Doğru ama biliyomsnÇok ilginç canım ben Diyarbakır da olduğum için sık sık acı yiyorum ama bende öyle bi etkisi hiç olmadı
Evet hakiki acı mideye iyi geliyor onu biliyorum canımDoğru ama biliyomsnbiara ben de müzdariptim hemoroidden. İlerlemeden durdurdm şükür. Yediklerime dikkat ettim. Baharatı kestm hele de karabiber. Düşman.. Acı bana da iyi gelmişti sindirim sistemini daha hızlı çalıştırıyo
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımAaayyyy yarın kontrolüm var beni bi heyecan stres sardıkarmakarışığım
Sana başka bi çare bulmak lazım o zamnEvet hakiki acı mideye iyi geliyor onu biliyorum canım☺Ama sindirim problemi oldum olası olduğu için açının bende bi etkisi olmuyo sanırım
Canım kanama alanı bende de en başından beri var sürekli geçip tekrarlayan bişiy bu azcık fazla yorulmayla hemen oluyo yat dinlen kalkma ilacını kullan geçiyor ama tekrarlıyor dikkat etmezsenKızlar bebiş iyiymiş çok şükür Rabbime. Kendimi çok yormuşum kanama alanı olmuş. Yat dinlen dedi Dr.
Kan verdim sonuç bekliyorum.
Hadi inşallahHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ☺
Koz Diyarbakır dayım heryer dolu burda badem ceviz falan yiyorum ama Antep fıstığı denemedim hiç oğlum bırakmıyor gerçi bana o çok seviyorSana başka bi çare bulmak lazım o zamnaaaa aklıma ne geldi şuara mevsimi ben göryrum heryerde taze antep fıstığı. Bende kesin çözüm
Kızlar ilk hamileliğimde ben de kullanmıştm. Bi ile yaramıyo o ayrı mesele amaprocto glyvenol aldım bende kullandım. Prospektüsünde de diyordu ilk 3 ay kullanılmasın. Eczacıda kullanılabilir demişti. Anlamadım valla. Bende bir dahaki kontrolüme soracağım.
Dene mutlaka bitmeden. Bende hemn etkisini gösteriyo. Sende de işe yarar mı bilmem. Oğuna da sana da bool bool al otrun doya doya yiyin. Zaten zararlı bşy değil en fazla cırcır oluyosnKoz Diyarbakır dayım heryer dolu burda badem ceviz falan yiyorum ama Antep fıstığı denemedim hiç oğlum bırakmıyor gerçi bana o çok seviyor
Ne güzel yararlıSon 10 gündür ete elimi değemediğim için hep aparatif şeyler özellikle sarımsaklı yoğurtlu hep onları istiyor canım☺
Annemde acı mideye iyi gelir diye diye ülser oldu.Evet hakiki acı mideye iyi geliyor onu biliyorum canım☺Ama sindirim problemi oldum olası olduğu için açının bende bi etkisi olmuyo sanırım
Benm iştahım hala yerine gelmedi ya nolcak böyle nereye kadf gdck kızımda durduryodm kendimi. Vitamnsz kalcak diye üzülyrum artıkNe güzel yararlıafiyet olsun. Bende yarın yapayım cacık tarzı
İşte malesef herşeyin de fazlası zarar. Sürekli olmazsa sorn olmaz bence inşallhAnnemde acı mideye iyi gelir diye diye ülser oldu.şimdi yasak
Tabi ki canım sürekli yediğini söylediği için dedim. Arada sırada bende yerim denk gelirse ama abartmamak lazım. Umarım olmasın hele ki şu an..İşte malesef herşeyin de fazlası zarar. Sürekli olmazsa sorn olmaz bence inşallh
Ben kızımda ne iyi beslenmişim ne kilo artışım var ne göbek çıktı şu ana kadar. Açlıktan öleceğim ama hiçbirşey yiyemiyorum. 12 haftaya kadar gider bu en az. umarım depolar sağlamdır. İlk üç ay depodan besleniyorlar zaten. Kan tahlillerim iyi çıktı bereket..Benm iştahım hala yerine gelmedi ya nolcak böyle nereye kadf gdck kızımda durduryodm kendimi. Vitamnsz kalcak diye üzülyrum artık
Ne gğzelBen kızımda ne iyi beslenmişim ne kilo artışım var ne göbek çıktı şu ana kadar. Açlıktan öleceğim ama hiçbirşey yiyemiyorum. 12 haftaya kadar gider bu en az. umarım depolar sağlamdır. İlk üç ay depodan besleniyorlar zaten. Kan tahlillerim iyi çıktı bereket..
Hahahahhh inşallah şifa olur canımmmKızlar ilk hamileliğimde ben de kullanmıştm. Bi ile yaramıyo o ayrı mesele amadoktr kullanablrsin demşti o zamn
Dene mutlaka bitmeden. Bende hemn etkisini gösteriyo. Sende de işe yarar mı bilmem. Oğuna da sana da bool bool al otrun doya doya yiyin. Zaten zararlı bşy değil en fazla cırcır oluyosn
Yap tabi ya hem yoğurt da yemiş oluyoruz canımNe güzel yararlıafiyet olsun. Bende yarın yapayım cacık tarzı
Ay mesajini gorunce derin bir oh cektim. Cok sevindim. Rabbim sifa versin sanaKızlar bebiş iyiymiş çok şükür Rabbime. Kendimi çok yormuşum kanama alanı olmuş. Yat dinlen dedi Dr.
Kan verdim sonuç bekliyorum.
Geçmiş olsun. Geçen hafta ben de çok soğuk bir şey yediğim için boğazım çok kötü oldu sonrasında da gribe çeviriyordu. Sabah akşam yarım limon sıkıp hiç su karıştırmadan içtim. Ayrıca karbonatlı su ile gargara yaptım. Karbonat mucize gibiymiş. Daha önce kızıma bir kez yapmıştık resmen hastanelik haldeyken boğazını geçirdi. Ben gargara yapamıyorum direk öğürüyorum. Tam yapamadığım halde bir iki kez boğazıma değmesiyle bile ertesi gün boğazımdaki iltihap geçti. Limon her zaman yaptığım bir şeydi zaten ama karbonat limondan da iyi. Bir de normalde hep soğuk algınlığında yaptığım bir karışım var. Onu da yapıyorum. Bir ayvanın kabuğunu ve bir elmanın kabuğunu bir parça da limon kabuğu koyup kaynatın. Kaynarken biraz da nane ekleyin. Tadı da mükemmel oluyor. İster balla ister sade için. Anında terletiyor aynı nurofen, theraflu gibi bir etki yapıyor. Çok iyi geliyor. Bunların üçüyle iki günde iyileştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?