Çok net değil popo kısmı benimkin de daha net belli..kız gibi amaUltrason gayet iyiydi ama söylemedi Dr
Fotomuz var atim tahmin yapabilrmisn anlıyomusn
Eki Görüntüle 2540019
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Mutlaka doktorumdan ölçüm yapmasını isteyeceğim o zaman.Ben bu hafta ölçum yaptırdım vallahi zor olan ne onu anlamadım vajinal muayeneyle bakıp size söylüyor doktor hatta ölçüleri poz alıp çekti gayet olması gerektiği gibi dedi ama siz bu duruma dikkat çekmeden rutin olarak bakılmıyor anladığım kadarıyla. Böyle basit bi durumdan dolayi kimse bebeğini kaybetsin istemem çok ağir bir şey sizde talep edin 10 saniyelik şey içiniz rahat olsun.
Nasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dediUltrason fotosu yok mu
Yada ultrason aleti daha iyi olan başka bir doktora gidin sorun söylüyorlar genelde.. ben ilkinde öyle yapmıştım
Nasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dediUltrason fotosu yok mu
Yada ultrason aleti daha iyi olan başka bir doktora gidin sorun söylüyorlar genelde.. ben ilkinde öyle yapmıştım
Bu kabizlik durumu bendede mevcur sabahlari ac karina bir tatli kasigi zeytinyagi iciyorum birde her aksam kefir iciyorum,hem sindirimi kolaylastiriyor hemde kabizlik durumunu hafifletiyor yoksa bende asiri siskinlik ve kabizlik mevcuttu simdi biraz daha iyiyim tavsiye ederim.Hanımlar bugün çok yoğundum nasıl iyisiniz inşallah
Ben bu aralar kabızlık dolayısıyla siskinlikten muzdaribim. Epey bir aylık hamile gibi geziyorum sonrası nolcak bakalım patlarım heralde
Burada bebeginiz kaç haftalıkValla hiç anlamıyorum canım ben 2 tanedaha var onları atim bakim bellimi
Eki Görüntüle 2540035 Eki Görüntüle 2540036
11+6 canımBurada bebeginiz kaç haftalık
Allah bağışlasın ben nub falan anlamam ama sanki kız ya11+6 canım
Aynen ya zaman geçtikçe sanki daha heycanlı oluyor hatta şey gibi niye zaman geçmiyor hadi o gün gelsin gideyim göreyim bebeğimi he gördüm çok iyi büyümüş ama eve gelmeden o gün gelsin bir an önce diyosun . Ya çok farklı bir şey hele şu tekmeleri duyucagımız günler gelse ne yaparım hiç bilmiyorum valla bu aralar mide bulantı duruldu he şimdi istah açıldı diyorum valla her an özel allah sağlıkla kucagımıza alacağımız günleride göstersin inşallah .
Gündüz yatak tarifesi serum falan taktirdinizmi o güne ait işlemde.
Alt kısmın çıkıntısı ileri doğru ise kız, yukarı doğru olursa erkek oluyor genellikle tabi ama ultrason görüntü kalitesine göre değişebilir. Sanki görüntü kötü geldi bana şu an iyi bir özele giderseniz söylerler. Ben kızımı 11. Haftada öğrenmiştim ve görüntü daha netti. Sizinki şu haliyle kız gibi duruyorUltrason gayet iyiydi ama söylemedi Dr
Fotomuz var atim tahmin yapabilrmisn anlıyomusn
Eki Görüntüle 2540019
Hastaneyi arayıp danışmaya yada yetkili birilerine durumu sorun isterseniz. E Nabizda bazı kişiler kendilerine uygulanmayan işlemleri uygulanmış gibi gosterdiklerini söylüyorlar.Yok sadece kan verdim. Bende ona şaşırdım yanlış mı girildi acaba. Ama daha önce yine bu hastanede olan muayeneme baktım orda da aynı şey yazıyor. Yine kan vermiştim ekstra bir şey yapılmadı
Ben ilk bebeğimi 13+5 de kanama ile kaybettim düşük yaptım . Doktorum bu sebeple tüp bebek tutarsa bu sefer 10. Haftadan sonra gel rahim ağzını ölçelim dedi . Dün mesaj attım 10-11 . Haftalarda gelebilirsin dedi . Şuan 10. Haftanın içindeyim 11+0 olunca gitmeyi düşünüyorum. Bir yandan varsa böyle birşey en azından düşük sebebi oymuş deyip önlem almış olmak açısından iyi olacak ama bir yandan da bu durum korkutuyor beni .Kızlar günaydınSize bir şey soracağım. Forumda gezinirken rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeklerini kaybedenlerin konuştuğu bir konu gördüm. Eğer rahim ağzı kısalığınız varsa serklaj yapılması gerekiyormuş. Bunun için de ideal haftalar 12.-13. haftaymış. Şimdi benim doktorum hiç böyle bir ölçüm yapmadı. Sizinki yaptı mı? Yapmasını talep mi etmeliyim? Yoksa gerek görürlerse kendileri mi yapıyor? Bilginiz var mı bu konuda?
Canım bende de çoktu özellikle ilk haftalarda bnde her sabah 2 bardak su içiyorum kahvaltı öncesi kahvaltıyada 1 salatalık yiyerek başlıyorum tabi ben birazsa severim kuru kayısı yerim ve en az2,5 litre su içerim çok şükür artık çok yaşamıyorum o sorunu ama yinede kayısı kompostosu hemen işe yarıyorBu kabizlik durumu bendede mevcur sabahlari ac karina bir tatli kasigi zeytinyagi iciyorum birde her aksam kefir iciyorum,hem sindirimi kolaylastiriyor hemde kabizlik durumunu hafifletiyor yoksa bende asiri siskinlik ve kabizlik mevcuttu simdi biraz daha iyiyim tavsiye ederim.
Evet kesinlikle . Ben bunu bilmiyordum . Madem ölçülebilen bir şey o zaman ölçülmeli neden risk alınıyor . İlk düşüğü yaşayıp böyle birşeyi öğrenince çok üzülmüştüm .Bence ölçümü herkese yapmaları lazım diye düşünüyorum. Sonuçta ortada basit bir müdehale ile kurtarılabilecek bir bebek varken 2.yi beklemek ne bileyimAynen sormak lazım dediğiniz gibi
Ölçülmesi çok mu zor bir şey kiEvet kesinlikle . Ben bunu bilmiyordum . Madem ölçülebilen bir şey o zaman ölçülmeli neden risk alınıyor . İlk düşüğü yaşayıp böyle birşeyi öğrenince çok üzülmüştüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?