2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    313
Annemde acı mideye iyi gelir diye diye ülser oldu. şimdi yasak
Dediğim gibi canım hakiki acı ülsere bile iyi gelir o acıdan diildir bence acı reflü gastirit onları azdırır ama ülsere iyi gelir diye biliyorum yanlış mı biliyorum kibende de ülser var çünküama iyim şükür
 
Bu arada tsh için kullandığım ilacın dozunu 50 mg a çıkardı doktorum.. Önceki değerime göre azaldı ama daha da inmesi lazım.. Dedim doktoruma dünki depremde çok korktum bebeğe bişi olur mu dedim.. Yüzde sıfır ihtimal birşey olmaz korkma dedi.. Benim eşim de evdeydi o da hamile.. Eğer öyle bir ihtimal olsaydı onu direk ultrssona alırdım dedi.. Korkma dedi.. İyiyiz yani şükürler olsun
 
Bence yanlış biliyor olabilirsin. Tabi ki tek neden acı olmayabilir ama sürekli yemek zarar verir mideye. Mesela bende yesem etkileniyorum. Bence bir dr a danış yine de ülser varsa acı tüketmemen daha iyi olur gibi.
 
İnşallah güzel çıkar. emzirdiğini söylersen belki hemen takviye verir yemediğin için..
Aynen canm tekrar söylcem biliyo zaten de unutmasın. Kızım da aksi gibi memeye o kadr düşkünleşti ki.. Meme krizine gfyo resmn ara ara ve emzrmeden asla sakinleşmiyogüya bikaç aya bıraktracktım
 
Ay mesajini gorunce derin bir oh cektim. Cok sevindim. Rabbim sifa versin sana ne yaptin da yoruldun boyle

Çok şükür Canım ben de tırstım her ne kadar tecrübeli olsam da . Allah razı olsun.
2 kızımın okuluna git gel yapıyorum biri tümgün diğeri sabahçi. Biraz fazla yoruldum yani
 
masallah canim darisi bizlere insallah
 
Çok şükür Canım ben de tırstım her ne kadar tecrübeli olsam da . Allah razı olsun.
2 kızımın okuluna git gel yapıyorum biri tümgün diğeri sabahçi. Biraz fazla yoruldum yani
Çocuklu hamileler pek fazla dinlenemiyolar ne yazıkkisiz yine de arada kendnze vakt ayırp dinlenmeye bakın
 
Aynen canm tekrar söylcem biliyo zaten de unutmasın. Kızım da aksi gibi memeye o kadr düşkünleşti ki.. Meme krizine gfyo resmn ara ara ve emzrmeden asla sakinleşmiyogüya bikaç aya bıraktracktım
Evet o da aklında tutamayabilir. Ah kıyamam ya daha emmeye hakkı var ama çok zorlanmazsan 2 yaşına doğru düşünürsün.
 
ben normal kirmizi biber yiyemiyorum, kapsaisin dokunuyor bana, fakat ilginc bir sekilde isot u tolere edebiliyorum, en guzeli karabiber fakat her ogunde degil arada sirada. mesela ben karabiber zeytinyagli domates saltasi yaptigimda kullaniyorum, reyhan ile beraber cok guzel oluyor, tavsiye ederim, benim sarimsak yemem yasak ama sarimsak da eklenirse meze gibi oluyor, ozellikle haslama sebzenin yanina cok yakisiyor, tavsiye ederim. bir de kimyon gaza iyi geldigi icin sebze corbalari yapiyorum, az tuz bol kimyon koyuyorum. bir de birisi daha yazmisti, once salata sonra yemek veya corba yemek sindirim acisindan daha iyi oluyor. iyi cignemek, yemek sirasinda su icmemek falan benim ilk haftalardaki davul gibi halime iyi gelen seyler. resmen yari yariya indi cok rahatladim.
 
Bence yanlış biliyor olabilirsin. Tabi ki tek neden acı olmayabilir ama sürekli yemek zarar verir mideye. Mesela bende yesem etkileniyorum. Bence bir dr a danış yine de ülser varsa acı tüketmemen daha iyi olur gibi.
Bence benim bünye bağışıklık kazanmış canım
 
yahu benim hic midem bulanmadi, 1 ay falan once bir bulantim oldu, hah sonunda basladi herhalde dedim, megersem ankaranin genelini saran gastroenterit salginina yakalanmisim , 2 gun oldum oldum dirildim, allahtan kisa surede toparladim, bebege birsey oldu diye korktum ama mucize bir sekilde olmamis.fakat o donemde bir de bilekteki bir noktaya surekli bastiran bileklikleri gormustum, cok etkiliymis, esim yurtdisina giderken bir suru bebek ivir ziviri ile beraber siparis verdim, size de ya boyle bir bilkeligi evde yapmanizi ya da bilegin o bolgesine bastirmanizi tavsiye edebilirim.


surada cocuklar icin olani var.


surada da bilekliksiz kendi kendinize nasil uygulayacaginiz anlatiliyor. fakat bileklik kullanilinca paketten iki tane cikiyor, her bilege birer tane takinca daha etkili oluyor, yani aslinda en guzeli esiniz vs yaninizda kim var, bu noktayi dogru bulup sizin icin birkac dakika bu bolgeye basinc uygulasa cok etkili olabiliyor.

bu teknik herhangi bir ilac milac olmadigi icin sifir yan etkili, hic zarari yok, fakat dogru uygulamak biraz zor, neiguan diye aratarak daha cok kaynak bulup bir deneyebilirsiniz.

ben ilacsiz dogal cozumlere merakli bir insan oldugumdan benim gibi birileri varsa diye paylasmak istedim.
 
Benim aşırı bulantim var canım ilaç kullanıyorum kısmen geçiriyor çok kez söyledim prilam dr diye bi ilaç güzel etkili .
Bende prilam kullanıyorum iyi geliyor ama yine de yiyemiyorum. Sen mide bulantın geçtiği için yiyebiliyor musun? İştah yok bende yağlı şeyler yiyemiyorum. Yoğurtlu makarna, tost, haşlama sadece bu kadar . Arada canım birşeyler çekiyor ama yesem kesin kusarım. Kusma fobym var.
 
Onlar işe yaramıyor canım bu öyle birşey değil. Şu an ilaç kullanmasam ölürdüm herhalde
 
Ay kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldim kiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
hayırlı olsun öncelikle.aynisindan bende almıştım 6yil önce çok dandik bir yatakti.ahsap kısımları çok çabuk deforme olmuştu Hele vida kisimlarindaki gonyeli vidalar çok adiydi.belki bunun firması farklıdır iyi çıkar inşaallah
 
Ayrıca bulantın olmadığı için çok şanslısın. Neye göre bulanıyor ilginç gerçekten. Madem bu hormon herkeste artıyor niye sadece bazılarında bulantı var. Midemiz hassas demekki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…