- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
İnşallah canımm hemen haber ver merak ettim seniŞimdi şehir hastanesine gidiyorum canım. Biraz tedirgin oldum açıkçası inşallah iyidir kuzucuğum.
Çok ilginç canım ben Diyarbakır da olduğum için sık sık acı yiyorum ama bende öyle bi etkisi hiç olmadıKızlar kabızlığın bi çözümünün de acı yemek olduğunu keşfettim. Maalsef hamilelikte artan progesteron vs etkisiyle kabızlık şişkinlik kaçınılmaz ve çok rahatsız edici
Dün yemek yaptım içine tatlı olduğunu düşündüğüm biber koydum meğer acıymış yerken mecbur yedim ama cidden kabiza faydası oldufazla sağlıklı bir yöntem degil ama ilactan vs iyidir heralde
Bencede erkek gibi duruyor sankiBir tahminde ben alabilir miyim☺ Gebe kalmadan önce kız isterdim gebe kaldıktan sonra erkek kesin diyorum. Sizce ne 10 haftalık ultrasonu
Acil şifalar güzel haberler bekliyoryzŞimdi şehir hastanesine gidiyorum canım. Biraz tedirgin oldum açıkçası inşallah iyidir kuzucuğum.
Vücudun alışmış senin canımÇok ilginç canım ben Diyarbakır da olduğum için sık sık acı yiyorum ama bende öyle bi etkisi hiç olmadı
Kız nerden baksan hergün acı yiyorumVücudun alışmış senin canımbol salçalı acıliydi iyi geldi . Sen sıkı acı bir çiğköfte ye oyleyse
Kızlar nasıl yiyorsunuz bunları? hiç mi bulantınız Yok ya? Biz burada gözümüzü açamıyoruz. Neye göre oluyor bu bulantı çözemiyorum.Kız nerden baksan hergün acı yiyorum ☺Aklıma gelmişken söylim Boğaz ağrısına acılı şalgam bire bir aklımızda bulunsun
Kız gibiBir tahminde ben alabilir miyim☺ Gebe kalmadan önce kız isterdim gebe kaldıktan sonra erkek kesin diyorum. Sizce ne 10 haftalık ultrasonu
Olmaz mı sen o bulantıyı bana sor canım bide progestan kullanıyorum daha beter düşün yani ama acı sanki daha iyi geliyor banaKızlar nasıl yiyorsunuz bunları? hiç mi bulantınız Yok ya? Biz burada gözümüzü açamıyoruz. Neye göre oluyor bu bulantı çözemiyorum.
Baktirdin mi nasilsiniz bir sorun yoktur insallahŞimdi şehir hastanesine gidiyorum canım. Biraz tedirgin oldum açıkçası inşallah iyidir kuzucuğum.
Neler yiyorsunuz ki Acı derken neyin acılısı. Çiğ köfte demeOlmaz mı sen o bulantıyı bana sor canım bide progestan kullanıyorum daha beter düşün yani ama acı sanki daha iyi geliyor banatabi belkide biz burda hakiki acı yediğmiz için olabilir ☺
Son 10 gündür ete elimi değemediğim için hep aparatif şeyler özellikle sarımsaklı yoğurtlu hep onları istiyor canımNeler yiyorsunuz ki Acı derken neyin acılısı. Çiğ köfte demeiçim şişti kurudum haşlama yemekten ya. Progestanı alttan kullan canım uğraşma öyle. Acı yemiyorum ki hakikisini yiyeyim. Hakikisi de var annemde ama biz yemiyoruz. O kadar açım ki anlatamam
Ohhh çok şükürKalp atışını görünce rahatladım ayy rabbim kimseyi korktuğun uğratmasın. Bian aklıma neler neler geldi..
Kızlar bebiş iyiymiş çok şükür Rabbime. Kendimi çok yormuşum kanama alanı olmuş. Yat dinlen dedi Dr.
Kan verdim sonuç bekliyorum.
bebeğinin iyi olmasina çoook sevindim geçmiş olsun. bol bol dinlenin artık.Kızlar bebiş iyiymiş çok şükür Rabbime. Kendimi çok yormuşum kanama alanı olmuş. Yat dinlen dedi Dr.
Kan verdim sonuç bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?