2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kesinlikle. Zaten enerjik bir insandım ama şimdi bugün paşama ne pişirsem ne oyunlar oynasak modundayım. Rabbim nasip etti anneliğini hakkını vermeye çalışıyorum. Allahım acılarını göstermesin. Sağlıkla huzurla sevgiyle büyüsünler inşallah

Ne indirimi anam garibin yüzü gülür mü mutfak cifliyorum sabah beri
Ay benim eşimde şakasına bile kötü bakıyor vermeyecek kızı sanırım kimselere

Kiyamam sana kizzz şaka takıldım beenn ikinizi de ayri ayri cok seviyorum ve dünür muhabbetleriniz de tebessum ettiriyir bazen kahkaha attırıyor..iyi ki varsiniz sekerler
Sana da kanka oluruz takılır alışveriş yapar bizimkiler bizde kahve neyin içerik sende iyiki varsın kuzumn

Ah kuzum kendimi saldım ablam geldiğinde çok kızdı bana dikkat et azcık diye pespaye pespaye geziyordum evin içinde tişörtte delikler eşime de arada gülüyorum yeter sanırım

Yok kuzum krep tavasına azıcık zeytinyağı sürdüm fırçayla o kadar. İçine tam buğday unu, yarım Kabak rendesi yumurta sarısı ve kendi labnedinden koydum. Güzeldi, beğendi paşam
Sağol canım deneyim bende muhakkak ellerine sağlık

Ahhh gözün aydın ne sevindim inşallah hiç olmaz kan artık

Ben Ankara da degilim kiz trakya semalarındayım 50 lira cokmus ya burdaa ceviz agaci fazla galiba.bakalim biz de daha pek kırmadık insAllah hiç kırık çıkmaz.bildigim kadariyla Kahraman Maras cevizi de meshur oralara bulursunuz belki.afiyet bal seker olsun kuzularınıza insAllah canım
Ne verdiysem kustu o yüzden bıraktım ek gıdayı , verince acillik oluyor
Gecmis olsun canım.evet biz de var o durum. reflü var.gececek insAllah
Iyilesecek kuzularımız
Sana onbinmilyon kalp yolluyorum cok tatlısın yaa
Sağol canım benim iyiyiz ben hissetmedim..
Ilk Büyük depremi hissettim sonraki olanları hiç hisseedim iyi ki de hissetmedim...
Çok etkilendim yavaş yavaş birkaç gündür iyiyim ..
Gecmis olsun canım Allah tekrarini vermesin insAllah
Ne indirimi anam garibin yüzü gülür mü mutfak cifliyorum sabah beri
Ay benim eşimde şakasına bile kötü bakıyor vermeyecek kızı sanırım kimselere
Hahahah cifle kardaş..ben de lavabo altini temizledim.en bi sevdigim
Sana da kanka oluruz takılır alışveriş yapar bizimkiler bizde kahve neyin içerik sende iyiki varsın kuzumn
Hahahhaha biz haydo ile de kanka olduyduk oy anam oyy benim kizim simdi erkek tarafi mi kiz tarafi mi
Ahhh gözün aydın ne sevindim inşallah hiç olmaz kan artık
Sagol canim..dun gece biraz zor gecti.cok uyandi.en son 5.30 da daldi.oglum sabah 10 da gelmis besige sarkmis bebe uyanmadi.mi diye mirildaniyordu uyandim

Kalppare benim aklımda niye Ankara kalmışsa neyse olur öyle yaşlanıyoruz malum buralarda da var yetişen yerler de sağolsun eşim pek hesabını bilmez alışveriş yaparken. Kayseride olduğunu unutuyor zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…