- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Bu hafta ölçüm yaptırdım o kadar basit bi işlem ki alttan muayeneyle( ustten de bakılıyor ama alttan daha net bilgi alırız dedi doktorum) bazı doktorlar siz bir şeyi istemeden uyarmadan umursamaz davranıyor lütfen bu kadar basit bir şey için riske atmayim kendinizi doktorunuzdan talep edin.L
Dusuk olmadan once teshis edilmesi zor diye okumustum bende yanlis hatirlamiyorsam. Ama dediginiz gibi sormak lazim yinede.
TeşekkürlerBenim doktorum çok fazla doz zencefili önermediklerini söylemişti bana da bulantı için zencefilli bi ilac vermişti çok fazla tüketmek çok iyi değil demişti yazdıklarımızı görünce uyarmak istedim geçmiş olsun.
Arakadşalar dün ki İstanbul depremini yaşayan yok mu? Korkudan bebeğime bişey olacak diye çok endişeliyim.. Bugün randevuum var.. Tsh için kan vermiştim.. Hapımın dozunu değiştirecek mi bakalım? İnşllah bebeğimin iyidir... 3 ü çeyrek geçe randevum..
Bu hafta ölçüm yaptırdım o kadar basit bi işlem ki alttan muayeneyle( ustten de bakılıyor ama alttan daha net bilgi alırız dedi doktorum) bazı doktorlar siz bir şeyi istemeden uyarmadan umursamaz davranıyor lütfen bu kadar basit bir şey için riske atmayim kendinizi doktorunuzdan talep edin.
Belki de senin için üzülmüştür yorulursun diye ama konuşmamakta biraz ağır olmuş tabi zamanla düzelir umarım. Gurbettesin üstelik bir an önce sen arasan belki hemen düzelir torununa kıyamaz.Annem inatçıdır. İkinciyi duyduğundan beri konuşmuyr. Bu bakıcı sorunlarından bile haberi yok.
Evet kalsın yani ben videolarla eğitici düzeyine bile ulaşabildim neredeyseEvet birebir eğitimler çok pahali bende video izleyerek kendim yapayım diyorum umarım basarili olurum doğumu çok kolaylastiriyormus birde son aylarda nefes problemi çok olunca da baya ise yarıyor diye duydum
Ne taraftasiniz hangi doktora gidiyosun ayni sehirde birini bulunca cok hosuma gitti
Ben kocaelideyim. Sahil kısmında yaşayanlar tıpkı İstanbul gibi hissetti. Biz sahilden dağ eteğine taşındık depremden korkuluğumuz için. 2 sn gibi birşey hissettik burada ama bebeğe birşey olmaz korkma.Arakadşalar dün ki İstanbul depremini yaşayan yok mu? Korkudan bebeğime bişey olacak diye çok endişeliyim.. Bugün randevuum var.. Tsh için kan vermiştim.. Hapımın dozunu değiştirecek mi bakalım? İnşllah bebeğimin iyidir... 3 ü çeyrek geçe randevum..
Kızlar merhaba valla aklım fikrim hep testte bugün çıkabilirmiş inşallah temiz çıkar çok düşünmemeye çalışsam da hep orda daha da rahatlıycam . YArın zatrn çıkarsa doktora da gidicem bana sonra 1 ay sonra gelirsin demişti sizede mi doktor öle diyor mu . O zaman cinsiyet belli olur demiştibu seferde ona takarım ben şimdi
Aynen ya zaman geçtikçe sanki daha heycanlı oluyor hatta şey gibi niye zaman geçmiyor hadi o gün gelsin gideyim göreyim bebeğimi he gördüm çok iyi büyümüş ama eve gelmeden o gün gelsin bir an önce diyosun . Ya çok farklı bir şey hele şu tekmeleri duyucagımız günler gelse ne yaparım hiç bilmiyorum valla bu aralar mide bulantı duruldu he şimdi istah açıldı diyorum valla her an özel allah sağlıkla kucagımıza alacağımız günleride göstersin inşallah .Keseyi görelim sonra kalp atışını bir duysam. Testim güzel çıksa cinsiyet öğrensemSürekli yenilenecek bu telaşlı durumlar. Bende aynı senin gibiyim. Çok düşünmeyeyim takmayayım desemde olmuyor
Gündüz yatak tarifesi serum falan taktirdinizmi o güne ait işlemde.Kızlar bir şey soracağım. E nabızda hastane ziyaretlerim bölümünde. Yukarda işlemler yazan yerde gündüz yatak tarifesi diye bir şey gördüm bunun ne demek olduğunu bilen var mı? Orada bize yapılan işlemler yazıyor ama bunu çözemedim?
Evet bende öyle düşünüyorum. Gittiğimde soracağım ona göre buraya da yazarım.L
Dusuk olmadan once teshis edilmesi zor diye okumustum bende yanlis hatirlamiyorsam. Ama dediginiz gibi sormak lazim yinede.
Merhaba, hemen hemen ayni olduğumuz için sormak istedim demir hapi ve d vitamini de bu dediginiz multivitaminin icinde var mi bana sadece demir ve d vitamini verdi aşırı halsizligim var merak ettim. Ne güzel önümüzdeki hafta gel demis doktorunuz benim ki 16 olmadan gelme cinsiyet için net bir sey söyleyemem dediMerhaba kizlar doktor kontrolunden geldim 13+0 dayiz. 2 li test yaptirdim, burun kemigi ve ense kalinligi iyi cok sukur. Kanda verdim. Doktor nifty ile ilgiki 2 adet brosur verdi. Daha garanti oluyormus yuzde 99. Isterseniz yaptirirsiniz vs dedi. Tabiki istemiyorum. Bebis hareketliydi masallah eli agzindaydi. Cinsiyet icin birsey goremiyorum pek ama kiz olabilir gibi dedi goremedigi icin onumuzdeki hafta gel cinsiyete bakalim dedi hemde 2 li test sonuclarina bakariz. Multivitamin verdi. Bizde durumlar boyle cok sukur.
Ben bu hafta ölçum yaptırdım vallahi zor olan ne onu anlamadım vajinal muayeneyle bakıp size söylüyor doktor hatta ölçüleri poz alıp çekti gayet olması gerektiği gibi dedi ama siz bu duruma dikkat çekmeden rutin olarak bakılmıyor anladığım kadarıyla. Böyle basit bi durumdan dolayi kimse bebeğini kaybetsin istemem çok ağir bir şey sizde talep edin 10 saniyelik şey içiniz rahat olsun.Evet bende öyle düşünüyorum. Gittiğimde soracağım ona göre buraya da yazarım.
Canım senin adına üzüldüm ama o senin kardeşin seni yanlış anlamaz en azından sitemini dile getirebilirsin. Yardıma ihtiyacın olduğunu belirtebilirsin, desteğe yanımda olmana ihtiyacım var yardım etmesen de olur diyebilirsin. Sonuçta aranızda sevgi bağı var kıyamazBuranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum
Ultrason fotosu yok muCinsiyeti çok merak ediyorumnasıl geçecek 3 haftaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?