2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende öyleyim herşeyi yiyemiyorum canımda hiçbirşey çekmiyor hatta . Önceden kendimi zor tutardım yememek icin agir birşey annemde yapınca bir iki zorla yedim oda zaten cıktı.

Çok şükür Canım ben de tırstım her ne kadar tecrübeli olsam da . Allah razı olsun.
2 kızımın okuluna git gel yapıyorum biri tümgün diğeri sabahçi. Biraz fazla yoruldum yani
Çok şükür iyi haberlerinizi görmek için baktım, geçmiş olsun. Allah bir daha kaygılandırmasın inşallah Dinlenin diyemeyeceğim ben de her gün sabah ve akşamüzeri 2 km kreşe yürüyorum. (8 km) Evde de yatmak olmuyor, her an çamaşır, mutfak, yemek... Allah yardımcımız olsun.

Çilek markasının aldım canım, seninki hangi markaydı. :/

Çok şükür Canım ben de tırstım her ne kadar tecrübeli olsam da . Allah razı olsun.
2 kızımın okuluna git gel yapıyorum biri tümgün diğeri sabahçi. Biraz fazla yoruldum yani
Canım çok geçmiş olsun yorma kendini dicem ama elde değil bazen. tekrar yaşamazsın bu korkuyu inşallah

Herkese günaydın. Her gün yeni bir dertle geliyorum ama vücudumda döküntü başladı. Kaşınıyor kaşınan yer kabarıp kızarıyo. Doktor önce karaciğer enzimlerinden şüphelendi. Ama iki gün önce yaptırdığım tahlilde vardı Allahtan v normaldi. Cildiyeye gitmem gerekiyormuş. Bugün kalçamda yine çıktı 3 noktada. Çok renkli geçiyor hamileliğim ya

3 haftadır kusmadığım günüm yok. Bulantı 7 24 devam.. Acillik olmadım ya buna şükür..
İlaç kullandığın halde mi böylesin? Kusmamak daha mı kötü acaba? O bulantıya rağmen.. Çıksa daha iyi olacak sanki.. Ben oldum acillik hiç su içmeyince gözlerim karardı vücudum uyuştu..

Halen su içemiyorum ben acaba bir sıkıntı olurmu. İlk iki gebelikte rahatça icebiliyordum.bunda hiç içemiyorum zorla 2bardak icebiliyordum günde toplam.simdi 1bardak anca

Geçmil olsun canım kendine çok dikkat et

Benimde kırmızı küçük küçük döküntüler oldu cildiyeye mi gitmek gerekiyor

Kızlar mrb.ben de sizler gibi nisan annesi olacaktım. 7 eylülde düşük yaptım. Nasip değilmiş en azından bir müdahale olmadan düştü dedik.meğersem derdin en büyüğü saklanıyormus.pazartesi günü gayet güzel başlayan bir gündü aniden bir ağrıya bayıldım. Sonra kustun acile götürdüler ambulansla.tahliller yapıldı. Bişey çıkmadı beni taburcu ettiler ki daha arabaya binmeden tekrar bayıldım. Aksama kadar acilde bir sürü tetkik yapıldı. En son karında kanama gördüler ve acilen ameliyata aldılar. Meğer dis gebelik nedeniyle tup patlamış. Ucuz kurtuldum. Fiziken iyiyim şimdi ama ruhen çok kötüyüm. Dualarin izi bekliyorum

Aaa çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun ne dense acınız hafiflemeyecek Allah acınızı unutturacak büyük mutluluklar versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…