- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Tecrübeli olduğunuz için telaş yapmayın kötü bir durum yoktur ağrı var mi pekiKızlar biraz önce wcde kanamam geldi ya bir kaç damla damladı neden acaba oyy
Iliskiye girdiyseniz ondan olmustur belki.Kızlar biraz önce wcde kanamam geldi ya bir kaç damla damladı neden acaba oyy
Evet epey etkili bir ilaç hamile kalmak için olan versiyonu.. Ben de şimdi bu hamilelik için olana geçmeyi düşünüyorum ama elimdeki folik asit biterseAaa hic bilmiyordume supermis ozaman.
Ağrım yok koşuşturmacadan kaynaklandı sanırım.Tecrübeli olduğunuz için telaş yapmayın kötü bir durum yoktur ağrı var mi peki
Adamın bana yaklaştığı yokkiIliskiye girdiyseniz ondan olmustur belki.
Hiç korkmayın benim çok yoğun olmustu yine de bi sey olmamıştı dinlenin bol bol Allah şifa versinAğrım yok koşuşturmacadan kaynaklandı sanırım.
Adamın bana yaklaştığı yokki
Dikkat edin ağır işler yapmayın Allah şifalar versin inşallah. Yinede her ihtimale karşı dr.la diaolog halinde olunAğrım yok koşuşturmacadan kaynaklandı sanırım.
Doktorunuza danışıp mi gececeksiniz benim aklıma çok yatti her sey var icinde ama doktora sormadan içilir mi acabaEvet epey etkili bir ilaç hamile kalmak için olan versiyonu.. Ben de şimdi bu hamilelik için olana geçmeyi düşünüyorum ama elimdeki folik asit biterse
Danışırım mutlakaDoktorunuza danışıp mi gececeksiniz benim aklıma çok yatti her sey var icinde ama doktora sormadan içilir mi acaba
Hemen doktora git canım gittinmiKızlar biraz önce wcde kanamam geldi ya bir kaç damla damladı neden acaba oyy
Güle güle uyusun minnoşAy kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldimkiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
Aminn canimmmGüle güle uyusun minnoş ☺Sağlıkla inşallah
güle güle kullansın minik.. mışıl mışıl uyusun.Ay kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldimkiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
procto glyvenol aldım bende kullandım. Prospektüsünde de diyordu ilk 3 ay kullanılmasın. Eczacıda kullanılabilir demişti. Anlamadım valla. Bende bir dahaki kontrolüme soracağım.Bende de var zaten önceden de vardı ama kabızlığı çözüp azaltmıştım şimdi yeniden nüksetti kabızlıkla beraber. Bir kaç kez proctolog krem kullandım. Krem nasılsa diye ama o da gebelik kategorisi c ymiş. Çok stres oldum niye doktora sormadan kullandım diye. İlk muayenemde soracağım. İnşallah bebeğe zararı olmamıştır
Allah kolaylık versin çok zor
Bende osmangazideyimOsmangazideyim ben medicana neriman çelik doktorumçok seviyorum doktorumu benimde siz nerdesin iz birde yakın çıkarmışız
Ne kadar şeker duruyor o öyle tam bebiş işi hayirlica kullansın canımAy kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldimkiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
Kızlar kabızlığın bi çözümünün de acı yemek olduğunu keşfettim. Maalsef hamilelikte artan progesteron vs etkisiyle kabızlık şişkinlik kaçınılmaz ve çok rahatsız ediciBende de var zaten önceden de vardı ama kabızlığı çözüp azaltmıştım şimdi yeniden nüksetti kabızlıkla beraber. Bir kaç kez proctolog krem kullandım. Krem nasılsa diye ama o da gebelik kategorisi c ymiş. Çok stres oldum niye doktora sormadan kullandım diye. İlk muayenemde soracağım. İnşallah bebeğe zararı olmamıştır
Allah kolaylık versin çok zor
Nubu cok belli degil ama erkek gibi geldi banaUltrason gayet iyiydi ama söylemedi Dr
Fotomuz var atim tahmin yapabilrmisn anlıyomusn
Eki Görüntüle 2540019
Burda hic nub yok ya da ben secemiyorum kiza benzettimNasil tahmin ediyorsunuz şu nub teorisini bi anlamadım gitti. Benim bebisim hakkında da bi tahmininiz var mı doktor 3 hafataya kadar gelme söylemem dediEki Görüntüle 2540028
Şimdi şehir hastanesine gidiyorum canım. Biraz tedirgin oldum açıkçası inşallah iyidir kuzucuğum.Hemen doktora git canım gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?