup canım ilk yazmamız gereken?
Canım benim iyi ki yokmuşsunuz evde. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Kolaylıklar diliyorum.
Kayseri ye gelin Türkiye nin tam orta yerisize mantı, yağlama, nevzine yediririm
Amanınnn hayırlı olsun Civanımm dişini çıkardı öyle mi. İnci gibi dizilsinler inşallahdişimize merhaba diyelim
Tşkr ederiz teyzesiAnnesi maşallah Subhanallah gözleri çok güzell...
Sen bu çocuğu birilerine gösterirken dikkati başka Yine çekecek bir şeyler yap ..
Mesela yüzüne kara sür
Nazar değmesin
Ahahha o da iyimişgozkalemi ile kulak kepcesine bi çizik atıyor bazen kayinvalidem
Öyle vallaYerim sağlıklı olsunlar yeter saçı uzar
Direk 6. Gruba gel uğramaya başka yerlereSabah 2 pantolonuma girdimlikralı kumaş oluncası hangi grup canım ilk yazmamız gereken?
Canım benim iyi ki yokmuşsunuz evde. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Kolaylıklar diliyorum.
Kayseri ye gelin Türkiye nin tam orta yerisize mantı, yağlama, nevzine yediririm
Maşallah senin oğlanın da gözleri yeter erkek dediğin saça ne gerek boşver
Off sorma benimki de her gün tatlı alıp geliyorVar ya annesi saçları işte Maşşallah daha ne olsun
Öyle canım valla öğleden sonra oğlanı uyutmaya girdim koşmuş gitmiş uyuyor salonda nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor şaşıyorum gerçekten. Allah bize güç kuvvet versin de evlatlarımıza bakalım sağlıkla inşallah
Ya gelsem mi nerde orası12kilo çok iyi o kadar versem hamilelikten önceki kiloma dönerim bana yeter her akşam ekmek yemiycem diyorm eşim pide getiriyor
Geçmiş olsun canım dikkat et. Allahım sağlığımızı bozmasın çocuklar ne yapar o zaman. Eskiden hasta olacağım diye hiç korkmazdım şimdi hemen hasta olursam kızıma kim bakar diyorum annelik zormuşAy kızlar az önce sol dirseğimin içi kaşındı elime bir şişlik geldi içinde ödem gibi bişey olmuş kızarılık var. Eşime gösterdim ağır mı kaldırdın kas şişmiş gibi dedi. Yok dedim sonra aklıma geldi Göktuğ u hep sol koluma alıyorum sağ ters geliyor. Bugün de öyle yemek yaptık bir de uzanıyor heryere daha da zorluyor. Bakayım bikaç gün dikkat edeyim inşallah geçer.
Kolestazdan sonra çok tırsıyorum aniden bişey çıkacak hastalanacağım çocuklar napar o zaman diyeo da herşey yolunda giderken çıkmıştı pat diye.sadece insanın aklına çocukları geliyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
Evet dalgalı benim de kıvırcıktır bakalım değişmezse böyle kıvırck bana çekecek. Ama sarılığı ve gürlüğü benzemedi onlar babadanS Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
@Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor
Allahım adam yaa bu ne ciddiyetTriplere bak atomu parcalamaya gidiyo sankihaydodan teyzelerine kocaman gunaydiiinn
Sevgili Miss yolum Kayseri’ye düşerse mutlaka gelip sizleri görmek isterim. Ben de Mersin’e beklerim.Sabah 2 pantolonuma girdimlikralı kumaş oluncası hangi grup canım ilk yazmamız gereken?
Benim oğlan biraz büyük ablası kılıklı kızım da aynı böyle sacsizdi şimdi kızımın saçı elime sığmıyor yani o derece maşallah..Maşallah senin oğlanın da gözleri yeter erkek dediğin saça ne gerek boşver
Off sorma benimki de her gün tatlı alıp geliyorneyse ben tuzluya daha çok meyilliyim zaten tatlıya dayanıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et. Allahım sağlığımızı bozmasın çocuklar ne yapar o zaman. Eskiden hasta olacağım diye hiç korkmazdım şimdi hemen hasta olursam kızıma kim bakar diyorum annelik zormuş
Evet dalgalı benim de kıvırcıktır bakalım değişmezse böyle kıvırck bana çekecek. Ama sarılığı ve gürlüğü benzemedi onlar babadan
Allahım adam yaa bu ne ciddiyet
Benim eşim sabah işten gelir 3 e kadar uyur uyanır bir kahvaltı yapar sonra küçük kızı uyut derim bir bakarım kizin yanında tekrar uyuyup kalmış kızım da bana çipil çipil onun yanından bakıyor olur ...Var ya annesi saçları işte Maşşallah daha ne olsun
Öyle canım valla öğleden sonra oğlanı uyutmaya girdim koşmuş gitmiş uyuyor salonda nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor şaşıyorum gerçekten. Allah bize güç kuvvet versin de evlatlarımıza bakalım sağlıkla inşallah
Ya gelsem mi nerde orası12kilo çok iyi o kadar versem hamilelikten önceki kiloma dönerim bana yeter her akşam ekmek yemiycem diyorm eşim pide getiriyor
6. Takım cuma zayıflama yarismasindayim gelin güzel güzel kilo verirsinizHangi takımdasın ben girdim ama beğenmedim 1 günde çıktım
Ben yazdım bileDirek 6. Gruba gel uğramaya başka yerlereyazdım da gelebilir dedi
Britax römer aldık 360 derece dönüyor çoo rahat ettimMerhaba annelerim, 2020 Haziran annesiyim oto koltuğu almış olanlara sorum vardı, memnun kaldığınız hangileri, sakın alma dediğiniz var mı cevaplarsanız çok memnun olurum
Bİz 1 hafta kullandık zaten yapışma çok azdı o da geçmişti ama sana doktor ne dediyse o şekilde ilerle benceS Susam_tanesi canim selam estriol kremi doktorun ne kadr kullanabilirsin dedi ? Ben devam ediyorum ve yapisiklikda acilma var ama tamamen acilmadi kremi bırakırsam kapanma olabilir 2 gundur aciliyor yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?