Kaçıncı haftadasınız bende gideceğim ölçüm için.Bu hafta ölçüm yaptırdım o kadar basit bi işlem ki alttan muayeneyle( ustten de bakılıyor ama alttan daha net bilgi alırız dedi doktorum) bazı doktorlar siz bir şeyi istemeden uyarmadan umursamaz davranıyor lütfen bu kadar basit bir şey için riske atmayim kendinizi doktorunuzdan talep edin.
Bir arkadaş çok basit bir işlem olduğunu yazmış . A Albino karnabahar . Zor değilmiş ama neden bakılmaz bilmiyorumÖlçülmesi çok mu zor bir şey ki
Çarsamba günü ölçum yaptırdım 13+0 dıKaçıncı haftadasınız bende gideceğim ölçüm için.
15 saniye sürüyor gerçekten basit bi işlem doktorlar da işte risk olmayinca önemsemiyorlar pek neden bende bilmiyorumBir arkadaş çok basit bir işlem olduğunu yazmış . A Albino karnabahar . Zor değilmiş ama neden bakılmaz bilmiyorum
Ben ilk bebeğimi 13+5 de kanama ile kaybettim düşük yaptım . Doktorum bu sebeple tüp bebek tutarsa bu sefer 10. Haftadan sonra gel rahim ağzını ölçelim dedi . Dün mesaj attım 10-11 . Haftalarda gelebilirsin dedi . Şuan 10. Haftanın içindeyim 11+0 olunca gitmeyi düşünüyorum. Bir yandan varsa böyle birşey en azından düşük sebebi oymuş deyip önlem almış olmak açısından iyi olacak ama bir yandan da bu durum korkutuyor beni .
Canım çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. Allah bu evladını sağlıkla bağışlasın sana. Evet işte bende tam bu yüzden bunu sordum buraya. Doktora gittiğimde mutlaka ölçmesini isteyeceğim.Evet kesinlikle . Ben bunu bilmiyordum . Madem ölçülebilen bir şey o zaman ölçülmeli neden risk alınıyor . İlk düşüğü yaşayıp böyle birşeyi öğrenince çok üzülmüştüm .
Hastaneyi arayıp danışmaya yada yetkili birilerine durumu sorun isterseniz. E Nabizda bazı kişiler kendilerine uygulanmayan işlemleri uygulanmış gibi gosterdiklerini söylüyorlar.
Kızlar şuan sevinçten mi deseniz yoksa heycan dan mıbu mutluluk o kadar güzel ki herşey temiz çıkmış ama yarın biz yinede doktora gidicez şuan o kadar rahatladım ki çok şükür allah herkese nasip etsin tarama testimiz temiz çıkmış risk yok yazıyor . bu mübarek günde çok şükür .
Çok sevindim.Kızlar şuan sevinçten mi deseniz yoksa heycan dan mıbu mutluluk o kadar güzel ki herşey temiz çıkmış ama yarın biz yinede doktora gidicez şuan o kadar rahatladım ki çok şükür allah herkese nasip etsin tarama testimiz temiz çıkmış risk yok yazıyor . bu mübarek günde çok şükür .
Geçmiş olsun. Geçen hafta ben de çok soğuk bir şey yediğim için boğazım çok kötü oldu sonrasında da gribe çeviriyordu. Sabah akşam yarım limon sıkıp hiç su karıştırmadan içtim. Ayrıca karbonatlı su ile gargara yaptım. Karbonat mucize gibiymiş. Daha önce kızıma bir kez yapmıştık resmen hastanelik haldeyken boğazını geçirdi. Ben gargara yapamıyorum direk öğürüyorum. Tam yapamadığım halde bir iki kez boğazıma değmesiyle bile ertesi gün boğazımdaki iltihap geçti. Limon her zaman yaptığım bir şeydi zaten ama karbonat limondan da iyi. Bir de normalde hep soğuk algınlığında yaptığım bir karışım var. Onu da yapıyorum. Bir ayvanın kabuğunu ve bir elmanın kabuğunu bir parça da limon kabuğu koyup kaynatın. Kaynarken biraz da nane ekleyin. Tadı da mükemmel oluyor. İster balla ister sade için. Anında terletiyor aynı nurofen, theraflu gibi bir etki yapıyor. Çok iyi geliyor. Bunların üçüyle iki günde iyileştim.Başım ağrıyor.. Acaba grip mi olcam.. Hapşırdım biraz sabahtan..Boğazım da yanmaya başladı.. Ne kadar da dikkat ediyorum halbuki.. Soğuk suyu ılıştırıp içiyorum.. Ha ama vişne suyunu soğuk içtim.. Ondam mı oldum acaba?
Erkek gibi geldimerhaba kızlar nasılsınızz herkes iyidir inşallah :) bugun 11+0 oldum son adet tarihime göre doktora gittim 11+5 çıktı ikili için kan verdim 2 güne çıkarmış sonuç bebiş de bu teyzeleri içinizden ne geçti cinsiyet sizce ? :) Eki Görüntüle 2539797 birde artık folikasiti bırakıyoruz dedi doktor bu ilaçları verdi ferrum u hergün diğer günlerde de bir gün i mom bir gün decavit devam edicez Eki Görüntüle 2539800
ay inş geçer valla gelse işyerinde ki kızlar da dedi tutma biz varız deme koyver gitsin dediler ah keşke gelse valla kimseyi önemsemicembende de hepsi var senin ne zaman geçti benim 9+1 bugün ve gittikçe artıyormuş gibi
[/QUOTE
Normalde de çok gazı olan biri misiniz? Eğer öyleyse inek sütü ve ürünlerine veya buğday ürünlerine un dahil intoleransınız olabilir. Bir de akşam yemeklerini birazcık daha erken saate alıp akşam atıştırmalıklarını bırakmak gayda ediyor. Ama hamilelik gazı ise onun için bir sebep bilemiyorum maalesef. Kolaylıklar
Canim fotograftakinden vermis, daha eczaneye gitmedim. Ay iki hafta sonra gel dedide, bende cinsiyeti merak ediyor herkes diyince ozaman haftaya gel dediMerhaba, hemen hemen ayni olduğumuz için sormak istedim demir hapi ve d vitamini de bu dediginiz multivitaminin icinde var mi bana sadece demir ve d vitamini verdi aşırı halsizligim var merak ettim. Ne güzel önümüzdeki hafta gel demis doktorunuz benim ki 16 olmadan gelme cinsiyet için net bir sey söyleyemem dedi
Pregnacare candır. Gebelik öncesi için olanı almıştım 2 ay kullandım. Eşler için de var içinde.. Kullanan beklemeden hamile kalıyorCanim fotograftakinden vermis, daha eczaneye gitmedim. Ay iki hafta sonra gel dedide, bende cinsiyeti merak ediyor herkes diyince ozaman haftaya gel dedisende 15 gibi gitsen
Aaa hic bilmiyordumPregnacare candır. Gebelik öncesi için olanı almıştım 2 ay kullandım. Eşler için de var içinde.. Kullanan beklemeden hamile kalıyor
Cok sağ olun gerçekten her şey var içindeCanim fotograftakinden vermis, daha eczaneye gitmedim. Ay iki hafta sonra gel dedide, bende cinsiyeti merak ediyor herkes diyince ozaman haftaya gel dedisende 15 gibi gitsen
Ilk bebek miCok sağ olun gerçekten her şey var içindegiderim ama kesin söylemez aslında başka doktora mi gitsem diye düşündüm eşim otur oturduğun yere sağlıklı olsun cinsiyet ne fark eder diyor
Evet hem ilk bebek bir de tüp bebekIlk bebek miozaman biraz daha sabret. Rabbim saglikli bebekler nasip etsin hepimize
Bende de var zaten önceden de vardı ama kabızlığı çözüp azaltmıştım şimdi yeniden nüksetti kabızlıkla beraber. Bir kaç kez proctolog krem kullandım. Krem nasılsa diye ama o da gebelik kategorisi c ymiş. Çok stres oldum niye doktora sormadan kullandım diye. İlk muayenemde soracağım. İnşallah bebeğe zararı olmamıştırHanımlar hemoroid sıkıntısı yaşayan var mı. Kabızlık sıkıntım olurdu ama rahatsız etmezdi geçerdi gün içinde hemoroid durumum. 2 gündür geçmedi. Gebeliğin ileriki aylarında bebeğin baskısından dolayı da artıyormuş malesef. Önerisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?