2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de ilk gebeligimde hastanede doğum servisinin bulunduğu katta çalışıyordum.hergun merak ederdim.3-4gunde bir ebe arkadaşlarım doğum salonunda gel bakalım derlerdi ultrasonla .cok heyecanlı olurdu. Bu şimdi üçüncü olunca dr.a sürekli gidesim yok önümüzdeki haftalarda cinsiyet belli olur heralde.cinsiyeti öğrendikten sonra da herhalde bir doğuma giderim

procto glyvenol aldım bende kullandım. Prospektüsünde de diyordu ilk 3 ay kullanılmasın. Eczacıda kullanılabilir demişti. Anlamadım valla. Bende bir dahaki kontrolüme soracağım.

Ay kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldim kiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
Ne kadar şeker duruyor o öyle tam bebiş işi hayirlica kullansın canım
Ben almadım bebek odası şimdi oğluma genç odası alacağım kuzu da doğunca yanimizda beşikte uyur diye düşünüyorum tabi oğlum kıskançlık edip bizle uyumazsa

Kızlar kabızlığın bi çözümünün de acı yemek olduğunu keşfettim. Maalsef hamilelikte artan progesteron vs etkisiyle kabızlık şişkinlik kaçınılmaz ve çok rahatsız edici
Dün yemek yaptım içine tatlı olduğunu düşündüğüm biber koydum meğer acıymış yerken mecbur yedim ama cidden kabiza faydası oldu fazla sağlıklı bir yöntem degil ama ilactan vs iyidir heralde

Ultrason gayet iyiydi ama söylemedi Dr
Fotomuz var atim tahmin yapabilrmisn anlıyomusn
Eki Görüntüle 2540019
Nubu cok belli degil ama erkek gibi geldi bana
Nasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dediEki Görüntüle 2540028
Burda hic nub yok ya da ben secemiyorum kiza benzettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…