- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Dediğim gibi canım hakiki acı ülsere bile iyi gelirAnnemde acı mideye iyi gelir diye diye ülser oldu.şimdi yasak
İnşallah güzel çıkar.Ne gğzelinşallah benmki de yeterlidir biraz zor ama. Çünkü emziryrum bi yandan da. Yarın tahlil ister mutlaka görcez artk
Bence yanlış biliyor olabilirsin. Tabi ki tek neden acı olmayabilir ama sürekli yemek zarar verir mideye. Mesela bende yesem etkileniyorum. Bence bir dr a danış yine de ülser varsa acı tüketmemen daha iyi olur gibi.Dediğim gibi canım hakiki acı ülsere bile iyi geliro acıdan diildir bence acı reflü gastirit onları azdırır ama ülsere iyi gelir diye biliyorum yanlış mı biliyorum ki bende de ülser var çünkü ama iyim şükür
Aynen canm tekrar söylcem biliyo zaten de unutmasın. Kızım da aksi gibi memeye o kadr düşkünleşti ki.. Meme krizine gfyo resmn ara ara ve emzrmeden asla sakinleşmiyoİnşallah güzel çıkar.emzirdiğini söylersen belki hemen takviye verir yemediğin için..
Ay mesajini gorunce derin bir oh cektim. Cok sevindim. Rabbim sifa versin sanane yaptin da yoruldun boyle
masallah canim darisi bizlere insallahKızlar şuan sevinçten mi deseniz yoksa heycan dan mıbu mutluluk o kadar güzel ki herşey temiz çıkmış ama yarın biz yinede doktora gidicez şuan o kadar rahatladım ki çok şükür allah herkese nasip etsin tarama testimiz temiz çıkmış risk yok yazıyor . bu mübarek günde çok şükür .
geçmiş olsun canim umarım ciddi bir problem yoktur bizleri de haberdar et muhakkak dualarımız seninleKızlar biraz önce wcde kanamam geldi ya bir kaç damla damladı neden acaba oyy
Çocuklu hamileler pek fazla dinlenemiyolar ne yazıkkiÇok şükür Canım ben de tırstım her ne kadar tecrübeli olsam da . Allah razı olsun.
2 kızımın okuluna git gel yapıyorum biri tümgün diğeri sabahçi. Biraz fazla yoruldum yani
Evet o da aklında tutamayabilir. Ah kıyamam ya daha emmeye hakkı var ama çok zorlanmazsan 2 yaşına doğru düşünürsün.Aynen canm tekrar söylcem biliyo zaten de unutmasın. Kızım da aksi gibi memeye o kadr düşkünleşti ki.. Meme krizine gfyo resmn ara ara ve emzrmeden asla sakinleşmiyogüya bikaç aya bıraktracktım
ay çok güzel masallah güle güle kullansın minikAy kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldimkiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
Dinlenmek ne kelime ben birde tekme yiyorum aradaÇocuklu hamileler pek fazla dinlenemiyolar ne yazıkkisiz yine de arada kendnze vakt ayırp dinlenmeye bakın
Bence benim bünye bağışıklık kazanmış canımBence yanlış biliyor olabilirsin. Tabi ki tek neden acı olmayabilir ama sürekli yemek zarar verir mideye. Mesela bende yesem etkileniyorum. Bence bir dr a danış yine de ülser varsa acı tüketmemen daha iyi olur gibi.
Benim aşırı bulantim var canım ilaç kullanıyorum kısmen geçiriyor çok kez söyledim prilam dr diye bi ilaç güzel etkili .Kızlar nasıl yiyorsunuz bunları? hiç mi bulantınız Yok ya? Biz burada gözümüzü açamıyoruz. Neye göre oluyor bu bulantı çözemiyorum.
Bende prilam kullanıyorum iyi geliyor ama yine de yiyemiyorum. Sen mide bulantın geçtiği için yiyebiliyor musun? İştah yok bende yağlı şeyler yiyemiyorum. Yoğurtlu makarna, tost, haşlama sadece bu kadar . Arada canım birşeyler çekiyor ama yesem kesin kusarım. Kusma fobym var.Benim aşırı bulantim var canım ilaç kullanıyorum kısmen geçiriyor çok kez söyledim prilam dr diye bi ilaç güzel etkili .
Onlar işe yaramıyor canım bu öyle birşey değil. Şu an ilaç kullanmasam ölürdüm herhaldeyahu benim hic midem bulanmadi, 1 ay falan once bir bulantim oldu, hah sonunda basladi herhalde dedim, megersem ankaranin genelini saran gastroenterit salginina yakalanmisim, 2 gun oldum oldum dirildim, allahtan kisa surede toparladim, bebege birsey oldu diye korktum ama mucize bir sekilde olmamis.fakat o donemde bir de bilekteki bir noktaya surekli bastiran bileklikleri gormustum, cok etkiliymis, esim yurtdisina giderken bir suru bebek ivir ziviri ile beraber siparis verdim, size de ya boyle bir bilkeligi evde yapmanizi ya da bilegin o bolgesine bastirmanizi tavsiye edebilirim.
Sea Band Çocuklar İçin Bulantı Önleyici Bileklik / Pembe Fiyatı
Sea Band Çocuklar İçin Bulantı Önleyici Bileklik / Pembe en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
surada cocuklar icin olani var.
How To Perform Acupressure for Vomiting and Nausea
A form of ancient Chinese therapy called acupressure has been shown to help alleviate side effects of cancer treatment. Learn the simple steps.blog.dana-farber.org
surada da bilekliksiz kendi kendinize nasil uygulayacaginiz anlatiliyor. fakat bileklik kullanilinca paketten iki tane cikiyor, her bilege birer tane takinca daha etkili oluyor, yani aslinda en guzeli esiniz vs yaninizda kim var, bu noktayi dogru bulup sizin icin birkac dakika bu bolgeye basinc uygulasa cok etkili olabiliyor.
bu teknik herhangi bir ilac milac olmadigi icin sifir yan etkili, hic zarari yok, fakat dogru uygulamak biraz zor, neiguan diye aratarak daha cok kaynak bulup bir deneyebilirsiniz.
ben ilacsiz dogal cozumlere merakli bir insan oldugumdan benim gibi birileri varsa diye paylasmak istedim.
hayırlı olsun öncelikle.aynisindan bende almıştım 6yil önce çok dandik bir yatakti.ahsap kısımları çok çabuk deforme olmuştu Hele vida kisimlarindaki gonyeli vidalar çok adiydi.belki bunun firması farklıdır iyi çıkar inşaallahAy kizlar ben biraz acele ettim, bebise bu takimi aldimkiz erkek farketmez ikisindede kullanilir diye.
Ayrıca bulantın olmadığı için çok şanslısın. Neye göre bulanıyor ilginç gerçekten. Madem bu hormon herkeste artıyor niye sadece bazılarında bulantı var. Midemiz hassas demekkiyahu benim hic midem bulanmadi, 1 ay falan once bir bulantim oldu, hah sonunda basladi herhalde dedim, megersem ankaranin genelini saran gastroenterit salginina yakalanmisim, 2 gun oldum oldum dirildim, allahtan kisa surede toparladim, bebege birsey oldu diye korktum ama mucize bir sekilde olmamis.fakat o donemde bir de bilekteki bir noktaya surekli bastiran bileklikleri gormustum, cok etkiliymis, esim yurtdisina giderken bir suru bebek ivir ziviri ile beraber siparis verdim, size de ya boyle bir bilkeligi evde yapmanizi ya da bilegin o bolgesine bastirmanizi tavsiye edebilirim.
Sea Band Çocuklar İçin Bulantı Önleyici Bileklik / Pembe Fiyatı
Sea Band Çocuklar İçin Bulantı Önleyici Bileklik / Pembe en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
surada cocuklar icin olani var.
How To Perform Acupressure for Vomiting and Nausea
A form of ancient Chinese therapy called acupressure has been shown to help alleviate side effects of cancer treatment. Learn the simple steps.blog.dana-farber.org
surada da bilekliksiz kendi kendinize nasil uygulayacaginiz anlatiliyor. fakat bileklik kullanilinca paketten iki tane cikiyor, her bilege birer tane takinca daha etkili oluyor, yani aslinda en guzeli esiniz vs yaninizda kim var, bu noktayi dogru bulup sizin icin birkac dakika bu bolgeye basinc uygulasa cok etkili olabiliyor.
bu teknik herhangi bir ilac milac olmadigi icin sifir yan etkili, hic zarari yok, fakat dogru uygulamak biraz zor, neiguan diye aratarak daha cok kaynak bulup bir deneyebilirsiniz.
ben ilacsiz dogal cozumlere merakli bir insan oldugumdan benim gibi birileri varsa diye paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?