2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir tahminde ben alabilir miyim☺ Gebe kalmadan önce kız isterdim gebe kaldıktan sonra erkek kesin diyorum. Sizce ne 10 haftalık ultrasonu

Eklentiler

• 3E6E9A5C-26EF-405E-A2BB-43C6A6672F5A.webp
    24 KB · Görüntüleme: 82
Çok ilginç canım ben Diyarbakır da olduğum için sık sık acı yiyorum ama bende öyle bi etkisi hiç olmadı

Kız nerden baksan hergün acı yiyorum ☺Aklıma gelmişken söylim Boğaz ağrısına acılı şalgam bire bir aklımızda bulunsun
Kızlar nasıl yiyorsunuz bunları? hiç mi bulantınız Yok ya? Biz burada gözümüzü açamıyoruz. Neye göre oluyor bu bulantı çözemiyorum.

Kızlar nasıl yiyorsunuz bunları? hiç mi bulantınız Yok ya? Biz burada gözümüzü açamıyoruz. Neye göre oluyor bu bulantı çözemiyorum.
Olmaz mı sen o bulantıyı bana sor canım bide progestan kullanıyorum daha beter düşün yani ama acı sanki daha iyi geliyor banatabi belkide biz burda hakiki acı yediğmiz için olabilir

Olmaz mı sen o bulantıyı bana sor canım bide progestan kullanıyorum daha beter düşün yani ama acı sanki daha iyi geliyor banatabi belkide biz burda hakiki acı yediğmiz için olabilir ☺
Neler yiyorsunuz ki Acı derken neyin acılısı. Çiğ köfte deme içim şişti kurudum haşlama yemekten ya. Progestanı alttan kullan canım uğraşma öyle. Acı yemiyorum ki hakikisini yiyeyim. Hakikisi de var annemde ama biz yemiyoruz. O kadar açım ki anlatamam

Son 10 gündür ete elimi değemediğim için hep aparatif şeyler özellikle sarımsaklı yoğurtlu hep onları istiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…