2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Mutlaka doktorumdan ölçüm yapmasını isteyeceğim o zaman.

Ultrason fotosu yok mu
Yada ultrason aleti daha iyi olan başka bir doktora gidin sorun söylüyorlar genelde.. ben ilkinde öyle yapmıştım
Nasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dedi

Ultrason fotosu yok mu
Yada ultrason aleti daha iyi olan başka bir doktora gidin sorun söylüyorlar genelde.. ben ilkinde öyle yapmıştım
Nasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dediEki Görüntüle 2540028

Hanımlar bugün çok yoğundum nasıl iyisiniz inşallah
Ben bu aralar kabızlık dolayısıyla siskinlikten muzdaribim. Epey bir aylık hamile gibi geziyorum sonrası nolcak bakalım patlarım heralde
Bu kabizlik durumu bendede mevcur sabahlari ac karina bir tatli kasigi zeytinyagi iciyorum birde her aksam kefir iciyorum,hem sindirimi kolaylastiriyor hemde kabizlik durumunu hafifletiyor yoksa bende asiri siskinlik ve kabizlik mevcuttu simdi biraz daha iyiyim tavsiye ederim.

İnşallah canım inşallah Sağ sağlim gelsinler hepsi☺
Gündüz yatak tarifesi serum falan taktirdinizmi o güne ait işlemde.

Yok sadece kan verdim. Bende ona şaşırdım yanlış mı girildi acaba. Ama daha önce yine bu hastanede olan muayeneme baktım orda da aynı şey yazıyor. Yine kan vermiştim ekstra bir şey yapılmadı

Ultrason gayet iyiydi ama söylemedi Dr
Fotomuz var atim tahmin yapabilrmisn anlıyomusn
Eki Görüntüle 2540019
Alt kısmın çıkıntısı ileri doğru ise kız, yukarı doğru olursa erkek oluyor genellikle tabi ama ultrason görüntü kalitesine göre değişebilir. Sanki görüntü kötü geldi bana şu an iyi bir özele giderseniz söylerler. Ben kızımı 11. Haftada öğrenmiştim ve görüntü daha netti. Sizinki şu haliyle kız gibi duruyor

Yok sadece kan verdim. Bende ona şaşırdım yanlış mı girildi acaba. Ama daha önce yine bu hastanede olan muayeneme baktım orda da aynı şey yazıyor. Yine kan vermiştim ekstra bir şey yapılmadı
Hastaneyi arayıp danışmaya yada yetkili birilerine durumu sorun isterseniz. E Nabizda bazı kişiler kendilerine uygulanmayan işlemleri uygulanmış gibi gosterdiklerini söylüyorlar.

Resimdeki şekle göre yapıyorum tahminleri..bizim ultrasonda bu çıkıntı çok belli ve yukarıya doğru

Eklentiler

• 98D3BC73-C84F-448E-B554-31AEEA1D5018.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 47
Ben ilk bebeğimi 13+5 de kanama ile kaybettim düşük yaptım . Doktorum bu sebeple tüp bebek tutarsa bu sefer 10. Haftadan sonra gel rahim ağzını ölçelim dedi . Dün mesaj attım 10-11 . Haftalarda gelebilirsin dedi . Şuan 10. Haftanın içindeyim 11+0 olunca gitmeyi düşünüyorum. Bir yandan varsa böyle birşey en azından düşük sebebi oymuş deyip önlem almış olmak açısından iyi olacak ama bir yandan da bu durum korkutuyor beni .

Canım bende de çoktu özellikle ilk haftalarda bnde her sabah 2 bardak su içiyorum kahvaltı öncesi kahvaltıyada 1 salatalık yiyerek başlıyorum tabi ben birazsa severim kuru kayısı yerim ve en az2,5 litre su içerim çok şükür artık çok yaşamıyorum o sorunu ama yinede kayısı kompostosu hemen işe yarıyor

Bence ölçümü herkese yapmaları lazım diye düşünüyorum. Sonuçta ortada basit bir müdehale ile kurtarılabilecek bir bebek varken 2.yi beklemek ne bileyim Aynen sormak lazım dediğiniz gibi
Evet kesinlikle . Ben bunu bilmiyordum . Madem ölçülebilen bir şey o zaman ölçülmeli neden risk alınıyor . İlk düşüğü yaşayıp böyle birşeyi öğrenince çok üzülmüştüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…